FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1446447448449450689»
danimarcu26.02.2010 20:18
Apropo de Ceahlaul ... i-a batut Otelul ... acasa! :))

Stai linistit ca victoria din Ghencea a fost si ultima din acest cincinal pt moldoveni!De fapt,s-ar putea sa ma insel,mai joaca cu Steaua si la anul(daca nu retrogradeaza...) :rolleyes:

sabin130726.02.2010 20:37

Sper sa retrogradeze caricaturile de echipa, pe deasupra pline de obligatii care n-au treaba cu sportul, gen Ceahlaul, Gloria si altele.

Adriane, echipa se numeste Ceahlaul, nu ciaklau´. Numele e acelasi cu al muntelui din zona, unul dintre cei mai frumosi din tara, cantati in atatea opere litere, si pe care nu stiu daca ai avut placerea sa-l colinzi.

Adrian26.02.2010 20:47

Sabin

Las-o mai moale cu partiotismul local. Daca tu esti moldovean si nu roman, e problema ta.

Cat despre ciaklau', eu nu am vorbit despre munti. Nici nu imi prea plac muntii. Prefer marea.

sabin130726.02.2010 20:55

Nu ca ar fi cazul de justificari si altele de genul asta, eu sunt roman, in acelasi timp moldovean, sunt stelist, sunt nemtean. Tu esti doar roman si atat? (retoric).

Cand spun ca sunt moldovean sa stii ca nu sunt separatist sau mai stiu eu ce. :) Faptul ca tu esti ardelean nu te face mai putin roman.

Daca tu crezi ca aceasta desconsiderare otevista, de orice lucru si de nivel de casa de copii neajutorari, iti face cinste sau te face sa pari mai cool, nu ai decat s-o faci in continuare. Oricum, asa e in Romania de azi, se face caterinca de orice si oricine, la orice ora, oriunde, si cand e cazul si cand nu; normal ca nu mai ramane loc de cultul valorii, de identitate nationala etc.

Adrian26.02.2010 20:58

Eu nu sunt ardelean. Sunt roman. Nici nu imi place numele de "Ardeal". Mai ales ca vine din ungurianul "erdely". Si zic ca daca vreau sa-mi bat p**a de ceva, pot sa o fac. Ca sunt si liber.

sabin130726.02.2010 21:03

Bravo!

Fiecare isi bate p*** de ce considera ca merita.

Stryker26.02.2010 23:36

Raman la parerea ca Dayro este un jucator cu potential care mai are inca multe de aratat, la noi nu a fost folosit pe postul care trebuie adica acela de atacant retras sau chiar varf ... ca despre apararea lui FCSP, te asigur Maye, sunt peste nivelul la majoritatea echipelor de la noi din campionat

Maye26.02.2010 23:42
Raman la parerea ca Dayro este un jucator cu potential care mai are inca multe de aratat, la noi nu a fost folosit pe postul care trebuie adica acela de atacant retras sau chiar varf ... ca despre apararea lui FCSP, te asigur Maye, sunt peste nivelul la majoritatea echipelor de la noi din campionat

Ma repet , ca vad ca nu sunt inteles.

Nu spun ca nu sunt peste media noastra bla , bla ,bla. Poa` sa fie si de Premier League , dar sa nu imi spuneti mie ca aia nu e gafa.

Pai pentru aia iti luai castane la juniori.

MikStelista27.02.2010 10:22

Scapă Gigi de injuraturi? Nordul a negociat cu Sudul termenii pacii!

Fanii de la "Nord" au acceptat să impartă biletele cu cei de la "Sud" abia după ce au primit garantii că Gigi nu va fi contestat.

Indiferent de rezultat, deplasarea Stelei la Cluj poate aduce o premieră pentru sezonul in curs. După ce ALSS, organizatia suporterilor din Ghencea, a ajuns la un acord verbal cu cei de la Peluza Sud, Gigi Becali ar putea să scape de tratamentul dur la care a fost supus in ultimele luni.

