Jiji a dat azi interviu in ziarul libertatea unde si-a adus aminte de tatal lui ca era f bun cu el ca la iubit enorm de mult etc etc la care ciobanul a inceput sa plinga!deci e si el om are suflet totusi!
Jiji a dat azi interviu in ziarul libertatea unde si-a adus aminte de tatal lui ca era f bun cu el ca la iubit enorm de mult etc etc la care ciobanul a inceput sa plinga!deci e si el om are suflet totusi!
iarasi suntem de rasul europei...
4 echipe in europa leauge
3 boabe de fiecare...
Dinamo 3-0
Steaua si Timisoara 3-1
CFR 3-2
Seara istorica pentru noi....Vai ce-am ajuns....
Limbita iar a gasit scuze: terenul ca e prea bun si Steaua lui nu stie pe asa ceva (aluneca prea repede mingea si n-o puteau prinde), suporterii adversi care se bucura prea zgomotos ca echipa lor joaca fotbal si el nu poate sa-i aseze pe ai lui (de asta erau asa debusolati si nu stateau pe posturile care trebuie), lista UEFA facuta de Bergodi (hargaseala cu jiiijiii in tarcul de la palat), pe ceasul rau si omul negru, ce sa mai il critica pana si pe comentatorul ala de la meciul cu Sherif de pe sport.ro (care intamplator tinea telefonul la ureche la 2 dimineata) si-i spune ca habar n-are de fotbal ca echipa joaca stralucit. Scoate valiza de sub pat jijiiiii ca ti se duce si obiectivul trei.
Da,am vazut declaratia lui Stoichita...Incredibil...Doar el si Becali nu sunt de vina...Dupa ce s-au mai prezentat?Asa nu mai gasea tot felul de scuze tampite.
Fans blast Newcastle stadium name-change
Newcastle fans reacted with scorn Thursday after it emerged that the club's St. James' Park stadium is to be rebranded with the name of a dotcom sponsor.
The Magpies' home is to be renamed as sportsdirect.com@St James' Park until the end of this season, to plug the sportswear firm of controversial club owner Mike Ashley.
Some 16,000 people have signed an online petition protesting at the name change, while local MP David Clelland has tabled a parliamentary motion urging the club's owners to reconsider.
"The idea of turning the history of St James' Park into something that resembles an email address absolutely beggars belief," said Mark Jensen, editor of The Mag fanzine, which described the move as "cheap and nasty."
Club managing director Derek Llambias admitted the name change had been badly handled.
"We could have worded it better," he told BBC radio, while defending the decision which could see the stadium changed to another name if an outside sponsor is found.
"If it brings in a good chunk of money to the club that goes straight to the team, it's a revenue that we should look at," he said.
"Newcastle United's history is just incredible ... people have to look at maximising their revenues. That's one part of a stadium that you can use that is under-utilised."
Scuze ca am postat aici, dar sunt sanse mai mari sa fie citita stirea de mai multe persoane.
Later edit: Si inca o chestie asemanatoare in care suporterii detin numele stadionului, echipei, terenul si turnichetii http://en.wikipedia.org/wiki/Chelsea_Pitch_Owners
Seara istorica pentru noi....Vai ce-am ajuns....
ne-au fu-.tut turcii tur retur
ne-au fu-.tut turcii tur retur
Da...Si se pare ca lui Jiji , Sclavaseala , Stoichita-muita , Morena si Banela le-a facut si placere !!! ![]()
TREBUIE SA CAUTAM MAI REPEDE UN LUNETIST ![]()
Nu rezolvam nimic asa pentru ca oricum, daca sa zicem ca pateste ceva, Steaua in acte tot a lor ramane, a celor din familia Becali, asa ca trebuie sa plece de la Steaua de bunavoie si "pe bune"!
Habibou a mai dat o bomba: Steaua si-ar fi "pregatit" victoria din Ghencea cu Gloria Buzau, meci incheiat 5-0.
"Meciul Steaua-Gloria Buzau a fost aranjat. Toti jucatorii, Dica, Radoi, au spus asta in vestiar. Am castigat cu 5-0, iar la Buzau erau multi jucatori imprumutati de la Steaua, care nu au jucat la potentialul maxim.", a declarat Habibou pentru Prima TV.
"Habibou e un tampit. Pai, de ce n-a spus atunci? Ala, cu buletinul in mana nu stie cum il cheama. Steaua a pierdut campionatul din cauza Buzaului, e un cretin Habibou ala.", a reactionat Dumitru Dragomir pentru sursa citata.
"Stoichiță e un băiat umil și ar face bine să fie deschis cu Gigi! Va rezista la Steaua cu această atitudine!"
Giovani Becali ii dă sfaturi lui Mihai Stoichiță privind relația pe care ar trebui să o aibă cu patronul Stelei. Impresarul ii sugerează tehnicianului să aibă o atitudine umilă și să fie direct și deschis cu Gigi Becali.
Vărul latifundiarului a vorbit și despre Basarab Panduru, pe care il consideră un real câștig in staff-ul grupării din Ghencea.
"Stoichiță ar face bine să aibă o relație deschisă cu Gigi! Va rezista la Steaua dacă va avea această atitudine. E un băiat civilizat, un băiat umil, e foarte priceput in relația cu vărul meu. Panduru e un liant intre Stoichiță, Gigi și echipă și iși face foarte bine treaba. Știe fotbal mult și poate intreține și relația cu publicul.", a declarat Giovani Becali la gsptv.
