mah, mie mi-a placut mult ce-a zis aseara, dar intr-adevar parea ca venea de la chef.
mah, mie mi-a placut mult ce-a zis aseara, dar intr-adevar parea ca venea de la chef.
Da, chiar. Despre care Popescu vorbeste nea vinu?
Vorbea despre Gica Popescu cel din anii 50, antrenorul cu care Steaua a luat primul titlu.
"Am vazut gestul lui Baciu. Am dat ordin azi. O sa stea 4 etape la echipa a doua. Abia ne-am impacat cu suporterii", a spus ciobanul la gsptv.
"Am vazut gestul lui Baciu. Am dat ordin azi. O sa stea 4 etape la echipa a doua. Abia ne-am impacat cu suporterii", a spus ciobanul la gsptv.
fmm Baciu nu 4 etape ar trebui sa plece definitiv...
Deci ciobi nu se mai baga la echipa ![]()
De parca s-a bagat ciobi vreodata la echipa. ![]()
Vorbea despre Gica Popescu cel din anii 50, antrenorul cu care Steaua a luat primul titlu.
Mi-e rusine sa mai zic ceva. ![]()
Noua ne trebuie un antrenor in genul lui Cartu
Singurii antrenori din Romania demni sa conduca Steaua sunt Dan Petrescu, Cosmin Olaroiu si Razvan Lucescu, daca vrem intradevar sa facem performanta. In rest, antrenori precum Cartu, Grigoras... gasesti peste tot.
Ai omis pe cineva ![]()
Pe cine?
Pe tine.
Nu vin io la Steaua...
N-are fatza Steaua de tine? ![]()
Singurii antrenori din Romania demni sa conduca Steaua sunt Dan Petrescu, Cosmin Olaroiu si Razvan Lucescu, daca vrem intradevar sa facem performanta. In rest, antrenori precum Cartu, Grigoras... gasesti peste tot.
Petrescu nu mai e antrenor care sa antreneze in Romania e antrenor de talie mondiala, Olaroiu e oaia ciobanului si Lucescu e o ciaora infecta nu are ce cauta in Ghencea...
Petrescu nu mai e antrenor care sa antreneze in Romania e antrenor de talie mondiala, Olaroiu e oaia ciobanului si Lucescu e o ciaora infecta nu are ce cauta in Ghencea...
Sa vina Iisus pentru voi in **** mea, parca suntem la biserica, nu la fotbal. Ala nu e bun ca e oaie, ala e cioara, ala o are mica... Atatea figuri. D-aia suntem noi unde suntem.
Sa vina Iisus pentru voi in **** mea, parca suntem la biserica, nu la fotbal. Ala nu e bun ca e oaie, ala e cioara, ala o are mica... Atatea figuri. D-aia suntem noi unde suntem.
nu ai vrea sa vina si nae manea sau Rednic/:) stelisti sunteti ma voi
Singurii antrenori din Romania demni sa conduca Steaua sunt Dan Petrescu, Cosmin Olaroiu si Razvan Lucescu
Cei doi au valoare, insa nu merita respectul nostru.
eu unul cred in continuare ca dak nu era baiatu' lu' tata nu ajungea nmk din cauza asta cred multi ca are valoare...Cei doi au valoare, insa nu merita respectul nostru.
D-aia suntem noi unde suntem.
Da' cine e sirFlorin? A condus Steaua si nu stiu eu...?
@RobYnho
De ce n-ar merita respectul nostru Dan Petrescu?
Daca gandeau asa si baietii aia care au cate 3 echipe in semifinalele UCL atunci nu mai exista niciun Gerrard la Liverpool, niciun Ferdinand la Manchester...
@_yang
Nu, dar asta este parerea majoritatii. Desigur, sunt si exceptii.
@RobYnhoDe ce n-ar merita respectul nostru Dan Petrescu?
Tu lingi unde scuipi?
@RobYnhoDe ce n-ar merita respectul nostru Dan Petrescu?
Multi uita acel episod cu steagu' ciorilor.
un motiv bun pt care nu ar putea fi respectat e faza cu steagul ciorilor ...dar tinand cont ca e una din valori eu unu il respect@RobYnhoDe ce n-ar merita respectul nostru Dan Petrescu?
Valoare lui nu sterge acel episod.
Valoare lui nu sterge acel episod.
eu vreau sa cred k a fost fortat de imprejurari cu toate ca asta nu il scuteste de nimic