FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1433434435436437689»
David30.01.2010 11:59

"Durere de proportii catastrofice pentru Adrian Mutu si familia lui, dupa ce acesta a fost prins dopat cu estrogen in meciul cu Bari din luna ianuarie, la care Briliantul Romaniei a marcat nici mai mult nici mai putin de 6 goluri din pozitia foarfeca.

Desi jucatorul roman a marturisit in repetate randuri ca a luat din greseala anticonceptionalele sotiei sale Consuela, pe care le-a confundat cu pastilele de trimetoxifenetilamine, comitetul olimpic care a efectuat testele antidoping a ramas neinduplecat.

Potrivit deciziei juruiului, atacantul Fiorentinei urmeaza sa fie suspendat pentru urmatorii 4 ani, ceea ce inseamna finalul unei cariere fulminante. "Mutu poate juca fotbal in continuare, insa in Romania", au titrat ironic ziarele italiene, care asteptau ca Mutu sa calce din nou pe bec.

Conform analizelor de laborator, cunoscute in lumea fotbalului si ca proba B, Adrian Mutu a mai fost depistat si cu urme vagi de estrogen, ceea ce ridica foarte multe intrebari legate de identitatea gender a jucatorului roman. "Orice ar fi, indiferent ce e, eu il astept sa stea la mine", a declarat fratele lui Mutu, cunoscutul cantaret de muzica usoara Puya.

Sotia lui Adrian Mutu s-a aratat poate cea mai devastata de incident, mai ales ca, dupa cum chiar ea declara, pana mai ieri a trait cu impresia ca sotul ei doar bea, se uita la telenovele si se droga. "Nu mi-am imaginat ca s-a apucat si de estrogen", a mai macanit aceasta printre suspine.

Aflat in silenzzio stampa, selectionerul echipei nationale, Razvan Lucescu, a fost auzit doar suierand printre dinti un "v-am spus eu", insa durerea nemarginita se putea zari fara efort pe chipul lui imbatranit inainte de vreme.

Vestea suspendarii nu i-a lasat indiferenti pe fanii lui Mutu care, in solidaritate cu idolul lor, s-au dopat cu estrogen si au iesit pe strazile Capitalei, scandand imnul Romaniei si numele Briliantului.

Desi in ultimele zile a avut greturi si ameteli, Adrian Mutu a multumit suporterilor romani si a anuntat ca se va intoarce in Romania, cu o cursa wizzair, in martie. "Oricum trebuia sa imi dau capacitatea si bacul din nou", spune Adrian, care a picat pana acum bacul de doua ori."

times.ro :bananadance:

Ronnie30.01.2010 16:37
cum ma sa ziceti ca un jucator nu are valoare doar pentru ca vine din Cipru :)) ?

Prietene, n-am auzit in viata mea de un fotbalist cipriot.

ktalyn30.01.2010 16:53

Si eu sunt sceptic ca niste no name-uri din Cipru vor impresiona la Steaua (totusi ramane de vazut..).

razvan2830.01.2010 17:50

Puya e fratele lui Mutu :blink:

Estrogenu asta ce naiba mai e ?

danimarcu30.01.2010 20:00
cum ma sa ziceti ca un jucator nu are valoare doar pentru ca vine din Cipru :)) ?

Aia doi nici macar nume de fotbalisti nu au...

Treaba ta daca vrei sa crezi ca ne-a Gigi a realizat niste transferuri traznet!Vorba lui Ronnie,nu s-a auzit de vreun fotbalist din Cipru,dar pt toate este un inceput. :nono:

Astia doi probabil ca nu vor apuca inceputul returului...

Puya e fratele lui Mutu :blink:

e la misto :ce_oameni:

Astristul31.01.2010 11:27
Poate n-ai aflat , dar n-a semnat .

Englezii nici macar nu prezinta acest transfer , nici in ziarele lor , nici pe site-ul lui Portsmouth , care e actualizat.Nu mai inghiti toate mizeriile presei noastre.