Sursa: ProSport
Cu alte cuvinte, Lippi-pippi, ar fi bine sa-l lingi in c*r pe cioban mai cu "talent" ca sa stai mult si bine la Steaua, ca de priceput te pricepi tu ... ![]()
Habibou a mai dat o bomba: Steaua si-ar fi "pregatit" victoria din Ghencea cu Gloria Buzau, meci incheiat 5-0.
"Meciul Steaua-Gloria Buzau a fost aranjat. Toti jucatorii, Dica, Radoi, au spus asta in vestiar. Am castigat cu 5-0, iar la Buzau erau multi jucatori imprumutati de la Steaua, care nu au jucat la potentialul maxim.", a declarat Habibou pentru Prima TV.
"Habibou e un tampit. Pai, de ce n-a spus atunci? Ala, cu buletinul in mana nu stie cum il cheama. Steaua a pierdut campionatul din cauza Buzaului, e un cretin Habibou ala.", a reactionat Dumitru Dragomir pentru sursa citata.
Că meciul ăla a fost blat, am văzut-o și io și toată lumea. Țin minte că s-a scandat "Fără blaturi" atunci.
nu asta e ideea postului meu...uita-te ce pozitie are Dragomir in legatura cu declaratia asta...
Ala se ataca pentru ca stie ca e real ce a spus Habibou si ii e frica sa nu il ancheteze si pe el! ![]()
dinamuistii-rapidmuistii 1-1 ![]()
![]()
![]()
![]()
Dumitru Dragomir, presedintele LPF, nu a oferit detalii despre tipul de cancer de care sufera Mircea Sandu, insa sustine ca acesta nu are de gand sa iasa din fotbal.
"Are cancer si recunoaste asta! Nu se ascunde. Nu e cancer la colon, e vorba despre altceva. Sandu trebuie sa candideze la federatie, va castiga. E bine pentru sanatatea lui. Daca n-ar concura, ar fi deranj, pentru ca insatisfactia omoara organismul", a spus Dumitru Dragomir pentru EVZ.
" E bolnav saracu', face chimioterapie. A fumat de a rupt pamantul cate doua pachete pe zi, a tras si sprituri. I-a rezistat organismul foarte bine. I-am zis sa fie tare, orice se intampla", a mai spus Dragomir pentru sursa citata.
Chiar si cu handicapul acestei boli, Dragomir sustine ca Sandu nu are cum sa piarda alegerile din 2010. "Gica Popescu nu-l poate bate nici acum. N-are experienta. Ii trebuie doi-trei ani ca sa invete, asa cum a facut Lupescu. Peste patru ani, Lupescu va fi seful FRF", a mai spus Dragomir.
Un vesnic contestatar al lui Mircea Sandu, Ion Craciunescu refuza in ultima perioada sa mai faca declaratii despre seful FRF. "Nu vreau sa mai vorbesc despre el deoarece are probleme de sanatate si nu ar fi firesc", a explicat Craciunescu.
In ultima perioada, Mircea Sandu a fost mai mult timp plecat din tara, urmand tratamente la mai multe clinici din Europa
Se pare ca pana la urma exista o pedeapsa...
da bineinteles
Se pare ca pana la urma exista o pedeapsa...
Genul asta de pedeapsa nu ar trebui sa bucure pe nimeni...
In legatura cu Dragomir si cu meciul de cu buzaul ... E destul de evident ca a fost si el bagat in rahat si ii e cam frica sa nu il ancheteze si pe el.
Genul asta de pedeapsa nu ar trebui sa bucure pe nimeni...
A zis cineva ca se bucura de asta?
Dar vestea proasta e ca va candida...
Din nefericire,dupa o lupta cu boala,actorul Gheorghe Dinica a fost infrant.
Un mare actor a fost maestrul Dinica.
Il poate uita cine Lascarica? Poate uita cineva memorabilele interpretari ale maestrului?
Dumnzeu sa-l ierte si cheme langa El !
PS Mai tarziu va voi povesti o faza haioasa cu maestrul ce mi s-a intamplat acum ceva ani la mare.
RIP Gheorghe Dinica ! Mare actor si om .
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Maestrul DINICA!
Nu cred ca exagerez cand fac aceasta afirmatie,dar Gheorghe Dinica a fost actorul complet. Un actor care putea interpreta roluri foarte diferite,cu foarte mare usurinta. Un personaj carismatic.
Artistii adevarati au trecut in nefiinta. Se imputineaza numarul lor.
Au mai ramas cativa : Radu Beligan,Mircea Albulescu,Marin Moraru,Vladimir Gaitan, Mircea Diaconu s.a.
Scena despre care va povestesc s-a intamplat acum vreo 14 ani in costinesti. Dupa o noapte de plimbari pe la diferite terase cu o gasca de prieteni ne-am refugiat la Hotelul Forum din statiune. La bar era si Maestrul. Un amic al meu,mai luat la bord a intrat in niste discutii cu actorul. Foarte placut la discutii. In fine ,maestru a zis ca da o bere iar amicul meu luat la bord putin,a facut o gluma (avea tot respectul pentru indragitul actor):
"Maestre,dar eu stiam ca esti om de o sticla de vodka la 5 diminetata, nu de o bere"
S-a enervat Maestrul,dar foarte simpatic a inceput sa tipe :
" Ce,imi ceri tu mie socoteala cat beau?!"
Odihneste-te in pace, MAESTRE!