Lacatus o sa ramana Lacatus si il voi ierta pentru orice in lumea asta. PUNCT!
Lacatus o sa ramana Lacatus si il voi ierta pentru orice in lumea asta. PUNCT!
Cu Sabin Ilie in mare forma. Le-a dat alora cateva goluri. Nu mai stiu cu cine jucam.
Cred ca era vorba de un meci cu Nationalul... In meciurile alea obisnuia S.Ilie sa inscrie cate un hattrick.
Oricum,mersi ca mi-ai raspuns!
Se vede ca esti stelist de weekend din moment ce spui ca Steaua nu mai are nici o legatura cu Armata. Probabil, pentru tine, Steaua inseamna clubul de fotbal. Prietenul meu drag, te sfatuiesc sa cauti cam ce inseamna Clubul Sportiv Steaua, sa vezi cate sectii are si sa imi spui cam a cata parte din acest tot numit Steaua e fotbalul. Daca raspunsul gasit o sa fie ceva de genul: a douazeci si patra parte, sa nu te surprinda!
p.s. Sa stiti ca e foarte trist faptul ca tradarea lui Lacatus ii supara doar pe cativa. Foarte, foarte trist!
Sunt curios daca fanii lui Real ar reactiona la fel ca voi in cazul in care Raul s-ar comporta cu ei la fel cum a facut-o Lacatus cu Stelistii.
Probabil ca i-ar asasina toata faimilia. Da' nah... aia sunt alta cultura.
Noi vorbim aici de fotbal, nu de hochei.
Cat despre tradarea lui Lacatus... vezi cum se comportau liderii Stelei inainte de 89 (generalii de Armata, nu altcineva) cu antrenorii si jucatorii... Nea Imi, cel putin, poate sa povesteasca o zi intreaga despre relatia cu Ilie Ceausescu, si nu e singurul... si totusi se gaseau legende ale clubului (cum erau pe atunci Constantin sau Jenei) care sa revina cu coada intre picioare la Steaua, pentru a o antrena. Lacatus nu e primul si nici ultimul din aceasta galerie.
Eu totusi nu inteleg ceva: de ce totusi insisti sa vorbesti despre echipa asta, daca tot o consideri Fc Steaua iar cei care lucreaza in cadrul ei, fie ca fotbalisti, fie ca antrenori, sunt niste tradatori ce nu merita iertarea ta? Concentreaza-te pe hochei, handbal sau oina si lasa-ne pe noi, astialalti, "stelistii de weekend", sa ne mentinem iluziile ca existenta unui patron imbecil nu anuleaza o istorie, o traditie si un palmares.
Dacă Lacatuș avea jumatate din cat bulan a avut Stoichiță, era si acum la Steaua si nici miscarile de protest n-ar fi avut loc.
Patronul Stelei este convins ca va scapa de injuraturile suporterilor in returul campionatului, desi admite ca unii dintre ei vor continua sa protesteze
Becali i-a comparat chiar pe cei care il vor contesta cu niste criminali, sustinand ca au un comportament iremediabil.
"Cred ca din returul campionatului suporterii vor reveni alaturi de echipa. E posibil sa mai fiu contestat de o mica parte dintre ei. Sunt 30-40 de suporteri precum criminalii, nu ai ce sa le faci", a declarat Gigi Becali.
In lipsa de idei, Gigi Becali a anuntat ca ii va interzice pe cei care vor fi impotriva sa. "Nu am ce sa le fac, vor vedea meciurile din fata televizorului pana o sa imbatraneasca", a conchis finantatorul Stelei.
http://www.ziare.com/sport/fotbal-intern/0...iminalii-995125
Noi vorbim aici de fotbal, nu de hochei.
Cat despre tradarea lui Lacatus... vezi cum se comportau liderii Stelei inainte de 89 (generalii de Armata, nu altcineva) cu antrenorii si jucatorii... Nea Imi, cel putin, poate sa povesteasca o zi intreaga despre relatia cu Ilie Ceausescu, si nu e singurul... si totusi se gaseau legende ale clubului (cum erau pe atunci Constantin sau Jenei) care sa revina cu coada intre picioare la Steaua, pentru a o antrena. Lacatus nu e primul si nici ultimul din aceasta galerie.
