"Durere de proportii catastrofice pentru Adrian Mutu si familia lui, dupa ce acesta a fost prins dopat cu estrogen in meciul cu Bari din luna ianuarie, la care Briliantul Romaniei a marcat nici mai mult nici mai putin de 6 goluri din pozitia foarfeca.
Desi jucatorul roman a marturisit in repetate randuri ca a luat din greseala anticonceptionalele sotiei sale Consuela, pe care le-a confundat cu pastilele de trimetoxifenetilamine, comitetul olimpic care a efectuat testele antidoping a ramas neinduplecat.
Potrivit deciziei juruiului, atacantul Fiorentinei urmeaza sa fie suspendat pentru urmatorii 4 ani, ceea ce inseamna finalul unei cariere fulminante. "Mutu poate juca fotbal in continuare, insa in Romania", au titrat ironic ziarele italiene, care asteptau ca Mutu sa calce din nou pe bec.
Conform analizelor de laborator, cunoscute in lumea fotbalului si ca proba B, Adrian Mutu a mai fost depistat si cu urme vagi de estrogen, ceea ce ridica foarte multe intrebari legate de identitatea gender a jucatorului roman. "Orice ar fi, indiferent ce e, eu il astept sa stea la mine", a declarat fratele lui Mutu, cunoscutul cantaret de muzica usoara Puya.
Sotia lui Adrian Mutu s-a aratat poate cea mai devastata de incident, mai ales ca, dupa cum chiar ea declara, pana mai ieri a trait cu impresia ca sotul ei doar bea, se uita la telenovele si se droga. "Nu mi-am imaginat ca s-a apucat si de estrogen", a mai macanit aceasta printre suspine.
Aflat in silenzzio stampa, selectionerul echipei nationale, Razvan Lucescu, a fost auzit doar suierand printre dinti un "v-am spus eu", insa durerea nemarginita se putea zari fara efort pe chipul lui imbatranit inainte de vreme.
Vestea suspendarii nu i-a lasat indiferenti pe fanii lui Mutu care, in solidaritate cu idolul lor, s-au dopat cu estrogen si au iesit pe strazile Capitalei, scandand imnul Romaniei si numele Briliantului.
Desi in ultimele zile a avut greturi si ameteli, Adrian Mutu a multumit suporterilor romani si a anuntat ca se va intoarce in Romania, cu o cursa wizzair, in martie. "Oricum trebuia sa imi dau capacitatea si bacul din nou", spune Adrian, care a picat pana acum bacul de doua ori."
times.ro ![]()