Eu unul nu stiu ce raspuns asteapta Mitica la faza cu:".......din punct de vedere subiectiv e bine sa facem treaba asta?"
Insa l-as intreba:dar din punct de vedere obiectiv cum e mai bine?
Eu unul nu stiu ce raspuns asteapta Mitica la faza cu:".......din punct de vedere subiectiv e bine sa facem treaba asta?"
Insa l-as intreba:dar din punct de vedere obiectiv cum e mai bine?
Mitica e ofticat pentru ca l-au trimis spectatorii de pe Ghencea "la puscarie"! ![]()
Universitatea Craiova cere 3-0 la masa verde si dezafilierea clubului dinammo ![]()
Eugen Baciu regreta gestul facut la finalul meciului cu Ceahlaul: "Nu a fost adresat adevaratilor suporteri stelisti!"
"A fost un incident neplacut, o iesire necontrolata. Gestul nu a fost adresat adevaratilor suporteri stelisti ci doar unor supoerteri care m-au injurat tot meciul si au aruncat cu bulgari in mine. Regret nespus de mult aceasta iesire. Nu a fost adresat adevaratilor suporteri stelisti.
sa ne apuci de co**e, pe toti suporterii stelisti, nu doar pe cei adevarati
Universitatea Craiova cere 3-0 la masa verde si dezafilierea clubului dinammo![]()
=))))))))))
Mi-e rusine sa mai zic ceva.
Bine ai venit in club! ![]()
Universitatea Craiova cere 3-0 la masa verde si dezafilierea clubului dinammo![]()
as cere si eu asta:))
Stoichita catre un suporter: "V-am adus pe primul loc, tarane"!
Prezent la Urziceni, unde a urmarit meciul cu CFR Cluj, antrenorul Stelei a avut un schimb de replici cu un localnic, pe care la numit 'taran'.
Dupa ce a parcat masina, Mihai Stoichita a fost interpelat de un suporter, aflat la cati metri distanta. "Haide Steaua!", a strigat acesta pe un ton ironic.
Mihai Stoichita nu s-a lasat mai prejos si a raspuns pe un ton si mai virulent. "V-am adus pe primul loc, tarane!", a replicat tehnicianul ros-albastrilor.
Acesta si-a vazut bine-mersi de treaba, iar in momentul in care a ajuns langa jurnalisti a adaugat: "Ai vazut cu cine discut? Cu soimii de campie"
La ultimul meci din Ghencea, cel cu Ceahlaul Piatra Neamt, suporterii i-au cerut lui Mihai Stoichita sa isi dea demisia.
Sursa: OnlineSport
Am vazut stirea la TV. Stoichita are niste impresii ...
Vorbea de ala ca e taran, dar el nu vede ce panarama de om e el?
[Sursa: OnlineSport
deci e clar...onlinesport...
deci e clar...onlinesport...
A fost stirea pe Pro TV ![]()
Daca gandeau asa si baietii aia care au cate 3 echipe in semifinalele UCL atunci nu mai exista niciun Gerrard la Liverpool, niciun Ferdinand la Manchester...
@_yang
Nu, dar asta este parerea majoritatii. Desigur, sunt si exceptii.
Cu Ferdinand te inteleg, dar sunt totusi situatii diferite. In primul rand sunt sigur ca Ferdinand nu a dedicat niciodata vreo victorie a lui West Ham tuturor celor care urasc Man. Utd., si mai important el isi recunoaste dragostea fata de londonezi, nu de putine ori fiind vazut la meciurile acestora. Cu Gerrard chiar nu inteleg ce vrei sa zici, acesta evoluand doar pentru Liverpool , fiind nascut in acelasi ceremonial county din care fac parte si cormoranii...
Despre Petrescu... E un lucru la care ne contrazicem prea usor. Pai unicul derby nu e Steaua-dinam0? Ce importanta are ca a pupat steagul rRapidului? Si Iordanescu a facut-o, si Lacatus a fost la un pas de a antrena Craiova. De ce? Pentru ca pentru "baietii" astia nu exista decat o singura rivala pentru Steaua in Romania. Pana nu va(vor) antrena Dinamo, eu nu am nici o problema cu el(ei).
Nu-mi amintesc ca Petrescu sa fi spus ceva rau la adresa Stelei, sau sa fi scandat ce faceau armenii pe Giulesti...
Uite, de exemplu eu nu as avea nici o problema sa-l vad pe Danciulescu in tricoul Stelei iarasi... N-a facut niciodata declaratii fara bun-simt la adresa Stele si e un profesionist desavarsit. Daca-ti aduci atunci cand era la dnam0, pleca de langa galerie in momentul in care se incepea celebra scandare dupa ce saluta peluza.
Uite, de exemplu eu nu as avea nici o problema sa-l vad pe Danciulescu in tricoul Stelei iarasi... N-a facut niciodata declaratii fara bun-simt la adresa Stele si e un profesionist desavarsit. Daca-ti aduci atunci cand era la dnam0, pleca de langa galerie in momentul in care se incepea celebra scandare dupa ce saluta peluza.
tot respectul pt Danciulescu cred ca printre putinii fotbalisti profesionisti de pe la noi...
