Sa ii furam branza.
Sa ii furam branza.
Penescu eliberat din puscarie.
Mutu depistat pozitiv
mie sincer imi pare rau ca a fost prins si asta nu ca as fi fanul sau dar, este practic fotbalistul roman cel mai bun si printre singurii care au scos capul in europa. Prin eliminarea lui nu o sa mai ramanem cu nimic in europa, nema fotbalisti in spania, in anglia, doi trei frecatori de banca in italia, la fel in franta si Germania. La fel a fost singurul fotbalist al generatiei care a aratat ca are valoare si merita sa joace la un club puternic, ceea ce imbunatatea oarecum si imaginea alergatorilor de mingii de la noi.
Dupa epiosodul asta nema fotbalist mai cunoscut in europa, fotbalistii romani isi vor consolida reputatia de neseriosi, rebuturi, drogati, etc, ramanem doar cu campionatele din ucraina, rusia si turcia.
Cat despre el ca fotbalist, trebuie sa recunoastem ca a fost unul ff valoros si unul important pentru echipa nationala, iar despre "degetele" aratate suporterilor (ma rog stelistilor) nationalei cam noi am fost cei care am dat tonul la dracii.
Bine punctat ! Din pacate asta e adevarul. In sfarsit un om cu picioarele pe pamant.
l-ai uitat pe Chivu...
Ce fericit e Penescu.
Becali: "Dacă nu maninc brinză una sau două zile sunt mort"
Bine ar fi sa fie asa!
La dracu! Repede! Cineva sa fure toata branza din Pipera! Va rooog; nu mai avem nevoie de niciun lunetist. Ne trebuie un Banel rapid de mana sa ii ciordeasca branza ;X
Taiati-i "alimentarea" cu branza! ![]()
@ David: Tu n-ai fi daca (Doamne fereste) ai iesi din inchisoare?
Steaua face show la transferuri » Stoperii Gora Tall si Stelios Parpas au sosit in Ghencea ( la facut misto se pricep astia de la gsp)
Steaua a rezolvat aseară si transferurile a doi fundasi centrali: Gora Tall (25 de ani) si Stelios Parpas (24 de ani)
Cine e Gora Tall
- are 24 de ani, fiind nascut in mai 1985 la Louga (Senegal)
- 1,90 metri si 80 de kilograme
- intre 2006 si 2009 a jucat la echipe necunoscute ca MS Ashdod (Israel), Nelas, Trofense si Gindomar (toate Portugalia)
- din iulie 2009 evoluează la Apop / Kinyras, in prima ligă din Cipru
- a jucat in acest sezon in 22 de meciuri, reusind să marcheze de 3 ori
- are o selectie in echipa natională a Senegalului
Parpas, mobil si rapid
Stoichiță a ales un fundaș cu care a lucrat la Aris si la AEL Limassol. Stoperul are 24 de ani si doar 5 meciuri jucate in acest sezon
Stelios Parpas, de la AEL Limassol (locul 6 in Cipru), e ultimul fundaș central pe care il aduce Steaua iarna asta. Cipriotul de 24 de ani, inalt de 1,83 metri, are cel mai prost sezon din ultimii ani. "S-a descurcat excelent in ultimele două-trei editii, dar e intr-un regres surprinzator", zic ziaristii din Cipru.
Stoichiță il stie fiindcă l-a antrenat si la AEL, si la Aris. La ambele formatii, Parpas a fost om de bază cită vreme a fost pregatit de "Lippi". Tehnicianul a insistat să-l aibă si in Ghencea fiindcă stilul lui e diferit de cel al aparatorilor prezenti acum in lot, adică Stelios e un jucator mai mobil si mai rapid. Ultimele detalii ale afacerii vor fi perfectate zilele viitoare si cipriotul se va prezenta imediat in Antalya, alaturi de noii lui colegi.
2 e numarul echipelor la care a evoluat Parpas: Aris si AEL Limassol. Stoichiță le-a pregatit pe amindouă
6 goluri are Parpas in intreaga cariera Ultimul lui oficial datează din 2 ianuarie: AEL - Ethnikos (2-2), in care cipriotul Stelei a fost integralist
Ajung atatia jucatori transferati! Eu zic ca lotul echipei este mai mult decat perfect. Cu echipa asta luam campionatul la fotbal...in sala!
Ne pregatim sa sarbatorim.
Sper tare , nu ma asteptam sa transfere asemenea vedete. De data asta Gigi s-a intrecut pe sine insusi.
PS; Voi nu observati ca numele de Stelios e predestinat sa joace la Steaua ma ?
mie sincer imi pare rau ca a fost prins si asta nu ca as fi fanul sau dar, este practic fotbalistul roman cel mai bun si printre singurii care au scos capul in europa. Prin eliminarea lui nu o sa mai ramanem cu nimic in europa, nema fotbalisti in spania, in anglia, doi trei frecatori de banca in italia, la fel in franta si Germania. La fel a fost singurul fotbalist al generatiei care a aratat ca are valoare si merita sa joace la un club puternic, ceea ce imbunatatea oarecum si imaginea alergatorilor de mingii de la noi.
Dupa epiosodul asta nema fotbalist mai cunoscut in europa, fotbalistii romani isi vor consolida reputatia de neseriosi, rebuturi, drogati, etc, ramanem doar cu campionatele din ucraina, rusia si turcia.
Cat despre el ca fotbalist, trebuie sa recunoastem ca a fost unul ff valoros si unul important pentru echipa nationala, iar despre "degetele" aratate suporterilor (ma rog stelistilor) nationalei cam noi am fost cei care am dat tonul la dracii.
