Huaa Gigi, ciobanule sau mai bine zis "cioara"!!
Oricum ![]()
Huaa Gigi, ciobanule sau mai bine zis "cioara"!!
Oricum ![]()
De ce ? De ce ? De ce ?
(
Kapetanos, gata de razboiul cu Dinamo!
Pantelis Kapetanos a uitat eliminarea Greciei de la Cupa Mondiala si se gandeste deja la duelurile din sezonul urmator cu Dinamo. Kapetanos spune ca vrea titlul cu Steaua si asteapta sa colaboreze cu Piturca.
"Am avut aripile frante, dar ma intorc la Steaua! Avem un campionat de castigat, o batalie cu Dinamo si o aventura pentru titlul de golgheter. Echipa mea e un stil de viata. Piturca e un antrenor extraordinar. Îi urez la multi ani lui Gigi Becali, sper sa fie alaturi de jucatori", a scris Kapetanos pe Facebook.
La Cupa Mondiala, Kapetanos a prins doar 30 de minute, in meciul pe care elenii l-au pierdut in fata Coreei de Sud.
Rezerva la nationala Greciei, Pantelis Kapetanos este omul numarul unu din atacul Stelei, reusind sa inscrie 19 goluri in toate competitiile sezonul trecut.
Sursa: Onlinesport
Asta cu sponsorii e demult...2-3 pagini mai in spate o sa vezi ca am scris ca nu mai vrea Sportingbet sa ne fie sponsor si nu am gasit pe nimeni momentan.
FC Jiji & Piti Bucuresti a batut pe marea echipa Apoel Nicosia, cu 2-0, cu Banel capitan.
Da astazi, pe lista mea personala, mai apar 2 persoane carora sa umplu gura cu nervul masurat de obicei in Inchi sau centimetri - Piti si capitanul acestei jalnice echipe. ![]()
Ce-ai ma cu Piturca ?
Lucrul asta ma deranjeaza cel mai tare... ce o fi facut Piturca nu stiu ![]()
De fapt stiu, dar acum se incearca resuscitarea echipei.
Daca nu stiti ce a facut Piturca in mandatele precedente, informati-va si nu mai puneti intrebari aiurea.
Am zis ca stiu, dar acum pare "salvatorul".
Daca nu stiti ce a facut Piturca in mandatele precedente, informati-va si nu mai puneti intrebari aiurea.
Ba da stiu din pacate dar in momentul de fata ar parea salvatorul Stelei.Mai rau ca Stoichita oricum nu e ![]()
Am zis ca stiu, dar acum pare "salvatorul".
Sa nu apara o noua categorie dupa "gigistii" - Pititstii
Sa nu apara o noua categorie dupa "gigistii" - Pititstii
Deja incepi sa ai o problema...
Ogararu 2 ani la Sion.
Ogararu 2 ani la Sion.
Ii doresc succes!...
Pacat ca nu a ajuns la o echipa mai mare.
Sion, pai parca trata cu Hertha Berlin ![]()
Bafta, oricum... pacat ca nu s-a intors acasa, dar este imposibil sa te duci undeva unde nu esti dorit...
sunt mai multi cei care il doresc decat cei care nu..din pacate parerea noastra nu conteaza
S-a dus la Sion , in Ghencea nu l-a vrut nimeni desi noi nu avem un fundas dreapta de valoare in lot.Traiasca conducerea...
Primul meci in deplasare la Alba Iulia cu paduchiosii de la U ![]()
Site-ul oficial al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) a publicat lista arbitrilor, a asistentilor si a observatorilor de arbitri pentru editia 2010/2011 a Ligii I:
Arbitri: Marius Avram (FIFA), Cristian Balaj (FIFA), Augustus Constantin (FIFA), Alexandru Deaconu (FIFA), Ovidiu Hategan (FIFA), Istvan Kovacs (FIFA), Alexandru Tudor (FIFA), Marian Balaci, Victor Berbecaru, Andrei Chivulete, Sebastian Coltescu, Adrian Comanescu, Teodor Craciunescu, Mugurel Draganescu, Robert Dumitru, Georgian Ionescu, Dragoș Istrate, Ionel Ivan, Florin Marcu, Radu Petrescu, Mihai Prodan, Paul Unimatan;
Arbitri asistenti: Eduard Dumitrescu (FIFA), Sebastian Gheorghe (FIFA), Radu Ghinguleac (FIFA), Micloș Nagy (FIFA), Cristian Nica (FIFA), Aurel Oniță (FIFA), Ionel Popa (FIFA), Zoltan Szekely (FIFA), Octavian Șovre (FIFA), Adrian Vidan (FIFA), Mihai Artene, Valentin Avram, Gabriel Barjac, Liviu Ciubotariu, Andrei Constantinescu, Eduard Crangasu, Paul Dimancea, Petru Gaspar, Bogdan Gheorghe, Daniel Hulubei, Dragoș Iliescu, Vasile Marinescu, Nicolae Meghesan, Dorin Mudura, Marius Nicoara, Ioan Onicas Mircea Orbulet Florin Paunescu, Iulian Radu, Catalin Savu, Stelian Slabu, Florin Stanescu, Sebastian Stoianov, Gero Szabo, Iulius Timar, Eduard Ungureanu, Vladimir Urzica Bogdan Velicu;
Observatori de arbitri: Patritiu Abrudan, Tudor Constantinescu, Alexandru Crisan, Marian Dorobantu, Corneliu Fecioru, Constantin Gheorghe, Nicolae Grigorescu, Anton Helesteanu, Aron Huzu, George Ionescu, Valeriu Ioniță, Nicolae Marodin, Gheorghe Moise, Ioan Muresan (Bucuresti), Ioan Muresan (Timisoara), Dan Petrescu, Stan Prodan, Laszlo Sajtos, Marian Salomir, Corneliu Sorescu, Constantin Ștefan, Constantin Zotta.
jucam in deplasare in noul sezon prima etapa cu u Cluj(stadionul Victoria-Cetate:Alba-Iulia) frumoasa deplasare ole ola sper sa incepem cu Dreptul editia 2010-2011
11, 14, 17
11, 14, 17
17 e apa de ploaie ma... ![]()
I.Muresan: N-as fi acceptat amanarea meciului cu Steaua ca sa joace ei amical cu Real.
Balooooo!!!!