De acord!!!Plus toate neamurile lui si Argaseala.De acord?![]()
Am auzit ca fisa e buna ![]()
De acord!!!Plus toate neamurile lui si Argaseala.De acord?![]()
Am auzit ca fisa e buna ![]()
Unirea lui Dan Petrescu si MM Stoica conduce cu 3-1 Ibrox Park din Glasgow
LE: 4-1
Unirea lui Dan Petrescu si MM Stoica conduce cu 3-1 Ibrox Park din Glasgow
LE: 4-1
FELICITARI UNIRII! am urmarit aseara meciul, si mi-a placut foarte mult modul in care au jucat. am observat atitudine, rautate in joc. la 4-1 au avut o mica tentativa de a face pasul inapoi, dar apoi au presat iar sus. bravo lor, mai ales ca dupa meciul retur putem spune daca au sau nu sanse cu adevarat sa iasa din grupele UCL.
inca ceva: CIOBANE PLEACA, VINDE, MORI!!!
Daca se tine de cuvant babuinu astazi ar trebui sa-si depuna candidatura. Asta inseamna o luna......o luuuuuuna de liniste. E ca si cum intr-o seara te-ai urca in masina si ai pleca undeva in afara orasului sa asculti greierii si sa vezi cerul instelat. Nu-l mai vedem pe toate posturile dandu-si cu parerea despre orice ci pe la emisiuni electorale, la care oricum nu ma uit, facandu-se de rusine. E jelanie mare si pentru ziare........nu mai au ce sa scrie......pun pariu ca angajeaza niste ziaristi pentru o luna sa aiba si ei ceva scris acolo nu doar poze.
FELICITARI UNIRII! am urmarit aseara meciul, si mi-a placut foarte mult modul in care au jucat. am observat atitudine, rautate in joc. la 4-1 au avut o mica tentativa de a face pasul inapoi, dar apoi au presat iar sus. bravo lor, mai ales ca dupa meciul retur putem spune daca au sau nu sanse cu adevarat sa iasa din grupele UCL.
inca ceva: CIOBANE PLEACA, VINDE, MORI!!!
Si-au dat aia 3 autogoluri.Iar Glasgow este echipa aia care nu e in stare sa bata Motherwell in depalsare.
Gigi Becali a afirmat că este dispus să se impace cu suporterii și că in acest sens va lăsa Peluza Sud deschisă la meciul cu Fenerbahce. Totuși, latifundiarul din Pipera declară că este penultimul compromis pe care il face și că le cere fanilor să vină cu bannere pentru a-l contesta.
"Să termine cu injurăturile și jignirile, cu amenințările. Îmi pare rau că s-a ajuns aici, altă măsură nu mai exista. Să vină cu bannere, că e democratic. Dar este o tâmpenie să contești patronul. Totuși, pot să facă asta numai in pauză sau la final. Las Peluza Sud deschisă. Compromisul ăsta poate fi maximum, maximorum. Poate ne ințelegem, chiar dacă mă vor mai injura. E penultimul, nu ultimul, că sunt și ei tineri", a zis Becali la gsptv
de pe site-ul unei fituici
cacealma??!!!
da. Unde crezi ca a dat biletele pensionarilor? sau elevilor?
@bodanelu eram convins mai mult decat 100 %. mortii lui de jeg...
Si-au dat aia 3 autogoluri.Iar Glasgow este echipa aia care nu e in stare sa bata Motherwell in depalsare.
Se spune Rangers, ca nu joaca orasul, ci echipa!
Pe de alta parte, nu cred ca e nevoie sa minimalizam succesul Unirii de aseara!
Autogol sau nu au batut cu 4-1, n-are rost sa le cautam nod in papura doar pentru ca nu este vorba de echipa noastra. Pentru eventuala calificare si jocul prestat au (cel putin) respectul meu.
Sunteti nebuni. Rangers daca nu ma insel are 100 de trofee si a schimbat 12 antrenori in 139 de ani.
Rangers e cu mult peste Dinamo Kiev care l-am batut noi.
