FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1465466467468469689»
RobYnho08.06.2010 19:55
Eu cred ca va face ceva ceva daca vine ;)

Si mie imi place gratarul. :D

danimarcu08.06.2010 19:56
Eu n-as fi asa sigur ca o sa vina Piturca pana la urma. Vad ca in fiecare zi se tot scrie "Piti a facut staff-ul", "Piti il vrea pe cutare", dar Piti nu da niciun semn de viata. Iar peste trei zile are loc reunirea lotului. E posibil sa fie o strategie a lui Becali care in fiecare zi lanseaza cate o stire despre ce vrea Piturca sa faca la Steaua, tocmai pentru a-l forta sa vina, iar in caz ca refuza sa zica lumea "uite domne stabilisera totul, dar s-a razgandit Piti, nea Gigi e om cumsecade, n-are nicio vina".

Cam asa cred si eu!

Piti in sus,Piti in jos,dar Piti nu zice nimic.Parca trebuia pana la 1 iunie sa dea raspunsul...

Nu m-as mira sa fie un alt joc al dementului de cioban!

y-jam09.06.2010 06:57
Piti in sus,Piti in jos,dar Piti nu zice nimic.Parca trebuia pana la 1 iunie sa dea raspunsul...

Nu cred ca se pune problema. Daca ciobanul s-a spart cu Piti, pai atunci o sa vina Piti. Daca Piturca nu va veni la Steaua, atunci o sa ii sara toata lumea in cap ciobanului (si aici nu ma refer la suporteri), si astfel nu va fi deloc bine pentru el. Piturca este ultimul care mai poate aduce "linistea" la Steaua, cel putin pentru o luna. Personal sper din toata inima sa vina un alt antrenor, care sa nu faca parte din gloriile noastre...

pcsbb09.06.2010 07:07
P. Marin la Urziceni .

Posibil sa urmeze Neaga .

Gata, a plecat si ultimul jucator care mai avea personalitate. Poate sa mai fie Szekely, dar e mai complicat.

Imbecilii de la sprost.ro, au facut un sondaj, cine va fi capitan in sezonul viitor, si mult mai multi imbecili, vreo 12.000 il vad pe Nicolita capitan.

E amuzant, daca nu tragic.

Alex88pl09.06.2010 07:23

da tiganu ala nu pleaca si el odata?sa joace cu frate-su la compet..asta ar lipsi,dupa ce ca vine barbugiu sa mai fie si Nicolita capitan

Astristul09.06.2010 09:46
Cam asa cred si eu!

De parca nu-l stim pe Piti. Sta in umbra pentru ca nu-i place sa discute cu presa si nici nu vrea sa incinga spiritele intre suporteri. Zicea si ca va avea o discutie cu fanii, dar n-a dat niciun semn in privinta asta, sau cel putin nu stiu eu. Parerea mea e ca vine, dar degeaba, ca Steaua cu Jiji tot de 2 bani ramane ...

Maye09.06.2010 09:53
Capitanul Stelei si-a luat ramas bun dupa cei sase ani petrecuti in Ghencea. Petre Marin a dorit sa transmita un mesaj tuturor stelistilor prin intermediul site-ului oficial al clubului.

"Multumesc Stelei pentru acesti ani minunati petrecuti in Ghencea. Mi-as fi dorit sa-mi inchei cariera la Steaua. Imi este greu sa parasesc acest club, dar asta este viata. Le urez tuturor stelistilor tot binele din lume", a spus Petre Marin

Cifre Petre Marin:

Are in palmares doua titluri de campion cu Steaua, o semifinala a Cupei UEFA, in sezonul 2005/2006 si trei participari consecutive in UEFA Champions League.

Petre Marin, total Liga Intai: 449 jocuri / 11 goluri

A debutat la Steaua in editia 2004/05

A jucat pentru Steaua in Liga Intai: 136 jocuri / 2 goluri

A evoluat pentru Steaua in Europa: 43 jocuri / 2 goluri (dintr-un total de 68 / 2 in carieră)

In Cupa Romaniei are 6 partide cu echipa din Ghencea

susanu2209.06.2010 12:07

Petre Marin are mai multe meciuri in europa decat Dinamo :))

"Oficial, Ienei e noul presedinte!"

