FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1445446447448449689»
Arian25.02.2010 15:23

Vesti bune pentru Emeghara

Jucatorul Stelei, Ifeanyi Emeghara, a efectuat in perioada 22-24 februarie mai multe controale amanuntite la clinica Isokinetic din Bologna.

Fotbalistul stelist a fost consultat atat de catre profesorul Maurillo Marcacci, care a efectuat interventia chirurgicala in cazul accidentarii jucatorului, cat si de catre profesorul Gianni Nanni, care s-a ocupat de reabilitarea medicala. Rezultatele controalelor sunt imbucuratoare, urmand ca Emeghara sa revina in Romania, unde va efectua atat antrenamente cu echipa, cat si antrenamente cu caracter personal. Facem precizarea ca nu se impune o noua interventie chirurgicala de orice natura.

sursa: FCSB.com

Adrian25.02.2010 20:43
"Urziceni a jucat foarte bine, dar diferenta e prea mare! Steaua s-ar fi calificat" - el ciobandante

Iar e ciobanul high cu urda.

danimarcu25.02.2010 20:54

@Arian

Stirea asta nu e tocmai noua,ea a tot aparut de vreo doi ani incoace... :D

Se schimba doar numele doctorilor... ;)

"Urziceni a jucat foarte bine, dar diferenta e prea mare! Steaua s-ar fi calificat" - el ciobandante

Clar!Cu Ceahlaul sau Pandurii avem noi complexe,in rest am putea bate orice echipa din lume!

Are dreptate ne-a Gigi ,e cel mai jmecher.

Alexandru H.25.02.2010 21:19
WTF!?

Mda... hai ca de Hagi macar ai o scuza ca nu ai auzit, ca nu a fost el plin de trofee europene in perioada in care Tall asta sugea la maica-sa... dar de Chivu sa nu auzi, ca e titular la campioana Italiei, ori de Mutu, macar din perspectiva drogurilor? Asta cred ca e genul de fotbalist ai carui idoli jucau in ligile inferioare...

danimarcu25.02.2010 21:32
Mda... hai ca de Hagi macar ai o scuza ca nu ai auzit, ca nu a fost el plin de trofee europene in perioada in care Tall asta sugea la maica-sa... dar de Chivu sa nu auzi, ca e titular la campioana Italiei, ori de Mutu, macar din perspectiva drogurilor? Asta cred ca e genul de fotbalist ai carui idoli jucau in ligile inferioare...

Esti complet eronat,iar Tall e idiot!

Aici mai nimeni nu a auzit de Chivu si Mutu ,dar oricine a auzit de Hagi,chiar si cei mai tineri.Nu conteaza doar trofeele,ci renumele castigat in ani buni de realizari si meciuri memorabile.Mutu e un banal pt ziua de azi,iar Chivu nu iasa in evidenta ...

Revenind la marele fotbalist adus de Gigi,probabil nu a auzit nici de Maradona sau Zidane. :thumbdown:

predatorpulse726.02.2010 09:30

Credeam ca Jiji nu poate fi depasit ca prostie dar uite ca a adevarata zicala "tiganul tot tigan ramane". Uite aici o mostra de la il muce si o sa vedeti atitudinea subpodarilor frustrati,singuri impotriva tuturor(singuri datorita mirosului probabil):

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...cea-Lucescu.htm

Auzi ba,ca sahtior e mai buna ca inter si ca e a doua echipa ca valoare din Europa. Ce Manchester,ce barca,sahtior rules frate!!

Cred ca Lucescu,pe langa faptul ca ramane simbolul etern al frustrarii anti-steliste,a inceput sa devina si senil. Una este sa fii frustrat mereu de eterna rivala si alta este sa te crezi mai mare decat niste mega-branduri ale fotbalului.

Pana una alta,il muce a fost eliminat de gaz metan-ul Angliei desi ahmetov a bagat bani cacalau si evident ca nu-si aminteste cum a fost furata werder in finala cu sahtior de anul trecut.

Tiganul tot tigan...

Astristul26.02.2010 09:35

Mircea Lucescu incepe sa-si arate carentele mentale odata cu inaintarea in varsta. E incredibil omul asta! :|

Adrian26.02.2010 09:43

Ce prosti is aia ca il folosesc pe Dayro atacant. Pai, Dayro da cel mai bun randament cand joaca la mijloc. Intrebati-l pe maestrul Lacatus daca nu credeti.

RobYnho26.02.2010 09:46

Frumos golu' lu' Naomi. Renaste acolo. :hypocrite:

Maye26.02.2010 09:50

Sunt prea blana aparatorii :D

red&blue_boy26.02.2010 09:55

Cred ca suspina Jiji dupa Naomi !!! :D

Adrian26.02.2010 10:13

N-are Steaua bani de aparatorii lu' Sao Paulo.

Astristul26.02.2010 10:28
Ce prosti is aia ca il folosesc pe Dayro atacant. Pai, Dayro da cel mai bun randament cand joaca la mijloc. Intrebati-l pe maestrul Lacatus daca nu credeti.

Frumos gol! ;)

*Alecs*26.02.2010 11:21
Emotia

Frisoanele incepeau pe la pranz, dar semne strabateau birourile, holurile si corpurile cam după binefacatoarea cafea de dimineață. Cu ochii mijiti din cauza neoanelor, cu dungi incrustate pe fete de la somnul niciodată suficient, atunci cand se intalneau accidental, colegii schimbau priviri scurte, electrice si stinse imediat, precum un fir dezizolat care face scurt. Nu era incă timpul surescitarii, nu era timpul dezlantuirii, dar tensiunea se simtea in aer.