Fanii roș-albastrilor au ajuns abia aseară la un acord in privinta impartirii tichetelor de intrare la meci. Cum responsabilă cu aceste lucruri este de putin timp ALSS, formată din membri ai Peluzei Nord, organizatia rivala AISS, acuză faptul că este nedreptățita

Nu voiau "Sudul" la meci

Odată cu infiintarea Asociatiei Ligii Suporterilor Stelisti (ALSS), Gigi Becali sustinea că in Ghencea nu se vor mai auzi injuraturi. Contestatarii finantatorului chiar spuneau că in spatele noii organizatii ar sta chiar finantatorul roș-albastrilor. Acuzele celor de la Peluza Sud si de la AISS s-au inmultit saptamana aceasta din cauză că ALSS, cea care urma să administreze cele 500 de bilete oferite de CFR Cluj, nu vrea să dea oamenilor din afara asociatiei bilete.

S-au inteles aseară

Cu toate că nu vor face deplasarea la Cluj decat aproximativ 100 de suporteri de la Peluza Nord, deci ar fi ramas 400 de bilete, ALSS le-a cerut celor de la "Sud" garantii că nu vor produce incidente si nici nu vor injura conducerea.

Cum acestea au intarziat să apara tichetele in plus urmau să fie impartite fanilor stelisti din Cluj. În cele din urma după mai multe discutii, aseară s-a ajuns la un acord intre cele două parti, după ce prin vocea AISS, cei de la Peluza Sud au promis că nu vor mai injura si că se vor concentra exclusiv pentru a incuraja echipa pe toată durata partidei de la Cluj.

500 de bilete a primit Steaua de la CFR pentru meciul de maine-seară

prosport.ro

AG27.02.2010 10:28

pai vrea ciobi sa manipuleze, da bilete doar pt alss , ma pis si pe Gigi si pe alss

radusteaua2327.02.2010 11:11

nu cred ce zice prosportul

sabin130727.02.2010 11:17
În cele din urma după mai multe discutii, aseară s-a ajuns la un acord intre cele două parti, după ce prin vocea AISS, cei de la Peluza Sud au promis că nu vor mai injura si că se vor concentra exclusiv pentru a incuraja echipa pe toată durata partidei de la Cluj.

Poate confirma cineva din AISS asa ceva? Eu sper sa nu fie adevarat.

Fane27.02.2010 11:19

Eu unul nu cred o iota din toata mizeria asta.

Inca un articol de 2 lei marca prosport.

Co-Steaua27.02.2010 11:25

Mah si eu tind sa cred ca e vrajeala insa se coordoneaza perfect cu "comunicatul" de la Nord in care se spune despre protestul lor civilizat si cat de stelisti sunt ei.Acuma chiar de fiecare data sa ne minta presa??problema este ca nu e prima data cand auzim de intalniri din astea pe care mai mult ca sigur nu le vor recunoaste lideri pizdi.

mihaitza8527.02.2010 16:12

ciobanul iar mananca rahat, ii spulbera pe aia de la CFR.

crx27.02.2010 19:10

de ce AISS nu a luat bilete pentru meciul de la Cluj?

Fane27.02.2010 19:23
de ce AISS nu a luat bilete pentru meciul de la Cluj?

De unde stii ca nu s-au luat ?

crx27.02.2010 19:32
De unde stii ca nu s-au luat ?

nu stiu, tocmai de aceea am intrebat.

poate si alti suporteri care nu sunt inscrisi in vreo asociatie doresc sa vina la meci.

tocmai de aceea am intrebat, nu am dat cu paru.

Fane27.02.2010 19:43

@crx

S-au luat.

sabin130727.02.2010 20:02

Daca s-au luat inseamna ca e adevarat si pasajul din prosport?

