Mihai Muitza ?
Mihai Muitza ?
FC Steaua Bucuresti anunta ca jucatorul Jose Alcides Moreno Mora, cunoscut mai bine ca Pepe Moreno, a fost imprumutat oficial pana in vara de la clubul argentinian Independiente Avellaneda, avand optiunea de a-l achizitiona definitiv la sfarsitul actualului sezon. Jucatorul a semnat marti, 16 februarie 2010, un contract valabil pe cinci luni si revine, astfel, la Steaua, pentru care a mai evoluat in returul sezonului 2007-2008. Columbianul va purta tricoul cu numarul 22, preluat de la Plesan, care a ales sa foloseasca numarul 19.
Jose Alcides Moreno Mora este un jucator columbian care a evoluat si in Europa, la Dynamo Kiev, participand chiar la un meci de UEFA Champions League, in superba victorie a Stelei cu 4-1, din Ucraina. In America de Sud, el a jucat in 143 de meciuri de campionat si a inscris 37 de goluri pentru mai multe echipe: Deportivo Pasto (Columbia), America de Cali (Columbia), Millonarios (Columbia), si Independiente de Avellaneda (Argentina). La America de Cali a fost coechipier cu portarul Stelei, Robinson Zapata. A marcat cinci goluri in returul sezonul 2007/2008 pentru Steaua, dupa care a revenit la Independiente. A mai evoluat, dupa intoarcerea in Argentina, si pentru peruanii de la Juan Aurich.
Sunt foarte fericit ca m-am intors la Steaua si sper sa imi ajut colegii sa castige titlul de campioni. M-as bucura sa facem jocuri bune in acest retur de campionat si sa nu-i dezamagesc pe suporteri, care au fost alaturi de mine in perioada in care am mai jucat aici
Jose Alcides Moreno Mora
pfoai....sa vezi acum cate tricoaie cu pepe 22 se vor vinde!
Stai sa vedem prima data daca si ramane aici ![]()
Ce ma? Esti nebun? Pai eu am si comandat deja un tricou cu 22 Pepe si unul cu 69 Bomba.
Ala cu 69 Bomba il primesti sigur.La pachet cu 10.
Heh, Pepe doar imprumutat ? Nici macar nu au reusit sa-l ia definitiv , sau mai degraba nu i-a interesat asta ...
Kapetanos, convocat in premieră la natională
Atacantul echipei Steaua Pantelis Kapetanos a fost convocat, in premiera de antrenorul nationalei Greciei, Otto Rehhagel, pentru meciul amical cu reprezentativa Senegalului, din 3 martie, informează site-ul oficial al federatiei elene.
Kapetanos, in varstă de 26 de ani, nu are nicio selectie in nationala Greciei, insă a evoluat in 13 partide pentru reprezentativa de tineret, pentru care a marcat două goluri.
Grecia intalneste, la 3 martie, pe teren propriu, reprezentativa Senegalului.
Pantelis Kapetanos a marcat pentru Steaua, in turul Ligii I, nouă goluri, el fiind golgheterul competitiei in acest moment. În actualul sezon, atacantul grec a mai marcat un gol in Liga Europa, in partida din deplasare cu Fenerbahce, si două goluri in Cupa Romaniei.
@prosport
Ma bucur pentru Kapetanos...Merita sa fie convocat la nationala...Ar fi ceva sa prinda lotul pentru mondial...
Kapetanos, convocat in premieră la natională
Atacantul echipei Steaua Pantelis Kapetanos a fost convocat, in premiera de antrenorul nationalei Greciei, Otto Rehhagel, pentru meciul amical cu reprezentativa Senegalului, din 3 martie, informează site-ul oficial al federatiei elene.
Kapetanos, in varstă de 26 de ani, nu are nicio selectie in nationala Greciei, insă a evoluat in 13 partide pentru reprezentativa de tineret, pentru care a marcat două goluri.
Grecia intalneste, la 3 martie, pe teren propriu, reprezentativa Senegalului.
