Eu nu-l cred in stare de asa ceva pe cioban,iti trebuie un pic de minte sa tot nascocesti la cacaturi care mai de care mai curioase.Si cum el este complet idiot,e clar ca altcineva baga toate fitilele astea.(Argatul nr1?)
Eu nu-l cred in stare de asa ceva pe cioban,iti trebuie un pic de minte sa tot nascocesti la cacaturi care mai de care mai curioase.Si cum el este complet idiot,e clar ca altcineva baga toate fitilele astea.(Argatul nr1?)
Oierul isi da arama pe fata:
"Trebuie să faceți orice pentru a câștiga titlul anul ăsta. Am nevoie de banii din Ligă"
Gigi Becali către jucători, inaintea meciului cu Oțelul.
Să ne ferească Dumnezeu!
"N-am vazut meciul Dinamo-Steaua, nu mă mai pasionează fotbalul romanesc. Am tinut cu Steaua, cind era CCA, dar echipa de azi nu-mi place. Prefer Barcelona, fotbal adevarat"Sergiu Nicolaescu, regizor
Ca să se schimbe ceva la Steaua, trebuie schimbat patronul
Becali e vinovat că Steaua a ratat un an!. Judecata a fost exprimată de Cristiano Bergodi, in interviul acordat Gazetei. Cit inseamnă un an in viata unei echipe? E la fel ca un an din viata unui om, mai mult, mai putin? La viteza fotbalului de azi, un an trece foarte repede. Ierarhiile se rastoarnă si se refac cit ai clipi. Numai că la Steaua timpul nu curge. Și nu de un an, de cîțiva ani. A observat si fostul tehnician din Ghencea că echipa bate pasul pe loc. Evenimentele se repetă periodic, nu se schimbă decit numele antrenorilor si al jucatorilor. Tiparul distructiv se pastrează intact.
Ce inseamnă să ratezi un an? Defineste ratare!, i-ar cere un klingonian microbist lui Bergodi. Dacă Real Madrid, cu galaxia la purtator, a fost eliminată din optimile Ligii, inseamnă că a ratat anul? Posibil. Dar, din punctul de vedere al marketingului sportiv, Real Madrid n-a ratat nici macar o secundă din 2000 incoace. A iesit din Liga Campionilor, dar, pentru al cincilea an consecutiv, a fost declarat cel mai bogat club din lume.
Depinde ce-ți doresti. Bani, performante, faima demnitate? Steaua nu stie. Și chiar dacă ar sti, la club nu sunt permise decit pohtele patronului. Iar pohtele astea au inlocuit treptat valorile care sustin o echipa Judecind după furtunile nervoase si accesele de veselie, s-ar spune că in Ghencea se intimplă in fiecare zi cite ceva. Nu in fiecare zi, ci de la oră la ora si chiar dintr-un minut in altul, in cuprinsul unei singure fraze! În realitate, sub suprafata isterică nu se intimplă nimic. Pauza Întuneric. Din cind in cind, cineva izbeste o ușă, cineva se baricadează in vestiar. Apoi se lasă din nou amorteala.
Marele meu regret e că incepusem o muncă si nu mi s-a dat voie să continui!. Bergodi n-a inteles probabil de ce nu i s-a dat voie. Astfel de lucruri sunt greu de inteles. De ce dictatorii africani iși macelaresc supusii? Probabil nici ei nu-și dau prea clar seama de ce. Antrenorul italian se miră ca un functionar ONU că regimul din Ghencea cumpară grenade second-hand, in loc să construiască scoli si spitale. Să le darime, da, iată o provocare! Iată o demonstratie de forță! Dar să le construiesti?
După calendarul lumii de afara Steaua a pierdut un an. Calendarul din interiorul clubului indică insă aceeasi dată ca in ziua cind controlul a fost preluat de actualul patron, printr-o marire smecheră de capital social. În acea zi au plecat si Bergodi, si Olaroiu, si Hagi, si Lacatus si Protasov, si Dorinel Munteanu si toti ceilalti care au inceput o muncă la club. Istoria a stat in loc si nu se va clinti pină cind nu se schimbă patronul.
