Pe site-ul asta sunt prea multi obsedati de cioban si prea putini obsedati de Steaua.
Ah, plus ca mai e si Adrian care nu tine cu niciuna... el e cu Armata.
Pe site-ul asta sunt prea multi obsedati de cioban si prea putini obsedati de Steaua.
Mentalitate de suporter de weekend, caca-m-as pe dorinta voastra de a vedea 24-le anul asta.
Mentalitate de suporter de weekend, caca-m-as pe dorinta voastra de a vedea 24-le anul asta.
Daca madrilenii nu se rusineaza de titlurile luate pe timpul lui Franco iar stelistii de cele luate pe cand nea Ceausescu ne veghea destinele din functia de ministru-adjunct al Armatei, crede-ma ca nu voi refuza nici cele 2 titluri plus semifinala de Cupa UEFA din timpul erei Becali. Alegerea unei echipe de fotbal nu implica si alegerea selectiva a momentelor cand "tinem cu ea". Imi asum succesele CCA dar si declinul groaznic din anii 60', mi-l asum pe Alexandrescu, dar si pe Ilie Ceausescu. Si da, mi-l asum si pe Becali, vrem sau nu vrem, e parte a istoriei steliste. Una nefericita, una groaznica... dar care nu poate dura pana la infinit. In niciun caz, insa, nu voi numi echipa asta "Fc Steaua".
Dar parca ti-am zis odata Adriane, du-te si fii suporterul echipelor sustinute de Armata si lasa echipa asta la care nu tii in pace! Nu stiu de ce incerci sa ne bagi sula-n coaste in momentul in care parem a nu achiesa la axiomele tale sportive. In pana mea, pui si pasiune in obsesia asta: am vazut ca l-ai urmarit pe redondo si pe celalalt forum stelist ca sa il demasti drept tradator al natiei steliste. Dracu' stie cine e mai tradator: ala care tine cu 2 echipe odata sau ala care nu tine cu niciuna...
@Alexandru ecuatia e simpla:
Titlul 24, Becali la echipa inca mult timp, nu exista nicio premisa ca ar reinvestii banii din cl in echipa ci i-ar baga in buzunarul propriu (ghiorghisor stie).
Fara titlul 24, Becali are sanse mari sa plece.
Necunoscuta? ce facem? Ne bucuram de un titlu care ne-ar distruge echipa definitiv sau sacrificam sezonul pentru o curatare?
Bogdane(tot imi vine sa iti zic bodanelu
)
Nu stiu de ce te chinui cu astfel de oameni. Nu ai vazut ca a zis ca el isi asuma si titlurile luate cu blaturi si alte treburi. El asta intelege din a fi stelist. Vorbeste de Alecsandrescu(cu cs nu x) de parca a fost cel mai mare rau de la clubul asta si pune intre el si becalii semnul egal.
Auzi ca cica si-l "asuma". Daca zicea ca se mandreste cu Alecsandrescu si ca nu se ascunde sa recunoasca ca prin club au mai fost si mere stricate ca Ilie Ceausescu(de parca asta a influentat asa de mult Steaua), mai intelegeam. Dar el si-l "asuma".
Asa gandesc astfel de oameni.
"Du-te si fii suporterul echipelor sustinute de Armata."
Pai, sunt, ma. Ca CSA Steaua, dupa cum am mai zis, are pe langa fotbal inca 23 de sectii sportive, toate sustinute de Armata. De la gimnastica(ai auzit de Sandra Izbasa) la Judo(Alina Dumitru) la Hochei, Rugby, Polo, Handbal, Baschet, Volei, etc.
Ce sa vorbesti cu un om care, cand vorbeste despre Steaua, aduce exemple doar din fotbal. De parca performantele facute la Handbal(Sunt curios daca Alexandru H. stie cate titluri mondiale are Romania la Handbal), Baschet sau in alte sporturi sunt fix 0 pe langa cele 2 titluri luate cu Gigi.
El isi "asuma" toate astea.
