ce puIa mea ma ..tu inca te mai uiti la televizor sau iti trebuie bilet de voie sa mergi pe stadion ?
Lasa ma meciurile de acasa... meciurile din deplasare vreau sa le vad la TV.
ce puIa mea ma ..tu inca te mai uiti la televizor sau iti trebuie bilet de voie sa mergi pe stadion ?
Lasa ma meciurile de acasa... meciurile din deplasare vreau sa le vad la TV.
Cand o sa fim civilizati si n-o sa mai folosim cuvinte lipsite de pudoare ca plua si pidza? Apropo:
Consoana pudorii
Mi se reproșează destul de frecvent limbajul prea slobod și dezlegarea la băgări. Acum n-o să dau din birjărie in pudibonderie și grație de salon tapițat in roz. Când situația impune băgări, păi băgări livrăm. Dar vom inventa o consoană. De fapt ea există. O proptim in cuvintele care impung și devenim frecventabili. Da' păsăric㝠și cuc tot nu zic!
Acu', hai să dezbatem. Ce consoană folosim? L ? Și scriem: flut, plulă, plizdă? R? Ia să v-aud. Eu merg pe L. Ce plula mea!
sursa: http://moshemordechai.wordpress.com/
![]()
Da suporterii in judecata pentru fcsteaua.ro
Dupa ce "ultrasii" au refuzat sa ajunga la un acord cu finantatorul, acesta incearca sa le ia unul din mijloacele media pentru protest.
Vremea impacarii pare sa fi trecut pentru Gigi Becali si fanii formatiei din Ghencea. Suporterii au refuzat propunerea de reconciliere venita din partea patronului, care anuntase ca este gata sa renunte la interdictii. Iar raspunsul nu a intarziat din partea acestuia. Becali l-a insarcinat pe Valeriu Argaseala sa rezolve problema cu site-ul fcsteaua.ro, pe care este vehement contestat de useri. Presedintele Stelei le-a trimis o notificare administratorilor paginii web prin care le-a cerut sa schimbe numele acesteia pe motiv ca nu au acordul clubului pentru a folosi brandul de FC Steaua. Fanii au ignorat cererea oficialului stelist si pana la urma totul va ajunge la un proces. Altul intre cele doua parti, dupa ce suporterii au reclamat interzicerea abuziva a aproximativ 3.000 de abonati.
cancan.ro
Sa ne ia de **** Jiji. ![]()
Sa-i vad ochii aia beliti in sicriu, pe nevasta-sa facuta posta intr-o satra de tigani si pe fetele lui prostituate in cartierul rosu.
MM de cioban infect cu 4 cls ![]()
GG!
GG daca nu poti sa ne inghiti, ****... ![]()
Baga-mi-as ceva in el,verii lui,cumetri,nepoate si sa ma ****!
Sa-mi bag **** in toata familia lui si in toti mortii lui.....
Astept citatia de la tribunal acasa.
A luat legatura cu Azzido?
Liga 1 se va amana cu 1 saptamana! ![]()
Avand in vedere ca nu se mai topeste zapada asta, cred ca este o decizie buna.
Nu e bine in plm. Se duce somaju' pana atunci si nu mai ajung in capitala.
Era evident ca se va intampla asta. Sincer, m-ar fi mirat sa nu se amane
Dar nu s-a amanat!
LPF a hotarat sa nu se mai amane Liga 1.
si cand incepe? cand e prima etapa?
si cand incepe? cand e prima etapa?
Primul meci din cadrul returului se joaca pe 20 februarie.
LE: Depinde si de televiziuni. S-ar putea ca primul meci sa fie pe 19 februarie.
Primul meci din cadrul returului se joaca pe 20 februarie.
cred ca va fi pentru prima data cand in loc de ghete jucatorii vor avea in picioare schiuri. La fel arbitrii tusieri vor fi inlocuiti cu caini san-bernard. Cornerele se vor bate cu sania iar la loviturile libere in functie de distanta se va folosi bobul sau placa.
De la o poarta la alta jucatorii se vor deplasa folosind telescaunul iar autul sau loviturile de poarta nu se vor mai executa.
Pentru marcarea punctului de la 11m se va folosi aceiasi tehnica cu a pescuitului la copca, optional se poate trasa si liniile terenului.
Bancile de rezerva vor fi inlocuite cu igluri.
