@ Jderule, din pacate lumea se poate astepta la multe din partea ciobanului ...
Cum scrie si intr-unul din asa zisele ziare sportive de la noi, in cazul in care nu ne vom califica in UCL si ce e mai important, nu vor intra acei bani de acolo, Jiji are solutia de rezerva pt a mai putea finanta inca un an clubul si daca stam sa ne gandim, nu e prea greu sa faca rost de acei bani, vinde 7-8 titulari si incaseaza 10 mil bani destui sa mai traga un an, numai daca-i da pe Kape si Zapata si ia jumatate din aceasta suma ...
Pragul salarial va fi fixat probabil cum zic aia acolo la 60 de mii de euro si echipa va fi intarita cu jucatori de la echipa secunda .
Nu stiu altii la ce se asteptau insa eu unul eram de mult timp sigur ca acesta va fi scenariul in cazul in are ratam campionatul, pardon banii din UCL.
Practic in cazul asta, Becali mai poate tine echipa maxim un sezon, intr-o ultima tentativa de a forta o calificare in UCL desi acest lucru va fi aproape imposibil la ce lot va avea echipa si la playoff-ul prin care va trebui sa treaca, pt ca sa se stie de la anul locul 1 nu va mai duce direct in grupe.
Cum vad eu problema, exista cred 3 situatii in acest moment :
1) ne calificam in UCL anul asta, prin castigarea campionatului sau calificare de pe locul 2 prin playoff si in cazul asta il vom mai suporta pe Jiji cam inca 2 ani - varianta pesimista
2) terminam pe 3 sau mai jos, ratam astfel orice sansa sa ne calificam in UCL si il vom mai suporta pe cioban doar un an - varianta optimista
3) sa vina cineva din afara cu o suma record sa cumpere clubul, cu o oferta de nerefuzat - varianta SF ... pe criza care este si la ce suma ar solicita Jiji e foarte greu de crezut.
Cam asta ar fi pana atunci noi sa fim sanatosi, va veni si ziua in care Steaua va fi din nou libera