Sa ma ierti dar cam asta e situatia in acest moment. Nu exista fotbalisti romani peste hotare in afara de Chivu si Mutu. Sunt si profesionisti dar aia sunt la echipe mici si nu ii baga nimeni in seama. In rest nu prea mai avem fotbalisti numai jucatori de fotbal. Trebuie sa ne trezim si ne dam seama ca majoritatea jucatorilor romani sunt niste mediocri ridicati artificial de mocirla lui mitica. Chiar si cei mai talentati au esuat,inclusiv Mutu. Chivu e singurul care a cam reusit fata de ce valoare are. Mutu avea valoare de o echipa mult mai mare ca fiorentina dar a facut-o de oaie.
In rest ce avem pe afara? Dicanio al nostru s-a strofocat la marea catania si nu a facut nimic iar apoi a dat si el vreo 3-4 goluri la iraklis ca sa se intoarca apoi cu coada intre picioare la chefere. Goian nu face mai nimic la palermo si cel mai probabil va avea aceeasi soarta cu Dica. Culmea este ca ambii au fost cat de cat protejati de antrenori si tot au esuat. Radoi este la arabi si cu asta nu mai am nimic de zis. Daniel Niculae cred ca e cel mai ineficient atacant din prima Liga franceza. Marica marcheaza un gol din an in paste. Lobont s-a dus la fiorentina pentru ca se accidentase celalat portar si pentru ca borcica avea nevoie de cash. Contra e practic retras si inainte juca la "marea" Getafe. Tamas joaca la gaz metanul medias al englezilor. De Coccis(marea speranta
) nu s-a mai auzit nimic,vegeteaza prin rusia. Pancu si Petre o freaca aiurea prin bulgaria. Sapunaru incepe sa fie pe faras la Porto. Codrea inoata in mediocritate in Italia la Siena. Ogararu naiba stie ce mai face la Ajax ca din cate stiu nu prinde echipa.
Ar fi ceva de capul lui Rat dar are deja o varsta si nu stiu daca mai prinde vreo echipa mare.
Pe scurt,singurii fotbalisti de profil inalt sunt tot Mutu si Chivu si crede-ma ca tot cu astia o sa ramanem. Restul sunt niste fotbalisti de pluton pe unde joaca.
In sfarsit transferam si noi doi jucatori adevarati. Astia doi se completeaza perfect. Cum e Vidic cu Ferdinand asa sunt Paparas si Tall. Multumim ne-a Gigi! Alaturi de matale si de Super-Lippi castigam campionatul. Spre 23! Sau 24, 25, ce mai conteaza...
Extraordinare transferuri. Forzza ne-a Gigi
Mai,eu in afara de speculatiile de presa,nu vad nimic oficial.steauafc.ro a ramas axata pe ziua de nastere a lui Onicas,nu se mentioneaza nimic,nici de Karmamyeni,nici de ciprioti.In schimb Jelev a aparut dupa ce a semnat.
Nici nu i-ati vazut la treaba si deja ati inceput sa comentati , ce frumos .
Tre sa-i vad la treaba ca sa imi dau seama ca sunt niste petarde?
Frate, ce nu pricepi ca vin din Cipru? Un campionat - cimitir al elefantilor pentru fotbalisti. Acolo se duc cei a caror cariere au luat sfarsit. Indiferent ca au 20 sau 40 de ani.
Daca erau niste pusti, intelegeam. Mari sperante ale fotbalului cipriot(desi...aahahhahahaha). Da' asa? Sunt jucatori de 24-26 de ani. Deja formati. Fara posibilitatea de a mai creste.
Si pe Arthuro cel cu 10 goluri in toata viata ti-a trebuit sa il vezi ca sa iti dai seama ca e petarda?
Deci tu asa gandesti ca daca e din Cipru , n-are valoare ! AM INTELES ![]()
Am uitat ca tu esti unul din cei care il inteleg pe "ne-a Gigi". Imi pare rau ca am incercat sa explic ceva.
Campionatul din Cipru mai este numit si "campionatul vacantei"! ![]()
De Coccis(marea speranta ) nu s-a mai auzit nimic,vegeteaza prin rusia.
Poate n-ai aflat, dar Cocis a semnat cu Portsmouth! Daca WBA e "Gaz Metanul" Angliei, astia pot fi numiti, "Ceahlaul" Angliei!
Oricum, nu e usor sa ajungi in Anglia, mai ales in primele 2 esaloane, avand in vedere ca Romanii sunt vazuti drept jucatori lenesi > foarte lenesi! ![]()
Iar incepe gardianul cu aberatiile lui.
Dar ce ii ceri unuia care il vede pe Banel cel mai mare talent?
Voi nu observati ca numele de Stelios e predestinat sa joace la Steaua ma ?
Da, derivat de la mascota clubului! ![]()
cum ma sa ziceti ca un jucator nu are valoare doar pentru ca vine din Cipru
?
Da-mi exemplu de jucatori valorosi veniti din Cipru la alte echipe. Sau da-mi macar un nume de international cipriot. Totusi, sa fie cunoscut. Nu luat la intamplare de pe wikipedia.
Poate n-ai aflat, dar Cocis a semnat cu Portsmouth!
Poate n-ai aflat , dar n-a semnat .
Englezii nici macar nu prezinta acest transfer , nici in ziarele lor , nici pe site-ul lui Portsmouth , care e actualizat.Nu mai inghiti toate mizeriile presei noastre.