Maria Andries
O fi gesepista,dar articolul e bun.
Enervat de faptul că judecatorii le-au dat dreptate fanilor interziși pe stadionul din Ghencea, Gigi Becali incearcă să arunce in derizoriu hotararea instanței. Patronul a anunțat ieri că le va da foștilor "proscriși" bilete la fotolii, mențIonand ironic că face asta "din respect pentru judecatorul ala".
Prin vocea lui Gigi Becali, conducerea Stelei a anuntat că va pune de indată in aplicare decizia Tribunalului cu privire la inderdictia primită de 150 de suporteri ai roș-albastrilor. "Domnule, nu-mi vine să cred că am pierdut acest proces, dar eu sunt un om corect si voi respecta legile din Romania. Gata, o să-i primesc pe acesti fani pe stadion. Mai mult, o să-i pun să stea si la fotolii, că am respect pentru judecatorul ala care le-a dat dreptate fanilor", a spus ironic Becali, aseară la GSPTV.
Doar 70 de fani aveau abonamente
În continuare, Gigi Becali a oferit amanunte despre suporterii care au câștigat procesul. " Din cate am inteles de la Argaseala din cei 150 de fani care ne-au dat in judecata se pare că doar 70 dintre ei aveau abonamente. Asa că acum o să mă conformez decizei, iar acesti baieti o să primească din nou acceptul meu să vină la meciurile Stelei din Ghencea. Gata tata sunt baiat bun cu ei. Vă repet, or să vadă meciurile de la fotolii, nu au ei cum să refuze această onoare din partea mea", a incheiat Becali. Interesant este că finanțatorul Stelei le pregatește, practic, o adevarată "colivie aurită" fanilor. Ei nu se vor putea auzi pe stadion din cauza geamurilor care "inchid" loja, iar, in plus, cei 150 de suporteri vor fi paziți de tot atâția bodyguarzi.
Dacă fanii se vor comporta civilizat, conducerea va decide să le dea voie suporterilor respectivi să stea la fotolii pană la finalul campionatului!
O să-i las să stea la loja ca să radă și aia de la Peluza Nord de ei. Oricum, vor fi paziți de 150 de bodyguarzi
Gigi Becali, finanțator Steaua
Multa muuie!
După ce Gazeta a dezvaluit in editia de ieri că Gigi Becali a ordonat la pauza meciului cu Dinamo ca Petre Marin si Plesan să fie inlocuiti, patronul a confirmat informatia in direct la GSP TV.
Ce a zis Becali aseară: "I-am zis lui Argaseală la pauză că Plesan n-a atins mingea decit de trei ori, că e in plus pe teren si dacă nu iese el si nu trece Ovidiu Petre la mijloc, ne dă Dinamo 4-0!".
Ce a facut Stoichiță: L-a schimbat imediat pe Plesan cu Eugen Baciu, care a trecut fundaș central. Ovidiu Petre a fost mutat din aparare la mijlocul terenului.
Ce a zis Becali aseară: "Vorbeam cu Argaseala cu oamenii mei, si le spuneam că nu putem să-i facem față lui Dinamo fiindcă Petre Marin si Golanski nu au viteză si nu-i pot opri pe Alexe, Andrei Cristea, Niculae. În plus, era 1-0 pentru adversar, deci ce nevoie mai aveai de Petre Marin?!".
Ce a facut Stoichiță: În minutul 65, l-a scos pe Petre Marin si l-a trimis pe teren pe Surdu. Pină să intre atacantul, "Lippi" a stat cinci minute la marginea terenului, alaturi de Panduru, ca să se gindească cum să schimbe tactica, in conditiile in care "trebuia" să renunte la unul dintre fundasii laterali. Steaua a trecut la 3-4-3 si, pusă in dificultate, l-a pierdut pe Golanski, eliminat pentru că faultase ca ultim aparator.
Sugestiile din lojă au ajuns la urechile antrenorului pe axa Becali - Argaseală - Marius Ianuli - Stoichiță.
Laura AndresanO fi gesepista,dar articolul e bun.
