"Gigi desfiintează marketingul in Ghencea. Magazinul clubului si muzeul vor fi inchise"
Ce tampit poate fi...In loc sa se gandeasca si la alte solutii de marketing etc...
"Gigi desfiintează marketingul in Ghencea. Magazinul clubului si muzeul vor fi inchise"
Ce tampit poate fi...In loc sa se gandeasca si la alte solutii de marketing etc...
Daca e adevarat, sa-i mai vad pe aia care credeau ca odata cu venirea lui Piturca se va instaura un climat propice performantei in club. Jiji e prea dobitoc sa se schimbe...
"Bucurică vine in probe la Steaua"
Care Bucurica? Eu stiu unul singur. Si are prenume de spital.
La Steaua? In probe? In curand o sa se posteze anunt pe site-ul oficial: "Cautam jucatori. Gratis si cu salariu mic. Cei interesati sa ne trimita CV."
Singurul lucru care mergea in club. S-a dus si asta..
LE: gesepe
1. Bucurica de la Unirea AI. E jucator bunicel, de perspectiva!
2. Astia sunt cretini????????? Cum sa inchida magazinul clubului si muzeul???? Nu-s sanatosi la cap?????
Jiji: Eu aduc bani de-acasa,ce-mi trebuie mie marketing ? ![]()
1. Bucurica de la Unirea AI. E jucator bunicel, de perspectiva!2. Astia sunt cretini????????? Cum sa inchida magazinul clubului si muzeul???? Nu-s sanatosi la cap?????
Nu mi se pare ceva bun aducerea lui Bucurica.L-am lasat pe Golanski sa plece ca sa-l aducem pe Bucurica ?
Inchiderea dep de marketing e iarasi o prostie marca Becali...numai un om cretin ca el poate sa faca asta
PLEACA CIOBANE PLEACA CIOBANE DU-TE SI LASA NEEEEEEEEEEEEE
Nu mi se pare ceva bun aducerea lui Bucurica.L-am lasat pe Golanski sa plece ca sa-l aducem pe Bucurica ?Inchiderea dep de marketing e iarasi o prostie marca Becali...numai un om cretin ca el poate sa faca asta
De fapt l-am lasat pe Golanski ca sa-l aducem pe Todorov, pentru ca ala va fi titularul postului de fundas dreapta!
In alta ordine de idei, cititi articolul asta http://bit.ly/bdfloG
O fi el beat in majoritatea timpului, dar aici are dreptate 100%!
![]()
run forrest run.. strigati k disperatii la diham
Care prenume de spital ?![]()
Rusia-Romania 32-37,mergem in Suedia
Ce spuneti de asta?!Ma doare undeva de Africa de Sud,Piti,presa romana,Jiji...
Vali Simion de la Steaua 2 la Branesti.
Vali Simion de la Steaua 2 la Branesti.
Un pas inapoi pentru el daca transferul a fost definitivat. La Steaua II ar fi fost monitorizat de Piti, si ar fi avut sanse sa joace la prima echipa, daca avea ceva de aratat pe teren.
Simion de vreo 4-5 ani e marea speranta a Stelei.
Un pas inapoi pentru el daca transferul a fost definitivat. La Steaua II ar fi fost monitorizat de Piti, si ar fi avut sanse sa joace la prima echipa, daca avea ceva de aratat pe teren.
Eu zic ca e un pas inainte pentru el. La Steaua II s-a plafonat de tot, avand in vedere ca in trecut, jucase la UTA (cand erau in Liga 1) destul de bine si se anunta un atacant de viitor al Stelei!
Toti pustii de la Steaua II vor ramane doar sperante...
Indepartarea lui Simion dovedeste din nou prostia conducerii steliste. In loc ca el sa fie indreptat spre echipe ca Pandurii, de la care Steaua a luat jucatori, pentru a plati transferurile respective, acolo sunt trimisi tineri ca Onicas, care chiar ar putea creste si ajunge jucatori de baza.
Lasa ca e bine. Asa cum a fost cu Stratila, peste ceva vreme si Onicas o sa fie curtat de celelalte echipe mari.
Ar trebui sa contabilizam un pic toate aceste mutari destepte:
Ochirosii dat la schimb cu Jelev doar pentru a-i fi desfacut bulgarului contractul dupa 6 luni.
Onicas, Tudose, Vatca si Ninu trimisi la Pandurii pentru un portar mediocru, un mijlocas fost dinamovist si un fundas de care nu a auzit nimeni.
