FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1466467468469470689»
blindica11.06.2010 21:52

EXCLUSIV Rada, la CFR! "Sunt fericit!" Vezi cat va câștiga la Cluj...

Prostsport

red&blue_boy11.06.2010 22:27

De la Steaua nu cred ca l-a contactat cineva...Pacat ca a mers la CFR...

The Game12.06.2010 09:36

Si indiferent daca l-ar fi contactat cineva de la Steaua...tot ar fi ales CFR-ul...stie prea bine starea infecta in care a ajuns Steaua....

razvan2812.06.2010 10:06

Marea greseala s-a facut cand l-au dat...

RobYnho12.06.2010 10:34
Si indiferent daca l-ar fi contactat cineva de la Steaua...tot ar fi ales CFR-ul...stie prea bine starea infecta in care a ajuns Steaua....

Si acum tin bine minte cand a fost anul trecut la Brasov, in cantonament cu echipa. Noi cantam impotriva ciobanului, iar el ne aplauda din autocar.

razvan2812.06.2010 10:39

Era un jucator cu tupeu in el..tin minte ca abia il luase Steaua pe Elton si spunea ca nu ii e frica , va recurge la oricem mijloc de a-l opri , daca va fi nevoie va da si la picioare... :D

red&blue_boy12.06.2010 12:14

Da,asa e...Pai daca nu mergea la CFR,se ducea la Rapid,era in tratative si cu ei...Normal,dupa ca sa mai vina la noi,sa aiba iar de-a face cu ciobanul?...

susanu2212.06.2010 12:34

"Stancu - Wesley, schimbul verii intre Steaua si Vaslui!"

eu nu sunt de acord cu acest schimb din mai multe motive:

1. Stancu e jucator tanar, de viitor, dornic sa faca performanta

2. E un atacant bun, care gaseste poarta foarte usor si are o tehnica buna

3. Wesley e un jucator bun, de creatie, dar are 30 de ani. Steaua se poate folosi de el foarte putin timp. Ori, daca se vrea reconstructia Stelei, sa se faca numai cu jucatori tineri si cativa mai experimentati printre ei.

Wesley ar fi bun pentru Steaua, dar nu sunt de acord cu acest schimb. Voi ce parere aveti?

red&blue_boy12.06.2010 12:38

In primul rand,nu cred ca este adevarat...Si daca ar fi,ciobanul nu-i poate da lui Wesley salariul de la Vaslui...Asa,nici eu n-as fi de acord...Daca ar fi vorba doar sa vina Wesley,ar fi altceva...

mircea_1012.06.2010 12:40

ganditi bai oameni buni inainte sa postati ceva...cum draq sa vina wesley la Steaua pe 120 000 pe luna cand el aveam la Vaslui de vreo 3 ore mai mult si tot nu-i convenea...

Alex88pl12.06.2010 12:46

intra kape pt greci:D

susanu2212.06.2010 14:53
ganditi bai oameni buni inainte sa postati ceva...cum draq sa vina wesley la Steaua pe 120 000 pe luna cand el aveam la Vaslui de vreo 3 ore mai mult si tot nu-i convenea...

Scrie pe toate site-urile de stiri din sport. Topicul se numeste "stirea zilei". Asta mi se pare stirea zilei de azi avand legatura cu Steaua. M-am gandit ca trebuie comentata. Cat e de adevarata ramane de vazut, pana una alta sa ne bucuram de campionatul mondial...

red&blue_boy12.06.2010 15:48

@ susanu22 : citatul de mai sus nu imi apartine! :)

In rest,asa e,sa ne bucuram de mondial,ca dupa aia avem timp si de tampeniile de la noi din campionat.

susanu2212.06.2010 16:58
@ susanu22 : citatul de mai sus nu imi apartine! :)

In rest,asa e,sa ne bucuram de mondial,ca dupa aia avem timp si de tampeniile de la noi din campionat.

da stiu, scuze, te citasem pe tine si mi-am dat seama de greseala si am modificat da' a ramas numele..nu mai stau ma modific, se vede al cui e mesajul citat.. :)

apropo de mondial, m-a dezamagit Argentina, dpdv al spectacolului. Au jucat ca intr-o semifinala, nu ca primul meci din faza grupelor.

pcsbb12.06.2010 18:12

Florin Marin va fi noul director tehnic al Stelei. Surse din anturajul lui Victor Piturcă au dezvaluit pentru ProSport că fostul selectioner si-l doreste in staff-ul sau la Steaua pe Florin Marin.