Cum adica frate, Laura Andresan?
Aaaa!Gresala mea. ![]()
Fanii Stelei au protestat azi la adresa lui Gigi Becali prin mesaje scrise pe autocarul clubului, in timp ce echipa era la film intr-un mall din Bucuresti. Patronul Stelei a reactionat la emisiunea Premium Liga, pe GSP TV, după ce site-ul stelisti.ro a publicat informatia.
"De ce s-a intimplat asa? Trebuie să-l intrebati pe judecatorul ala care a dat hotarirea. Aici se ajunge. Dacă noi motivam că ne afectează activitatea economica avem de plată 100.000 de euro din cauza celor de la Peluza Sud, cum să dai sentință că sintem obligati să-i primim?! Nu stau eu să-i potolesc pe ei.
Le-am zis că ii trimit la puscarie si m-au luat cu domnul Becali, cind plecati de la Steaua... le-am zis că nu plec deloc. Eu nu mi-am propus să educ galeria. Să stea la fotolii! Poti să contesti, dar esti nebun! Poti că contesti la Real, la Barcelona, pe Berlusconi si pe Becali nu poti! Pentru că trebuie să bagi bani ca să plece, Steaua e afacerea mea! Cluburile de fotbal sunt societăți private! Dacă nu-ți convine, pleci ca fan in altă parte!
S-a aplicat legea si asta e. Nu vedeti? Noi o respectam, chiar dacă e strimbă", a zis Becali
hai ca asta a s-a potrivit ca bomboanele cip pe coliva.
felicitari
MOARTE TIRANULUI!
Gigi sa te vedem presedinte triumfator
....la Bellu sau Reinvierea
Bilete Steaua II - Dunarea Galati
FC Steaua Bucuresti anunta ca pretul unui bilet la meciul Steaua II - Dunarea Galati, care se va disputa sambata, 27 martie, de la ora 11:00, pe terenul 5 din Complexul Sportiv Steaua este de 5 de lei.
Joi 25 Mar 2010 11:37
FC Steaua Bucuresti anunta ca pretul unui bilet la meciul Steaua II - Dunarea Galati, care se va disputa sambata, 27 martie, incepand cu ora 11:00, pe terenul 5 din Complexul Sportiv Steaua este de 5 de lei. Abonatii clubului nostru au intrarea gratuita. Casele de bilete vor fi deschise sambata de la ora 09:30.
tags | -
@steauafc.com
UAU!
Bilete 5 lei la Steaua II?
Incredibil dom'le.
se pare ca guvernul iar ne ia la misto, in loc sa cumparam avioane noi de la europeni care reinvesteau sumele in tara noastra luam niste vechituri la mana a doua de prin 70 de la americani. Bravo politicienilor, suntem sclavii americanilor!
Criza loveste in achizitiile Armatei. Din cauza lipsei banilor, CSAT a aprobat astazi achizitionarea a a 24 avioane F16 in uz, propunere care va fi trimisă Parlamentului pentru luare in dezbatere si decizie, se arată intr-un comunicat de presă al Administratiei Prezidentiale si asta avand in vedere că Romania nu dispune de resursele financiare necesare pentru achizitionarea unor avioane multirol noi.
Pretul estimativ al celor 24 de avioane F-16 era estimat de oficialii de la Aparare la aproximativ 800 de milioane de dolari.
Ministrul Apararii Gabriel Oprea s-a referit in expunerea sa la implicatiile cauzate de terminarea, in anii urmatori, a resursei avionului MIG 21 Lancer, aflat in dotarea Fortelor Aeriene Romane. De asemenea, ministrul Apararii Nationale a prezentat planul de pregatire si planificare operatională a efectivelor romanesti suplimentare care vor fi dislocate in teatrul de operatii din Afganistan in anul 2010, urmand ca fondurile să fie alocate din fondul de rezervă la dispozitia Guvernului, se mai arată in comunicatul CSAT.