Eu totusi nu inteleg ceva: de ce totusi insisti sa vorbesti despre echipa asta, daca tot o consideri Fc Steaua iar cei care lucreaza in cadrul ei, fie ca fotbalisti, fie ca antrenori, sunt niste tradatori ce nu merita iertarea ta? Concentreaza-te pe hochei, handbal sau oina si lasa-ne pe noi, astialalti, "stelistii de weekend", sa ne mentinem iluziile ca existenta unui patron imbecil nu anuleaza o istorie, o traditie si un palmares.
Nu prietene, aici sunt stirile zilei, nu stirile despre fotbal.
Si hai zi-ne cum se comportau liderii Stelei inainte de 89. Trimiteau batengarzii sa bata fanii? Isi bateau joc de culori si de numele echipei? Spune-ne, sa stim si noi. Ca noi nu suntem asa de inteligenti ca matale.
Auzi ca cica Ienei si Constantin au venit cu coada intre picioare. Si cum voiai matale sa vina? Relaxati si sa mai si scuipe in fata pe generalii care conduceau clubul? Eu am impresia ca unii dintre voi nu inteleg ce e aia o Armata. Indiferent ce crezi tu, nea Alecule, in Armata indeplinesti ordinele. Daca Ienei a primit ordin sa antreneze Steaua, o antrena. Nu statea la discutii.
De ce vorbesc despre Fc Steaua? Pentru ca murdareste numele Stelei. Te-am lamurit?
Ion
Hai sa nu vorbim despre bulane in fotbalul Romanesc. Hai sa vorbim mai bine despre blaturi, valize, etc. Nu stiu de ce dar simt ca si Stoichita si Lacatus au legaturi cu Valize. Daca ma intelegi.
Ion
Hai sa nu vorbim despre bulane in fotbalul Romanesc. Hai sa vorbim mai bine despre blaturi, valize, etc. Nu stiu de ce dar simt ca si Stoichita si Lacatus au legaturi cu Valize. Daca ma intelegi.
Pot intelege 3 lucruri:
1. că b****i a cumparat meciurile directe
2. că b****i a sponsorizat adversarele rivalelor la obiective
3. punctele 1 si 2
Acuma, punctul 1 nu cred că s-a-ntamplat in perioada Lacatuș din simplul motiv că DNA-ul l-ar fi saltat pe jeg mai degrabă pentru niste meciuri directe cumparate, decat pentru niste increngaturi care nici nu se stie sigur dacă-s ilegale dpdv al legilor statului.
Punctul 2 e evident că s-a petrecut cat timp a fost Lacatus după cum s-a petrecut si cat au fost Olaroiu, Zenga, Piturca.
Și putem vorbi de bulane peste tot. Adu-ți aminte de sezonul 2003-2004. Cand dinam0 a avut si bulan, pe langă meciurile si arbitrii cumparati de p0rcea.
Patronul Stelei este convins ca va scapa de injuraturile suporterilor in returul campionatului, desi admite ca unii dintre ei vor continua sa protesteze
Becali i-a comparat chiar pe cei care il vor contesta cu niste criminali, sustinand ca au un comportament iremediabil.
"Cred ca din returul campionatului suporterii vor reveni alaturi de echipa. E posibil sa mai fiu contestat de o mica parte dintre ei. Sunt 30-40 de suporteri precum criminalii, nu ai ce sa le faci", a declarat Gigi Becali.
In lipsa de idei, Gigi Becali a anuntat ca ii va interzice pe cei care vor fi impotriva sa. "Nu am ce sa le fac, vor vedea meciurile din fata televizorului pana o sa imbatraneasca", a conchis finantatorul Stelei
Abia astept meciul de vineri!
Abia astept meciul de vineri!
Nu sambata este ?
Se crede si nemuritor, pe langă atotstiutor si intoatepriceput. Auzi... "vor vedea meciurile din fata televizorului pana o sa imbatraneasca".
Noi suntem mai tineri ca el , mai intai moare el apoi imbatranim noi ![]()
Sunt si eu curios mah. De ce mortii ma-sii l-a votat becalii pe Sandu daca zice ca stie ca lupulescu o sa traga cu ungurii. De ce mortii lui nu l-a votat pe Gica Popescu?
pentru ca Gica Popescu nu a candidat
A candidat data trecuta si ciobanul tot cu Sandu a votat. Daca nu ma insel si atunci dupa cateva luni s-a luat de conducerea FRF.
