FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1468469470471472689»
Astristul18.06.2010 16:01

Mirel Radoi: "Cred că Banel Nicoliță ar trebui să fie capitan la Steaua"!

Ce frumos, nu-i asa? :)

Andrei-Cristian18.06.2010 16:25

Mai bine Kapetanos decat Banel :|

PS :

Stie careva cand se decid etapele pentru sez urm ? :offtopic:

razvan2818.06.2010 18:42

Banel capitan ? Radoi s-a tampit rau...

radusteaua2318.06.2010 19:03

inca nu sa hotarat daca se renunta la proteste sper sa nu renuntam sa cadem in plasa ciobanului ramane de vazut

red&blue_boy18.06.2010 19:57

Puna-l pe Banel capitan si pe Dodel vicecapitan... :dry:

TURKU18.06.2010 20:22

Tragerea la sorti pentru sezonul 2010-2011 in luna iulie.Nea Piti vezi ca atacantul ala din Algeria e bun parerea mea

razvan2818.06.2010 21:54

Sigur o sa luam noi un jucator de la Mondiale..nici Tsabalala nu ar veni la noi :))

Stryker18.06.2010 22:30

pana sa luam un jucator de la Mondiale, ar fi bine sa nu-l pierdem pe singurul pe care-l avem

cat tot veni vorba, parca era un australian ceva liber de contract pe acolo, bineinteles jucator de la mondiale :clap:

Maye19.06.2010 12:46

Clubul Pandurii Targu Jiu a anuntat, sambata pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu Steaua Bucuresti pentru transferul jucatorului sarb Novac Martinovic care va semna un contract pentru trei sezoane cu gruparea bucuresteana informează MEDIAFAX.

"Ne-am inteles astazi cu cei de la Steaua pentru un transfer al lui Novac Martinovic. Acesta va semna cu Steaua pentru urmatorii trei ani", a declarat presedintele Consiliului de Administratie de la Pandurii, Marin Condescu.

Oficialul a precizat că in schimbul lui Martinovic Steaua va oferi clubului din Targu Jiu patru jucatori cu care antrenorul Marius Baciu urmează să discute in perioada urmatoare: " În cazul lui Martinovic am ajuns la un acord pentru un schimb de jucatori. Antrenorul Marius Baciu urmează să discute cu jucatorii pe care Steaua ii poate oferi si vom vedea de ce are nevoie el la echipă si care dintre ei iși vor da acordul pentru că nu ii putem lua fară acordul acestora. Este vorba de Vatca Onicas Tudose si Ninu".

prostsport

Jucatorii Robinson Zapata, Cosmin Vatca, Emil Ninu, Alexandru Tudose, Eugen Baciu si Mihai Onicas nu au facut deplasarea cu Steaua in cantonamnetul din Austria. Cei 6 fotbalisti urmeaza sa-si gaseasca in urmatoarea perioada noi angajamente.

steauafc.com

Le reseau pansant19.06.2010 13:11
Jucatorii Robinson Zapata, Cosmin Vatca, Emil Ninu, Alexandru Tudose, Eugen Baciu si Mihai Onicas nu au facut deplasarea cu Steaua in cantonamnetul din Austria. Cei 6 fotbalisti urmeaza sa-si gaseasca in urmatoarea perioada noi angajamente.

vatca pe cat a fost adus la Steaua? Zapata e singurul care parca nu merita sa fie exclus dar la cate gafe a facut cred ca este totusi inteleapta decizia, grav este ca nu avem pe cineva pentru inlocuire.

razvan2819.06.2010 13:36

Zapata si Onicas nu cred ca ar trebui dati.Zapata este peste Stanca si Lungu clar si cam la acelasi nivel cu Tatarusanu.

Daca l-ar da pe Onicas ar fi o mare prostie...e un jucator talentat , macar sa-l imprumute daca nu il vrea acum in lot.In 1-2-3 ani poate deveni un jucator foarte bun , acum e tanar si mai are de invatat.

Maye19.06.2010 13:43
vatca pe cat a fost adus la Steaua?