Si cica oamenii astia se mai si supara pe mine daca eu nu inteleg cum ei pot declara ca sunt stelisti.
@Alexandru ecuatia e simpla:
Titlul 24, Becali la echipa inca mult timp, nu exista nicio premisa ca ar reinvestii banii din cl in echipa ci i-ar baga in buzunarul propriu (ghiorghisor stie).
Fara titlul 24, Becali are sanse mari sa plece.
Necunoscuta? ce facem? Ne bucuram de un titlu care ne-ar distruge echipa definitiv sau sacrificam sezonul pentru o curatare?
Becali nu va pleca decat daca echipa va ajunge rau de tot. Sunt de acord cu asta. Problema e nivelul la care putem accepta sa vedem Steaua. A ajuns pe locul 8 si Becali nu a plecat. Sa zicem ca la anul ajunge pe 12. Iar Becali nu pleaca. Sunt oare de acord ca Steaua sa retrogradeze pt ca Becali sa plece?
Sa zicem ca da. Insa in acel moment Steaua, ca intreprindere comerciala, nu va mai valora multi bani. Va fi vanduta la pret de dumping unui individ fara capabilitati de a o duce din nou in varf. Sigur, e o ipoteza, dar e una din ipotezele de care ar trebui sa tinem seama. La cum s-au egalizat valorile in ultimul timp in Liga 1, nu trebuie decat o retrogradare pentru a ingropa definitiv o echipa. Si nu vreau asta. Sustin destule echipe prin Liga a 2-a ca sa am chef sa o vad si pe Steaua acolo.
Adriane, eu nu tin cu CSA Steaua decat la hochei si rugby. In rest, prefer SC Bacau (la handbal masculin, cel putin, ne batem parte-n parte). E o problema de patriotism local. Cu Steaua Bucuresti, echipa de fotbal, e o istorie ce te-ar face imediat sa ma numesti "suporter de rezultat": m-am indragostit de ea pentru ca in 1988 datorita ei vedeam meciuri extraordinare in Europa. In lipsa difuzarii meciurilor din Divizia A, Steaua Bucuresti imi oferea singurul fotbal adevarat de care dispuneam la acel moment. Si, da, pot sa spun ca ar fi existat riscul sa devin dinamovist sau rapidist daca in locul ei i-as fi vazut pe caini sau pe giulesteni.
Steaua e Steaua prin rezultate. "Intotdeauna superiori" se traduce in termeni sportivi ca "intotdeauna invingatori". Sigur, poti merge pe calea rapidistilor pentru a sustine ca ai fost intotdeauna invingator, dar te-au sapat "comunistii, burghejii, stelistii". Prefer Steaua cu titluri decat Steaua fara. Pentru ca Steaua cu palmares zero e doar o echipa inutila, ce-si bate joc de sport si de suporteri. Superioritatea se joaca 90 de minute, in teren, cu mingea la picior, nu prin batai intre galerii, aparitii dobitoace ale patronului la TV sau proteste pe internet. Forumul asta, dedicat 90% echipei de fotbal, banii lui Jiji, zecile de mii de oameni din Romania care asteapta cu infrigurare ultimele rezultate din campionat, totul se invarte in jurul acelei ore jumatate de meci. In acel moment, Jiji nu mai e important, noi nu mai suntem importanti...
Ah, si pt informatia ta: nu sustin valizele. In momentul in care s-ar demonstra clar ca Steaua le-a folosit, sunt 100% de acord ca sa fie retrogradata.
Becali nu va pleca decat daca echipa va ajunge rau de tot. Sunt de acord cu asta. Problema e nivelul la care putem accepta sa vedem Steaua. A ajuns pe locul 8 si Becali nu a plecat. Sa zicem ca la anul ajunge pe 12. Iar Becali nu pleaca. Sunt oare de acord ca Steaua sa retrogradeze pt ca Becali sa plece?
Da!Orice numai sa plece.
