pai atunci Tudela e un gangsta from the hood ![]()
pai atunci Tudela e un gangsta from the hood ![]()
Incepand cu 19 februarie
Mda... cica 19 februarie, si site'ul este tot la fel ![]()
"Lippi" cere sprijinul suporterilor prin intermediul GSP » Scrisoarea lui Stoichiță catre fani
Pai cum mai Lippi sa treci asa usor peste acele minore incindete cu degete pe sus? Vaii, dar nu ma asteptam, am ramas exagerat! Pai sa ceri tu sprijinul celor pe care ii injurai si ii desconsiderai cat te tineau stelismul si profesionalismul din tine? Pfff, nu ma asteptam la asa ceva din partea unui vertical si decent ca tine.
Bai jegule, spre suprinderea ta probabil, mai sunt pe lumea asta oameni care nu ling unde au scuipat. Dar cu siguranta cei de teapa ta n-o vor pricepe vreodata, pentru ca voi sunteti niste profesionisti pragmatici si nevisatori.
Mars si suge ce vrei tu din alta parte la alt club, la un club unde nu trebuie sa te prefaci ca stii ce inseamna onoarea, sau sa te scremi sa pari ca ti-ai insusit-o.
PS: Nu am avut stomacul sa citesc in intregime articolul, insa mi-a sarit in ochi Avem o viață prea scurtă ca să stam certati. Avem o sansă prea mare să luam titlul ca să fim dezbinati.
Pai eu vreau sa fiu dezbinat de tine, de Jiji, de Argaseala, de zabrauteni, de cei care vad impacate si capra si varza, de cei care au bagat la naftalina ¨Citius Altius Fortius¨ pentru ca trebuie sa arate in cartier ce ultrasi sunt, de cei care-si inoculeaza cai de compromis, de cei care dau ce interpretare vor ei lui ¨mereu alaturi de echipa¨.
Da, e prea scurta viata ca sa vreau vreodata sa am de-a face cu specii ca voi, absolut respingatoare.
Gol Ochirosii la Galati.Primul meci , primul gol.
Gol Ochirosii la Galati.Primul meci , primul gol.
Și ultimul....
De unde stii ? Poate la Galati o sa explodeze.
Am intrat acum 10 minute pe siteul oficial si chiar imi place cum l-au refacut.Chiar arata bine.Avem o conducere de rahat da macar avem site ![]()
Și ultimul....
Sa speram ca nu.
Și ultimul....
Ma indoiesc! ![]()
http://www.sport.ro/Liga-1/super-video-bec...l?autoplay=true
care sunteti ma?![]()
aveti grija sa nu va "vrajeasca" =)
Gigi Becali s-a intilnit astazi cu suporterii Stelei pentru a ajunge la o intelegere. Ultrasii stelisti i-au adus patronului o listă de doleante pe care le doresc respectate de catre acesta.
"Eu voi respecta tot ce spun ei aici, sunt lucruri de bun simt Poate am gresit si eu, dar e bine să ne impacam. sunt lucruri normale. De miine, se va intra la meci cu abonamente si cu bilete care se vor cumpara FĂ'RĂ' BULETIN", a spus Gigi Becali la sportro.
