FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1399400401402403689»
Astristul24.10.2009 19:04
Asa arata o zi buna catre foarte buna:

-RUGBY

Steaua - Dinamo

25 - 3

Meci din semifinalele Cupei Naționale de Rugby

:D

Chiar ca o zi foarte buna! :) Suntem in FINALA! fular-campionii

red&blue_boy24.10.2009 22:23

Ma bucura victoria de la rugby,dar pacat de plecarea lui Sania de la echipa de handbal.

cristy.steaua2125.10.2009 09:41
Si la Liverpool se intampla... Fanii lui Liverpool, miting contra patronilor!

Si la Madrid e la fel...

Kellerman25.10.2009 10:29

La Liverpool nu e nimic, e un rahat scris the THE SCUM (echivalentul GSP la noi).

Propun ceva: nici un stelist sa nu mai intre pe site-ul GSP sau sa cumpere ziarul. Exact asa cum fac fanii lui Liverpool cu THE SCUM (nu ii pot pronunta numele, e prea de rahat).

r3fl3x25.10.2009 12:59

Fanii lui Oltchim catre Gigi Becali: "Te rugam din Spania " Gigi, pleaca din Ghencea. FREE Steaua!

Daniel-Ionut25.10.2009 17:31

Dinamo - Bistrita 1-1 (min 70)

cristy.steaua2125.10.2009 17:50
Dinamo - Bistrita 1-1 (min 70)

1-1 Final...

nu-i de ras... nici noi nu am facut mai mult cu aceeasi echipa.. :(

Daniel-Ionut25.10.2009 17:52
1-1 Final...

nu-i de ras... nici noi nu am facut mai mult cu aceeasi echipa.. :(

Da cine a zis ca e de ras...?

Penalty clar pentru dinamu in ultimul minut :)

Sa te tii acum... borcica borcica

David25.10.2009 19:02

Pe steauafc.ro,culmea ipocriziei! "Invitatie la profesionalism!"

joseph8625.10.2009 19:27
Șania merita acest transfer. si-a facut datoria din plin fata de Steaua si Romania. dupa multe sezoane petrecute in aici, acum, poate sa castige in 2 ani cat a luat intr-o cariera intreaga.

pe acesti sportivi adevarati ii inteleg si ii respect din suflet (ma refer la toate sporturile in afara de fotbal). muncesc mult mai mult decat fotbalistii dar castiga incomparabil mai putin. la un moment dat, spre finalul carierei, trebuie sa isi protejeze viitorul familiei si al copiilor lor.

trebuie sa te contrazic... exista si fotbalisti care muncesc insa sunt mai putini

iar in legatura cu salariile ai mare dreptate

da cine te-a pacalit ca viata-i dreapta?

dragos_ghinea25.10.2009 21:43

stiu ca sunt fotbalisti care muncesc mult ,dar foarte putini in campionatul Romaniei. altii lasa de la ei bani ca sa vina la echipa cu care tin si pentru care doresc sa lupte (avem exemplu in curtea noastra.. sau am avut) dar nu se compara munca unui fotbalist cu munca unui atlet care sta 6 luni in cantonamente prin munti, si apoi in vara, dupa atatea medalii castigate in Romania si Europa sa ia doar 30 de milioane si din putinul asta sa iti mai ia si 60% ca doar e criza... am dat exeplul asta ca am cunostinte multe in domeniu dar in aproape toate sporturile din Romania este la fel...

Bebe4ever26.10.2009 23:49

Interziși și la Istanbul!

"Situație fără precedent pentru Steaua. După ce a decis să interzică 3.000 de spectatori la meciurile de pe teren propriu, a luat hotărîrea de a nu le permite fanilor prezența nici măcar la jocurile din deplasare, din Europa League. Cum joia viitoare, pe 5 noiembrie, Steaua va intîlni la Istanbul pe Fenerbahce, mulți români iși planificaseră o deplasare pentru a fi alături de echipă.

Conducerea din Ghencea a trimis insă o solicitare oficială pe adresa clubului turc și a refuzat cele 2.000 de bilete pe care gruparea de la Istanbul le oferea. "Le-am spus celor de la Fener că nu ne vom asuma nici o răspundere dacă vor permite să intre români și aceștia vor crea probleme", a declarat ieri Argăseală.

