FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1447448449450451689»
godsaveultras01.03.2010 15:35

@Bogdan si parca s-a "spart" pe la conducerea clubului,asta ca sa nu folosesc un termen mai dur,inainte sa fie publicat articolul,nu?!sau ceva gen!in fine,nu mai haliti fratilor toate tampeniile astora din presa ca o sa reveniti la comunism cand se servea la TV si-n ziare doar productia la hectar!

sirFlorin02.03.2010 12:12

conferinta de presa www.sport.ro live Gigi si Stoichita

spiridusu02.03.2010 12:22

Becali: "Suporterii au incalcat conventia, m-au injurat la Cluj"

razvan2802.03.2010 21:04

Si la Urziceni o sa vezi

predatorpulse703.03.2010 06:56

De obicei nu postez link-uri catre carpeta insa o sa imi incalc regula de aceasta data si o sa fac pentru ca acest articol povesteste ce am prins eu ieri la TV(desi am prins doar cateva minute):

http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/patronul-r...zor-179357.html

Vin acasa de la servici,ma intind pe canapea si cum aprind TV-ul vad maimuta cum se... maimutarea,un sclav tacut in colt si o multime de mancatori de rahat gata sa soarba fiecare "cugetare" a gibonului. Desi am prins doar 5-10 minute imi venea sa fac cruce,chiar daca jijinho ne-a obisnuit de-a lungul timpului cu tampenii d-astea. A rupt ziarul ala de doi bani pentru ca MM nu vine inapoi(insa nu putea doar sa o spuna trebuia sa o arate),s-a certat cu ziaristii,l-a "sustinut" pe limbbi(care statea in dreapta lui,vizibil jenat de toata scena,la fel cum au stat Oli de 2 ori,Hagi,Dorinel,bergodi,Lacatus etc.). In mijlocul delirului televizat ii suna telefonul oierului. Ce face? Il scoate din buzunar,se uita la el si in loc sa nu ia apelul arunca telefonul,fiind probabil suparat de tehnologia ce-i stopase temporar delirul.

Glumim noi,dar omul are probleme cu capul sau se drogheaza. Una din doua sau chiar ambele. Am mai vazut megalomani insa lui Jiji poate sa i-o ia razna mintea de la orice rahatel.

Inca un motiv pentru care trebuie sa scapam de acest om si sa il internam la balaceanca.

MoWeed03.03.2010 07:56

Asa este predatorpulse, omul e de-a dreptul nebun.

In alta ordine de ideei, m-a scarbit comportamentul lui Pippi la conferinta de presa. Imi amintea de un copil de 10 ani care e certat de parinti ca a facut o boacana. Chiar nu are demnitate omul asta?

ktalyn03.03.2010 08:54

Si sa nu uitam ce tampenii debita:

"Steaua bate la Urziceni 72-0"

"Luam campionatu' 500% cu Stoichita"...

Omu' are probleme grave ...

Daniel-Ionut03.03.2010 10:38

GENIALA poza din gazeta sporturilor de azi!!!!!!!!

GENIALA!!! :worthy:

thumb_294_x_0_1083-224892-01copy.jpg

red&blue_boy03.03.2010 12:30

Sper sa vina cat mai repede ziua in care sa citim asta in ziare...

razvan2803.03.2010 14:26

Un vis devenit realitate....abia astept ziua asta :yeahh:

MoWeed03.03.2010 14:28
"Daca se va anula textul vechi, comunist, fac conferinta la Palat si fac oferta publica de recompensa inaintea ultimelor 5 etape. Cine bate pe CFR primeste 100.000 de euro, cine invinge pe Dinamo ia 200.000 de euro, iar cine invinge Rapid primeste mai mult. De ce? Sunt ei mai colorati, de asta...", a adaugat Becali.

Intr-adevar asta este o mostra de tact si profesionalism a la Becali. Se comporta exact ca si conducatorii marilor echipe europene.

sirFlorin03.03.2010 15:53
GENIALA poza din gazeta sporturilor de azi!!!!!!!!

GENIALA!!! :worthy:

thumb_294_x_0_1083-224892-01copy.jpg

:)) profita ziaristii la maxim...stiri adevarate din lumea sportiva nu mai vezi in "gesepe" prosport sau mai stiu eu ce...doar lucruri neinteresante...d'aia suntem unde suntem d'aia suntem considerata o tara din lumea a 3-a

David03.03.2010 20:12

Stelistul Pantelis Kapetanos a debutat astazi la nationala Greciei in meciul cu Senegal.