Despre Petrescu... E un lucru la care ne contrazicem prea usor. Pai unicul derby nu e Steaua-dinam0? Ce importanta are ca a pupat steagul rRapidului? Si Iordanescu a facut-o, si Lacatus a fost la un pas de a antrena Craiova. Pana nu va(vor) antrena Dinamo, eu nu am nici o problema cu el(ei).
Una e sa antrenezi o echipa rivala, iar alta este sa faci acel gest, mai ales stiind ca Rapidul este o rivala de moarte al fostei tale echipe.
Daca-ti aduci atunci cand era la dnam0, pleca de langa galerie in momentul in care se incepea celebra scandare dupa ce saluta peluza.
Acest lucru se intampla la inceputul revenirii in Groapa. Dupa aia nu au fost probleme pentru el sa injure Steaua.
Tot nu inteleg de unde pana unde vreti voi atatea calitati morale la un fotbalist, orice fotbalist.
Una e sa antrenezi o echipa rivala, iar alta este sa faci acel gest, mai ales stiind ca Rapidul este o rivala de moarte al fostei tale echipe.
Eu asta incercam sa spun acolo: ca pentru Dan Petrescu, Rapid nu e o rivala de moarte...
Cat despre Danciulescu, eu sincer nu l-am vazut, dar daca l-ati vazut voi... Asa o fi.
@axl
De cand vorbim de Gerrard si Ferdinand.
A sosit in Romania ultima achizitie a Stelei, Gora Tall. Senegalezul a venit din Cipru insotit de Panduru si si-a exprimat increderea vizavi de indeplinirea obiectivului: cucerirea titlului.
"Sunt fericit că am ajuns la Steaua, am auzit de patronul Becali si stiu că are planuri mari cu această echipă; sper să ajut la câștigarea campionatului. Știu că stelistii au avut un inceput de retur mai slab, au pierdut in prima etaoa dar sper să mă integrez repede si să ii ajut să ia titlul", au fost primele cuvinte ale fundasului, pe aeroportul Otopeni.
Întrebat de jurnalisti dacă stie ceva despre fotbalul romanesc si despre reprezentantii de vază ai acestuia, Hagi, Chivu sau Mutu, senegalezul a raspuns sincer: "Nu am auzit de niciunul dintre ei, dar nu asta contează; tot ce mă interesează e să câștig campionatul cu Steaua."
am auzit de patronul Becali
Întrebat de jurnalisti dacă stie ceva despre fotbalul romanesc si despre reprezentantii de vază ai acestuia, Hagi, Chivu sau Mutu, senegalezul a raspuns sincer: "Nu am auzit de niciunul dintre ei"
WTF!?
Cred ca s-a extaziat Jiji cand l-a auzit pe Tall,de aia o fi zis ca e mai bun ca Goian...
WTF!?
Cred ca a aflat de patron inainte de a semna , pentru ca nu pot sa cred ca stia de inainte de Becali si nu a auzit de fotbalisti precum Hagi.
Steaua va juca aproape sigur cu portile inchise!
Cel mai probabil, Steaua va primi interdictie de a disputa meciurile de pe teren propriu cu spectatori in tribune si, cum cei din Ghencea sunt recidivisti, automat suspendarea va fi de minimum două etape.
Da`v`as toata pu... interdictia din lume astora de la LPF
Dragomir, seful LPF, a incercat să anticipeze sentinta: "Clubul e nevinovat, insă regulamentul e facut prost si penalizează echipele".
Sa mori tu GENiULE comunist! Ti-ai dat seama ca e 0 regulamentul!?!?!?!
sursa:GheSePe
Eh na ma... cum sa nu mori de nervi? Cand mafiotii astia ne calca in picioare.
Mircea Salomir a incetat din viață
Aseară tarziu, spre miezul noptii, a incetat din viață, la aproape 65 de ani, după o indelungată suferință, fostul arbitru FIFA Mircea Salomir, informează site-ul Federatiei Romane de Fotbal. Nascut la data de 1 mai 1945, la Turda, Mircea Salomir si-a petrecut cariera de fotbalist la Cugir, Gloria Bistrita si Universitatea Cluj, abandonand activitatea de jucator in anul 1977.
S-a dedicat arbitrajului, promovand in lotul divizionar "A" in anul 1979, pentru ca, doi ani mai tarziu, să dobandească ecusonul FIFA. În perioada august 1979 - decembrie 1993 a condus, printre altele, 221 de meciuri in Divizia A, situandu-se din acest punct de vedere pe locul 5 in clasamentul romanesc "all time". Timp de 12 ani, câți s-a aflat pe lista FIFA, a arbitrat peste 40 de jocuri internationale.
După ce a incheiat activitatea de arbitru, a devenit observator de arbitraj atat pe plan intern, cat si pe cel international, facand parte si din Comisia Centrală a Arbitrilor.
Federatia Romană de Fotbal si Comisia Centrală a Arbitrilor din cadrul FRF iși exprimă intreaga compasiune familiei indoliate, careia ii transmite si pe această cale sincere condoleante.
prosport.ro
A fost tatal lui Marian Salomir. Dumnezeu sa'l odihneasca !
Dumnezeu sa-l odihneasca !