FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1449450451452453689»
hooltras16.03.2010 15:12
Cica Slughita Limbbi ar avea oferta din Kuweit,da ciobanul nu l-ar lasa ca l-a platit in avans pentru limbi pana la sfarsitul sezonului si asa ar ramane dator.

As zice mars Stoichita,mars oriunde,doar pleaca din Ghencea.

cine ar trebui sa vina antrenor in locul lui ca sa nu il luati la p#la?

razvan2816.03.2010 15:15

Walter Zenga sau Oleg Protasov

Nu stiu de ce ii iei apararea lu Stoichita..cand machedonu l-a dat afara pe Bergodi la dupa meciul cu Sheriff el la 1 noaptea deja era antrenoru Stelei.Nu a avut si el acolo niste remuscari ca totusi Bergodi avea un proiect cu tineri.Si parerea mea , Stoichita cat de cat merge echipa cu el , adica jucam cat de cat ceva , dar cum a facut niste declaratii in care a spus ca suporterii Stelei nu au minte nu merita sa sprijini un asa om..daca preferi sa fii facut fara minte de Stoichita e treaba ta.

hooltras16.03.2010 15:42
Walter Zenga sau Oleg Protasov

Nu stiu de ce ii iei apararea lu Stoichita..cand machedonu l-a dat afara pe Bergodi la dupa meciul cu Sheriff el la 1 noaptea deja era antrenoru Stelei.Nu a avut si el acolo niste remuscari ca totusi Bergodi avea un proiect cu tineri.Si parerea mea , Stoichita cat de cat merge echipa cu el , adica jucam cat de cat ceva , dar cum a facut niste declaratii in care a spus ca suporterii Stelei nu au minte nu merita sa sprijini un asa om..daca preferi sa fii facut fara minte de Stoichita e treaba ta.

nu ii iau apararea, doar am intrebat

avand in vedere ca multi de aici nu vor sa sustina echipa, nu stiu cum ar sustine un antrenor dar echipa nu...

Lari16.03.2010 16:05

De ce gaozu' lui Bergodi nu a fost violat?

hooltras16.03.2010 17:09
De ce gaozu' lui Bergodi nu a fost violat?

nu era vorba de bergodi, era vorba ca nu-l vrem pe Stoichita

cine ar trebui sa vina in locul lui?

Lari16.03.2010 17:16

Bai, intr-o situatie normala, Stoichita nu mi s-ar parut foarte rau ca antrenor.

Eu nu-l suport pentru ca a acceptat cum a acceptat sa devina antrenor, iar apoi se intreaba nevinovat ca "ce aveti cu mine?". Ma exaspereaza ca face pe prostu'.

Sa vina antrenor Malesani, de exemplu, ca asta sigur l-ar arunca pe jeg de la ultimu' etaj cand ar deschide gura.

Fan FC Steaua16.03.2010 17:51
nu ii iau apararea, doar am intrebat

avand in vedere ca multi de aici nu vor sa sustina echipa, nu stiu cum ar sustine un antrenor dar echipa nu...

Omule, daca vine un hot si iti fura bicicleta ii mai dai si bani ca sa-i vanda piesele bune? Sau ai incerca s-o recuperezi?

Tu chiar nu realizezi ca echipa asta nu mai e a noastra, a suporterilor? E numai a lui Becali!! Tu ii susti echipa !

Ne-a furat-o si tu nu faci nimic, ba chiar ii sustii echipa !

Uite ce declara Becali mai demult: Becali: "Steaua e a mea, fac ce vreau eu aici: schimb 20 de antrenori, spun ce vreau eu, ce gandesc, nu trebuie să dau socoteală nimanui", a mai declarat Becali

De cate ori a zis ca Steaua e NUMAI A LUI?

