Mutu depistat pozitiv.
Doamne, nu-mi vine sa cred. El, Briliantul, sa faca asa ceva? Sunt de-a dreptu' socat....
Ne-a lasat...muti!
inca o dilema stearsa din agenda selectionerului...![]()
"Arunc manusa pacii catre suporteri. Vreau ca Steaua sa ia campionatul impreuna cu suporterii. Imi cer scuze ca am gresit fata de ei. Nu ma mai intereseaza nici un fel de restrictie, deschid portile gratuit pentru toata lumea. Vreau sa facem o armonie, suntem oameni si nu putem tine o dusmanie", a spus Gigi Becali la gsptv.
Daca suporterii vor avea o atitudine normala, Gigi Becali va economisi 800 de mii de euro, bani pe care ii plateste anual catre firma de paza.
Gigi Becali este hotarat sa renunte la actualul contract si sa infiinteze o noua firma de paza pe stadion, alcatuita din suporteri.
"Vreau sa fac o firma de paza a Stelei, alcatuita din suporteri. Vreau ca paza sa fie asigurata de suporteri care nu au serviciu, carora sa le dau salariu. Banii catre firma de paza vor merge tot catre suporteri, pentru deplasarile si coregrafiile lor", a mai spus Becali.
si ziceti voi ca nea Gigi nu are suflet
la munca cu voi derbedeilor lasati facultatile si munca la birou,haideti toti sa fim bodyguarzii lu` nea Gigi
"Mutu, "dopat" de mama lui! "
sursa prosport
saru'mana doamna Mutu,veti ramane o legenda! ![]()
Gigel asta e nebun
uita de restrictii, si da bilete moca, k sa isi ia **** ![]()
Isi ia mumu si fara sa dea bilete gratis ![]()
Sa fac un pic de haz de necaz .... suporterii nu vor accepta "manusa pacii" pentru ca nici el nu ar accepta oferta arabilor-musulmani-inchisi la culoare. ![]()
Si mai terminati cu droggy-Mutu (
) ca n-are legatura cu Steaua! ![]()
Steaua dă lovitura pe piata transferurilor » Karamienii semnează azi!
Becali sustine că i-a convins pe gemeni in virstă de 30 de ani să vină in Ghencea
Artiom si Arman Karamian sunt de ieri liberi si gata să semneze cu Steaua. "Considerati-i deja transferati, fiindcă ii iau sigur pe amindoi. A vorbit si Stoichiță cu ei si i-au spus că vor să vină", a anuntat Gigi Becali aseara Armenii au incheiat oficial conturile cu Timisoara, după ce au semnat rezilierea contractelor pe care le aveau in Banat.
Arthur, fratele si agentul lor, crede că actele cu Steaua ar putea fi semnate chiar azi, cind va avea loc o intilnire intre Karamieni si conducerea din Ghencea: " "Și eu, si Artiom am zis clar că Steaua e favorita noastră la negocieri, dar stiti bine de ce: fiindcă acolo e Stoichiță, prietenul nostru. Însă asta nu e suficient! Ca să semnam, e nevoie de o propunere foarte bună! Cred că vineri vom afla exact ce ne oferă cei din Ghencea, fiindcă am stabilit o intilnire cu ei".
Argaseală confirmă afirmatia lui Gigi Becali: "Sintem foarte aproape să-i convingem pe Artiom si pe Arman. Ei au dreptate atunci cind spun că Stoichiță nu e suficient ca să aleagă Steaua, insă cu siguranță vor primi si un argument de natură financiară".
"Cel mai tirziu simbată se va sti unde vor juca din retur Artiom si Arman Karamian. În afara Stelei, mai avem si alte oferte bune din Liga I!"
Arthur Karamian, agentul gemenilor
350.000 de euro pe an a fost salariul lui Artiom Karamian la Timisoara. Arman primea 100.000 de euro pe sezon
3 posturi joacă Arman Karamian: mijlocaș dreapta si stinga plus atacant. Artiom e fundaș sau mijlocaș stinga
250.000 de euro e cel mai mare contract de la Steaua, al lui Kapetanos. Ca să-și pastreze salariul, grecul a acceptat să poată fi dat afară la fiecare sase luni. (gsp.ro)
da da.. sigur.
Mutu depistat pozitiv.
mutule, sangereaza narile? ![]()
Mutu depistat pozitiv.
Mutu ,suntem alaturi de tine.
Sper ca statul sa faca ceva sa te scoata din acest necaz care s-a abautut asupra ta. Sa dea o ordonanta de urgenta sa-ti platim datoriile catre Chelsea. Demersul domnului Cristi Borcea de a-l salva pe Briliant trebuie sa dea roade acum.
Sloganul : "1 leu pentru Atheneu" trebuie schimbat cu:
"1 leu pentru un jucator-zeu". Adi,esti zeul nostru.
@Ingratilor,
Aduceti-va aminte cate bucurii ne-a adus Adi Mutu la nationala. Cati romani a scos pe strazi!
Aaaa............cred ca fac confuzie. Cred ca era vorba despre alti fotbalisti. Fotbalisti adevarati.
Vlad rupe!
Nu se mai schimba niciodata Mutu...N-o fi luat ca inainte cocaina sau mai stiu eu ce,dar n-are nici o scuza,e jucator profesionist,orice medicament ar vrea sa ia,cat de banal ar fi,ar trebui sa intrebe medicul echipei,n-ar trebui sa ia ceva fara acceptul acestuia...Asta e...De cate ori si-a batut joc de suporteri,de nationala,ma gandeam ca se mai potoleste...Da' de unde...
Daca vin Karamienii la Steaua rupem tot...Ce sa mai zic,l-a prostit Stoichita pe Jiji...
Bine ca are puterea sa-l prosteasca ![]()
Bine ca are puterea sa-l prosteasca![]()
A luat masa cu Aliodor Flacara Violeta.
De cand cu atatea Cofee Shopuri era greu ca Mutu sa nu fie prins dopat.
"Cocaina4ever" cred ca e id-ul lui Mutu !!! ![]()
baieti.. nu mai haliti gogoasa cu pastile de slabit si ca le-a luat pentru efort si pentru a slabi. Un sportiv isi da jos kg prin munca nu prin pastile. Alea sunt prescrise la oamenii supraponderali.
pastilele alea in combinatie cu alcoolul iti da efectul cocainei. Si punct
pastilele alea in combinatie cu alcoolul iti da efectul cocainei. Si punct
Ce le stie asta ![]()
"250.000 de euro e cel mai mare contract de la Steaua, al lui Kapetanos. Ca să-și pastreze salariul, grecul a acceptat să poată fi dat afară la fiecare sase luni. "
No comment....
baieti.. nu mai haliti gogoasa cu pastile de slabit si ca le-a luat pentru efort si pentru a slabi. Un sportiv isi da jos kg prin munca nu prin pastile. Alea sunt prescrise la oamenii supraponderali.pastilele alea in combinatie cu alcoolul iti da efectul cocainei. Si punct
se zvonea ca e vorba de vreo 300 de grame...a spus marica aseara...alea le dai jos la un antrenament daca vrei, nu ai nevoie de pastile
Caterinca , caterinca ..da mie imi pare rau de prost. A reusit sa bata recordul nesimtirii daca le-a luat stiind ca sunt interzise.
Becali: "Dacă nu maninc brinză una sau două zile sunt mort"
Bine ar fi sa fie asa! ![]()