FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1428429430431432689»
razvan2818.01.2010 17:16

Si Manchester are patron handicapat dar macar ei au o echipa foarte buna nu aduc jucatori sub 10 milioane in timp ce noi visam la jucatori de 1 milion..

MoWeed18.01.2010 17:18
În cazul in care familia Glazer ramane la club, mostenirea noastră va fi distrusă", a spus acesta.

Ce bine ar fi fost ca toti stelistii sa gandeasca la fel despre Becali.

Situatii asemanatoare in Anglia sunt si la Liverpool si Newcastle

Tare ma gandesc cati ar protesta la noi impotriva conducerii dupa 2 finale consecutive de Champions League si campionatul castigat cu un sezon inainte?

Ronnie18.01.2010 17:23

Sunt multe echipe care au situatii mai mult sau mai putin asemanatoare cu ale noastre. Doar ca acolo cand majoritatea suporterilor protesteaza impotriva unei persoane, acea persoana se simte si pleaca, gen cum s-a intamplat la AS Roma, Atletico Madrid, Liverpool.

Astristul18.01.2010 17:23
Si Manchester are patron handicapat dar macar ei au o echipa foarte buna nu aduc jucatori sub 10 milioane in timp ce noi visam la jucatori de 1 milion..

Conteaza pretul? Eu zic ca mai importanta este "calitatea". Sa dau un exemplu, Arsene Wenger a adus la Arsenal multi pusti de viitor, talentati, pe sume modice! ;)

Sunt multe echipe care au situatii mai mult sau mai putin asemanatoare cu ale noastre. Doar ca acolo cand majoritatea suporterilor protesteaza impotriva unei persoane, acea persoana se simte si pleaca, gen cum s-a intamplat la AS Roma, Atletico Madrid, Liverpool.

N-a plecat nimeni de la riomma si Liverpool. Acolo protestele continua. Nu pot sa ma pronunt in cazul Atletico pentru ca nu cunosc situatia!

godsaveultras18.01.2010 17:31

"Suporterii vor incerca să organizeze pe 10 martie un marș de protest "

cum ar fi simultan proteste pe 10 martie in 3 orase...Manchester,Liverpool,Bucuresti! :hmmm:

Ronnie18.01.2010 17:34

@Astristul

De la Liverpool si-a dat demisia cineva din conducere dupa ce a injurat un suporter (prin mail, din cate am inteles). E recenta. Iar de la AS Roma parca directorul sportiv si-a dat demisia dupa ce au iesit suporteri in strada.

Astristul18.01.2010 17:40

Hai ma, daca si-a dat demisia fi-su patronului de la Liverpool si directorul sportiv de la riomma asta nu inseamna ca au scapat de conducere. E ca si cum Becali l-ar demite pe Mache! Sau Mache si-ar da demisia pentru transferurile slabe efectuate. :))

dragos_ghinea18.01.2010 19:15

Si-a dar demisia si si-a cerut scuze fanilor.

Interesant este ca atunci cand a aparut prima data stirea pe sport.ro, cum ca ala mic ar fi injurat un suporter, toti cocalarii romani au comentat cum ca ala poate sa fac ce vrea, ce conteaza un fan sau doi... asta e educatia si mentalitatea romanilor, sa fie calcati in picioare.

sabin130719.01.2010 11:47

De departe cea mai importanta stire a zilei: ¨Lua-te-as la misto!¨ da semne de revenire.

Dumnezeu exisa si nu-i tigan!

Astristul19.01.2010 15:09

Becali omoara centrul de copii si juniori: "Nu mai vreau sa dau banii astia sa se distreze copiii in Ghencea"

Gigi Becali a anuntat ca va reduce la jumatate cheltuielile privind centrul de copii si juniori al Stelei.

"Daca ai 20 de antrenori, ce faci cu ei? Eu nu stiam cati sunt. Eu am vrut sa vad situatia clubului. Consumam la copii si juniori o suta de mii de euro pe luna. Am zis ca vom cheltui 50.000 pe luna. Cu o suta de mii intretii un club de Liga I. Am zis sa taiem, sunt copii de cinci, sase ani. Nu stiam, acum am aflat. Vor ramane numai zece antrenori. Nu ai cum sa cheltui cu echipa mare 400.000 si cu juniorii inca 100.000. Nu mai vreau sa dau banii astia sa se distreze copiii in Ghencea. Cand jucam eu fotbal erau grupe care adunau copii cu varste diferite. Vom reduce la jumatate cheltuielile cu juniorii. Vom face selectie pentru copii talentati, iar ceilalti vor trebui sa plateasca. Cum e si cu scoala lui Hagi", a afirmat Becali.