Cum acestea au intarziat să apara tichetele in plus urmau să fie impartite fanilor stelisti din Cluj. În cele din urma după mai multe discutii, aseară s-a ajuns la un acord intre cele două parti, după ce prin vocea AISS, cei de la Peluza Sud au promis că nu vor mai injura si că se vor concentra exclusiv pentru a incuraja echipa pe toată durata partidei de la Cluj.

Mi se pare destul de important. AISS ar trebui sa confirme sau sa dezminta. Ignorarea aduce confuzie si nu face bine la imagine.

crx27.02.2010 20:10
@crx

S-au luat.

daca sau luat doar pentru membrii AISS, ok, am inteles

singurii care au anuntat organizarea unei deplasari(asigurarea biletului) au fost ALSS,

pana in momentul de fata AISS, nu a facut nici-o precizare oficiala in legatura cu biletele,

in schimb a aparut un articol ciudat in prosport.

Adrian28.02.2010 09:35

NU trebuie sa fii un inger al Domnului ca sa iti dai seama ca treaba de mai jos e o minciuna.

Daca s-au luat inseamna ca e adevarat si pasajul din prosport?

Mi se pare destul de important. AISS ar trebui sa confirme sau sa dezminta. Ignorarea aduce confuzie si nu face bine la imagine.

sabin130728.02.2010 09:51

Deja putem spune ca prin definitie articolele din fituicile astea sunt niste minciuni. Eu speram/sper ca acest articol sa nu aiba totusi un sambure de adevar.

Nu e chiar treaba mea, dar cred ca daca AISS nu contesta clar si oficial acest articol ne putem astepta ca in zilele urmatoare sa vedem in mass media asta infecta ca si AISS si PS au cazut de acord cu ALSS si Jiji; ori nu stiu daca asta face bine.

RobYnho01.03.2010 13:09

Chiar daca nu este despre Steaua, aceasta stire mi s'a parut una interesanta. Iar Zidane are valoare si in afara terenului.

Fostul international francez Zinedine Zidane a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului El Pais, că preferă să moară decat să ii ceară scuze italianului Marco Materazzi, pe care l-a lovit cu capul in piept la finala Cupei Mondiale din 2006.

"Evident că imi reprosez gestul, dar dacă mi-aș cere scuze, ar insemna să recunosc că a fost normal ceea ce a facut el. Pentru mine nu a fost ceva normal. Se mai intamplă lucruri in teren, dar atunci nu am suportat. Pentru ca nu este o scuza dar mama mea era bolnava Era in spital. Lumea nu stia asta. Mi-a mai fost insultată mama de mai multe ori si nu am protestat niciodata Dar atunci... S-a intamplat. Și să-i cer scuze acestui... Prefer să mor", a spus Zidane.

Zinedine Zidane a mentionat că dacă jucatorul care i-a insultat mama ar fi fost altul decat Materazzi, de exemplu Kaka, si-ar fi cerut scuze. "Dacă ar fi fost Kaka, un tip normal, un baiat bun, clar că i-aș fi cerut scuze. Dar acestui individ... Dacă ii cer scuze, inseamnă că sunt lipsit de respect față de mine insumi si față de toti cei pe care ii iubesc din tot sufletul. Cer scuze fotbalului, suporterilor, echipei... După meci, am intrat in vestiar si le-am spus: «Iertati-ma Asta nu schimbă nimic, dar vă cer scuze tuturor». Dar lui nu pot să-i cer iertare. Niciodata niciodata.. Ar insemna să mă dezonorez", a explicat Zidane, care este in prezent consilier al presedintelul clubului Real Madrid, Florentino Perez.

Zidane s-a retras din activitate după finala Cupei Mondiale din 2006, meci pierdut de francezi si in care a fost eliminat după ce l-a lovit cu capul in piept pe italianul Marco Materazzi.

Bogdan01.03.2010 13:38

@Sabin nu e nimic adevarat in acel artiocol. In plus e semnat de acelasi autor care avea un articol acum ceva vreme: CUm intra interzisii la meciuri! legat de biletele online.

«1446447448449450689»