După pranz, norii incarcati de electricitate dadeau buzna din birouri afară pe strazi, pe trotuarele pustii, in masinile care circulau cu muzica dată o gradatie mai tare, cu privirile soferilor un grad mai aprinse, cu zambetul complice masculin lățit o jumatate de centimetru. Ca atunci cand mai multi barbati vedem o blondă buna inabordabilă si inaccesibila cu nasul carn pe sus, rupandu-și tocul in spatiul dintre usile dinspre hol ale liftului si podeaua acestuia.

Urma perioada inrosirii telefoanelor, cand le depășeam pe consoarte la butonat, soptit si trantit receptorul cu satisfactie in furca Pe vremea aceea mobilele abia aparusera Convorbirile erau de două feluri: cordiale, incarcate de bucurie si tensiunea asteptarii. Celelalte erau distante, interesate, transante si reci. Primele erau cu prietenii, ultimele, cu iubitele. Fiindcă era un moment exclusiv masculin, sentimentul pe care-l aveau oamenii in Epoca de Piatră cand plecau la vanatoare, iar femeile ramaneau in grote.

Numai că baietii ieseau acum ca baietii la meci, pe stadion, umpleau strazile, formau grupuri, ridicau beri, spargeau seminte, injurau cu satisfactie, iși smulgeau cravata tampită si iși asezau mandri la gat fularul in culorile preferate. Desi veneau si fete la stadion, era o sarbatoare intre baieti. Jucam un meci international, simteai in aer mirosul viitoarelor petarde pocnite de bucurie, iți ungeai gatul cu bere ca să contracarezi viitoarea raguseala de la urlat cantecele si injuraturile victoriei. Îți fluturai victorios biletele in fata prietenilor care te bateau pe umeri, se dadeau bilete pe sub mana bisnitarii roiau, pe unii ii vezi acum la televizor mari procuratori cretinoizi. Era vremea spectacolului, a caselor inchise la bilete, a scoaterii dracilor rutinei din trup.

Aste sentimente ne-a dezgropat in noi, ieri, Unirea, indiferent de rezultat! Aste trairi ne-ati furat voi, patroni fasaiti cu urme de telemea pe mansetele Versace. Aste bucurii ne-ati inabusit la nivel de club sau nationala nasilor si miticilor! Ne-ati lasat doar ura

Mihai Gainusa :worthy:

Lari26.02.2010 13:58

"Aproape m-am inteles cu Steaua pentru transfer! Acum sunt linistit si mă simt foarte bine! Toată furia pe care o simt vreau să o folosesc pe teren!", a spus Christian Fabbiani care a evoluat pentru CFR in 29 de partide in Liga, reusind să inscrie 11 goluri.

axl26.02.2010 14:34

Mai cap de nevertebrat, de unde a plecat Dayro cand a dat golul ala? De la coltul scurt din careu? De la coltul lung? S-a demarcat cu o clarviziune a jocului chiar in fata portarului, a evitat cu intelepciune off-side-ul? Tine-ti in plm frustrarile pentru noaptea nuntii.

David26.02.2010 14:37
"Aproape m-am inteles cu Steaua pentru transfer! Acum sunt linistit si mă simt foarte bine! Toată furia pe care o simt vreau să o folosesc pe teren!", a spus Christian Fabbiani care a evoluat pentru CFR in 29 de partide in Liga, reusind să inscrie 11 goluri.

Luam toti elefantii tuciurii care mai nimereau mingea?

razvan2826.02.2010 14:57

Fabbiani nu e un jucator rau dar noua ne trebuie fundasi si mijlocasi nu atacanti.Oricum are de slabit stiu ca are cam 90 kg ceea ce e foarte mult la inaltimea lui.Noua acum ne trebuiesc 2 fundasi centrali , 1 de banda dreapta , un mijlocas central si noi luam atacanti.

Daniel-Ionut26.02.2010 15:13
Fabbiani nu e un jucator rau dar noua ne trebuie fundasi si mijlocasi nu atacanti.Oricum are de slabit stiu ca are cam 90 kg ceea ce e foarte mult la inaltimea lui.Noua acum ne trebuiesc 2 fundasi centrali , 1 de banda dreapta , un mijlocas central si noi luam atacanti.

Acum un an nu aveam atacanti, iar fundasii se calcau pe picioare... acum s'a schimbat situatia...

O sa avem numai scoruri gen 4-3, 3-2, 5-4...

Astristul26.02.2010 15:51

L-am luat pe Pepe, il luam si pe gras si Stancu o sa ajunga sa frece banca de rezerve ... asta daca nu vede meciul din tribuna! :|

Juggernaut26.02.2010 16:17

Deci echipa noastra a ajuns cosul de gunoi al Ligii I. Foaaaaarte frumos...

axl26.02.2010 18:08

Ba, Pepe ala si cu Fabbiani nu cumva erau sa se bata intr-un cantonament? Sau iar am deja-vu-uri inexistente?

Lari26.02.2010 18:45

Da, Axle ei erau. Chiar inainte sa ia CFR titlul. Nu s-au batut, ca era un gard intre ei. Pepe a vrut sa-si ceara scuze ca l-a facut p-ala "umflat", Fabbiani a vrut sa se bata.

Io cre'ca Fabby e baiat ca lumea. Daca-l imbatam, avem sanse sa-l bata rau pe Gigi! ;)

Adrian26.02.2010 18:45
Becali: "Vom spulbera CFR-ul, 3-0 le dam clujenilor"

Asa mi se pare ca a zis si inainte sa ne bata necunoscutii aia din bulgaria in amica si si inainte sa ne bata ciaklau'.

Deci, trageti voi concluzia.

COOL!

Astristul26.02.2010 19:00

Apropo de Ceahlaul ... i-a batut Otelul ... acasa! :))

«1445446447448449689»