El considera ca transferul lui Dayro Moreno la FC Timisoara este perfectat deja. "Cred ca o sa plece Dayro la Timisoara. Eu m-am inteles cu cei de la Timisoara. Dayro nu are restante de primit de la Steaua. Sincer, eu nu ma bucur ca pleaca el. Eu am crezut tot timpul in el, dar asta au vazut antrenorii. El e talentat... Eu sunt multumit de ce a facut la Steaua. A dat goluri in momente cheie, a purtat noroc Stelei. El e foarte copilaros si antrenorii si colegii trebuie sa se poarte altfel cu el. Nu poti sa pretinzi la 30 de oameni sa se comporte cu un singur om intr-un fel anume. Poate vorbeste Sabau cu Iehova, il duce pe la Iehova", a mai spus el.

Sursa: OnlineSport

STELIST 8619.01.2010 15:15

Nea' Tudela la Steaua...plm

Fan FC Steaua19.01.2010 16:15

sper ca nutela asta sau cum il cheama sa fie la fel de varza ca si toja.

Astristul19.01.2010 17:19

Becali a facut pace cu suporterii!

Gigi Becali s-a intalnit, marti, cu o parte a liderilor galeriei din Ghencea, pentru a pune capat conflictului care a afectat echipa in turul campionatului. Becali sustine ca liderii galeriei i-au promis ca nu va mai fi contestat, iar in schimbul acestui armistitiu vor putea intra din nou pe stadion.

Patronul gruparii din Ghencea a avut o intalnire cu liderii Peluzei Nord, in care s-au stabilit ultimele detalii pentru infiintarea Ligii Suporterilor Stelisti.

"Liga va fi condusa de Mustata si cine vrea sa intre pe stadion se inscrie in LSS. Doar membrii Ligii vor primi bilete la partidele de acasa, restul nu! Mustata mi-a spus ca nu o sa mai fiu injurat deloc, ca isi asuma el toata responsabilitatea, a spus Gigi Becali, conform National.

Vestea impacarii dintre liderii Peluzei Nord nu a fost privita cu ochi buni de catre cei aproximativ 300 de membri ai AISS, care ameninta cu proteste fara precedent pe Internet.

In ceea ce priveste suporterii de la Peluza Sud, acestia nu vor putea intra in continuare pe stadion.

Stire de :shit:!

David19.01.2010 17:22

Mai de graba vesti de rahat!

STELIST 8619.01.2010 17:51
Becali a facut pace cu suporterii!

Stire de :shit: !

Nu cred!

Astristul19.01.2010 18:33

Cum sa nu crezi cand ieri a fost postat un articol pe site despre asta?!

STELIST 8619.01.2010 18:49

Whatever...n-am vazut ;).

Ronnie19.01.2010 19:00
Hai ma, daca si-a dat demisia fi-su patronului de la Liverpool si directorul sportiv de la riomma asta nu inseamna ca au scapat de conducere. E ca si cum Becali l-ar demite pe Mache! Sau Mache si-ar da demisia pentru transferurile slabe efectuate. :))

Eu am spus persoana, nu conducere. :)

danimarcu19.01.2010 19:25
Cum sa nu crezi cand ieri a fost postat un articol pe site despre asta?!

Care articol a disparut de pe site la fel de subit precum a aparut! :blink:

Astristul19.01.2010 20:00

Da, acuma vad. Se pare ca a fost sters intre timp! Imi cer scuze atunci.

@ Ronnie: Cu o floare nu se face primavara! :P

Hamutovski i-a refuzat pe "caini"!

Bielorusul nu a fost multumit de oferta dinamovistilor

Dinamo a inaintat o ofertă concretă de salariu portarului Vasili Hamutovski, legitimat in prezent la FC Augsburg, in Liga a doua din Germania. "Cainii" i-au propus bielorusului o sumă conformă cu plafonul salarial maxim existent la Dinamo, 10.000 pe luna Oferta a fost insă refuzată de fostul jucator al Stelei. Motivul? Hamutovski este unul dintre jucatorii cel mai bine platiti ai echipei sale, fiind remunerat cu 300.000 de euro anual.