Becali spune ca ar putea cumpara titlul cu 2 milioane de euro!
Finantatorul Stelei sustine ca ar putea sa-si asigure campionatul prin trucarea mai multor meciuri cu 2 milioane de euro. Gigi Becali a vorbit la modul ipotetic si a sustinut ca este prea corect pentru a face asa ceva.
"Voi ce ziceti? Sunt om de incredere sau nu sunt? Eu zic ca sunt... Suntem prieteni, ne cunoastem de atatia ani. In fotbal exista incredere, chiar daca zic eu ce mai zic, cand e vorba de o astfel de combinatie, nu mai spun nimic. As putea face ca din 15 milioane de euro pe care i-as primi de la UEFA, sa le spun celor de la FRF ca le dau 2 milioane de euro", a declarat Gigi Becali la gsptv.
Gigi Becali a mentionat ca nu este singurul om din fotbalul romanesc cu "intrare" la FRF. "CFR Cluj are prietenie mare cu cei de acolo, ar putea face oricand. Dinamo ar putea si ea, dar nu prea are de ce. Urziceniul ar mai putea, deoarece este o relatie bazata pe prietenie. Timisoara nu ar putea pentru ca sunt certati, iar Vasluiul nu are relatii", a adaugat Becali.
Ulterior, Gigi Becali a sustinut ca toate declaratiile au fost facute la modul ipotetic, pentru a preveni anumite lucruri necurate in retur.
"Nu fac asa ceva, sa fie clar. Am spus lucrurile astea ca sa trag un semnal de alarma, sa fie totul curat in retur. Tot ce am zis e imaginar, a fost ceva preventiv", s-a corectat Becali.
Finantatorul ros-albastrilor a dezvaluit apoi o discutie purtata intre Mircea Sandu si Iuliu Muresan, dupa ce ardelenii au fost nemultumiti de anumite lucruri.
"Iuliu Muresan l-a sunat pe Mircea Sandu sa-l ameninte ca il da afara daca nu are grija ce face, a crezut ca ii merge cu relatiile pe care le are cu Emil Boc si DNA. Dar nici Sandu nu s-a lasat si i-a zis direct 'Sa mi-o sugi' si i-a inchis telefonul", a dezvaluit el.
Sursa: OnlineSport
Ce limbaj, ce atitudine .... ![]()
Iuliu Muresan l-a sunat pe Mircea Sandu sa-l ameninte ca il da afara daca nu are grija ce face, a crezut ca ii merge cu relatiile pe care le are cu Emil Boc si DNA. Dar nici Sandu nu s-a lasat si i-a zis direct 'Sa mi-o sugi' si i-a inchis telefonul", a dezvaluit el.
acum nu ca ii iau apararea lui Sandu, dar bine i-a facut, parca prea si-a luat lumea in cap muresan ala, a luat si el un titlu si gata mare echipa si mare management ce a facut el. Asta ca sa nu mai spun si de "civilizatia din ardeal" ca vorbeste de Cluj de parca ar fi Los Angeles.
acum nu ca ii iau apararea lui Sandu, dar bine i-a facut, parca prea si-a luat lumea in cap muresan ala, a luat si el un titlu si gata mare echipa si mare management ce a facut el. Asta ca sa nu mai spun si de "civilizatia din ardeal" ca vorbeste de Cluj de parca ar fi Los Angeles.
Asta daca povestea asta nu e o alta inventie marca "Gigi " ![]()
Deci... voi iar sariti peste esential.
Ciobanasul cu 11 ori tocmai i-a facut o oferta de 2 milioane euro lui Sandu daca ia campionatul si voi va luati de muresan. Nu zic ca porcul ala umflat nu e un jeg corupt da', fratilor, baiatul asta baga autodenunt dupa autodenunt.
Asta cu glume si preventiv si ipotetic sa i-o zica lu' ma-sa. Repet. Din punctul meu de vedere, ciobanul tocmai a facut o oferta de 2 mil pentru titlu.
Ciobanasul cu 11 ori tocmai i-a facut o oferta de 2 milioane euro lui Sandu daca ia campionatul si voi va luati de muresan. Nu zic ca porcul ala umflat nu e un jeg corupt da', fratilor, baiatul asta baga autodenunt dupa autodenunt.