Ori esti inconstient, ori ignorant ori ...... ori aperi niste interese.... altfel nu inteleg cum ai putea sa stai degeaba si sa te prefaci ca mai e si echipa ta....

crx16.03.2010 20:33

daca nu dadea acea declaratie inainte sa vina la Steaua, nimeni nu avea nimic cu el....... dar el a vrut sa ne arate caracterul sau infect

sabin130716.03.2010 20:46

Oricare antrenor care (mai) accepta ¨sa colaboreze¨ cu becalopitecul are un respect indoielnic pentru persoana lui.

aklik17.03.2010 14:30

"Interzisii" au câștigat procesul cu Becali! Vezi ce a decis instanta!

UPDATE Clubul din Ghencea este fortat de decizia de astazi a instantei sa permita accesul tuturor abonatilor la meciurile de pe teren propriu.

Astazi a avut loc procesul prin care Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti a contestat in instanta demersul lui Gigi Becali de a le interzice accesul pe stadion suporterilor de la peluze.

Masura adoptata de sefii Stelei, aceea de a interzice accesul la meciurile de pe teren propriu a fanilor de la peluze, a fost contestata de catre AISS in instanta.

Potrivit unor surse Apropo.ro , avocatii suporterilor au avut astazi castig de cauza, astfel ca oficialii clubului din Ghencea se vad nevoiti sa permita accestul tuturor persoanelor ce au achizitionat un abonamament la meciurile de pe teren propriu ale Stelei.

sursa prosport.ro

se poate confirma?

Marius17.03.2010 15:02

30 de suporteri ai Stelei, retinuti dupa o bataie

Cu patru ore inainte de startul derbiului au aparut primele incidente. Jandarmii au intervenit in forta si au retinut 30 de suporteri ai Stelei, care se bateau pe strada

Turbulentii au fost dusi cu dubele Jandarmeriei la sectia 19 de politie pentru cercetari.

ols

strezahuzum17.03.2010 16:33

Luati pozitia de drepti si salutati, vorbeste Cornel Dinu, acest Heidegger al basinii militiano-securiste. El, luptatorul pentru adevar, a descoperit un marsav complot stelist :

E un om admirabil, stiu despre cine e vorba, dar astept meciul. Lucrurile acestea trebuie să inceteze! Nu mai e loc de ele in fotbal. E adevarat că se poate spune că este un apopiat al Stelei, dar mai multe nu vreau să spun acum" (Dinu).

Sanchi, el stie despre cine e vorba, dar nu spune, sa murim noi de ciuda si curiozitate.

clausblaus17.03.2010 20:51

"Plesan nu e de Steaua,de aia i-am facut clauza de 100.000,sa scap de el"

"Steaua nu a jucat niciodata asa de prost".............Gigi Becali.

Din cauza cui oare???

zyder18.03.2010 07:30

toata echipa a fost praf...restul e vrajeala.Pleaca din Ghencea Satana.

john_8618.03.2010 09:20

deci dupa meciul de aseara nu se mai poate numi stelist nimeni care in toata viata lui va mai scoate un singur cuvintel bun la adresa ciobanului. VPM

JDERUL18.03.2010 09:24

Oare la ce ne puteam astepta de la un cioban oligofren si de la ciurda lui de nesimtiti?

Stryker19.03.2010 11:16

@ Jderule, din pacate lumea se poate astepta la multe din partea ciobanului ...

Cum scrie si intr-unul din asa zisele ziare sportive de la noi, in cazul in care nu ne vom califica in UCL si ce e mai important, nu vor intra acei bani de acolo, Jiji are solutia de rezerva pt a mai putea finanta inca un an clubul si daca stam sa ne gandim, nu e prea greu sa faca rost de acei bani, vinde 7-8 titulari si incaseaza 10 mil bani destui sa mai traga un an, numai daca-i da pe Kape si Zapata si ia jumatate din aceasta suma ...

Pragul salarial va fi fixat probabil cum zic aia acolo la 60 de mii de euro si echipa va fi intarita cu jucatori de la echipa secunda .

Nu stiu altii la ce se asteptau insa eu unul eram de mult timp sigur ca acesta va fi scenariul in cazul in are ratam campionatul, pardon banii din UCL.

