FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1429430431432433689»
1on22.01.2010 18:23

Mesaje anti-Becali pe magazinul Milcovul

De, Dan Chiriac | 22.01.2010 ( Afisari: 188)

Suporterii stelisti din Focsani nu-l iarta pe finantatorul Gigi Becali pentru toate greselile pe care le-a facut in fruntea celei mai titrate echipe din Romania.

Acestia nu pot uita ca Becali a alungat lumea de pe stadion, iar la ultimul meci din Europa League, cel cu Tweente, in tribune s-au aflat doar 300 de spectatori, recordul negativ de asistenta din istoria Stelei. Suporterii stelisti din oras au afisat un nou mesaj de protest pe peretii magazinului Milcovul. Becali-pleaca!, este mesajul cel mai des auzit in ultima jumatate de an in Romania. Suporterii stelisti din Vrancea nu sunt la primul mesaj de acest fel afisat in diferite locatii. In toamna, microbistii din Adjud au postat un banner anti-Becali la intrarea in judet dinspre Bacau, dar s-au fotografiat cu acesta si in fata Casei de Cultura din oras. Nici suporterii din Focsani nu sunt la primul protest, mesaje anti Becali fiind postate la intrarea in oras dinspre Bucuresti. (Dan CHIRIAC)

http://www.ziaruldevrancea.ro/index.php?articol=40982

razvan2822.01.2010 20:39

Becali trebuie sa fie contestat peste tot.E bine ca protestele continua desi unii sunt tentati sa dea inapoi....

danimarcu22.01.2010 22:26
MoWeed22.01.2010 23:03

@1on

Deci asta faci tu acum in sesiune?

AG24.01.2010 09:20
Becali trebuie sa fie contestat peste tot.E bine ca protestele continua desi unii sunt tentati sa dea inapoi....

te'ai lovit ma ? nu ai vazut ca aseara doar ce'i de la nord l'au contastat.. ce treaba are Becali in alte competitii ale clubului Steaua ??

razvan2824.01.2010 11:20

La alte sporturi nu trebuie contestat.Ma refer ca trebuie contestat peste tot adica la toate meciurile si sa scriem mesaje anti-Becali peste tot in Romania..de la Bucuresti pana la Arad...de la Iasi pana la Sapanta.

KuzMaN24.01.2010 12:03
Mesaje anti-Becali pe magazinul Milcovul

De, Dan Chiriac | 22.01.2010 ( Afisari: 188)

Suporterii stelisti din Focsani nu-l iarta pe finantatorul Gigi Becali pentru toate greselile pe care le-a facut in fruntea celei mai titrate echipe din Romania.

Acestia nu pot uita ca Becali a alungat lumea de pe stadion, iar la ultimul meci din Europa League, cel cu Tweente, in tribune s-au aflat doar 300 de spectatori, recordul negativ de asistenta din istoria Stelei. Suporterii stelisti din oras au afisat un nou mesaj de protest pe peretii magazinului Milcovul. Becali-pleaca!, este mesajul cel mai des auzit in ultima jumatate de an in Romania. Suporterii stelisti din Vrancea nu sunt la primul mesaj de acest fel afisat in diferite locatii. In toamna, microbistii din Adjud au postat un banner anti-Becali la intrarea in judet dinspre Bacau, dar s-au fotografiat cu acesta si in fata Casei de Cultura din oras. Nici suporterii din Focsani nu sunt la primul protest, mesaje anti Becali fiind postate la intrarea in oras dinspre Bucuresti. (Dan CHIRIAC)

http://www.ziaruldevrancea.ro/index.php?articol=40982

Banuiesc cine a scris respectivul mesaj, oricum felicitari!

David24.01.2010 16:15

Dorin Goian poate fi al doilea fost stelist pe care CFR il ia in aceasta iarna, dupa Dica. Muresan: "Goian nu s-ar impotrivi sa vina la CFR!"

Cei de la CFR Cluj vor sa-si intareasca apararea cu Goian, iar fundasul nu spune nu.

Goe a declarat in exclusivitate pentru www.sport.ro va vrea sa mearga la CFR si asteapta ca oficialii clujeni sa se inteleaga cu Palermi pentru un imprumut pana in vara.

"Prima data ar trebui sa se discute cu Palermo. Mi-as dori sa vin la CFR pentru as juca mai mult. Daca s-ar intelege pentru un imprumut din vara, nu as spune nu!", a spus Goian pentru www.sport.ro.

"Cei de la CFR trebuie sa discute cu cei de la Palermo. Eu nu am vorbit cu nimeni, nu m-a sunat nimeni. Eu ma pregatesc, ma antrenez, sunt jucator sub contract. E greu sa vorbesc, sunt multe probleme. Daca ar fi sa aleg intre Steaua si CFR, as alege Steaua.

Deocamdata sunt la CFR. E greu sa mai revin la Steaua, ati vazut ce a zis domnul Becali ca nu mai da salarii peste 120.000 de euro. Aici am si eu un salariu bun, e greu sa mai revin. Sunt multe probleme care nu depend de mine.