Va salut ! in ultima perioada nu am mai avut timp sa intru pe net , dar sunt curios daca s-a mai discutat ceva in legatura cu abonatii suspendati? Ma refer daca AISS ai mai aflat ceva sau ceva de genu', deoarece as vrea sa stiu ce e de facut in momentul in care Steaua v-a juca prima etapa acasa. Ma doare sufletul de fiecare data cand ma gandesc cat de multi suntem suspendati si ce buni eram odata cand faceam atmosfera de se mirau si turcii . Vreau sa fim din nou uniti , vreau sa sustin Steaua , vreau sa incurajez Steaua , dar se pare ca planul lui Gigi e de a se juca cu temperamentul nostru . Vrea sa cedam noi . Sunt curios , cat timp vom mai rezista (aia care mai suntem ) uniti impotriva lui , fara sa ne schimbam dupa fiecare declaratie . Vom lupta pana la capat impreuna ? Eu sunt cu voi , cu cei care vor dreptatea . Dar ma gandesc , oare cati or sa mai fie cu noi daca Steaua va avea rezultate si Gigi va incepe cu pupatul in fund cu face el de obicei cand totul merge bine? Sunt nerabdator de ceea ce se v-a intampla . Suntem uniti ?suntem suporteri ? sau (vorba presedintelui ) "niste gaozari" ?
La fel arbitrii tusieri vor fi inlocuiti cu caini san-bernard.
Acu sa vezi ce-si taie Tamas venele ca nu poate si el sa profite de "un gat" de rom din butoiasele aflate in dotarea Saint-Bernarzilor... ![]()
Steaua are cel mai valoros lot din Liga I!
Transferurile efectuate in aceasta iarna au propulsat Steaua pe primul loc in topul echipelor cu cel mai valoros lot din Liga I. Ros-albastrii au facut rocada cu FC Timisoara, un factor important fiind transferul fratilor Karamian in Ghencea.
Intr-o analiza facuta de site-ul transfermarkt.de, Steaua ocupa primul loc in aceasta ierarhie. Cei 25 de jucatori ai ros-albastrilor valoreaza 30.350.000 euro, in timp ce Timisoara, fostul lider, se afla pe locul secund. Cei 30 de jucatori aflati sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabau valoreaza in total 30.125.000 euro.
Totusi, banatenii ar putea reveni in scurt timp pe primul loc, in cazul in care transferul brazilianului Thiago Carleto Costa de la Valencia se va realiza.
Timisoara este urmata ca valoare de CFR Cluj (27.800.000 euro), Dinamo (26.125.000 euro), Rapid (24.000.000 euro), Unirea Urziceni (22.475.000 euro) si FC Vaslui (22.475.000 euro).
Cei mai valorosi jucatori
Steaua: Banel Nicolita 3 milioane euro, Pantelis Kapetanos 2.5 milioane euro, Artiom Karamian 2.5 milioane euro
Timisoara: Costel Pantilimon 3.7 milioane euro, Dan Alexa 2.65 milioane euro, Laszlo Sepsi 2 milioane euro
Transferurile Stelei din aceasta iarna: Stelios Parpas 100.000 euro, Jivko Jelev 900.000 euro, Artiom Karamian 2.5 milioane de euro, Arman Karamian 900.000 euro, Pepe Moreno 500.000 euro.
Total: 4.9 milioane euro
Transferurile Timisoarei din aceasta iarna: Tiago Costa 200.000 euro, Laszlo Sepsi 2 milioane euro, Cosmin Contra 800.000 euro, Jan Kozak 950.000 euro, Dede 600.000 euro, Pablo Vazquez 250.000 euro,
Total: 4.8 milioane euro
Sursa: OnlineSport
Sa mai zica vreun drogat d'ala din peluza ca ne-a Gigi nu e Stelist si ca nu investeste in club! ![]()
Puteam sa jur ca statistica a fost facuta de transfermarkt. Insa daca e sa o luam logic, b@nel nu valoreaza nici macar un milion de euro, iar artiom la varsta si valoarea lui nici nu se pune problema sa coste 2.5 milioane. De asemenea sunt cote exagerate pentru Pantilimon si Alexa.
La Banel a mai scazut. In vara era cotat la 3.5! ![]()
Din cauza crizei economice. ![]()