Asta cu glume si preventiv si ipotetic sa i-o zica lu' ma-sa. Repet. Din punctul meu de vedere, ciobanul tocmai a facut o oferta de 2 mil pentru titlu.
stiu, daca e sa luam campionatul anul asta meritele nu sunt ale "sclavului de limbbi", de fapt noi am luat campionatul ca a dat Gigi 2 milioane lu sandel.
asta e esentialul, sa fie clar si batut in cuie!
Esentialul de care vorbesti este marca proprie,o foloseste de ceva ani incoace.Tu nu vezi ca ciobanul asta este unic pe lume,cu stea in frunte?Poate sa zica orice,ca nu i se intampla nimic!Poate sa-i faca pe suporteri sovini,putin dupa ce tot el ii vorbea urat pe unguri,poate sa-i numeasca pe suporteri rasisti sau nazisti,iar mai apoi sa dea el un exemplu mai grav de intoleranta ,spunand despre un jucator ca nu-l aduce la Steaua ca e gay(desi probabil nu e),s.a.m.d.De cateva zile se autodenunta intr-una si nimeni nu ia nici o masura!E clar,omul asta e trimis de Dumnezeu pe pamant!
Daca intru acum la un post TV si ma autodenunt ca am furat un sac de cartofi,probabil ca maine m-as trezi la usa cu mascatii...
stiu, daca e sa luam campionatul anul asta meritele nu sunt ale "sclavului de limbbi", de fapt noi am luat campionatul ca a dat Gigi 2 milioane lu sandel.
asta e esentialul, sa fie clar si batut in cuie!
Daca luam campionatul meritul va fi in totalitate a lui limbbi,ca le-a dat tuturor cate o limba unde trebuia,la timpul potrivit!
Lasand parodia la o parte,te asigur ca declaratiile de felul asta nu fac decat sa ne sifoneze si mai mult blazonul!Stii tu care,ala de care te straduiesti din rasputeri sa ne convingi ca iti pasa...
Foarte probabil, pentru ca esti un biet om. ne-a Gigi e prea "smecher" pentru mascati, sri si alte alea ... ![]()
Maine in cel mai bun caz. S-ar putea sa te trezesti cu ei chiar in seara asta.
Da' asta e. Noi suntem fraieri. Totusi, stau si ma intreb cum dracu le mai arde unora de titluri si sustinerea echipei cand ala face ce face. M-am tot ferit pana acum sa zic treaba asta desi am vazut ca multi au zis-o: Poate ca ne meritam soarta!
Andone despre Becali: "Doamne, cata prostie"!
Declaratiile facute de Gigi Becali referitoare la orientarea sexuala a lui Ivan Ivanov (foto dreapta), fundasul dorit de Steaua banuit ca ar fi gay, l-au infuriat pe Ioan Andone.
Antrenorul bulgarilor de la CSKA Sofia crede ca Gigi Becali s-a luat de jucatorul sau doar pentru ca nu are suficienti bani ca sa il cumpere.
"Acum l-a scos ca e gay! Doamne, cata prostie! Este o mare, mare prostie ce a spus despre el! Ivanov este inchis pentru Steaua ca nu au bani de el. Ii costa 2 milioane de euro, de unde au bani de el? Ivanov este monitorizat de un an de zile de Fiorentina", a spus Andone pentru Pro TV.
Ivan Ivanov, jucatorul dorit de Steaua, este suspectat de jurnalistii bulgari ca ar fi homosexual, iar Gigi Becali a anuntat ca din acest motiv nu il va aduce in Ghencea.
Sursa: OnlineSport
N-am ce sa adaug la asa afirmatie. Andone e cam printre singurii care au tupeul sa se ia de cioban! ![]()
Bravo Ando...esti tu dinamovist da macar ai sange in furtunel
Pareti atat de surprinsi, si de suparati de ce a zis ciobanul... De parca nu v-ati asteptat la asta. Nu e prima data cand se ia de homosexuali, si nici cand vorbeste despre aranjamente.
La ce va asteptati? Sa ne fi anuntat ca pleaca? Ca trece la budism? Ca intra in silenzio-stampa...?