Practic in cazul asta, Becali mai poate tine echipa maxim un sezon, intr-o ultima tentativa de a forta o calificare in UCL desi acest lucru va fi aproape imposibil la ce lot va avea echipa si la playoff-ul prin care va trebui sa treaca, pt ca sa se stie de la anul locul 1 nu va mai duce direct in grupe.

Cum vad eu problema, exista cred 3 situatii in acest moment :

1) ne calificam in UCL anul asta, prin castigarea campionatului sau calificare de pe locul 2 prin playoff si in cazul asta il vom mai suporta pe Jiji cam inca 2 ani - varianta pesimista

2) terminam pe 3 sau mai jos, ratam astfel orice sansa sa ne calificam in UCL si il vom mai suporta pe cioban doar un an - varianta optimista

3) sa vina cineva din afara cu o suma record sa cumpere clubul, cu o oferta de nerefuzat - varianta SF ... pe criza care este si la ce suma ar solicita Jiji e foarte greu de crezut.

Cam asta ar fi pana atunci noi sa fim sanatosi, va veni si ziua in care Steaua va fi din nou libera

strezahuzum19.03.2010 11:21

Mai avem de rabdat minim 2 sezoane as zice eu. Deja Jijinho strange din dinti cu disperare si a taiat salariile. O sa le mai taie o data si o sa vanda ceva gloabe, daca mai gaseste fraieri. Asta o sa-l tina inca un sezon. Presupunand ca mai reuseste sa vanda vreun maidan, sa zicem ca mai reuseste unul. Daca Steaua (da Doamne) rateaza sampons lig inca vreo 5 ani la rand, scapam de Jiji. Probabil prin 2013 sau 2014.

Dar fiti pregatiti de suferinte - desi probabil ca multi din noi se apropie de imunizare la asa ceva. Jiji nu va pleca pana nu va suge si ultimul banut posibil. Probabil ca vom fi undeva pe la mijlocul clasamentului, daca nu cumva retrogradati pe vremea aia.

PS : As vrea sa mentionez ca mictionez cu bolta pe cele 3 "participari consecutive" in Sampons Lig, desi prima oara m-am bucurat (big mistake), care n-au facut decat sa dea apa la moara oligofrenului. Privind inapoi, e clar ca pentru Steaua ar fi fost infinit mai bine sa nu pupam Sampons Lig deloc. In felul asta Jiji ar fi fost la limita prapastiei acum. Asa, mai avem de asteptat 3-4 ani.

predatorpulse719.03.2010 11:56
Mai avem de rabdat minim 2 sezoane as zice eu. Deja Jijinho strange din dinti cu disperare si a taiat salariile. O sa le mai taie o data si o sa vanda ceva gloabe, daca mai gaseste fraieri. Asta o sa-l tina inca un sezon. Presupunand ca mai reuseste sa vanda vreun maidan, sa zicem ca mai reuseste unul. Daca Steaua (da Doamne) rateaza sampons lig inca vreo 5 ani la rand, scapam de Jiji. Probabil prin 2013 sau 2014.

Dar fiti pregatiti de suferinte - desi probabil ca multi din noi se apropie de imunizare la asa ceva. Jiji nu va pleca pana nu va suge si ultimul banut posibil. Probabil ca vom fi undeva pe la mijlocul clasamentului, daca nu cumva retrogradati pe vremea aia.

PS : As vrea sa mentionez ca mictionez cu bolta pe cele 3 "participari consecutive" in Sampons Lig, desi prima oara m-am bucurat (big mistake), care n-au facut decat sa dea apa la moara oligofrenului. Privind inapoi, e clar ca pentru Steaua ar fi fost infinit mai bine sa nu pupam Sampons Lig deloc. In felul asta Jiji ar fi fost la limita prapastiei acum. Asa, mai avem de asteptat 3-4 ani.

