dar nu se autosesizeaza nici un "organ" al statului???????e incredibil in ce tara de rahat traim
dar nu se autosesizeaza nici un "organ" al statului???????e incredibil in ce tara de rahat traim
Nu s-au sesizat ei la dovezi mult mai clare de blat ale javrelor sau ale ciorilor .... ![]()
Vaslui l-a luat pe Gladstone, un fundas brazilian care s-a aflat si in vederile lui Dunga si care a jucat la Juventus si Sporting.Deci, no comment. Aia chiar vor performanta.
Daca Lacatus nu ia titlul nici cu lotul pe care il are acolo, atunci chiar e un antrenor foarte slab.
Tin minte ca a dat un eurogol intr-un meci din preliminariile cupelor europene .
Cu LASK Linz sau Levadia Maardu, nu mai stiu sigur. Parcă totusi cu Levadia in depalsare.
Vaslui l-a luat pe Gladstone, un fundas brazilian care s-a aflat si in vederile lui Dunga si care a jucat la Juventus si Sporting.Deci, no comment. Aia chiar vor performanta.Daca Lacatus nu ia titlul nici cu lotul pe care il are acolo, atunci chiar e un antrenor foarte slab.
In amicale n-a prea stralucit Vasluiul, dar stii cum se zice, aia care joaca bine in amicale, clacheaza in campionat si invers!
Pepe Moreno a sosit, in cursul după-amiezei de azi la Bucuresti. Columbianul, care a mai jucat in Ghencea in urmă cu doi ani, este foarte fericit că va imbraca din nou tricoul roș-albastru si spune că nu se teme de concurenta cu Kapetanos.
"Sunt fericit că in sfarsit m-am intors! Mi-a fost dor de Steaua, de Romania. Nu mi-e frică de concurenta cu Kapetanos. Voi lupta pentru titularizare. Am venit să iau titlul cu Steaua si să joc in Liga Campionilor.", a declarat Pepe la sosirea in Romania.
In sfarsit a ajuns, ca de cand tot ziceau astia din presa ca soseste ...
Asa ca fapt divers, prostii au ales un cantonament in Bulgaria, de parca la ei nu e aceeasi situatie precum e la noi in ceea ce priveste frigul si stratul de zapada! ![]()
Vaslui l-a luat pe Gladstone, un fundas brazilian care s-a aflat si in vederile lui Dunga si care a jucat la Juventus si Sporting.Deci, no comment. Aia chiar vor performanta.Daca Lacatus nu ia titlul nici cu lotul pe care il are acolo, atunci chiar e un antrenor foarte slab.
Nu a fost doar in vederile lui a si fost convocat de 2 ori,eu unul sunt un pic socat ca a venit la Vaslui pentru ca il stiam de acum vreo 2 ani si e un super fundas insa pana la urma uite diferenta dintre investitii adevarate si ce am adus noi,care ne chinuim de 4 luni sa aducem fundasi din Cipru si ne-au refuzat pana si aia..
Lacatus daca nu ia campionatul cred ca ar trebui sa se retraga din meseria asta..
sa mai destindem un pic atmosfera ....
"Nici dacă se desfiintează Steaua nu iau un homosexual la echipă! Poate e minciună că e homosexual, dar dacă e adevarat? În familia mea nu are ce cauta niciodată un homosexual si Steaua e familia mea. Decat cu un homosexual pe teren, mai bine bagam cu un junior. La mine nu e discriminare. Nu poate să mă oblige nimeni să lucrez cu cineva. Am si eu dreptul să lucrez cu cine imi place, asa cum au si ei drepturi. Chiar dacă-mi spune Dumnezeu la noapte că 100% nu e homosexual Ivanov, tot nu-l iau! S-a scris prea mult prin ziare că este homosexual. Nici gratis dacă mi-l dă ȚSKA-ul, tot nu-l mai iau! Poate să fie cel mai mare batauș șși cel mai mare betiv... dacă e homosexual, nu mai vreau să aud niciodată de el", a spus Becali la Sport Total FM.
)))
Daca Lacatus nu ia titlul nici cu lotul pe care il are acolo, atunci chiar e un antrenor foarte slab.
Si daca-l ia ? E antrenor bun ? Sau doar are lot bun, si puteam si noi astia care scriem pe forumul asta sa-l luam?
Iar incepi cu pupatul in fund a unui antrenor submediocru? Baga-ti odata in cap! Doar pentru ca iti place tie de el, nu inseamna ca e antrenor bun. Sau antrenor. Faptul ca l-au umilit talnar si Stoichita cred ca e destul pentru a arata ca Lacatus e un antrenor in cel mai bun caz mediocru.