Pantelis Kapetanos a marcat pentru Steaua, in turul Ligii I, nouă goluri, el fiind golgheterul competitiei in acest moment. În actualul sezon, atacantul grec a mai marcat un gol in Liga Europa, in partida din deplasare cu Fenerbahce, si două goluri in Cupa Romaniei.
@prosport
Super stire. Ma bucur pentru el pentru ca, Kape chiar merita aceasta convocare. Daca va face o impresie buna in acest amical poate il ia si in Africa de Sud. ![]()
Felicitari, Pantelis!
Deja isi freaca mainile George.
Stoichiță cel Voinic si Nisipurile de Aur.
Steaua s-a dus la Nisipurile de Aur. N-am fost niciodată acolo si marturisesc că fantasmam in legatură cu un loc cu asemenea sonoritate. Din fericire, ProSport m-a ajutat să dau o formă imaginilor mele nebuloase, atunci cand mi l-a aratat pe Zapata plonjand pe terenul de antrenament de acolo. Nu stiam că la Nisipurile de Aur poti să faci si impachetari cu namol, atat de utile inaintea unui sezon extenuant. Domnu' Stoichiță pregateste insă totul in cel mai mic detaliu.
Acelasi domn Stoichiță mai pune de o diversiune. L-a adus pe singurul Moreno din fotbalul mondial mai praf decat Dayro si a spus că astfel echipa sa va deveni imprevizibila Dacă ridicam valul de pe Mister, vom descoperi ca de fapt, antrenorul se plange la derută după un fundaș central. Acesta va fi chiar Pepe, marcator al unui gol in ultimii doi ani si cu un fizic actual de felină pensionata
Citesc din gandirea filosofică a celui mai faimos Robot din Albion, Peter Crouch, Ce-aș fi fost dacă nu exista fotbalul? Virgin. Și apoi mă gandesc la conflagratia care stă să izbucnească intre Focoasa nucleară si Cruda conventională si pe care numai Tanase 4 grase (de Cotnari?) poate să-o dezamorseze.
Și, in final, să ne aducem aminte că Steaua este cea mai iubită echipă din Romania. Patronul si cetățenii (m)UE de pe Ghencea au pus mană de la mană si au transformat suporterul Stelei din tribune intr-un fel de Yeti: toată lumea vorbeste despre el, dar nimeni nu l-a vazut. Zelosii curteni de la Palazzo di Becali sunt insă pregatiti si pentru această iarnă grea: vorinaugura prima peluză plină cu oameni de zapada Dacă se vor topi la golul Ceahlaului, vor avea macar o scuza Sambata la Bucuresti se anunță 8 grade. Cu plus la adevar.
Sursa: Blogurile ProSport (Mihai Mironica)
Ei bine, dupa ce citesti un astfel de articol, stai si te intrebi daca acele cotoare de mar si-au gresit sau si-au gasit tinta din mana ciobanului. (ciobanul a aruncat cu niste cotoare de mar inspre autorul acelui articol la un meci disputat pe Ghencea din cauza ... unui articol asemanator) ![]()
Nu poate decat sa ma bucure venirea lui Pepene Moreno. E bine ca da niste bani degeaba, ca saracul Pepene oricat s-ar stradui, tot la fel de praf ca Toja ramane. Deci la cat mai multe mingi pierdute, faulturi de rosu, centrari aiurea, suturi pe langa si la cat mai multe partide intrati ca titulari le urez.
Mi-e scarba cand citesc pe vreun site de stiri (minciuni) sportive cum comenteaza toti copilasii nascuti cu joystick-ul de playstation in mana jucand fifa, despre pepene moreno si toja ca ar fi cei mai buni din Romania, si despre Thereau ca n-a mai avut Romania atacant ca el niciodata.... deh, nasol sa te nasti dupa '92 si sa nu stii cum e sa dai cu piciorul in minge, dar sa fii mai tare decat scouterii profesionisti si decat antrenorii, si cel mai nasol, sa nu fi mers niciodata la stadion, dar sa injuri suporterii care merg intruna acolo si sa te bucuri doar cand castiga patronii bani.
Deci, Pepene moreno, da-ti cu stangul in dreptul si vei primi aplauze. Nu dezamagi copiii, baga gol, dar d-ala de care a dat Nicolita cu real.