"Piti a discutat in aceste zile cu Florin Marin ca acesta să fie cooptat in staff-ul sau. Mai mult ca sigur acesta va accepta propunerea fostului selectioner.", au dezvaluit sursele ProSport.

Daca tot il aduce pe Flocea ar putea sa-l aduca si pe Magiun sau Sapaliga.

Cred ca am gresit locul, asta trebuia pusa la gluma zilei, cam tot ce se intampla la Steaua e o gluma. :D

razvan2812.06.2010 21:27

Poate o sa revina si blocnotes :w00t:

Daniel-Ionut13.06.2010 13:00
Poate o sa revina si blocnotes :w00t:

Pai blocnotes, cum ii zici tu, era peste tot ce avem noi acum :wub:

RobYnho13.06.2010 13:08

Era, da. Mai tin minte ca era si un analfabet.

Stryker13.06.2010 13:51
"Stancu - Wesley, schimbul verii intre Steaua si Vaslui!"

Wesley ar fi bun pentru Steaua, dar nu sunt de acord cu acest schimb. Voi ce parere aveti?

Din cate stiu eu brazilianul nu-si mai doreste sa continue la Vaslui, el a admis ca i-ar placea sa continue in tara, insa in acelasi timp l-ar tenta niste oferte din Spania unde ar castiga evident mai mult.

Eu cred ca este doar maxim un zvon aceasta stire, Porumboiu a spus ca este exclus insa in acelasi timp a admis ca sunt discutii intre cele doua cluburi, daca s-ar concretiza acest transfer cred ca nu ar fi rau deloc, cu toate ca Wesley are 30 de ani el poate lejer sa mai joace 3-4 ani la noi la cel mai inalt nivel, Stancu e tanar si nu a aratat inca tot ce poate, insa nu-l vad sa ajunga cine stie ce mare fotbalist.

Oricum ar fi interesant un atac Wesley-Kapetanos, cred ca ar putea fi de departe cel mai bun din tara, dar sunt sanse foarte mici sa se intample asta, mai ales ca Wesley vrea un salariu mare pt Steaua si Kapetanos ar putea fi vandut dupa Mondial ...

Astristul13.06.2010 14:55
Era, da. Mai tin minte ca era si un analfabet.

Era, era, dar pe cat de analfabet era in exprimare, pe atat de prolific era in tricoul Stelei. ;)

razvan2813.06.2010 15:36

Asta clar...pai cand vezi ca avem atacanti precum Surdu , sau in trecut Arthuro care se chinuiau sa traga la poarta si te gandesti cate goluri a dat Blocnotes deja nu mai trebuie sa faci comparatie...

Daniel-Ionut14.06.2010 12:07

Adio Mutu!

Tribunalul elvetian mentine sanctiunea: Mutu plateste 17 milioane de euro lui Chelsea.

Cred ca 99,99% in sezonul viitor il vedem calare pe camila in emirate.

Fane14.06.2010 12:14
Adio Mutu!

Tribunalul elvetian mentine sanctiunea: Mutu plateste 17 milioane de euro lui Chelsea.

Cred ca 99,99% in sezonul viitor il vedem calare pe camila in emirate.

Pfoaaa,mi-ai stricat ziua cu stirea asta - mai bine nu-mi spuneai !

Asa m-am suparat incat trebuie sa iau pastile....cand ma gandesc la saracu`Mutu de unde o sa dea el atatia bani,nici pofta de mancare nu mai am.

MoWeed14.06.2010 12:33

Nici n-o sa ma pot concentra azi la examen dupa ce am auzit aceasta veste...

RobYnho14.06.2010 13:14
Asa m-am suparat incat trebuie sa iau pastile

Sa nu-ti crape inima. :D

Mutu plateste pentru toate imbecilitatile pe care le-a facut.

«1466467468469470689»