Sa zicem ca da. Insa in acel moment Steaua, ca intreprindere comerciala, nu va mai valora multi bani. Va fi vanduta la pret de dumping unui individ fara capabilitati de a o duce din nou in varf.
Stai tu linistit , ca Steaua e Steaua si va fi la fel de atractiva si in divizia Z.
Stai tu linistit , ca Steaua e Steaua si va fi la fel de atractiva si in divizia Z.
Exact! Asta nu inteleg MULTI dintre cei care la vara, s-ar bucura pentru, un eventual, titlu 24. Titlu care ne-ar "lipi" clubul pentru mult timp de acelasi jeg!
Sa zicem ca da. Insa in acel moment Steaua, ca intreprindere comerciala, nu va mai valora multi bani. Va fi vanduta la pret de dumping unui individ fara capabilitati de a o duce din nou in varf. Sigur, e o ipoteza, dar e una din ipotezele de care ar trebui sa tinem seama. La cum s-au egalizat valorile in ultimul timp in Liga 1, nu trebuie decat o retrogradare pentru a ingropa definitiv o echipa. Si nu vreau asta. Sustin destule echipe prin Liga a 2-a ca sa am chef sa o vad si pe Steaua acolo.
Steaua a fost pe locul 8 si nu a plecat individul ca inca mai erau banii din CL. Acum nu mai sunt. Singurul lucru care-l urmareste acum este scoaterea a cat mai multi bani din club. Vezi cele 5 mils scoase anul trecut (an de criza) plus salarii diminuate, investii zero, acizitii zero (ma refer ca bani).
Si da, eu sunt deacord ca Steaua sa retrogradeze. De ce? Scapam si de individ scapam si de totii suporterii de rezultat. Prefer oricand 1000 de oameni in tribune la ora 11, stelisti adevarati decat 20.000 de suporterii de carton care sa strige "haide Steaua, haide".
Atunci de ce echipe ca uta, ca u Cluj (investitorul ala de la Dinamo, investitii cu cap) inca se bat si urca in prima Liga? Timisoara (nu o duceau prea bine pana sa vina Iancu) chiar daca e un surogat inca supravietuieste. Echipe mici venite din B si C (vezi CFR-ul sau Urziceni) care pot face performanta. Si nu se compara niciodata cu Steaua ca brand si palmares.
Exact! Asta nu inteleg MULTI dintre cei care la vara, s-ar bucura pentru, un eventual, titlu 24. Titlu care ne-ar "lipi" clubul pentru mult timp de acelasi jeg!
Si totusi e ceva evident. Cum naiba sa nu intelegi ? Ce-i asa de complicat ? Chiar crede cineva (sincer, nu declaratii in doi peri) ca daca prin cine stie ce minune/blaturi luam titlul si mergem sa fim umiliti in Sampons Lig va avea loc vreo revolutie in modul de conducere al clubului ? Se va vindeca Jiji de mitocanie ? Anul trecut a scos milioane de euro din club. Trebuie sa fii naiv sa crezi ca banii din Sampons Lig ar lua alta directie decat buzunarul sau, pentru simplul motiv ca "patronul" nu investeste ci imprumuta - ca sa fie sigur ca orice venituri zboara rapid spre buzunarasul propriu.
Si da, cred ca Steaua ramane o tinta atractiva si in divizia B sau C. E o echipa cu zeci de mii de suporteri si sute de mii de simpatizanti la nivelul tarii. Un manager competent ar putea sa exploateze asta. Se cheltuie sume mai mari pe campanii publicitare de rahat care nu reusesc sa atraga nici pe departe aceeasi atentie.
Steaua a fost pe locul 8 si nu a plecat individul ca inca mai erau banii din CL. Acum nu mai sunt. Singurul lucru care-l urmareste acum este scoaterea a cat mai multi bani din club. Vezi cele 5 mils scoase anul trecut (an de criza) plus salarii diminuate, investii zero, acizitii zero (ma refer ca bani).
