FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1473474475476477689»
red&blue_boy01.07.2010 11:37

11 !!!

*Alecs*01.07.2010 12:23
I.Muresan: N-as fi acceptat amanarea meciului cu Steaua ca sa joace ei amical cu Real.

:finger: Balooooo!!!!

Foarte bine. Sper sa nu accepte nimeni.

David01.07.2010 12:26

Care ii faza cu 17?Conteaza aia?

razvan2801.07.2010 13:59

11 e baza..**** Dinamo !

AG01.07.2010 15:18
Care ii faza cu 17?Conteaza aia?

aaa.. scz, credeam k ai scris 11 :D

Maye01.07.2010 15:19
e singurul meci care conteaza...

Conteaza meciul cu CFR?

Ronnie01.07.2010 15:51

Ar trebui.

AG01.07.2010 16:27
aaa.. scz, credeam k ai scris 11 :D

am citit 11 in loc d 17 ma, dar la final d sezon, e foarte probabil sa conteze si acel meci ,

David01.07.2010 17:31

Pana in ultima etapa noi nu ne mai batem la tiltlu.Calmati-va.

Daniel-Ionut01.07.2010 18:01
Alaturi de Robert

La initiativa Agentiei de Implinit Dorinte, www.agentiadeimplinitdorinte.ro, jucatorul stelist Emil Ninu a vizitat la spitalul de copii Grigore Alexandrescu un baietel aflat in fata unei importante cumpene a vietii sale.

FC Steaua Bucuresti ii doreste lui Robert insanatosire totala si grabnica si il asteapta la meciurile echipei noastre. Mai jos puteti citi povestea emotionanta a micului fan stelist:

Avem un baiat: Robert. E lipicios si zambaret, vine, te pupa si te strange in brate. Are un anume thing cu mingea de fotbal, se joaca cu ea, parca incearca sa o vrajeasca. Si nu o face rau deloc. Mai are insa si arsuri pe fatza, maini si corp. Le-a capatat atunci cand si-a salvat fratiorii din focul care le-a mistuit casa, intr-o zi de ianuarie 2007, atunci cand mama lui era la maternitate si o nastea pe mezina familiei. Acum trei ani medicul i-a dat lui Robert maxim un an de trait. De ce? Atunci cand l-au scos din casa, dupa ce o grinda aprinsa cazuse peste el, cei de la Ambulanta au tras de hainuta pe care o avea pe el si i-au smuls si carnea care se lipise de tricou. Atunci, dupa ce l-a operat, medicul a spus ca nu ii da prea multe sanse pentru ca starea era foarte grava. Iata insa ca a scapat si creste destul de bine, date fiind conditiile.

Maine intra in operatie ca sa-i reconstruiasca manutza care este cea mai afectata, o sa-i puna o grefa de pe picior. Apoi o sa urmeze niste operatii care sa-l ajute sa auda din nou cu urechea stanga, care poate fi reconstruita in asa fel incat sa poata sa auda.

Azi, de ziua lui, Robert a plans, zicea ca nu vine nimeni la el. Iar seara a zambit cu gura pana la urechi, atunci cand ne-a vazut pe noi: pe Emil Ninu (jucator la Steaua, o sa revin cu niste lucruri despre el), pe Cosmin, pe Bogdan si pe mine. I-am dus daruri: Emil " tricoul lui de joc, original, pe care l-a purtat in Europa League, un poster cu el, niste obiecte promotionale si, piesa de rezistenta: un echipament nou, original de la Steaua, inscriptionat si personalizat special pentru Robert; noi i-am dus tort, lumanari cu rosu si albastru, minge si sapca. Si pe Emil Ninu :) Baiatul si-a dorit un echipament complet de fotbal. I-am facut surpriza cat de mare am putut-o noi face!

Buuun, Emil, sa va zic de el. Emil Ninu este un jucator tanar de la Steaua care a reusit sa ma faca sa zic ok, deci mai exista si altfel de jucatori de fotbal: a ajuns primul la locul de intalnire, i-a dat cadourile lui Robert cu o emotie vizibila, a batut mingea cu el, s-au pozat, i-a semnat tricoul, posterul si mingea siiii si a fost atat de emotionat si impresionat de asta micu' al nostru incat si-a scos de pe mana bratara din piele, una din aia misto si i-a pus-o pe mana piticului. Asa, pur si simplu, ca sa-i poarte noroc la operatie. Sincer spun, am avut un nod in gat, m-a emotionat tare cu faza asta. Toti ne-am emotionat A, si la final a luat numarul de telefon al mamei lui Robert si i-a promis ca merge sa-l vada si sa joace o minge impreuna la Mogosoaia

Vreti sa stiti ca Robert e si el un mic om bun? Spun doar atat: a impartit tortul cu ceilalti copii din gradina spitaluilui si sapca, pe care a primit-o cadou de la Bogdan, i-a dat-o cadou lui Doru, colegul lui de camera de spital. A invatat lectia agentiei si da mai departe!

A fost innebunit de echipamentul lui de la Steaua: a imbracat imediat tricoul care are numarul 6 si Robert scris deasupra lui, a tras sortul peste pantalonii scurti pe care ii avea deja pe el si a zis ca nu si Ie da jos nici maine la operatie.

Frumos.

Sursa: steauafc.com

David01.07.2010 18:23

Exista o sectiune unde avem adevarati oameni in staff!