Sunt de acord cu tine,mai trebuie sa suportam vreo 2 sezoane d-astea si va vinde porcul. Semnele de disperare se vad deja: foarte multi suporteri il urasc,pana si neutrii nu mai vin la meci scarbiti de tot ce se intampla la meci,criza i-a scazut preturile la terenuri,nu mai are influenta la LPF(unde tre' sa dai ceva oricum nu e doar pe prietenie,de ce credeti ca dinamu si chefere sunt abonate acolo)ca pe vremuri,echipa este praf(de vreo 3 sezoane,echipa a inceput usor usor sa se destrame de prin 2007) si se face de ras in campionat si in europa,jucatorii adusi sunt praf(ce ai vrea cand investesti 0 lei),majoritatea punctelor din ultimul an jumatate fiind aduse de manusile lui zapata si piciorul lui kapetanos. Cand vor fi vanduti si astia(Jiji needs money,nu?),fiti siguri ca echipa se duce inspre B.

Jiji poate trai fara suportul fanilor,insa nu poate fara bani si dupa cum se vede tipul nu se descurca in afaceri reale,ci numai in smenul imobiliarelor cu care fraiereste romanasii(cum si-a facut si averea). Ori daca esti injurat ani de-a randul pentru ceva si nici nu scoti bani din acel ceva,vinzi acel ceva indiferent de cat de nebun esti(si Jiji este destul de dus).

Steaua nu mai exista de vreo 3 ani de zile,poate chiar mai mult. Nu mai exista NIMIC care sa mai lege suporterii de acest club si s-a transformat incet incet in Fc Steaua cu un lot de jucatori care,in mare parte,au valoare doar de divizia A(unii nici de asta) nicidecum de Steaua. S-a lipit brandul Steaua pe simulacrul asta de echipa,insa asta nu e Steaua,e o copie cocalara(ca alea pe care le gasesti la tarabe) care nu mai are nimic real in ea,e doar de fatada(ca sa nu mai zic ca am copiat si pe barca cu fcsb)

Sa dea Domnul sa scapam de lepra asta cat mai repede pentru ca imi e foarte,foarte dor de Steaua.

Bobel19.03.2010 16:38

FC Steaua Bucuresti anunta ca va respecta si va pune in aplicare Sentinta Civila nr 2299/16.03.2010, executorie, dar nu definitiva, pronuntata in Dosarul 2696/300/2010 aflat pe rolul Judecatoriei Sector 6 Bucuresti.

Vineri 19 Mar 2010 18:20

Mai mult, toti cei care sunt parte in proces (posesori de abonamente si solicitanti de bilete) si au cerut prin intermediul instantei de judecata sa li se permita accesul pe stadion vor beneficia de o casa speciala de bilete (casa nr. 30) pentru a-si ridica tichetele de intrare la meciul de duminica seara, cu Gaz Metan Medias. Aceste bilete vor fi eliberate nominal, la fotolii, intr-un sector special amenajat. Programul acestei case de bilete este identic cu al tuturor celorlalte 29 de case, adica sambata, 20 martie, intre 10:00 - 17:30 si duminica, 21 martie, incepand cu ora 10:00.

FC Steaua Bucuresti

wtf ??!!!

MikStelista19.03.2010 16:59
Aceste bilete vor fi eliberate nominal, la fotolii, intr-un sector special amenajat.

wtf ??!!!

Ce nemernici.....

Daniel-Ionut19.03.2010 17:02

Cum ar suna :finger: Gigi de la fotolii? :))

radusteaua2319.03.2010 17:20

pai la fotoli sa nu mai il cotestati cum a fi de acolo pleaca ciobane pleaca ciobane dute si lasa neeeee

Fan FC Steaua19.03.2010 17:42

Au vrut acolo ca sa va poata scoate afara in caz ca-l contestati ! Ce scarbe de oameni are Steaua in conducere !

PS: Daca pe abonament scrie peluza 2 sau tribuna 2, de ce n-ati avea voie sa intrati cu ele? Ai platit pentru ceva, e dreptul tau sa te duci acolo ! Nu cred ca esti obligat sa te duci la acea casa de bilete ca sa-ti iei loc la fotolii. Sau e valabil doar pentru interzisii care vor bilete?

Ce se intampla daca interzisii vor vrea sa intre unde au locul?

1on19.03.2010 17:53

În primă fază cred că vor fi trimisi la casa 30.

«1449450451452453689»