Si da, eu sunt deacord ca Steaua sa retrogradeze. De ce? Scapam si de individ scapam si de totii suporterii de rezultat. Prefer oricand 1000 de oameni in tribune la ora 11, stelisti adevarati decat 20.000 de suporterii de carton care sa strige "haide Steaua, haide".
Atunci de ce echipe ca uta, ca u Cluj (investitorul ala de la Dinamo, investitii cu cap) inca se bat si urca in prima Liga? Timisoara (nu o duceau prea bine pana sa vina Iancu) chiar daca e un surogat inca supravietuieste. Echipe mici venite din B si C (vezi CFR-ul sau Urziceni) care pot face performanta. Si nu se compara niciodata cu Steaua ca brand si palmares.
Ah, ma scuzati. Inseamna ca daca Becali i-ar vinde echipa lui Iancu sau lui Walter, relatia cu clubul ar deveni brusc favorabila? Ne-am pricopsi cu niste patroni buni?
Pentru mine retrogradarea e un risc deoarece ar prelungi agonia "investitorului gen Becali". As prefera ca Steaua sa fie cumparata de un concern international, de un investitor extern... dar ei s-ar uita la Steaua doar prin lupa celor 2 lucruri fundamentale: traditia (palmares, numar de suporteri, posibilitati de marketing) si pozitia actuala in clasament/cupe europene. De fapt, problema la Steaua e ca nu avem cumparatori seriosi. Cei care ar putea da banii ceruti de Becali nu exista, cei care asteapta ca valoarea echipei sa scada cat se poate de mult pentru a sari cu milionul de euro exista.
De unde stii tu ca nu avem cumparatori seriosi?
Ah, ma scuzati. Inseamna ca daca Becali i-ar vinde echipa lui Iancu sau lui Walter, relatia cu clubul ar deveni brusc favorabila? Ne-am pricopsi cu niste patroni buni?
Pentru mine retrogradarea e un risc deoarece ar prelungi agonia "investitorului gen Becali". As prefera ca Steaua sa fie cumparata de un concern international, de un investitor extern... dar ei s-ar uita la Steaua doar prin lupa celor 2 lucruri fundamentale: traditia (palmares, numar de suporteri, posibilitati de marketing) si pozitia actuala in clasament/cupe europene. De fapt, problema la Steaua e ca nu avem cumparatori seriosi. Cei care ar putea da banii ceruti de Becali nu exista, cei care asteapta ca valoarea echipei sa scada cat se poate de mult pentru a sari cu milionul de euro exista.
Da, si nu prea. Un concern international ar putea fi atras de o echipa care are un numar mare de fani, o echipa de traditie si din Liga a 2-a. Mai ales tinand cont ca echipele foarte titrate sunt si foarte scumpe, ori pentru o echipa de Liga a 2-a nu ar trebui sa plateasca mult
De unde stii tu ca nu avem cumparatori seriosi?
Ma scuzi ca intr-un grup de oameni ce au doar certitudini mi-am exprimat si eu o ipoteza de lucru, bazata pe simpla evidenta a faptelor existente.
@MoWeed
Sa nu exageram! O fi poate valabil pentru Anglia, Spania, Italia, tari cu fotbal bun si multi, multi spectatori. La noi nu vine nimeni pentru 2.000 de spectatori si prezenta in aceeasi Liga cu Cetatea Suceava sau Prefabricate Modelu.
@Alexandru H.
Da, dar cu investitii minime se poate face o echipa care sa promoveze imediat in Liga 1 si se schimba datele problemei. Pentru ei e mai avantajos sa plateasca un pret mult mai mic pe echipa si sa o sustina 2-3 ani pana va ajunge iar in cupele europene. Nu de alta, dar apoi au posibilitatea sa isi scoata banii.
Daca pana si Jiji, cu managementul lui defectuos a scos bani din Steaua, un manager adevarat ar putea sa faca o echipa extrem de puternica si sa aiba si profit...