Oricat mi-as dori sa joc alaturi de fratele meu, acest lucru nu se va intampla la Dinamo. Ii respect pe cei de acolo, dar acest lucru nu se poate. Nu are legatura cu faptul ca am jucat la Steaua. Nu pot sa ma bag singur in gura lupului.

Relatia mea cu Zenga este de respect in primul rand. El m-a ajutat sa plec in strainatate. In viata este posibil orice, nu am ramas certati. " a mai spus Goian pentru www.sport.ro.

Iuliu Muresan a confirmat interesul pentru Dorin Goian, insa Victor Becali e suparat pe metoda clujenilor de a-l lua pe fundasul de nationala.

"Depinde de Palermo daca Goian va veni la CFR! Nu am vorbit cu Goian dar stiu ca nu s-ar impotrivi sa vina la CFR! Sunt convins ca si Dinamo l-ar vrea pe Dorin Goian!", a spus Iuliu Muresan la Sport.ro!

"CFR Cluj incearca sa il ia prin alte mijloace, umbla prin spatele cortinei. E problema lor, oamenii lucreaza asa cum cred...", a spus Victor Becali ieri la gsptv.

"Este adevarat ca il vrem pe Goian, dar va fi greu sa il luam", a spus presedintele clujenilor, ieri, conform Onlinesport.

razvan2824.01.2010 20:02

Daca Goian se duce la CFR chiar ca avem un management proesifionist sau cum se scrie ca acest cuvant la Steaua nu prea se mai stie.

David24.01.2010 20:07

Nu merge.Hai sa fim seriosi!

SuperstaR1825.01.2010 10:23
"Petre Marin va ramine liderul vestiarului, indiferent cine va fi numit capitanul echipei"

Romeo Surdu, atacant Steaua

gsp

Muje ciobane! Sa vezi ca nu toti jucatorii sunt niste oi pe care poti sa le manezi cu verii tai cum vrei tu!

ktalyn25.01.2010 11:16

Evident ca P. Marin merita banderola ... dar ciobanu' se pare ca a uitat cate meciuri a jucat Jair in cupele europene si de profesionalismul de care da dovada ..

Maye25.01.2010 15:30

Dayro Moreno s-a intors la Once Caldas.

http://www.oncecaldas.com.co/ent_entrevist...NT=ENTWW0000308

KERATOCONUS25.01.2010 15:46

Mircea Sandu a fost reales, la al nu stiu catelea congres, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

Astristul25.01.2010 16:23

:sick: Special pentru Mircea "Nasu" .... :shit:

Dayro Moreno s-a intors la Once Caldas.

http://www.oncecaldas.com.co/ent_entrevist...NT=ENTWW0000308

Remarcati cuvintele "Dairo" si in special "Esteaua"! :|

dragos_ghinea25.01.2010 19:15

Ce m-as bucura sa nu ii dea aia niciun ban ciobanului.

Cica acum vrea sa ia 2 fundasi de la Steaua Rosie. Unul liber de contract si unul de 300K $. Oricum stirea e de la prosport, deci...

KERATOCONUS25.01.2010 19:21
Remarcati cuvintele "Dairo" si in special "Esteaua"! :|

Eu am vazut ca scrie "Esteua", deci mai rau decat "Esteaua".

razvan2825.01.2010 20:14
Ce m-as bucura sa nu ii dea aia niciun ban ciobanului.

Cica acum vrea sa ia 2 fundasi de la Steaua Rosie. Unul liber de contract si unul de 300K $. Oricum stirea e de la prosport, deci...

300 mii ? Progresam incepem sa dam bani pe jucatori...frumos asa :))

Acum fara gluma daca erau buni nu ii dadea Steaua Rosie cu 300 si liber...o sa ii vedem reintorsi la o echipa de locu 4-10 in Serbia dupa 5-6 luni.

gio_stgloria25.01.2010 21:19

Salvador Cabanas, impuscat in cap, se zbate intre viata si moarte!

stirea e de pe sport.ro , e socant , chiar imi placea cum juca, sper sa fie bine.

SALVADOR%20CABAÑAS.jpg

Astristul25.01.2010 22:13

Si eu sper sa se faca bine. E socant sa vezi asa ceva, mai ales ca e un jucator destul de bun. :(

Eu am vazut ca scrie "Esteua", deci mai rau decat "Esteaua".

Pfuu, ba da chior mai sunt. Asa e. E mai rau scris! :))

john_8626.01.2010 16:09

Fratii Karamian sunt ai Stelei: "Venim in Ghencea sa luam titlul"

MoWeed26.01.2010 16:12

Acum sigur luam mult-ravnitul loc 2. Sa vina barca in Ghencea, traiasca ne-a Gigi

:steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

Maye26.01.2010 16:21

2 super jucatorii , care vin sa intinereasca echipa.

In sfarsit , dupa sezoane de chin , asistam la intinerirea lotului.

fular-campionii

razvan2826.01.2010 17:54

Da sunt pusti minune :))

Oricum parerea mea , doar Karamyan ala care e mijlocas de banda e bun , cel care e atacant nu e prea bun.

Alex88pl26.01.2010 18:35

artiom si arman..urmatorii Pele si Garrincha.in 2 etape sunt la echipa a 2a

«1429430431432433689»