E doar o chestiune de zile pana va semna, vei vedea. Oricum, eu vroiam sa subliniez si faptul ca el nu o mai "arde" prin Rusia cum sugera predatorpulse! ;)

razvan2831.01.2010 12:01

Cocis la Portsmouth....m-am speriat cand am vazut.Cocis nu ar face fata la Steaua sau CFR sau Timisoara , da la Portsmouth.Cred ca l-au luat sa il tina pe acolo sa aiba ceva daca vand + ca era liber de contract

STELIST 8631.01.2010 12:21

Fratii Karamyan s-au razgandit de ieri pana azi, mi-au propus niste clauze pentru contractele lor. Eu le-am dat 450.000 de euro, plus 200.000 de euro daca luam titlul, plus prime. Eu am vorbit cu Siman, e posibil sa-l iau maine pe Varga si am terminat cu ei", a declarat ieri Becali la gsptv.

Se pare ca presiunile Stelei au dat roade! Fratii Karamyan au ajuns in cele din urma la o intelegere cu Steaua! Cei doi vor semna un contract pe doi si maine se vor alatura lotului in cantonamentul din Turcia.

Sursa:SPort.ro

dragos_ghinea31.01.2010 12:30

Ba nu mai cititi presa sportiva din Romania.

stelist si dupa moarte31.01.2010 12:37

Eu as zice ca la Steaua,in ultimul timp, are loc orcine daca ii place ciobanului,chiar daca vine din" bangladesh" sau "mangladej" sau cum ii zice tiganu' ala mic de la dinamu. 

STELIST 8631.01.2010 12:48

E doar un zvon...oricum nu cred....

Astristul31.01.2010 12:51

Si ce ai vrea? Sa citim presa din India? :))

stelist si dupa moarte31.01.2010 13:09

Propun a spre citi presa sportiva din "banglades" sau "mangladej" sau... :chair:

STELIST 8631.01.2010 14:29
Si ce ai vrea? Sa citim presa din India? :))

ดี คุณ อ่าà¸' ทำไม ที่ ใà¸' อิรัก???

حسنا ، لماذا تقرأ هذا في العراق؟

Geolin31.01.2010 14:38

Citeam un articol pe Descopera.ro si tre' sa recunosc ca citatul asta e destul de bine formulat :

Numerele de aur

Dar nu toate numerele sunt purtatoare de ghinion. 3 era, printre altele, cifra favorita a lui Hegel (teza - antiteza - sinteza, rationamentul sau filosofic in 3 timpi). 5 trimite la chinta roiala, cea mai buna combinatie la poker. Iar 7 conduce spre o multime de lucruri minunate, printre care cele 7 minuni ale lumii, cele 7 note muzicale, cele 7 culori de baza, ba chiar si, pentru fanii echipei Steaua, numarul de pe tricou al lui Marius Lacatus.

Maye31.01.2010 15:45
E doar o chestiune de zile pana va semna, vei vedea. Oricum, eu vroiam sa subliniez si faptul ca el nu o mai "arde" prin Rusia cum sugera predatorpulse! ;)

E posibil sa ai dreptate , dar eu nu am vazut nicio stire in presa engleza , iar asta imi da altceva de banuit.

David31.01.2010 16:19

"Am inceput să mă pricep la fotbal, vreau să facem lucrurile asa cum imi doresc eu. Jucatorii din Cipru vin miine să semneze, vreau să fie echipa in viteza ca vijelia", a spus Becali la GSP TVa.

STELIST 8631.01.2010 18:43

Si ca plua in gura ta,nu?Ue Jiji

Astristul31.01.2010 18:44
ดี คุณ อ่าà¸' ทำไม ที่ ใà¸' อิรัก???

حسنا ، لماذا تقرأ هذا في العراق؟

Iraq? :unsure:

STELIST 8631.01.2010 18:48

Ai luat lectii de la Marius?

razvan2831.01.2010 19:49

Poate le faci si tu cunostinta baietilor aia din Irak cu Jiji :D ....eventual spune-le si ca are boala pe musulmani

STELIST 8631.01.2010 19:53

تبحث عن قناص! ويفضل في العراق ، ودون رحمة!

Cautam lunetist!De preferat din Iraq si fara pic de mila!

Acu fa banner

stelist si dupa moarte31.01.2010 20:09

Nu trebuie lunetist,ca musulmanii intra direct cu avionul in palatu' lu Jiji si-l face praf,gen World Trade Center. :bananadance:

Astristul31.01.2010 21:57
Ai luat lectii de la Marius?

Nu! :D

AG31.01.2010 22:29
«1433434435436437689»