Ma scuzi ca intr-un grup de oameni ce au doar certitudini mi-am exprimat si eu o ipoteza de lucru, bazata pe simpla evidenta a faptelor existente.
Inseamna ca nu esti constient de toate faptele existente.
De altfel reprezentantii AISS au declarat in mai multe randuri ca exista cumparatori , doar ca ciobi nu vrea sa vanda , iar ei nu iasa in fata.
Dam voie , te rog , sa cred AISS-ul in detrimentul altcuiva.
Ciobanul nu vinde pentru ca nu are cui.Solutiile propuse de AISS sunt glume proaste.Daca cineva sare acum cu 20 mil Becali semneaza stand in cap,dar nimeni nu da un cent pe foamea asta.Sunt multi pe aici care isi dau cu parerea si ei nu sunt in stare sa cumpere o paine.Sunt sigur ca solutia geniala o sa vina de la vestitul fan MAPN(SE STIE EL).Pot sa propun si eu una:fanul respectiv sa se duca sa-si dea foc in semn de protest in fata "PALATULUI".Poate ia foc palatul,cu cioban cu tot,si asa o sa fie toata lumea fericita.
SERVUS
Esti total pe langa.
Ciobanul nu vinde pentru ca nu are cui. Solutiile propuse de AISS sunt glume proaste.Daca cineva sare acum cu 20 mil Becali semneaza stand in cap,dar nimeni nu da un cent pe foamea asta.Sunt multi pe aici care isi dau cu parerea si ei nu sunt in stare sa cumpere o paine.Sunt sigur ca solutia geniala o sa vina de la vestitul fan MAPN(SE STIE EL).Pot sa propun si eu una:fanul respectiv sa se duca sa-si dea foc in semn de protest in fata "PALATULUI".Poate ia foc palatul,cu cioban cu tot,si asa o sa fie toata lumea fericita.SERVUS
Macar cunosti solutiile propuse de AISS? Sau vorbesti din ce ai vazut la TV?
@Alexandru e destul de complicata treaba. Intr-o lume normala ciobanul era legat de mult si nu aveam discutia asta ![]()
Macar cunosti solutiile propuse de AISS? Sau vorbesti din ce ai vazut la TV?
@Alexandru e destul de complicata treaba. Intr-o lume normala ciobanul era legat de mult si nu aveam discutia asta
Eu nu stiu ce investitori are AISS. Dar ma sperie investitorii care nu vor sa iasa in fata si care asteapta ca Steaua sa fie ingropata pentru a-i face oferte ciobanului. Ma enerveaza coteriile astea...
Hai sa-ti dau exemplu cu Nastase care venise cu anumiti oameni sa cumpere Steaua. A aparut ciobanul la TV si a inceput sa-i faca pe aia cu ou si cu otet. Oamenii au plecat.
Un investitot care vrea publicitate... nu miroase a bine. Vezi cazul neamtului ala, nu-i stiu numele, de a vrut sa cumpere rapidul. Si-a facut putina publicitate si atat.
Crezi tu ca niste investitori sanatosi ar negocia cu Becali cu 20.000 de camere pe langa el?
Steaua nu este ingropata din cauza investitoriilor care nu ies in fata.. este ingropata din cauza unui berbec care, citez din clasicii suporteri stelisti, este raul necesar...
Dar nu avem sanse la titlu!Cu apararea din momentul de fata nici daca vor fi mituiti arbitrii sa
fluiere cand o adversara a Stelei atinge mingea cu piciorul,cu trei Baneli pe teren si cu Baciu&co. in aparare,cum sa speram asa ceva.In lotul ala cu care am terminat pe locul 6 au fost Goian,Radoi,Ogararu,Ghionea,jucatori care acum nu ar putea fi luati nici daca si-ar da Steaua la schimb intregul lot.Stoichita a avut numai meciuri usoare,iar toate cele grele de la inceputul clasamentului le-a antrenat Bergodi!