...despre cei de la Peluza Sud, care nu sunt de acord cu această intelegere: "Ei mă mai pot injura, dar doar miine. Am semnat o conventie. Dacă se injură la Peluza Sud, atunci ea va fi inchisa iar biletele se vor cumpara pe buletin. Nu avem cum să ii oprim altfel. Miine va fi un test si incercam să facem ceva. Dacă or fi vreo 30 care mă injura n-am nici o problema dar dacă vor injura toti, atunci o inchid"
1. Suporterii vor protesta democratic impotriva patronului - "Vor putea protesta, dar prin bannere si intr-un mod civilizat. Protestele vor continua, dar inainte si după meci"
2. Scuze publice față de toate fostele glorii ale Stelei - "Îmi cer scuze față de toti cei pe care i-am jignit, astazi, aici"
3. Jignirile din presă vor inceta - "Erau doar un mod de a mă apara in fata injuriilor pe care mi le adresau"
4. Fară Valeriu Argaseala singurul om din conducere care va pastra legatura cu suporterii va fi Basarab Panduru -
5. Ridicarea interdictiilor si stergerea din baza de date, indiferent dacă este vorba de suporteri, membri ai AISS sau nu - "Voi deschide si Peluza Sud, iar miine vor putea intra la meciul cu Ceahlaul fară buletin, inclusiv cei care erau interzisi"
6. Permiterea accesului pe stadion cu materialele specific ultrasilor admise de legile țării
7. Neimplicarea in alcatuirea echipei a altei persoane in afară de antrenor
8. Valeriu Argaseală e persoană non-grata - "Eu nu sunt de acord, dar asta nu inseamnă că el nu iubeste echipa. El va ramine presedintele echipei"
9. Respectarea dreptului la exprimare, fară cenzură
10. Cupa Romaniei să fie un obiectiv, nu o competitie de mina a doua
11. Locul 2 nu este un obiectiv, doar titlul
12. Patronul nu va mai purta insemne ale altor echipe
- sa imi cer scuze pentru toate fostele glorii jignite: Hagi, Balint, Iordanescu, Adrian Ilie, Boloni si Ion Alexandrescu: Eu imi cer scuze public. Cu Hagi chiar vreau sa ma impac, cu Balint am vorbit intr-o emisiune TV, cu Adrian Ilie si nu l-am jignit niciodat. Imi cer scuze lui Boloni, dar nu pot sa nu-mi ascund drepturile;
- sa imi cer scuze fata de toti suporterii stelisti pe care i-am jignit si pentru faptul ca am trimis pe bodyguarzii in peluza;
- in relatia suporteri-conducere-club sa nu mai fie pomenit numele lui Argaseala. Singurul acceptat este Basarab Panduru, fost mare jucator la Steaua;
- interzicerea abuziva a mii de oameni pe stadion;
- respectarea dorintei noastre de a fi independenti financiar fata de club. Ne delimitam de orice persoana care beneficiaza de foloase materiale de la club in numele suporterilor stelisti.
- acceptarea tuturor suporterilor interzisi, chiar daca acestia fac parte din AISS: Vom da drumul liber, deschidem portile pentru toata lumea. Se va intra fara buletin, va intra cine va vrea. Dar am si eu o conditie: sa nu se mai injure, mai ales in timpul meciului.
- accesul la stadion fara buletin: Accept, dar daca vor mai exista injurii, voi baga iar accesul fara buletin. Vreau sa facem o deschidere larga, pentru toata lumea
- inlesnirea procurarii a cel putin 5% din bilete la meciurile din deplasari
- permiterea accesului pe stadion cu materiale specifice fenomenului ultras: steaguri, bannere, mesaje si alte materiale care sunt in limita legii: Le accept
- neamestecarea in alcatirea echipei, acest drept ii revine antrenorului : Acceptat" a mai spus patronul Stelei.
tot cam aia...![]()
"Pace in Ghencea" - NICIODATA!!! (pana nu dispari jigodie)
dati pe sport.ro! repede...
a fost ma...
am trecut acum 45 de min prin Ghencea si erau multe masini de ziaristi + multe dube de jandarmi semn ca erau ceva suporteri la stadion
nu stiu de ce dar am impresia ca mustata este la mijloc in tot
Nu mai are nimeni un sentiment de deja-vu? Cum a ramas cu niciun pas inapoi? Penibil...
Despre ce pace e vorba? ![]()
E prea tarziu sa isi ceara scuze,e prea tarziu sa mai conteze,si e prea tarziu sa il mai credem.Singurul lucru pentru care face treaba asta e ca are nevoie de liniste sa ia campionatul cu rebuturile alea de jucatori adusi pe degeaba.Zice ca a negociat cu suporterii,el a vorbit cu aia 7 membri de la ALSS de ochii lumii si ne baga in fata faptele astea la TV.
Mori jigodie!
ahahahahaaaaaa, ciobanu la Telesport....
cica a discutat numai cu oameni de la nord, dar aia i-au spus ca "sunt solidari" cu cei de la SUD
)))) ahahahahahaaaaaaaaaa, multumim pt solidaritate =))))
Comunicat Peluza Sud Steaua " Protestul Continua
Odata cu inceperea returului campionatului de fotbal, dorim sa precizam ca protestele la adresa conducerii clubului FC Steaua, canalizate in special impotriva creditorului George Becali, vor continua.