În cadrul sedintei, ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a prezentat conceptia privind comanda si controlul structurilor de forte in Armata Romaniei, documentul fiind aprobat de catre CSAT. Această conceptie permite realizarea unui flux informational si decizional mai eficient. De asemenea, ministrul Oprea a informat CSAT cu privire la starea de operativitate a echipamentelor din dotarea Ministerului Apararii Nationale si situatia stocurilor de munitii. Documentul s-a referit inclusiv la necesarul de munitii pentru anii urmatori, precum si la nevoia de recuperare a intarzierilor in ceea ce priveste calendarul de delaborare a stocurilor de munitie scoasă din uz, precizează Presedintia.
F 16 este simbolul NATO si este cel mai folosit avion de vanatoare din lume. E un avion de vanatoare de generatia a patra(daca ne referim la Fighting Falcon) si se afla in dotarea a 20 de tari.
Si mie mi-ar fi placut Eurofighter sau Grippen dar in nici un caz nu trebuie luat la misto F16le.
Si 24 de avioane la 800 de milioane mi se pare un pret foarte bun.
Ganditi-va numai ca realul a dat o optime din suma asta pentru Cristiano Ronaldo. Si ala nu face cat 3 F16uri. ![]()
Adrian, nu te contrazic dar sunt de prin 70! Ce naiba inlocuim avioane vechi cu avioane vechi? Plus ca sunt folosite zeci de ani. Am devenit groapa de gunoi a lumii? Per total ne costa la fel ce SAAB numai ca alea sunt noi, sunt europene si reinvestesc banii prin offset 100%. Unii planuisc deja sa le schimbe iar noi le cumpara si ne costa mai mult de un miliard (nu 800 cat am scris).
PS: F16urile nu dau goluri (poate doar de aer)![]()
Ne-ar trebuie un program rabla pentru avioane!
Nene, tu intelegi gresit. Aia nu ne vand avioane facute in anii 70. Avioanele F16 au aparut atunci pentru prima data. De atunci au mai evoluat. A fost alte versiuni, mai noi, mai bune. De la A la F daca nu ma insel. Plus alte modificari. Nu mai tin minte bine.
Daca le folosesc grecii si olandezii, eu cred ca sunt bune si pentru Romani.
Repet, avioanele pe care le vom cumpara nu sunt facute in anii 70. S-ar putea sa fie proaspat scoase de pe linia de asamblare sau avioane reconditionate. Oricum ar fi, tot mai bune sunt ca scriele alea zburatoare de mig 21.
Adriane, cele pe care le luam noi sunt de tipul block 25 care se fabrica de prin 84 daca nu ma insel si nu sunt noi si nici reconditionate. Ele sunt pur si simplu mana a doua. Este prima versiune din a doua generatie C/D. Ele sunt date gratis dar noi suntem obligati sa platim recondittionarea, upgradarea, mentenanta, trainingul pilotilor, facilitatile. Daca erau noi era Ok. Practic aici platim noi banii si cred ca acesta suma e relativa, la noi mereu cred preturile la proiecte. Si nu inteleg de ce in mijlocul crizei au ales cumpararea lor.
Adriane, iar spui lucruri traznite ma?
Alegerea e facuta pe un blat ordinar, pretul e umflat incredibil, iar avioanele se prea poate sa fie chiar din anii '80.
E sigur ca vor fi SH, din stocurile USAF (din cele aflate in conservare) si aduse la standardul de doar block 25 (spre comparatie, daca esti extrem de interesat, polonezii si-au tras 48 de falconuri de ultima generatie, block 52-60).
hai ca-ti mai spun pe mess diseara mai multe despre alegerea asta ![]()
vreau si eu un grippen ![]()
Nu inteleg de ce comparati contractul de 800 de milioane de dolari din 2010 al romanilor cu cel de 3,5 miliarde de dolari al polonezilor care a fost semnat si in 2003.
Vi se pare ca Romania trebuie sa beneficieze de discounturi sau cum?
p.s.
Becali nu e prof de sexologie: "Nu-l invăț pe Tanase cum să facă sex oral!"
Al dracului ne-a Gigi asta. Nu vrea sa il invete pe Dodel cum sa suga penisi ![]()