Daca "presa sportiva" si Jiji spun ca Steaua are sanse la titlu,inseamna ca asa este?Pentru mine e clar,nu pupam noi nici un titlu!Iar daca il ratam,fara banii castigati Steaua pierde tot ce e valoros in lot iar perspectivele pentru viitor sunt gata!Echipa mai slaba decat Gaz Metan,resurse financiare 0,bECALIi nu mai scoate profit!
In opinia mea(nu am tupeul sa formulez altfel pentru ca nu sunt parte activa a galeriei),protestele nu ar trebui oprite sub nici o forma,pentru ca ii pun sare pe rana lui bECALIi,ceea ce si merita,lucru care va duce spre o terminare a pastoritului acestui club in umilinta si hula!
Alexandru H.
Tu vorbesti serios? Tu ai habar ce inseamna Steaua Bucuresti? Cum sa zici mah ca o vinzi la pret de dumping. Pai Newcastle a retrogradat anul trecut. Si-a pierdut toata valoarea? Daca da, hai sa mergem noi doi sa o cumparam.
Nu ai cum frate sa zici asta. Vinde Steaua la un pret de dumping. Vinde pe dracu la pret de dumping. Poate ca nu o sa mai primeasca asa de mult, asta da. Dar nu are cum sa vanda la pret de dumping. Decat daca tu nu stii ce e aia pret de dumping. Caz in care iti sugerez sa te mai informezi si sa nu vorbesti aiurea. Cica pret de dumping.
Steaua e un nume si un brand. Sunt mii de investitori in tara asta care si-ar da testicolul stang pentru a beneficia de o asociere cu acest nume, mai ales in perioada asta de criza. Problema e ca ei nu vor sa fie asociati cu becalii. Asocierea cu acest rahat, pe timp de criza, are fix efect invers. Te distruge. Iti distruge imaginea.
De ce crezi ca Zmarandescu nu mai vrea sa aiba nimic de-a face cu el. Pai mai vrea cineva sa fie aparat de un fost batengard al unui criminal?
Afacerea lu' ala e gata. Daca mai reuseste cu sportul, isi revine. Daca nu...
Adriane, eu nu tin cu CSA Steaua decat la hochei si rugby. In rest, prefer SC Bacau (la handbal masculin, cel putin, ne batem parte-n parte). E o problema de patriotism local. Cu Steaua Bucuresti, echipa de fotbal, e o istorie ce te-ar face imediat sa ma numesti "suporter de rezultat": m-am indragostit de ea pentru ca in 1988 datorita ei vedeam meciuri extraordinare in Europa. In lipsa difuzarii meciurilor din Divizia A, Steaua Bucuresti imi oferea singurul fotbal adevarat de care dispuneam la acel moment. Si, da, pot sa spun ca ar fi existat riscul sa devin dinamovist sau rapidist daca in locul ei i-as fi vazut pe caini sau pe giulesteni.
Deci tu esti un fan al fotbalului si nimic mai mult. Nu esti stelist. Esti doar un baiat care apreciaza fotbalul jucat de Steaua. Continua frate cu patriotismul local si lasa tu Steaua.
Steaua e Steaua prin rezultate. "Intotdeauna superiori" se traduce in termeni sportivi ca "intotdeauna invingatori".
Asta intelegi tu?
Pai, atunci de ce dracu' te simti jignit cand te fac suporter de rezultat? Daca tu crezi ca Steaua inseamna doar rezultate, lasa-ne frate pe noi astia care vrem mai multe si uita-te la meciuri fericit. De ce simti nevoia sa discuti cu noi?
Sigur, poti merge pe calea rapidistilor pentru a sustine ca ai fost intotdeauna invingator, dar te-au sapat "comunistii, burghejii, stelistii". Prefer Steaua cu titluri decat Steaua fara. Pentru ca Steaua cu palmares zero e doar o echipa inutila, ce-si bate joc de sport si de suporteri. Superioritatea se joaca 90 de minute, in teren, cu mingea la picior, nu prin batai intre galerii, aparitii dobitoace ale patronului la TV sau proteste pe internet. Forumul asta, dedicat 90% echipei de fotbal, banii lui Jiji, zecile de mii de oameni din Romania care asteapta cu infrigurare ultimele rezultate din campionat, totul se invarte in jurul acelei ore jumatate de meci. In acel moment, Jiji nu mai e important, noi nu mai suntem importanti...