"Cat voi fi eu in Ghencea, Steaua nu va avea probleme financiare"
ne-a Gigi
Pfuu. Mi s-a luat o piatra de pe inima. Am crezut ca vom da faliment la un moment dat! ![]()
Totusi, sunt de acord cu afirmatia asta:
"Știti de ce Lupescu vrea arbitri romani? Că asa vrea CFR-ul, iar Lupescu are prietenie mare cu CFR Cluj"
CFR e clar cea mai avantajata echipa din Romania..nici javrele nu sunt atat de avantajate ca ei
Iar incepi cu pupatul in fund a unui antrenor submediocru?
Nu-mi aduc aminte s-o mai fi facut vreodata pe aici, dar DA...!
Baga-ti odata in cap! Doar pentru ca iti place tie de el, nu inseamna ca e antrenor bun.
Sper ca doar te-ai exprimat gresit.
Faptul ca l-au umilit talnar si Stoichita cred ca e destul pentru a arata ca Lacatus e un antrenor in cel mai bun caz mediocru.
Cand l-a umilit Stoichita? Ca Talnar stiu cand l-a batut, dar n-as numi asta chiar o umilinta, chiar daca era vorba de un titlu... Ai vazut meciul ala si atitudinea multora dintre jucatori carora li se lasase impresia ca vor castiga facil. De fapt creditorul fiind unicul vinovat de ceea ce s-a intamplat atunci. Si de atunci pana azi.
Am si eu o rugaminte la tine... Poti sa-mi zici si mie un contemporan de-al tau pe care il respecti. Bineinteles din punct de vedere sportiv... Si de preferabil de cineva care are legatura cu Steaua.
Cand te bate talnar, indiferent ca o face cu 1-0 sau 0,1 la 0, tot umilinta se numeste. Baiatu' asta, talnar, a reusit performanta sa retrogradeze Unirea Alba Iulia, o echipa proaspat cazuta din Liga 1, in Liga a 3a. Si, atentie, avea un lot bun!La 2 ani dupa plecarea lui Talnar, Alba Iulia a promovat. Asta cred ca zice totul despre cat de bun e ala ca antrenor.
Sa mai spun oare ce lot avea Steaua la dispozitie cand a luat-o de la tantar? Si acum mor de rusine din cauza meciului aluia. Numai cand ma gandesc.
Si da, a fost umilit si de pippi. Ca, la ce lot are Steaua acum, nu ai cum sa nu numesti umilinta o infrangere cand tu ai la dispozitie o echipa in forma, o echipa sustinuta financiar in adevaratul sens al cuvantului(nu cum o face ciobanul) si jucatori de valoare in TOATE compartimentele.
Si p.s.
Vezi ca Steaua nu e doar echipa de fotbal. Daca vrei sa respecti pe cineva, uita-te la sporturile unde echipele au bugete anuale mai mici decat salariul avut de Lacatus la Steaua.
@Adrian:
Cred că e mai simplu să-ți scrii la semnatură că Lacatuș e un antrenor slab, un nimic, habar n-are fotbal iar rezultatele pe care le-a avut, alea putine, s-au datorat jucatorilor.
Ar merita sa scriu mai mult la semnatura decat faptul ca e un antrenor slab.
Vezi ca Steaua nu e doar echipa de fotbal. Daca vrei sa respecti pe cineva, uita-te la sporturile unde echipele au bugete anuale mai mici decat salariul avut de Lacatus la Steaua.
Bine... L-a umilit si Stoichita. Sa zicem ca-s de acord...
Uite eu vreau sa-mi zici de cineva din fotbal. Chiar as fi curios sa aflu cum ai devenit tu stelist. De cine ti-a placut tie cand aveai 10 ani si te uitai pe TVR 1(ca alte posturi nu erau). Adica toti sunt slabi, ipocriti, slugi ale ciobanului... Atunci de ce dracu' tii tu cu Steaua...?
Si nu-mi zi ca ti-a placut cat de bine juca Nicusor Pavel hochei, sau ce atmosfera creeau suporterii la meciurile de baschet...
Si da, a fost umilit si de pippi. Ca, la ce lot are Steaua acum, nu ai cum sa nu numesti umilinta o infrangere cand tu ai la dispozitie o echipa in forma, o echipa sustinuta financiar in adevaratul sens al cuvantului(nu cum o face ciobanul) si jucatori de valoare in TOATE compartimentele.
Nu mai e vorba de campania electorala...?
Eu nu am devenit stelist pentru vreun jucator sau pentru titluri.