Rangers e o echipa mare, insa la momentul actual sunt de toata jena. Si asta nu de ieri, de azi ci de cativa ani buni.
Mergand pe rationamentul tau, sa invingem pe Nottingham Forrest ar fi un lucru mare deoarece au 2 CCE castigate
Rangers e o echipa mare, insa la momentul actual sunt de toata jena.
Fotbalul scotian este de toata jena ![]()
Asta sa io spuneti lui Rangers si Celtic, sa nu uitam ca Rangers a jucat finala de Cupa UEFA si abia daca a fost batuta de sevilla in acea perioada cand era pe val.
Fotbalul scotian este de toata jena![]()
Afirmatia ta este reala DOAR daca scoti din ecuatie pe Rangers si Celtic!
Asta spune multe:
Rangers daca nu ma insel are 100 de trofee si a schimbat 12 antrenori in 139 de ani.
Zenit Sankt Petersburg, nu Sevilla FC! ![]()
Asta sa io spuneti lui Rangers si Celtic, sa nu uitam ca Rangers a jucat finala de Cupa UEFA si abia daca a fost batuta de sevilla in acea perioada cand era pe val.
"Voi angaja 100-200 de băieți selectați de mine, personal, luptători de K1, care vor sta intre suporteri. Vor spiona și apoi ii vor lua pe cei care fac ceea ce fac, ii vor scoate afară din stadion, unde Jandarmeria ii va umple de sînge și ii va arunca in gurile cîinilor. Bătuți ca pe vremuri, la Miliție, la tălpi, la palme. Veți vedea, va fi ca in arenele romane. Mîine, la meciul cu Fenerbahce, va fi arenă de gladiatori. Am aprobări de la toate organele abilitate, așa că am voie să fac tot ceea ce am făcut pînă acum in relația cu suporterii".
Finanțatorul Stelei s-a arătat extrem de nemulțumit de faptul că fanii care au afilșat bannerul "Angajăm lunetist" la Iași nu au fost arestați:
"La Iași am fost amenințat cu moartea, de ce nu a fost nimeni arestat? Ce dacă nu a fost nominal bannerul, vedem la cine s-au referit după ce mă impușcă? Dacă e pe d-astea, angajez și eu lunetist. Nu ințeleg de ce, dacă e vorba de Becali, nu se iau măsuri. Sînt totuși un demnitar al României. Pe mine mă arestează doar dacă stau de vorbă la masă cu niște hoți".
Incredibil... Nu trebuie sa cedam asta e clar! Afara din Ghencea!!
Mda ... INCREDIBIL! Nu se poate asa ceva. Asta se crede pe tarlaua lu' tacsu' cand joaca Steaua in Ghencea???
Si prostule, esti demnitar al Romaniei ca te-au votat niste imbecili care il pupau in c*r pe Vadim cu PRM-ul lui de rahat, de aia ai ajuns la Bruxelles! Nu te mai umfla in pene ca o sa-ti vina si tie randul sa dai socoteala unde trebuie! ![]()
Eu astept lunetistul .... ![]()
Gura ma-tii de cioban imputit. Sterge-te ba pramatie la coltu' gurii ca iti curg balele la cat de prost esti. Te dai smecher nevoie mare, da' nu ti-ai arata figura dupa termopanele alea fara sa fii inconjurat de 10-15 melteni cu ceafa lata. Tu si familia ta sunteti niste rahati ba, da' si comparatia asta e fortata, ca si rahatu' are o oarecare demnitate. Ia zii ba aromanule credinciosule puritanule, din ce neam de ipocriti te tragi, tu si var'tu ala cu samanta, ca se dusese vorba in targ dupa revolutie ca si-o cam trage la caca..si ca saliva la un fotbalist de nationala..
Daca ii dau astia ofiteri SPP Ciobanului,promit sa nu-mi mai platesc taxele la stat ![]()
Nu-mi convine sa se plimbe un fost si actual Cioban cu oameni platiti din buzunarele noastre.