Uite, special pentru tine si pentru cei ca tine, imi doresc acum de 100 de ori mai mult ca Steaua sa nu ia titlul. Ca sa te simti tu al dracului de inferior. Sa dea Dumnezeu!
Ah, si pt informatia ta: nu sustin valizele. In momentul in care s-ar demonstra clar ca Steaua le-a folosit, sunt 100% de acord ca sa fie retrogradata.
Fuga cu punga dupa jucatori, faptul ca l-au prins cu valiza, autodenunturile, etc. Astea nu sunt destul ca sa iti demonstreze ca el ciobandante a umblat cu valiza? Bai, nu inteleg eu bine sau unora trebuie sa le si desenezi ca sa inteleaga?
"Nu era loc de scuze inainte de acest meci si nici nu era normal să se apeleze la ele pentru a motiva in vreun fel infringerea. Trebuia să vină si ziua asta. Cu atîția ochi atintiti asupra defensivei din cauza numeroaselor accidentari, totusi Barca a clacat in celelalte compartimente: la mijlocul terenului si in atac. Exact unde erau apti titularii. Cei care, de obicei, asigură posesia au pierdut multe mingi. Cei care stiau să ascundă balonul, l-au aratat de prea multe ori. Cei mai rapizi, jucatorii de creatie si cu executii bune au fost lenti. Cei mai buni la finalizare au triumfat o singură data Cu atitea discutii despre absentele din lot ceilalti au fost afectati.
Toată lumea s-a gindit doar că echipa nu e in efectiv complet. Dar era. Nu in defensiva ci in linia de mijloc si in atac. Aici a fost problema. Prea multe mingi pierdute, prea multă lentoare si prea multe spatii lasate lui Atletico, echipă care stie foarte bine să contraatace in viteza Le era suficientă o pasă lungă pentru a ajunge in jumatatea adversa iar Aguero si Forlan, cu viteza pe care o poseda si cu spatiile avute la dispozitie, să iși creeze ocazii. Aici, Barca a facut pasul inapoi. Dar va face si unul inainte, pentru că toti se vor mobiliza pentru asta. Liderul nu s-a schimbat, chiar dacă Barca a pierdut puncte pe Vicente Calderon.
E nevoie ca Barca să-și pastreze calmul, profesionalismul si bunul-simt Nu doar la nivel de echipa ci si la nivel de conducere. Există multe exemple despre cum NU trebuie să faci ceva. Pentru a numi doar doua recente, sanctiunea aplicată lui Togo si stabilirea datei pentru finala Cupei Regelui. Nu au nici o legatură una cu cealalta clar, dar amindurora le lipseste ceva extrem de banal care se numeste bun simț [...]
Profesionalismul si bunul-simt La nivel de cluburi, peste tot in lume, sunt echipe aflate pe marginea prapastiei din acest punct de vedere".
Johan Cruyff
Steaua e una din acele echipe.
deci da ![]()
"În iunie mi se termină contractul cu Steaua, cel mai probabil nu mi-l voi mai prelungi. Au existat variante de transfer, una chiar din Rusia, dar clubul nu a acceptat oferta venită pentru mine. Se plateau si bani pentru mine chiar dacă eram in ultimele 6 luni de contract, insă voi continua in Romania, am un obiectiv important aici.
Trebuie să cîștigam campionatul, sintem intr-o postură favorabilă si nu vrem să ratam sansa pe care o avem. Încă nu mi s-a propus prelungirea contractului cu Steaua, dar poate vine presedintele cu vreo propunere, e greu de prezis acum", a spus Golanski citat de onet.pl.