Turcii răspund

Mai mult, ca și la Enschede, la meciul cu Twente, Steaua le-a recomandat turcilor să nu vîndă bilete suporterilor roș-albaștrilor pentru că aceștia au de gînd să producă incidente. Cum responsabilitatea nu va fi pe umerii celor din Ghencea, automat, ar fi sancționată Fenerbahce dacă se va intîmpla ceva in interiorul arenei."

"Nici la Istanbul, nici la Tiraspol și nici pe nicăieri nu vom mai lua bilete pentru fani. Dacă au vrut scandal, atunci să stea să vadă meciurile la televizor!" - a declarat ciobanu' - sursa: gsp

dragos_ghinea28.10.2009 14:45

Craiova va juca din etapa a 14-a in Drobeta Turnu-Severin, asta inseamna ca pe 5 decembrie avem meci in orasul lui Mirel Radoi.

chiar sunt curios cum va fi acel meci pentru ca sunt multi stelisti in Severin dar din pacate multi dintre ei si-ai pierdut interesul pentru fotbal.

cristy.steaua2128.10.2009 14:55
Craiova va juca din etapa a 14-a in Drobeta Turnu-Severin, asta inseamna ca pe 5 decembrie avem meci in orasul lui Mirel Radoi.

chiar sunt curios cum va fi acel meci pentru ca sunt multi stelisti in Severin dar din pacate multi dintre ei si-ai pierdut interesul pentru fotbal.

va fi unul ca toate celelalte din deplasare...

poate daca mai juca Mirel la noi... ar fi fost ceva" special"

e mult spus special..

Astristul29.10.2009 15:12
Fan FC Steaua29.10.2009 15:45
va fi unul ca toate celelalte din deplasare...

poate daca mai juca Mirel la noi... ar fi fost ceva" special"

e mult spus special..

De acord, daca juca Mirel la noi era ceva "special" ca de obicei intre el si cioban, si mai castigam vreun meci sau doua cu valizele. Dar asa, Gigi nu poate sa faca aranjamente fara Radoi, ca lui Petre Marin ii e frica singur :(.

Mirel Radoi e doar un oltean care mai e si finul lui Gigi, era mana dreapta a lui Gigi in vestiar, sifon + aranjamente de meciuri, iar ca cariera, a facut exact un caca, exact ca cacofoniile mele.

Radoi e creatia satanei din loje.

Ronnie29.10.2009 18:11

Da' Toja, Toja cum a jucat aseara?

Daniel-Ionut29.10.2009 18:15

International - Rapid 2-1

Cupa surprizelor... ce frumos ar fi sa castige o echipa gen International sau Astra :)

cristy.steaua2129.10.2009 18:21
Da' Toja, Toja cum a jucat aseara?

foarte bine...

oare in ce club a fost si cu cine? :D

Astristul29.10.2009 18:45
International - Rapid 2-1

Cupa surprizelor... ce frumos ar fi sa castige o echipa gen International sau Astra :)

Yeah ... I wish! :rolleyes: Daca tot cu "capi de serie" se va trage la sorti pentru sferturi ... nicio sansa sa vezi asa ceva. Cele mai puternice echipe care s-au calificat mi se par CFR Cluj, FC Vaslui si "U" Craiova (?). Daca se califica si dinam0 intra si ei pe lista asta.

dragos_ghinea29.10.2009 20:00

Brasov, nu Craiova.

1on31.10.2009 23:19

Faceți cunoștință cu succesorul lui Stoichiță:

http://www.gsp.ro/gsp-special/superreporta...ei-161668.html#

:wall:

grizzly01.11.2009 08:25

aoleu 1oane, m-ai speriat draq de tot cu stirea asta. si partea cea mai proasta e ca 90% ai dreptate.

Astristul01.11.2009 09:10
Faceți cunoștință cu succesorul lui Stoichiță:

http://www.gsp.ro/gsp-special/superreporta...ei-161668.html#

:wall:

Nu ma asteptam de la Ilie, dar vad ca mirosul banilor cu iz de branza ii ademeneste pe multi ...

radusteaua2301.11.2009 09:22
«1399400401402403689»