Eu am ales Steaua pentru Armata. Si da, Armata e mai importanta ca Steaua. Deci ma doare in cot de rahaturile becaliene. O sa respect CSA-ul infinit mai mult decat rahatul intitulat sugestiv fcsb(fotbal club sportiv becalii).
Si daca vrei sa stii stelistii mei preferati la 10 ani: Ilie Stan, Joe Panait, Felipe, Rosu, Adi Ilie, Militaru(care eu chiar credeam atunci ca e militar- plus ca avea nr 8, nr. meu preferat. Deci era clar ca era favoritul meu. Mai apoi am aflat ca a venit de la dinam0, dar nu m-am suparat). Mai erau Rotariu-un super jucator cum nu va mai avea Romania niciodata, Munteanu si Denis Serban mai incolo, Sabin... Atunci stiam pe de rost echipa aia bah! Ii stiam pe toti.
Stateam cu bunicu' si cu tata si ne uitam la meciuri. PLM, tin minte ca odata l-am pus pe tata sa ma duca acasa de la o nunta doar ca sa vad Steaua. Juca, daca nu ma insel, prin 97 sau 98, in rosu si negru atunci. Cu Sabin Ilie in mare forma. Le-a dat alora cateva goluri. Nu mai stiu cu cine jucam. Da' il tin minte ca avea nr. 9 pe spate si mie nu imi placea culoarea(alba pe rosu cu negru si fara albastru. Semana prea mult cu stii tu cine)
Atunci era mai greu cu CSA-ul ca nu se dadeau meciuri. Da' in nici un caz nu am inceput sa tin cu Steaua pentru un jucator anume sau pentru performanta. Armata. Atat.
Si [...] Lacatus era printre preferatii mei. Era chiar in capul listei. De aia imi vine sa ii rup gatul acum, sa nu mai zic ceva de el, [....]
p.s. Ca am zis ca eu credeam ca Militaru e militar. Cand aveam eu 10 ani, aia chiar erau militari!
Chiar ma intrebam cand o sa mai zica Adrian ceva de Lacatus. Deja imi faceam probleme...
Pai Adrian, din moment ce Steaua nu mai are de mult legatura cu Armata, nu stiu de ce nu incerci sa te concentrezi pe oina. Ca parca Armata mai are echipe de oina, lucru care nu se intampla la fotbal.
Pai Adrian, din moment ce Steaua nu mai are de mult legatura cu Armata, nu stiu de ce nu incerci sa te concentrezi pe oina. Ca parca Armata mai are echipe de oina, lucru care nu se intampla la fotbal.
buna asta ![]()
Se vede ca esti stelist de weekend din moment ce spui ca Steaua nu mai are nici o legatura cu Armata. Probabil, pentru tine, Steaua inseamna clubul de fotbal. Prietenul meu drag, te sfatuiesc sa cauti cam ce inseamna Clubul Sportiv Steaua, sa vezi cate sectii are si sa imi spui cam a cata parte din acest tot numit Steaua e fotbalul. Daca raspunsul gasit o sa fie ceva de genul: a douazeci si patra parte, sa nu te surprinda!Pai Adrian, din moment ce Steaua nu mai are de mult legatura cu Armata, nu stiu de ce nu incerci sa te concentrezi pe oina. Ca parca Armata mai are echipe de oina, lucru care nu se intampla la fotbal.
p.s. Sa stiti ca e foarte trist faptul ca tradarea lui Lacatus ii supara doar pe cativa. Foarte, foarte trist!
Sunt curios daca fanii lui Real ar reactiona la fel ca voi in cazul in care Raul s-ar comporta cu ei la fel cum a facut-o Lacatus cu Stelistii.
Probabil ca i-ar asasina toata faimilia. Da' nah... aia sunt alta cultura.
@Adrian
Si pe mine ma supara ceea ce a facut el. Stii prea bine ca, in primul mandat la Steaua, eram unul din cei mai mari aparatori a lui Lacatus pe forumul asta, de aia m-am simtit tradat cand a ales sa revina la Steaua.
Dar, din respect pentru tot ceea ce a facut la Steaua, n-o sa-l fac niciodata cum l-ai facut tu in postarea pe care ti-am editat-o. Cred ca, prin tot ceea ce a facut la Steaua ca jucator, a castigat macar dreptul de a nu fi tratat ca un oarecare...
Caline
Eu iti zic un lucru pe care l-am invatat din viata. Daca vrei sa il accepti, bine. Daca nu, tot bine.
Ca sa primesti respect trebuie sa dai respect. Unde e respectul lui Lacatus fata de noi?!