Pareri?

Fane09.06.2010 12:08

Guie Migi a anuntat noua organigrama din Ghencea: Piturca antrenor, Ienei presedintele Stelei!

pe moment ma bucura faptul ca am scapat de hargaseala !

razvan2809.06.2010 12:59

Chiar nu imi vine sa cred ca nu il voi mai vedea toata ziua pe Argaseala la TV ca si conductor al Stelei :D

Daniel-Ionut09.06.2010 13:05
Chiar nu imi vine sa cred ca nu il voi mai vedea toata ziua pe Argaseala la TV ca si conductor al Stelei :D

Dar va fi o placere sa urmaresti un interviu cu Ienei in aceasta postura :yes:

Kellerman09.06.2010 13:12

Totusi, Argaseala mai ramane la club ? daca nu, atunci e un pas bun pentru echipa.

Dj09.06.2010 13:31

eu cred ca ramane dar nu se va mai implica in chestiile tehnice...se va ocupa mai mult pe partea administrativa.

Bogdan09.06.2010 15:35

post de presedinte creat special sa inchida gura suporterilor. Argaseala si Gherghisor sunt oamenii de care Gigi e dependent. De ce? II stiu toate manevrele de la club si el e constient ca-l pot tufe astia doi...

razvan2809.06.2010 16:12

Da dar e posibil ca Argaseala sa nu mai aiba atata influenta la club , ceea ce ar fi foarte bine.

Astristul09.06.2010 17:13

Incredibil! L-a adus pe nea Imi ca sa-nchida gura fanilor!

As fi salutat aceasta veste, dar vreau mai presus de toate un club curat, si cat timp e Jiji acolo, Steaua nu e un club curat, ba din contra!

red&blue_boy09.06.2010 18:21
Dar va fi o placere sa urmaresti un interviu cu Ienei in aceasta postura :yes:

Da,dar sper sa nu apara si Ienei toata ziua la televizor,pe la toate emisiunile astea care pun in principal accentul pe scandal si balacareala...Ar fi pacat...

Incredibil! L-a adus pe nea Imi ca sa-nchida gura fanilor!

As fi salutat aceasta veste, dar vreau mai presus de toate un club curat, si cat timp e Jiji acolo, Steaua nu e un club curat, ba din contra!

Si eu cred la fel...Nu cred ca va avea Ienei atata libertate decizionala...

*Alecs*10.06.2010 07:56

Dupa cum ziceam..

Piturcă pune 4 conditii ca să vină in Ghencea » Piti ii dă cu pumnul in masă lui Gigi!

Lovitură de teatru ieri la Steaua: Becali a batut palma cu Ienei ca presedinte, insă Piturcă a blocat mutarea. Fostul selectioner i-a dat ultimatum lui Becali pină luni să rezolve ultimele conditii pe care i le-a pus, in caz contrar urmind să anunte că refuză să preia Steaua.

Ziua in care instalarea lui Emeric Ienei ca presedinte al Stelei trebuia să fie practic oficializarea venirii lui Piturcă s-a transformat intr-un fiasco total. Ienei s-a intilnit la prima oră cu Gigi Becali, patronul anunțind la final: "Gata, e clar, Ienei va fi presedinte".

A urmat insă o discutie de mai bine de o oră intre Piturcă si Ienei, la finalul careia Ienei a spus: "Treaba e putin mai delicata Eu credeam, după ce am discutat cu domnul Becali, că Piturcă e deja antrenorul Stelei, dar Piti mi-a zis că nu e deloc asa, dimpotriva mai sunt unele conditii pe care trebuie să le indeplinească Gigi. Dacă el nu vine, nici eu nu vin".

Gazeta a discutat apoi cu apropiati ai celor 3 implicati ieri in negocieri si a aflat exact care sunt conditiile incă neindeplinite de Gigi Becali.

Conditia nr. 1: Salariile restante achitate

Este cerinta-cheie a lui Piturca El vrea ca pină luni, cind are loc reunirea, jucatorii să fie la zi cu salariile. În prezent sunt două luni restante, aprilie si mai, ceea ce inseamnă un total de minimum 600.000 de euro.

