FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1471472473474475689»
Bogdan23.06.2010 21:07

Asta mi se pare o mutare buna. Falemi, pe cand era la Steaua, era singurul jucator ce nu asculta manele si nu o ardea in cluburi.

Acum cateva zile l-am vazut in tineretului pe un skateboard.

MoWeed23.06.2010 21:09

@Bogdan

Important e sa fie si lasat sa-si faca treaba. Asupra profesionalismului sau putem discuta atunci cand va lucra in cadrul unui club serios cu un plan bazat pe mai mult decat pe toanele patronului

Maye23.06.2010 21:10
Asta mi se pare o mutare buna. Falemi, pe cand era la Steaua, era singurul jucator ce nu asculta manele si nu o ardea in cluburi.

Acum cateva zile l-am vazut in tineretului pe un skateboard.

Falemi e un super om!

Cand juca la Medias il mai vedeam prin oras.

Simplu si simpatic.

Nu pot uita ce galerie facea la handbal. :)

Adrian23.06.2010 21:12

Ce treaba sa-si faca? Director pe relatii internationale? What does that mean?!

E totul un joc!!!

Cand o sa se sparga si balonasul asta de sapun, o sa vada poporul stelist cum o noua fosta glorie ii da teapa.

sabin130723.06.2010 22:14

Facand abstractie de elementul gg si putand astfel pleca de la ipoteza ca Steaua este un club normal, nu vad ce experienta, pregatire si/sau aptitudini l-ar recomanda pe Falemi ca director de relatii internationale. Ii port stima, este stelist, este un caracter deosebit, dar tot nu mi se pare de ajuns. Poate nu cunosc eu detalii despre el.

Pentru ca o discutie care il include pe gg nu poate fi nici serioasa si nici realista, mai mult ca fapt divers sunt curios cum arata organigrama clubului la ora asta, care sunt obiectivele fiecarui departament si atributiile fiecarui membru.

razvan2824.06.2010 00:42

Adrian intr-un fel are dreptate

Ce inseamna mai exact postul de "Director pe relatii internationale" ???

Bogdan24.06.2010 06:44

Falemi nu e o glorie. A jucat la Steaua, e stelist, dar nu o glorie.

Adrian24.06.2010 06:46

Nu ma refeream la Falemi cand am zis "o noua fosta glorie ii da teapa".

Bogdan24.06.2010 07:08

acum am citit mai bine.

Vlad Bogdan24.06.2010 07:58

Prost.ro zice ca vine Moraes Junior de la Bistrita. Cica Jiji, ciobanul suprem, se lupta cu chefere pt el.

razvan2824.06.2010 10:45

Nu zic ca nu e jucator bun , da nu merita ala 2 milioane...

Stelistul2824.06.2010 12:13

Am o intrebare: Meciurile amicale din Austria vor fi televizate?

The Game24.06.2010 18:49
Nu zic ca nu e jucator bun , da nu merita ala 2 milioane...

Te mai mira ceva?Pe Dodel s-a dat 1 milion jumate sau 2...sau cat plm s-a dat...si s-a vazut imediat rezultatul....

red&blue_boy24.06.2010 19:02

Nu cred sa vina Moraes la noi...Oricum,suma pretinsa pentru el e ridicola...

razvan2824.06.2010 19:49

Moraes Moraes...toate echipele il vor pe Moraes :))

Ma daca era vreun super jucator sau ceva de ce a ajuns la Gloria Bistrita si nu l-a luat altcineva...cum spui si tu suma ceruta de tata Jean e ridicola.Adica vreau sa zic ca la capitolul tehnica e 0 , are noroc sa o bage in plasa doar atat.Asta conteaza foarte mult , dar mai mult de 1,2 milioane nu se merita sa dai pe Moraes

RobYnho25.06.2010 09:20

După ce presedintele Consiliului Director al Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a declarat pentru site-ul stelisti.ro că zvonurile privind transferul lui Moraes la Steaua sunt "niste prostii", clubul din Ghencea a reactionat oficial in urmă cu scurt timp printr-un comunicat.

"FC Steaua Bucuresti dezminte categoric informatiile aparute in ultimul timp in presa, legate de venirea lui Moraes. Steaua nu este interesata de achizitionarea atacantului brazilian de la Bistrita si nu se pune problema unui transfer a lui Moraes in Ghencea", a notat site-ul Stelei.

bobbyREDblue25.06.2010 13:05
După ce presedintele Consiliului Director al Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a declarat pentru site-ul stelisti.ro că zvonurile privind transferul lui Moraes la Steaua sunt "niste prostii", clubul din Ghencea a reactionat oficial in urmă cu scurt timp printr-un comunicat.

"FC Steaua Bucuresti dezminte categoric informatiile aparute in ultimul timp in presa, legate de venirea lui Moraes. Steaua nu este interesata de achizitionarea atacantului brazilian de la Bistrita si nu se pune problema unui transfer a lui Moraes in Ghencea", a notat site-ul Stelei.

Asta probabil pentru a scadea intereseul Rapidului si Vasluiului pentru jucator. Va aduceti aminte de Ouon si Vaslui? Cum crestea pretul peste noapte?

Probabil Piturca s-a gandit ca astfel o sa mai lase si Tata Jean din pret. Orice e posibil :-??

spiridusu25.06.2010 14:25

Se televizeaza meciurile amicale?

Fane25.06.2010 16:17
Se televizeaza meciurile amicale?

Dupa cum au jucat "Portughejii" si "Brajiliienii",da !

pcsbb25.06.2010 17:28

Fratilor stelisti, va dau o veste "buna", marele voievod Jiji e nascut (din nefercire) astazi , pe 25 iunie, in aceeasi zi cu o alta hidosenie si o greseala a naturii - clubul CRApid - o coincidenta scarboasa, sau asa le-a asezat soarta!?

:finger: amandurora.

David25.06.2010 17:33

:finger: Jiji Fecali!

:finger: CRApid!

razvan2825.06.2010 18:19

Da da..sa sugi pu1a de ziua taaa

Astristul25.06.2010 20:12
Fratilor stelisti, va dau o veste "buna", marele voievod Jiji e nascut (din nefercire) astazi , pe 25 iunie, in aceeasi zi cu o alta hidosenie si o greseala a naturii - clubul CRApid - o coincidenta scarboasa, sau asa le-a asezat soarta!?

:finger: amandurora.

Pacat ca nu e finantatorul lor. Asta nu inseamna ca l-as vrea pe Copos la noi! :)

razvan2825.06.2010 21:25

Amandoi sunt nenorociti rau...da macar Georgica are cofetarie nu stana :))

David26.06.2010 16:23
Mihaiță Plesan a revenit de ieri in tara pentru că nu a mai semnat contractul cu Karpaty Lviv. Se intelesese la Bucuresti pentru o anumită suma iar cand a ajuns in Ucraina, i s-a oferit mult mai putin. Jucatorul nu va mearge in cantonamentul din Austria, dar se va antrena in Ghencea sub comanda lui Florin Marin.
«1471472473474475689»