Doar 45 de minute a jucat Kapetanos pentru nationala Greciei si a avut o singura actiune periculoasa, pe finalul primei reprize, cand a fost aproape sa dea o pasa de gol.

Dupa pauza, selectionerul Greciei l-a lasat pe stelist pe banca de rezerve, in locul sau intrand Gekas, colegul lui Max Nicu de la Hertha!

Golurile reprezentativei Senegalului au fost marcate de Mamadou Niang, in minutul 71, si de Guirane Ndaw, minutul 80.

DelaNord200207.03.2010 22:40
Intr-adevar asta este o mostra de tact si profesionalism a la Becali. Se comporta exact ca si conducatorii marilor echipe europene.

Interesant ca astia de la organizatiile care lupta impotriva discriminarii rasiale nu s-au mai sesizat acum. Sau cand Jiji face astfel de afirmatii nu conteaza. Ca e europarlamentar. Am putea trimite o petitie la Parlamentul European, asa, sa-i facem "imagine".

grizzly08.03.2010 12:15

pai toti il stiu de retard, de aia nu se mai autosesizeaza nimeni. nu trebuie sa ii facem noi imagine, si-o face singur.

sabin130708.03.2010 12:26

Pai da, si prostia/nesimtirea in Romania se banalizeaza, tinde sa devina ceva normal, obisnuit. Prostia disculpa orice si nu trebuie sa mai raspunda in fata legii? Desigur, din pacate discutia e pur teoretica..

Cine are pretentii de dreptate/normalitate este discreditat si etichetat ca fiind nebun, visator si extremist. E si aici o doza de adevar: ideea normala de justitie pare una extremista in raport cu mizeria existenta, devenita reper al normalitatii.

Maye08.03.2010 17:59
LDS08.03.2010 18:02

La Sport.Ro, in direct, Mihai Stoica a fost porcait de imbecil pentru ca "a dat bilete la Peluza Sud". Asta pentru cei care il injurau ieri pe aici si care speculau ca "din vara" Mihai Stoica va bate din nou suporteri in Ghencea...

vlad08.03.2010 18:31

Ce naiba face CNA-ul de nu-i interzice europarlitului sa mai intre pe posturi TV? Dar si "realizatorii" TV......

LDS08.03.2010 18:44

CNA-ul nu poa' sa interzica, poate doar sa zica, adica sa dea amenzi emisiunilor, posturilor de televiziune pe unde face crize dementu'.

danimarcu08.03.2010 18:55

Continuare...

Gigi Becali: Tu vei fi nimeni toată viata ta!

Meme Stoica: Mai bine sunt eu nimeni, dacă tu esti cineva!

Gigi Becali: Degeaba zici tu că esti orgolios, tu tot nimeni esti! Du-te dracu' de zdreanta naibii, că poate vin acolo in emisiune! Nu mai vorbi tu peste mine! Jigodie!

Meme Stoica: Ia un calmant si revino-ți, nu esti la stană aici!

Gigi Becali: Meme Stoica, stai in banca ta!

Meme Stoica: Cioban oparit, taci din gură! Ai fost indragostit de toate oile pe care le-ai pascut! Le cunosteai pe toate după ochi!

:bananadance:

Ronnie08.03.2010 19:05
CNA-ul nu poa' sa interzica, poate doar sa zica, adica sa dea amenzi emisiunilor, posturilor de televiziune pe unde face crize dementu'.

Ce crize? Unul a tipat, altul a mai ridicat tonul, dar nu au facut crize.

crx08.03.2010 20:44

se vede ca nu i-a convenit ciobanului, ca a fost contestat la meci

foarte tare dialogul :bananadance:

pe final, ciobanului ii cam crescuse tensiunea, saracu

cred ca dupa meci si-a bagat slugile in sedinta

godsaveultras09.03.2010 15:34

"Peluza Sud va fi inchisă!Cei de la Peluza Sud să nu vină pentru că piu-piu calculatorul,iese nu poate să cumpere bilet."Nu vor mai intra decat in momentul cand vin si spun:domnu' b...i,venim civilizat la meci nu mai injuram,nu mai jignim." -un cioban

Lari09.03.2010 15:38

Pai noi nu injuram, noi constatam!

«1447448449450451689»