Tz3pI01.07.2010 18:33

[...]Becali s-a gandit cum sa treaca mai usor prin criza. Pentru ca de acum nu-i mai poate plati pe fotbalisti prin conventii civile, o sa treaca la contracte de sponsorizare. Asa ca sa nu va mirati daca pe tricourile stelistilor vor fi scrise initialele lui Gigi Becali. E marca inregistrata de patronul Stelei la OSIM.

sport.ro

g.b.jpg

David01.07.2010 18:38

Pechinezii au fost batuti de proprii scalvi!

red&blue_boy01.07.2010 18:45

Asta ar fi culmea,sa mai vedem si pe tricouri initialele ciobanului... :dry:

Astristul01.07.2010 19:14

De fapt a spus ca o sa scrie cuvantul "Becali" mic pe maneca. Eu as merge chiar mai departe si i-as propune sa puna acel cuvant pe stema direct. Daca asa crede ca ar bate la ochi, un simplu B in mijlocul Stelei din centru cred ca ar fi de ajuns ... :rolleyes: Si asa echipa asta e mai degraba Fc Steaua decat FC Steaua. :|

radusteaua2301.07.2010 19:49

ciobanu tot isi bate joc de Steaua si cetateni tot il pupa ne meritam soarta . cel mai bine ar scrie FREE Gigi la cetateni le plac mult tricourile astea

RobYnho02.07.2010 18:02
Contraatac, GSP TV Impresarul Ioan Becali a dezvaluit că amicalul dintre Steaua si vicecampioana Spaniei a picat.

"Nu stiam dacă Piturcă va accepta un amical intre două meciuri din Europa League.

Nu am vorbit cu Porumboiu, am decis că e mai bine să inchid totul, pentru că Mourinho e prietenul meu si nu vreau să mă fac de ris.

Nu am avut certitudinea că se va putea face loc pentru acest amical si eu nu pot să incurc Real Madrid", a zis Ioan Becali.

Sa moara toti cocalarii de ciuda care au pus botul la asa ceva.

red&blue_boy02.07.2010 22:00

Bine ca a picat povestea asta cu amicalul cu Real...

danimarcu02.07.2010 22:49
Bine ca a picat povestea asta cu amicalul cu Real...

A picat la fel de fulgerator precum a aparut pe piata.Aruncata de ciobanul gura-sparta.Oricum,si-a facut datoria acest zvon!L-a pus in prim-plan pe Gigi pt 3-4 zile in plin Campionat Mondial.

Sa vezi acum la Urgente cocalarii cu venele taiate...

Astristul03.07.2010 08:24
Sa moara toti cocalarii de ciuda care au pus botul la asa ceva.

Ce-am putut sa rad cand am vazut ieri stirea. :)) Daca ar fi picat in etapa aia cu Targu Mures ii durea in basca de Liga I, dar asa cu Vaslui, nu mai merge.

RobYnho03.07.2010 17:09
Gigi Becali a avut o nouă iesire necontrolata În direct, la GSP TV PLUS, patronul Stelei l-a jignit inadmisibil pe omologul sau de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu.

Întrebat dacă a fost contactat de Steaua pentru a amina meciul de campionat, ca roș-albastrii să poată juca un amical cu Real Madrid, Porumboiu a spus:

"Nu ne-a intrebat nimeni nimic, macar asa din bun-simt Nu am avut nici macar un punct de vedere. Să nu se spună că din cauza noastră nu s-a jucat Steaua - Real Madrid. Un joc cu Real e un joc cu Real, chiar dacă e amical. Nu am ce să spun despre tema asta, am față de prost să-mi dau cu parerea dacă aș fi acceptat sau nu cind pe mine nu m-a intrebat nimeni?"

Gigi Becali a intervenit prin telefon: "Domnul Porumboiu iși cam dă cu parerea. Nici n-am discutat despre o aminare si el vorbeste de respect. Dă-te-n p***a mă-tii de zdreanță", a urlat Becali.

Porumboiu nu a auzit ce i-a spus Becali si i-a cerut moderatorului Radu Naum să ii reproducă spusele stelistului, după care a declarat: "Eu nu am inteles ce a spus Becali, dar nu accpet să fiu jignit. O fi si Maradona acum, e si Maica Tereza, e si Maradona".

gesepe

Tz3pI03.07.2010 17:26

Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu pentru trucajul asta. Nea Gigi e un om bun si sufletist cu credinta in Dumnezeu.

radusteaua2303.07.2010 17:43

asa se va intampla si cu Piturca cand nu i convine ceva ciobanului asa ca ne am saturat de noua Steaua , titluri , tranferuri promisiuni asta nu este Steaua este Fc Steaua

ps PROTESTUL CONTINUA : VINDE PLEACA MORI IN **** MEA

Kellerman03.07.2010 18:05

Daca pana acum speram ca Piturca il va linisti si vom incuraja echipa, se pare ca nu a fost asa, asa ca, baieti, GO FOR IT! Proteste mai drastice decat pana acum! sa ii rupem muia taranului.

BAF-kimi03.07.2010 19:03

Nu era nea Gigi, el a promis ceva, cum e el un om de cuvant nu pot sa cred. Ar trebui sa incurajam echipa, sa oprim protestele. Fc Steaua, Fc Steaua, Fc Steaua aleee. :) Fmm de cioban idiot, pe deasupra mai sunt si atatia dobitoci care cred in proiectele lui si in ce promite el. Treziti-va ba! :|

«1473474475476477689»