Conditia nr. 2: Doi fundasi centrali masivi la reunire

Piturcă i-a solicitat lui Becali să transfere de urgență doi fundasi centrali, pe care ii vrea prezenti saptamina viitoare la antrenamente. "Piti mi-a zis că in defensivă trebuie neaparat doi stoperi masivi si asta imediat, nu peste o lună", a explicat Ienei.

Conditia nr. 3: Să-i asigure bugetul de transferuri

O altă cerință pe care Becali incă nu a bifat-o e bugetul de achizitii. "Pină nu vede banii in cont sau jucatorii veniti la antrenament, Piturcă nu va semna nici un contract", a sustinut ieri unul dintre cei mai buni prieteni ai lui din fotbalul romanesc.

Conditia nr. 4: Să-i arate noul contract cu MApN-ul

Piturcă nu acceptă jumatăți de masură in privinta locului in care va evolua Steaua in viitorul campionat. Vrea să vadă noul contract cu MApN-ul pentru a fi sigur că echipa nu va fi nevoită să parasească Ghencea pentru a merge la Buzau.

Rosu l-a refuzat pe Piti

Emeric Ienei a dezvaluit si motivul pentru care Laurentiu Rosu nu va mai face parte din staff-ul de conducere. "Piti mi-a zis că l-a dorit si că a discutat cu el, insă intre timp Rosu l-a anuntat că si-a gasit un job mult mai bun si că nu mai vine la Steaua. Piturcă nu s-a suparat pe el pentru că Laurentiu a fost fair-play si i-a zis in față", a explicat Ienei.

gsp

vlad10.06.2010 08:43

Era bine sa-i mai puna o a 5-a conditie Oierului: Sa crape pana luni dimineata.

AG10.06.2010 12:25

http://eurorivals.net/derbies.html

Steaua - Dinamo pe locul 10 in lume in topul derbiurilor

Alex88pl10.06.2010 12:36

si de ce scrie acolo Mihai flamaropol?:)

MoWeed10.06.2010 12:38

Culmea ca scrie si ca e patinoar :))

Astristul10.06.2010 14:51

Giovani Becali: "Anul asta va fi o luptă in 2 la titlu, Steaua-Dinamo"!

Impresarul si consilierul lui Andone la Dinamo, Giovani Becali, a anuntat schimbari mari in tabara din Ștefan cel Mare pentru noul sezon. Giovani sustine că in saptamana viitoare vor veni doi-trie jucatori la Dinamo, care se va intari cu o intentie clară pentru anul viitor: titlul si participarea in premieră in CHL. Giovani vede o luptă Steaua-Dinamo pentru titlu.

"Aveti rabdare. Se vor intampla lucruri frumoase si minunate si la Dinamo. Avem niste planuri frumoase. Va fi o dispută frumoasă Dinamo-Steaua anul asta. Va fi o luptă in 2. Pană luni sau marti va face si Dinamo transferuri. Mă refer la veniri. După aceea vor urma si plecari. Echipele pe care le am in vizor sunt incă in vacanță. Vor pleca chiar si nume importante. Vor veni saptamana viitoare 2-3 jucatori. Eu sunt un prieten care ii ajută pe Badea si Borcea. Vrea să facem totul pentru ca in acest an Dinamo să audă imnul Champions League, pentru că apoi va fi foarte greu. Dinamo e hotarată să ia titlul anul acesta. Va fi o luptă din care mă voi bucura cu victoriile lui Dinamo si pe Ghencea si in Ștefan cel Mare", a spus Giovani Becali, la gsptv.

Sursa: ProSport

Iar victorii tur retur pentru javre cu Steaua? E incredibil asa ceva. Sa vedeti furturi pe banda in sezonul viitor ca sa prinda si sarmanii UCL.

Daniel-Ionut10.06.2010 17:06
Giovani Becali: "Anul asta promit sa va sug si in Ghencea si in Stefan cel Mare"!

Sursa: ProSport

Multumim! :finger:

razvan2810.06.2010 19:52

Giovani o suge peste tot...defapt tot clanul Becali :))

«1465466467468469689»