Asta a fost ca un raspuns la refuzul Ciobanului de a plati taxele la stat ca il injura oamenii in "casa" lui.
Ca si la Revolutie sper ca :"Armata e cu noi"
Sa nu-i mai inchirieze terenul.Sa se ute cu pensionarii pe Progresul.
e clar, ciobenu` a luat-o grav pe aratura! mai grav e ca face declaratii, care pot pune pariu ca sunt la intimidare doar, fara ca nimeni sa se sesizeze.
ALOOOOO, INSTITUTIILE STATULUI, VOI IL AUZITI PE ACEST JEG, SCURSURA UMANA CUM VORBESTE DE NOI, CETATENI ROMANI, SI CONTRIBUABILI PE DEASUPRA???? DE CE MORTII VOSTRI DE AUTORITATI NU VA SESIZATI? NU TREBUIA SA DISPARA JEGUL DE PE STICLA LA STIRILE SPORTIVE? FUTE-M-AS IN URECHILE SI OCHII VOSTRI CA NU-L MAI SUPORT SI NU VA MAI SUPORT!!!! ![]()
CIOBANE IA-TI DRACULUI FAMILIONUL SI PUPINCURISTII SI PLEACA!!! SE APROPIE MECIUL DIN TIRASPOL, SI TOATA LUMEA STIE CUM SE CUMPARA ARMELE DE LA MOLDOVENI!
Ciobanul e penibil cu amenintarile lui. El zice ca va duce in peluza luptatori de K1 care sa ii scoata afara pe suporterii care il injura si sa ii bata. Oare asta nu e amenintare si nu ar trebui ca autoritatile sa se sesizeze?
eu imi doresc ca toate partile implicate in acest conflict sa dispara de pe Ghencea.am ajuns sa-l urasc pe Becali pentru nebunia care o provoaca in fiecare zi,la fel de mult cum ii urasc si pe cei care il contesta.Steaua o sa se distruga din cauza unora care nu au nicio legatura cu aceasta echipa:un cioban incult care jigneste tot ce ii sta in cale si o gloata de neispraviti care cred ,in mintea lor bolnava,ca reprezinta majoritatea suporterilor stelisti.
pai nu goro, ca el e demnitar al Romaniei. ni-l meritam sincer, pe el si pe toti ca el, pentru ca noi i-am lasat sa faca ce au facut in tara asta!
CIOBANE ASTEPTAM ZIUA CAND VEI FI SI CONDAMNAT AL Romaniei!!!
![]()
eu imi doresc ca toate partile implicate in acest conflict sa dispara de pe Ghencea.am ajuns sa-l urasc pe Becali pentru nebunia care o provoaca in fiecare zi,la fel de mult cum ii urasc si pe cei care il contesta.Steaua o sa se distruga din cauza unora care nu au nicio legatura cu aceasta echipa:un cioban incult care jigneste tot ce ii sta in cale si o gloata de neispraviti care cred ,in mintea lor bolnava,ca reprezinta majoritatea suporterilor stelisti.
apai ma gandescu eu ca "gloata de neispraviti" a fost buna sa faca galerie si sa sutina echipa in meciurile importante. Ca sa nu mai reamintesc ca "gloata de neispraviti" a fost provocata de actiunile nesabuite ale nenorocitului. Poate ca tu esti un tip caruia ii place fotbalul bun, de calitate.. apreciez asta.. dar sincer prin ceea ce afirmi dovedesti unde iti este nivelul tau de suporter si deasemenea arati cat de mult ai inteles din aceasta manifestare cat si scopul acesteia.
Ei respira Steaua, ei mananca Steaua si traiesc pentru ca exista Steaua. Iar cand cineva scuipa in mancarea ta, cand cineva iti intoxica aerul pe care il respiri lovind in tot ceea ce a reprezentat Steaua '86 este mai mult decat normal sa iei atitudine!
Am cel mai mare respect pentru cei care sustin si manifesta prin orice mijloace incercand inlaturarea neghiobului din Ghencea.
Performanta fara sudoare si suferinta nu exista!
Mult noroc!