Vreo 500k acum 2 ani.

Andrei-Cristian19.06.2010 14:42

Romania se califica la Mondialul de handbal dupa ce a revenit incredibil in Rusia , scor 32-37 dupa 28-32 in tur !!!

P.S: meci superb facut de baieti si arbitrii ca de obicei ne-au furat ca in codru.

red&blue_boy19.06.2010 15:14

Felicitari baietilor!Chiar nu credeam ca se mai pot califica dupa infrangerea din tur...

Zapata si Onicas nu cred ca ar trebui dati.Zapata este peste Stanca si Lungu clar si cam la acelasi nivel cu Tatarusanu.

Si eu cred ca barem pe astia doi puteau sa-i pastreze in lot...Zapata are si probleme de sanatate,poate si asta sa fie o cauza a renuntarii la el...

razvan2819.06.2010 19:50

Bravo baietiiii :)

Zapata ? Dar ce are ?

red&blue_boy19.06.2010 20:22
Zapata ? Dar ce are ?

Ceva probleme la inima...Asa am auzit,daca este adevarat...Pacat de el,sper sa isi revina...

BAF-kimi19.06.2010 20:38
Ceva probleme la inima...Asa am auzit,daca este adevarat...Pacat de el,sper sa isi revina...

Are pe naiba, cica e mai bun Stanca, ca Zapata. =))

red&blue_boy19.06.2010 20:44
Are pe naiba, cica e mai bun Stanca, ca Zapata. =))

Nu stiu care e adevarul,asa am auzit.Si eu mi-as fi dorit sa ramana Zapata.

AG19.06.2010 20:55

ne'am bucurat impreuna, am plans impreuna, am luptat impreuna, toate au si un sfarsit.. sfatul meu pentru rufay, daca nu prinde un contract afara, este sa semneze cu Unirea Urziceni .

multa bafta

razvan2819.06.2010 21:43

La Unirea nu cred ca ar avea loc de Arlauskis...ar fi bine sa se duca undeva unde stie ca e titular sigur.Cel mai bine ar fi la arabi...are o varsta si nu ii strica niste bani :D

Astristul19.06.2010 22:29
ne'am bucurat impreuna, am plans impreuna, am luptat impreuna, toate au si un sfarsit.. sfatul meu pentru rufay, daca nu prinde un contract afara, este sa semneze cu Unirea Urziceni .

multa bafta

Sfatul meu e sa prinda o echipa la care sa joace! Indiferent ca e de la noi sau de afara! Zapata merita tot respectul nostru!

Alexandru H.19.06.2010 23:00

Daca Zapata e atat de bun, nu cred ca ar avea probleme sa-si gaseasca o echipa. Mai ales ca vine liber de contract.

Eu zic ca Zapata din 2008 si-ar fi gasit oriunde loc. Cel din 2010, mai greu...

razvan2819.06.2010 23:18

Zapata e portar foarte bun dar nu e prea sigur pe ele in unele momente...

Nu va ajunge la echipe gen Sampdoria , Leverkusen , Atletico dar la echipe mai mici ca Bilbao , Bari , Le Mans poate ajunge.Chiar daca e mai batran e un portar de clasa.

*Alecs*19.06.2010 23:27

"Bucurică vine in probe la Steaua"

Care Bucurica? Eu stiu unul singur. Si are prenume de spital.

La Steaua? In probe? In curand o sa se posteze anunt pe site-ul oficial: "Cautam jucatori. Gratis si cu salariu mic. Cei interesati sa ne trimita CV."

"Gigi desfiintează marketingul in Ghencea. Magazinul clubului si muzeul vor fi inchise"

Singurul lucru care mergea in club. S-a dus si asta..

LE: gesepe

Le reseau pansant19.06.2010 23:29
"Gigi desfiintează marketingul in Ghencea. Magazinul clubului si muzeul vor fi inchise"

omul asta e cretin de-a dreptul, bine ca nu topeste si cupele sa faca tuci din ele.

da unde ai citit asta

«1468469470471472689»