Deci la cat mai multe mingi pierdute, faulturi de rosu, centrari aiurea, suturi pe langa
Pacat... mare pacat ![]()
E bine de Kapetanos ca a fost convocat.De fapt Grecia inafara de Salpingidis , Gekas , Papadoupolos si Samaras nu stiu sa aiba vreun alt atacant bun.Deci cum intr-un lot sunt cam 6 atacanti e binevenit..
Ar fi ceva daca ar prinde lotul pentru mondiale ![]()
E, hai sa fim seriosi, Kapetanos este bun pentru Liga 1, dar Grecia are jucatori in atac care sunt peste stelistul nostru. Totusi, ca stelist, imi doresc sa prind lotul.
Daca da goluri, o sa-l prinda. Doar Charisteas mai e de acelasi profil ca si el. De fapt, Pantelis era numit pe vremuri "noul charisteas".
Oricum, bucurati-va de ultimele luni ale lui la Steaua. Din vara o sa il vedeti la alta echipa, mai buna, mai serioasa. Va garantez.
Oricum, bucurati-va de ultimele luni ale lui la Steaua. Din vara o sa il vedeti la alta echipa, mai buna, mai serioasa. Va garantez.
Gen Kuban, Bursaspor, Aris Salonic...
Da.pai si acestea sunt mai serioase ca Steaua.
Zau ? Niciuna din ele nu se califica prea des in Europa si sunt echipe de mana a doua.Cred ca se duce mai repede la o echipa de ultimele locuri din Germania , poate la Nurnberg
Zau ? Niciuna din ele nu se califica prea des in Europa si sunt echipe de mana a doua.Cred ca se duce mai repede la o echipa de ultimele locuri din Germania , poate la Nurnberg
In ritmu' asta crezi ca vom mai merge si noi in europa?
Am zis la o echipa mai buna si mai serioasa. Acum, daca acea echipa are renume in fotbalul european sau nu, asta nu conteaza.
In momentul de fata sunt multe echipe in Europa mai bune si mai serioase ca Steaua, foarte multe!
Care e problema daca merge la Nurnberg sau Kuban? Daca aia sunt seriosi si vor sa isi faca o echipa care sa faca performanta, mi se pare normal sa il vrea.
Incepand cu 19 februarie, suporterii stelisti vor avea o surpriza extrem de placuta daca vor accesa adresa site-ului oficial al clubului www.Steauafc.com. Si asta nu doar la nivel de imagine, mult imbunatatita, aflata acum la nivelul site-urilor oficiale ale principalelor cluburi din Europa, cat mai ales la nivel de continut. Mai multe stiri, mai multe detalii despre echipele clubului, despre jucatori, despre fiecare departament si o sectiune video sunt doar cateva dintre noutati. Sectiunea video este gandita ca un punct de referinta deoarece aici vor putea fi urmarite gratuit, in exclusivitate, interviuri cu jucatorii si antrenorii stelisti, imagini de la antrenamente, de la meciurile din actualul sezon, precum si de la cele mai importante meciuri disputate de Steaua de-a lungul istoriei sale. Pe langa toate acestea, de pe site-ul oficial suporterii nostri isi vor putea achizitiona produsele dorite de la magazinul online sau isi pot downloada wallpapere cu jucatorii, mascota sau sigla clubului. Noul site va avea si o versiune in limba engleza, iar suporterii vor putea accesa s***@*** pentru a pune intrebari jucatorilor sau pentru a trimite fotografii care vor fi publicate pe site. Pe scurt, din 19 februarie, stirile adevarate despre clubul nostru le vei afla prima dată de pe www.steauafc.com!
"Kapetanos are acea cultură grecească a supusului. El este foarte respectuos față de angajator, față de cel care il plateste si de aceea joacă atat de bine", a explicat patronul din Ghencea la gsptv.
bah, mergand pe logica astuia, cred ca Banel Nicolita e cel mai mare rebel din lume. Cred ca il injura pe Gigi non-stop, de aia joaca asa prost ![]()