Zapata dat afara fara nici un motiv.
Toate, mutari castigatoare.
p.s.
Eu astept cu nerabdare stirea cum ca Tudose, Onicas si Ninu sunt doar imprumutati.
Primii 2 chiar au valoare si chiar pot creste. Stiu ca au gafat dar, totusi, e vorba de tineri fortati sa joace sub o presiune incredibila, presiune pusa de becalii, presiune la care nu au fost supusi preferati ca Tanase, Tatarusanu sau Banel. Au gafat jucatori mai mari, cu experienta.
Comisia de Control si Disciplină a Federatiei Ruse de fotbal a decis o nouă sanctiune impotriva lui Dan Petrescu.
Fericit după victoria din derby-ul cu FC Krasnodar, Petrescu a aratat semne obscene in directia bancii adverse si va trebui să achite pentru iesirea sa o amendă in valoare de 5000 de ruble, adică 140 de euro. Obisnuit cu restrictiile din Liga a doua rusa tehnicianul roman este deja la a 4-a vizită la Comisie.
Asta e nervos cu nervii.
Cine sau ce-l poate calma ?
@razvan28
Floreasca ![]()
Nu o sa inchida magazinul, e singurul lucru din club care inca mai aduce bani constant.Ma intreb cate vuvuzele au vandut vara asta.
P.s. cum mama $#@$$@#$@#$ se da quote pe forumul asta?
Eu astept cu nerabdare stirea cum ca Tudose, Onicas si Ninu sunt doar imprumutati.Primii 2 chiar au valoare si chiar pot creste.
Cu Onicas ai dreptate, dar dupa parerea mea Tudose si Ninu nu sunt de Steaua.
P.s. cum mama $#@$$@#$@#$ se da quote pe forumul asta?
apesi QUOTE si apoi ADD REPLY.
QUOTE si apoi ADD REPLY.
Aaaaaaaaa, eu apasam quote si pe urma fast reply
.Multam Fane
Sportingbet a decis să rezilieze intelegerea cu roș-albastrii, din cauza scandalurilor lui Gigi Becali cu suporterii si cu MApN-ul. Compania de pariuri a oferit Stelei 800.000 de euro in ultimul an, aproape 10 la sută din bugetul avut de club.
Steaua si-a adus 8 fotbalisti noi, insă pierde un "jucator" de bază pentru sezonul urmator. E vorba despre sponsorul principal din campionatul precedent, Sportingbet. Firma de pariuri sportive a decis să rezilieze intelegerea cu roș-albastrii, unul dintre motivele principale fiind scandalurile nesfirsite dintre Gigi Becali si suporteri, dar si cele mai recente frecusuri cu MApN-ul in privinta stadionului.
Posibilitatea ca echipa să fie nevoită să plece din Ghencea a determinat Sportingbet să rupă colaborarea cu Steaua. Steaua mai pierde astfel o sursă sigură de venit pentru sezonul 2010-2011. În cel trecut, a incasat de la sponsor in jur de 800.000 de euro, ceea ce a insemnat aproape 10 la sută din intreg bugetul clubului.
Steaua va mai juca si partidele amicale din primul stagiu austriac cu Sportingbet pe piept, meciuri programate duminică si miercurea viitoare cu Apoel Nicosia si cu Victoria Plzen, iar pe 30 iunie va lua sfirsit colaborarea. Dacă nu iși va gasi un nou sponsor, Steaua va fi nevoită să joace din nou, după o pauză de 5 ani, fară numele unei firme importante pe tricouri.
10 milioane de euro e bugetul pe care il estimează Steaua pentru sezonul 2010-2011
Sponsorii Stelei in ultimii 5 ani
Perioadă Sponsor Contract anual
2009-2010 Sportingbet 800.000
2007-2009 CitiFinancial 1.500.000
2006-2007 RAFO 1.000.000
Sursa: gsp
Parca prevad ca va pleca Piturca in iarna in Arabia sau Rusia...
Cu Onicas ai dreptate, dar dupa parerea mea Tudose si Ninu nu sunt de Steaua.
De ce sa nu fie Tudose de Steaua? Daca nu l-au laudat ca pe Onicas nu inseamna ca nu poate creste.
De ce sa nu fie Tudose de Steaua? Daca nu l-au laudat ca pe Onicas nu inseamna ca nu poate creste.
Hai ca Tudose si Ninu nu sunt de Steaua.S-a vazut asta cat au jucat la echipa...Si nu cred ca astia mai pot progresa...