FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1434435436437438689»
dragos_ghinea01.02.2010 11:02
Si ce ai vrea? Sa citim presa din India? :))

Nu. Doar ca astia de la noi dezinformeaza si 90% din articole nu sunt oficiale.

Toate "telenovelele" transferurilor din fotbalul romanesc au fost create de presa pentru audienta.

Astristul01.02.2010 11:02

Ai dreptate, dar bine ca mai exista si acel 10% cu stiri "adevarate"! :D

razvan2801.02.2010 11:52
http://www.gandul.info/news/numerele-auto-...ru-toti-5462719 :))

Am si io un prieten care a vrut sa isi puna B 007 URS si n-are voie din cauza acelui 007 :))

STELIST 8601.02.2010 14:04

Ma intreb daca au voie cu **** sau 666...

Lari01.02.2010 18:34

Dobitocu' i-a lu' Naum, in timp ce asta il mangaia cu dintii pe ooa ca Pepe Moreno ar putea ajunge iar la Steaua, din postura de jucator liber de contract:

"Cu Șiman a ramas să discutam, dar baiatul e nerabdator să vină la Steaua, e prieten cu niste nepoti de-ai mei si vorbeste cu ei. Îi e frică de Vasile Șiman. O fi Copos convins că Varga vrea la Rapid, dar eu vă spun ce vorbeste cu nepotii mei. Cred că mă inteleg cu Șiman, 1,5 milioane de euro pentru Varga e o sumă buna

Poate veni si Pepe Moreno, e liber de contract! Să aibă de unde să aleagă Stoichiță, vreau să iau titlul si să se oftice toti care se uită că-mi torn eu sampanie in cap! Să vedem zilele astea cu Pepe, ce se va rezolva, să fie acolo pină in vara sunt disperat anul asta, vreau optimile Ligii Campionilor", a zis Gigi Becali la GSpTV.

Astristul01.02.2010 18:58
"Vreau sa fac lot numeros la Steaua, sa aiba Stoichita de unde alege. Vreau campionatul si sa curga sampania meci de meci!", a anuntat Gigi Becali la gsptv.

Chiar daca lotul Stelei se aglomereaza serios, Gigi Becali nu isi face probleme. "In iarna tragem linie si vedem care va fi lotul cu care atacam optimile Ligii Campionilor", a explicat Becali.

Iar s-a drogat?

Ronnie01.02.2010 19:00

Super, poate ne-a Gigi ii aduce si pe Camus, Armenteros, Didy...

STELIST 8601.02.2010 19:31

Yupii!!!Champions League we're here!Ce Arsenal?Ajax sau alte porcarii?Da ce zic Lippi Stoichita e baiat de baiat gen:Guardiola.Il luam pe Casillias,Benzema si Arshavin si castigam campionatu'!Liga CampioniloooooR Interzisa Ciorilor!

Te vreau MORT Gigi!

razvan2801.02.2010 19:44

Doamne ce om....pariez ca zilele urmatoare o sa zica k a promis astea pt k ii iesea o afacere dar acum nu o sa ii mai iasa...

red&blue_boy02.02.2010 08:33

Multumim Jiji!Nu te opri,adu la jucatori pana treci de 50,nu conteaza ca-i aduci gratis,ca n-am auzit de ei,las' sa fie acolo!Ce optimile Champions League,eu zic sa iti propui barem o semifinala,ca sa iti poti turna in cap o cisterna de sampanie!De preferat,cu tot cu cisterna! :D

Serios acum,cine-l mai crede pe Jiji,la cate baliverne spune...

razvan2802.02.2010 19:46

O sa vedem foarte multi jucatori la Steaua...de la bananieri la jucatori din ghetouri si fosti jucatori la colegiile din America pe toti ii aduce Jiji la Steaua

Astristul02.02.2010 19:55

Stancu, obsedat de jocurile de noroc.

Bogdan Stancu va fi tinut sub supraveghere in returul campionatului, dupa ce Gigi Becali a aflat ca atacantul sosit de la Urziceni a facut o adevarata obsesie pentru jocurile electronice de noroc.

Gigi Becali sustine ca tanarul atacant din lotul ros-albastrilor a facut o adevarat obsesie pentru jocurile de noroc, iar din acest motiv vrea sa il mute intr-o noua cladire, alaturi de Juan Carlos Toja, Cristi Tanase si Pawel Golanski.

"In Bogdan Stancu am mare incredere, dar el este obsedat de jocuri electronice, nu rezista fara ele. Nu mai are voie nici macar sa apese decat un buton", a anuntat Gigi Becali la gsptv.

Pe langa Stancu, Gigi Becali l-a luat in colimator si pe columbianul Juan Carlos Toja, din cauza anturajului pe care acesta il are. "L-am vazut in reviste cu Maharu si Simona Sensual. Ce cauta el cu oamenii astia? Daca ii mai saluta, ii tai tot salariul si il trimit pe jos in America", a explicat Becali.