Sursa: ProSport

In sfarsit o stire buna! :)

red&blue_boy20.01.2010 07:54

Bine ca nu vine Hamutovski la catei...Dupa Dica la Cluj,era nasol sa se intample si asta...

razvan2820.01.2010 16:46

Rivalii ne iau fostii jucatori care erau buni si noi transferam verbal juma' de Europa.

Lari21.01.2010 15:45

In retur ne va cocosha tot BGS

La inceputul anului 2009, firma de paza si protectie BGS lua o decizie neasteptata si cerea in instanta demararea procedurilor de faliment la clubul Steaua pentru neplata unor datorii de aproximativ doua miliarde de lei vechi. Sub presiunea procesului, patronul Gigi Becali a stins litigiul, achitand suma restanta. Apoi, pentru paza personala, dar si de la arena din Ghencea a incheiat contracte cu mai multe firme specializate. Niciuna dintre acestea nu s-au ridicat insa la standardele asteptate de latifundiarul din Pipera.

La sfarsitul lui 2009, in conditiile in care razboiul cu fanii "ros-albastrilor" a devenit din ce in ce mai dur, finantatorul Stelei a hotarat sa reia colaborarea cu cei de la BGS. Conform surselor CANCAN, societatea condusa de Bogdan Oprea nu era foarte dornica sa il aiba pe Becali printre clienti si i-a cerut acestuia o suma uriasa, 1,2 milioane de euro, in ideea in care ea nu va fi acceptata. Spre surprinderea celor de la BGS, europarlamentarul a fost de acord: "E OK, batem palma".

Contactat de CANCAN, patronul firmei de paza amintite a confirmat reluarea par-teneriatului cu bossul din Ghencea: "Acum doua, trei luni am ajuns la o noua intelegere cu cei de la Steaua despre care nu pot sa dau detalii financiare. Am trecut peste problemele din trecut", a spus Oprea.

CanCan

Astristul22.01.2010 10:54

Un alt articol genial marca Mihai Gainușă!

Fotbal pe datorie. Teatru.

Cadru: sediul Ministerului de Finante. Se ridică incet cortina, pe muzica lui Bittman: "n-am iubit pe nimeni, asa cum te-am iubit pe tine".

Apar Borcea si Diavolul credincios. Rad cu gura pană la urechi si fac concurs de ragaieli. Dintr-o parte soseste Andrei Gheorghe, in costum de portar de hotel, fumand ceva. Îi anunță că ministrul Vladescu vine imediat. E la veceu unde gandeste un nou impozit pentru fraierii de contribuabili.

Se aude Bittman cantand "stai in poala mea". Gheorghe pleacă clatinandu-se. Borcea si Eurodracul fac concurs de scuipat pe jos si rad de se sparg. Apare ministrul Vladescu cu o hartie igienică plină de taxe. Borcea si Paiata Balbaită cad in genunchi si cer amanarea datoriilor cluburilor catre stat. Bittman cantă "și baietii plang cateodata cand nu-i vede nimenea". Vladescu intinde mana si cei doi demoni ii dau o Biblie plină cu bani. Bittman cantă: "banii vorbesc, banii vorbesc, unii te ridica altii te lovesc".

Vladescu le dă o Ordonanță de Amanare. Se imbrățisează toti trei pe versurile soptite: "și dragostea mea, va fi doar a ta". Brusc Vladescu se ia cu mana de burta Îi scapă alt impozit. Ministrul iese lasand o dară de TVA-uri in urma

Borcea si caricatura lui Mihai Viteazu se tin cu mainile de burtă de ras si incep un concurs de parturi. Bittman se aude cantand in surdină "mafia e-n tot si-n toate". Apare Andrei Gheorghe, imbracat intr-un tricou din Panama, facut in China. Îi conduce pe gangsteri afara

Din partea cealaltă doi maimutoi in costume pe care scrie "Fisc" traversează scena tarand un batranel in catuse. Nu i-a ajuns pensia pentru impozitul pe casa Bittman cantă asurzitor "vreau o minune, vreau o minune-n viata mea". Cortina cade.

Sursa: ProSport

razvan2822.01.2010 14:24

Genial Gainusa si ca om de televiziune si ca jurnalist.

«1428429430431432689»