De obicei nu postez link-uri catre carpeta insa o sa imi incalc regula de aceasta data si o sa fac pentru ca acest articol povesteste ce am prins eu ieri la TV(desi am prins doar cateva minute):
http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/patronul-r...zor-179357.html
Vin acasa de la servici,ma intind pe canapea si cum aprind TV-ul vad maimuta cum se... maimutarea,un sclav tacut in colt si o multime de mancatori de rahat gata sa soarba fiecare "cugetare" a gibonului. Desi am prins doar 5-10 minute imi venea sa fac cruce,chiar daca jijinho ne-a obisnuit de-a lungul timpului cu tampenii d-astea. A rupt ziarul ala de doi bani pentru ca MM nu vine inapoi(insa nu putea doar sa o spuna trebuia sa o arate),s-a certat cu ziaristii,l-a "sustinut" pe limbbi(care statea in dreapta lui,vizibil jenat de toata scena,la fel cum au stat Oli de 2 ori,Hagi,Dorinel,bergodi,Lacatus etc.). In mijlocul delirului televizat ii suna telefonul oierului. Ce face? Il scoate din buzunar,se uita la el si in loc sa nu ia apelul arunca telefonul,fiind probabil suparat de tehnologia ce-i stopase temporar delirul.
Glumim noi,dar omul are probleme cu capul sau se drogheaza. Una din doua sau chiar ambele. Am mai vazut megalomani insa lui Jiji poate sa i-o ia razna mintea de la orice rahatel.
Inca un motiv pentru care trebuie sa scapam de acest om si sa il internam la balaceanca.