Desi declaratiile zilnice ale sus-numitului conducator anuntau haotic fie impacarea cu fanii, fie continuarea masurii abuzive de interzicere pe stadion, situatiile de fapt care au declansat acest protest fara precedent in istoria echipei noastre nu s-au imbunatatit:
Astfel, relatia cu fostele glorii ale Stelei nu a fost indreptata. In urma tratamentului umilitor la care au fost supuse aceste persoane care au cladit prin munca lor numele echipei, nu ar putea exista loc de impacare fara scuze sincere si dezinteresate.
Relatia cu suporterii echipei a ramas la acelasi nivel caracterizat prin lipsa de profesionalism si masuri abuzive " vorbim aici despre interdictii, despre sudarea portilor de acces intr-o zona de obicei populata a stadionului sau despre declaratii de presa agresive. Fara a ne surprinde, constatam ca personajul alienat care incearca sa-si insuseasca clubul foloseste termeni din sfera politica fara a le cunoaste sensul. Astfel, suporterii care si-au strigat mereu nemultumirile pe stadion si nu au acceptat un regim totalitar sunt numiti nazisti, democratii find probabil in conducerea echipei, care a interzis accesul unor oameni pe stadion pentru ca nu impartasesc aceleasi opinii.
Stilul managerial a ramas haotic si in acesta perioada de acumulare si pregatire, cu transferuri-himera anuntate doar pentru deliciul presei, cu aprecieri jignitoare la adresa actualilor jucatori in urma unui simplu meci amical si cu aducerea in sanul echipei fie a unor jucatori necunoscuti, de o valoare indoielnica, fie declarati anti-stelisti. Ne referim aici la fratii Karamian, care au scandat in nenumarate randuri impotriva echipei noastre, ca mai apoi sa declare ca oricine si-ar dori sa ajunga la Steaua. Or, este clar pentru oricine ca daca ti-ai dori sa ajungi la o echipa din alte interese in afara de cele banesti, ai ezita sa o injuri, macar in fata camerelor TV.
Avand in minte si in suflet toate cele de mai sus precum si tentativele de trucare a meciului cu eterna rivala, momentul valizei sau imaginile in care creditorul purta cu mandrie fularul echipei Dinamo, simtim ca este de datoria noastra sa incercam, cu mijloacele pe care le avem la indemana, sa dezrobim clubul ros-albastru. Trecutul glorios al sectiei de fotbal este, in aceste momente, strivit sub un jug greu, montat de o persoana ale carei valori sunt doar banii si imaginea. Nu vom accepta ca Templul Fotbalului Romanesc sa fie transformat intr-o arena proprie pentru ca atat stadionul cat si suporterii stelisti sunt un bun national.
Steaua inseamna Romania! Steaua nu inseamna Becali! Impreuna, vom invinge!
Inca o minciuna marca geegee fecali.
Pana acum a zis ca: vinde Steaua, aduce jucatori buni, face stadion, nu se baga la echipa, nu da afara antrenorul, face pace cu, cutare, nu mai jigneste, nu vinde jucatori.... NUMAI MINCIUNI.
S-o credem pe asta cu pacea? Ar suge si plua pentru bani, iar prin vanzarea biletelor face bani frumusei.
Aceasta tentativa de pace este un semn de slabiciune, risca totul campionatul asta. Daca nu ia bani de la UEFA e probabil sa vanda echipa. Nu mai are avere, pentru ca pretul terenurilor scade intruna...
maine ne vdm la stadion:>
Salut as vrea sa te intreb daca te duci la meci la cj??
Salutare as vrea sa stiu daca merge cineva din Bucuresti la meciul de la cj???
Va rog frumos sa-mi trimteti un mali daca sunteti din Bucuresti si mergeti la meciul de la cj
Ce tare e faza cand apare cate un membru cu o prima postare dupa 5 ani de la inregistrare! ![]()
Daca cei de la AISS si ALSS n-au fost acolo, e clar cu cine a facut el pace ... cu oamenii lui Mustata! ![]()
Ce tare e faza cand apare cate un membru cu o prima postare dupa 5 ani de la inregistrare!![]()
mama ![]()
asta are cont inaintea mea si are o postare.cred ca daca aveam cont in 2005 aveam lejer 5000 ![]()