Asta mi se pare o mutare buna. Falemi, pe cand era la Steaua, era singurul jucator ce nu asculta manele si nu o ardea in cluburi.
Acum cateva zile l-am vazut in tineretului pe un skateboard.
Asta mi se pare o mutare buna. Falemi, pe cand era la Steaua, era singurul jucator ce nu asculta manele si nu o ardea in cluburi.
@Bogdan
Important e sa fie si lasat sa-si faca treaba. Asupra profesionalismului sau putem discuta atunci cand va lucra in cadrul unui club serios cu un plan bazat pe mai mult decat pe toanele patronului
Falemi e un super om!
Cand juca la Medias il mai vedeam prin oras.
Simplu si simpatic.
Nu pot uita ce galerie facea la handbal. ![]()
Ce treaba sa-si faca? Director pe relatii internationale? What does that mean?!
E totul un joc!!!
Cand o sa se sparga si balonasul asta de sapun, o sa vada poporul stelist cum o noua fosta glorie ii da teapa.
Facand abstractie de elementul gg si putand astfel pleca de la ipoteza ca Steaua este un club normal, nu vad ce experienta, pregatire si/sau aptitudini l-ar recomanda pe Falemi ca director de relatii internationale. Ii port stima, este stelist, este un caracter deosebit, dar tot nu mi se pare de ajuns. Poate nu cunosc eu detalii despre el.
Pentru ca o discutie care il include pe gg nu poate fi nici serioasa si nici realista, mai mult ca fapt divers sunt curios cum arata organigrama clubului la ora asta, care sunt obiectivele fiecarui departament si atributiile fiecarui membru.
Adrian intr-un fel are dreptate
Ce inseamna mai exact postul de "Director pe relatii internationale" ???
Falemi nu e o glorie. A jucat la Steaua, e stelist, dar nu o glorie.
Nu ma refeream la Falemi cand am zis "o noua fosta glorie ii da teapa".
acum am citit mai bine.
Prost.ro zice ca vine Moraes Junior de la Bistrita. Cica Jiji, ciobanul suprem, se lupta cu chefere pt el.
Nu zic ca nu e jucator bun , da nu merita ala 2 milioane...
Am o intrebare: Meciurile amicale din Austria vor fi televizate?
Nu zic ca nu e jucator bun , da nu merita ala 2 milioane...
Te mai mira ceva?Pe Dodel s-a dat 1 milion jumate sau 2...sau cat plm s-a dat...si s-a vazut imediat rezultatul....
Nu cred sa vina Moraes la noi...Oricum,suma pretinsa pentru el e ridicola...
Moraes Moraes...toate echipele il vor pe Moraes ![]()
Ma daca era vreun super jucator sau ceva de ce a ajuns la Gloria Bistrita si nu l-a luat altcineva...cum spui si tu suma ceruta de tata Jean e ridicola.Adica vreau sa zic ca la capitolul tehnica e 0 , are noroc sa o bage in plasa doar atat.Asta conteaza foarte mult , dar mai mult de 1,2 milioane nu se merita sa dai pe Moraes
După ce presedintele Consiliului Director al Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a declarat pentru site-ul stelisti.ro că zvonurile privind transferul lui Moraes la Steaua sunt "niste prostii", clubul din Ghencea a reactionat oficial in urmă cu scurt timp printr-un comunicat.
"FC Steaua Bucuresti dezminte categoric informatiile aparute in ultimul timp in presa, legate de venirea lui Moraes. Steaua nu este interesata de achizitionarea atacantului brazilian de la Bistrita si nu se pune problema unui transfer a lui Moraes in Ghencea", a notat site-ul Stelei.
După ce presedintele Consiliului Director al Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a declarat pentru site-ul stelisti.ro că zvonurile privind transferul lui Moraes la Steaua sunt "niste prostii", clubul din Ghencea a reactionat oficial in urmă cu scurt timp printr-un comunicat.
"FC Steaua Bucuresti dezminte categoric informatiile aparute in ultimul timp in presa, legate de venirea lui Moraes. Steaua nu este interesata de achizitionarea atacantului brazilian de la Bistrita si nu se pune problema unui transfer a lui Moraes in Ghencea", a notat site-ul Stelei.
Asta probabil pentru a scadea intereseul Rapidului si Vasluiului pentru jucator. Va aduceti aminte de Ouon si Vaslui? Cum crestea pretul peste noapte?
Probabil Piturca s-a gandit ca astfel o sa mai lase si Tata Jean din pret. Orice e posibil :-??
Se televizeaza meciurile amicale?
Se televizeaza meciurile amicale?
Dupa cum au jucat "Portughejii" si "Brajiliienii",da !
Fratilor stelisti, va dau o veste "buna", marele voievod Jiji e nascut (din nefercire) astazi , pe 25 iunie, in aceeasi zi cu o alta hidosenie si o greseala a naturii - clubul CRApid - o coincidenta scarboasa, sau asa le-a asezat soarta!?
amandurora.
Jiji Fecali!
CRApid!
Da da..sa sugi pu1a de ziua taaa
Fratilor stelisti, va dau o veste "buna", marele voievod Jiji e nascut (din nefercire) astazi , pe 25 iunie, in aceeasi zi cu o alta hidosenie si o greseala a naturii - clubul CRApid - o coincidenta scarboasa, sau asa le-a asezat soarta!?
amandurora.
Pacat ca nu e finantatorul lor. Asta nu inseamna ca l-as vrea pe Copos la noi! ![]()
Amandoi sunt nenorociti rau...da macar Georgica are cofetarie nu stana ![]()
Mihaiță Plesan a revenit de ieri in tara pentru că nu a mai semnat contractul cu Karpaty Lviv. Se intelesese la Bucuresti pentru o anumită suma iar cand a ajuns in Ucraina, i s-a oferit mult mai putin. Jucatorul nu va mearge in cantonamentul din Austria, dar se va antrena in Ghencea sub comanda lui Florin Marin.