Pawel Golanski a intrat si el in dizgratia lui Gigi Becali, deoaece patronul Stelei a aflat ca jucatorul polonez si-a inselat de mai multe ori sotia.

Totodata, Gigi Becali a explicat ca lui Cristi Tanase ii va face 'program la pasarica' in retur si ca 'bomba sexy nu va mai avea voie sa stea prea mult in preajma jucatorului'

Stoichita, asaltat cu oferte.

Modul in care Mihai Stoichita a redresat Steaua in acest sezon nu a ramas neobservat. Tehnicianul ros-albastrilor a primit mai multe oferte in aceasta iarna, toate de la echipe din strainatate.

Vazandu-se asaltat cu oferte care mai de care mai ispititoare, Mihai Stoichita a discutat cu presedintele Valeriu Argaseala, insa a fost convins sa ramana in Ghencea pentru a castiga campionatul.

Mihai Stoichita a avut trei oferte in aceasta iarna, de la Apollon Limassol, nationala Republicii Moldova si una din zona Golfului, insa le-a refuzat pe toate.

Totusi, Stoichita ar putea parasi Ghencea in vara, el promitandu-i lui Gigi Becali ca va demisiona daca nu va califica echipa in grupele Ligii Campionilor.

Tehnicianul in varsta de 55 de ani a preluat Steaua in luna septembrie a anului trecut, de pe pozitia a sasea, si a terminat turul pe locul trei, la egalitate de puncte cu primele doua clasate, CFR Cluj si Unirea Urziceni.

Sursa: OnlineSport

red&blue_boy02.02.2010 20:29

Deci in vara pleaca...Ce oferte a avut Stoichita,de la echipe una si una!

Lari02.02.2010 20:30

Numim antrenori pentru 8 luni, luam jucatori pentru patru luni dar tipam ca suporterii sunt de vina ca nu se castiga trofee si Ligi ale Campionilor...

Maye02.02.2010 20:51

Fratii Karamyan: "Era să murim in aer!"

Pacat.

STELIST 8602.02.2010 21:55

V'a vazut dracu' beti sau fetele??

Stam ascunsi dupa statuie si la kara le dam ....

Astristul02.02.2010 21:57

Tot de la gemeni culeasa:

Daca ne ajuta Dumnezeu, ne terminam cariera la Steaua!

Da, o sa v-o terminati ... de tot! :))

STELIST 8602.02.2010 21:58

Va veni o zi cand voi 2(ar mai fi Jiji,sclavu,pippi,mache,veri,socri,) veti muri...Ta na,na,na,na ,na..

danimarcu02.02.2010 22:47
Fratii Karamyan: "Era să murim in aer!"

Pacat.

Imposibil,ei stiu sa zboare! ;)

razvan2802.02.2010 23:58

Asa e...macar atat au invatat cat au fost la ciori

strezahuzum03.02.2010 08:23

In curand Jiji va introduce contractul de 45 de minute, cu posibilitate de prelungire pana la 90. In felul asta, poate sa dea afara jucatorii la pauza daca nu-i place la oligofrenia sa cum joaca hahalerele si zdrentele :D !

Fane03.02.2010 08:24

@strezahuzum

Tare,tare :clap:

Daniel-Ionut03.02.2010 08:36

:finger: GSPTV

:finger: DigiSport

:finger: RCS&RDS

DigiSport, canalul care va transmite din retur cel mai important meci al etapei, poate fi receptionat pe intreg teritoriul țării de catre cei care au achiztionat unul dintre serviciile de televiziune prin satelit Digi TV Satelit sau prin cablu Digi TV Cablu ale RCS&RDS.

Ce inseamnă optiunea intii

Meciul-vedetă al fiecarei runde este ales in functie de interesul stirnit in rindul fanilor, de interesul publicitar din jurul partidei si de forta echipelor. În turul campionatului, Antena 1 a transmis, pe lingă derby-urile bucurestene, si intilniri precum Craiova - Steaua, Steaua - FC Vaslui si Poli Timisoara - Dinamo.

AG03.02.2010 08:38

ce puIa mea ma .. :| tu inca te mai uiti la televizor sau iti trebuie bilet de voie sa mergi pe stadion ?

Virgil03.02.2010 08:40
In curand Jiji va introduce contractul de 45 de minute, cu posibilitate de prelungire pana la 90. In felul asta, poate sa dea afara jucatorii la pauza daca nu-i place la oligofrenia sa cum joaca hahalerele si zdrentele :D !

Super tare si perfect pe problema. Streza, te-am rugat de atatea ori sa scrii din cand in cand pentru site-ul nostru. Reinnoiesc oferta. Nu o mai cantari, e generoasa. :)) In fond esti obisnuit cu scrisul dle Vl..e. )

«1434435436437438689»