FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1403404405406407689»
Fan FC Steaua12.11.2009 14:28

Nu aceasta este solutia ne pare rau. Hai sunati acum si ghiciti solutia premii in valoare de ... blabla

Care este solutiaaaaaa?

godsaveultras12.11.2009 15:01
Care este solutiaaaaaa?

un lunetist?! :hmmm:

pacat insa ca nu are cine sa-l contacteze! :|

RaMs3s12.11.2009 16:36
Care este solutiaaaaaa?

Sunati acum !!!! Mai sunt doar 2 minute !!! Sa sune cinevaaaaaaa

alex_costin8012.11.2009 18:16

SOLUTIA E UNA SINGURA:

PUS LA ZID SI IMPUSCAT SAU OTRAVIT!

Gigi ORGANIZEAZA O MASA FESTIVA CHEAMA TOTI MACHEDONII,TOT NEAMUL LUI SORICESC IN FRUNTE BINEINTELES CU Argaseala,MACHE,Marcel ETC,MANINCA BEAU TOTI CA PORCI DANSEAZA SE SUIE PE MESE ETC,ETC IAR DUPA MIEZUL NOPTI MESAJ PE TELEFONUL MOBIL:"NEA Gigi FUSE BUNA MANCAREA?BEUTURA SI DESERTUL?LA CARE SFARSITUL ERA CAM ASA TE-AM FACUT FRAIERE AI CUMVA SPUME LA GURA DE-ABIA MAI POTI SA VORBESTI VEZI CUMVA IN CEATA ITI VINE CU LESIN?MORI LEPRA TE-AM OTRAVIT!

Adrian12.11.2009 19:32

Gasiti deosebirile daca puteti :)

70712187666cg0235mircea.jpg

Razvypitesti12.11.2009 20:21

ce este in a doua imagine zboara...restul este identic

Maye12.11.2009 20:22

Singura deosebire este fundalul.

Astristul12.11.2009 20:28

Pe langa ce a spus Maye, imbracamintea? :D

danimarcu12.11.2009 20:34

In prima poza apare o sticla verde de plastic in fata ... :whistle:

red&blue_boy12.11.2009 20:38

In prima poza sunt un dinamovist si un rapidist,iar in a doua poza doi rapidisti ! :D

MoWeed12.11.2009 20:40

In a 2-a poza, specimenele stau pe o creanga

john_8612.11.2009 20:54
In a 2-a poza, specimenele stau pe o creanga

Si in prima, dar nu se vede in poza

KERATOCONUS12.11.2009 22:10

In poza din stanga, ciorile sunt imbracate, deci nu li se vad penele. In poza din dreapta, ciorile sunt dezbracate, deci li se vad penele.  :look:

PS: Cam off topic, nu?...dar n-am putut sa ma abtin sa nu comentez.  :))

Fan FC Steaua13.11.2009 03:54

In prima poza cioara mai mare sta in stanga. In a doua poza cioara mai mica sta in stanga.

Sau prima a fost facuta inauntru, a doua in natura. E foarte greu sa-ti dai seama.

Sunati acum la 89.89.fetele.lui.Gigi si dati-le raspunsul corect, si putina carne.

Virgil13.11.2009 05:30

70712187666cg0235mircea.jpg

Asta e fabula si morala e ca fiecare cioara isi considera odrasla cel mai frumos copil (pui) din lume.

Virgil13.11.2009 05:35

Dupa ce si-a calcat in picioare gloriile din perioada de aur, Steaua isi umileste mai nou si jucatorii care au scris istorie in perioada recenta.

Desi Dorin Goian a castigat initial litigiul pentru o datorie de 20 de mii de euro, suma care reprezinta ultimul salariu al fundasului in Ghencea, conducerea Stelei a facut recurs dupa 30 de zile, insa a pierdut si la a doua comisie.

Astfel, Steaua risca neprogramarea in campionat pentru meciul cu Astra Ploiesti din etapa a XIV-a, in cazul in care ros-albastrii nu platesc datoria pana luni, ora 24:00.

Onlinesport

Cat de nenorocit poti sa fii, ca sa contesti un drept al unui om care ti-a muncit. Inca odata imaginea Stelei este patata de conducerea sa imatura, lipsita de cunostinte in materie de legislatie si argumente. Sa le fie rusine! Respect Goian.

E posibil sa nu fi existat lichiditati. Dar daca nu exista lichiditati ce se fac daca Bergodi castiga procesul intentat Stelei, in care a cerut 500.000 de euro despagubire? Interesant de urmarit.

MoWeed13.11.2009 09:07

Eu sper sa nu ne programeze!

Dorin Goian a facut multe pentru Steaua si este o nesimtire sa refuzi sa-i dai banii lui munciti. Dar cum Jiji considera ca angajatii lui ar trebui sa fie niste sclavi nu ma mira ca nu a mai vrut sa ii dea banii

Astristul13.11.2009 09:46

Dreptate pentru Dorin Goian si Cristiano Bergodi! Falimentati-l pe cioban, ca daca va plati amenzile astea s-au dus banii de transferuri pentru iarna! :D

crx13.11.2009 10:30

mai tineti minte cum spunea ciobanu "daca ai onoare, pleci si nu ceri nici-un ban"

pentru el nu conteaza cum te cheama, ce ai facut pentru el si cati bani i-ai produs.

din pacate ciobanul ii considera pe toti sclavii lui.

toti care pleaca de buna voie sau dati afara, ciobanu incearca sa-i arda la portofel.

mircea_1013.11.2009 10:43

bravo Goe, tufe-l pe cioban...

Astristul13.11.2009 11:42
toti care pleaca de buna voie sau dati afara, ciobanu incearca sa-i arda la portofel.

Sper ca de data asta, in cazul celor doi, sa fie exact invers! :)

cristian01413.11.2009 12:30
mai tineti minte cum spunea ciobanu "daca ai onoare, pleci si nu ceri nici-un ban"

pentru el nu conteaza cum te cheama, ce ai facut pentru el si cati bani i-ai produs.

din pacate ciobanul ii considera pe toti sclavii lui.

Vorba aia romaneasca..."hotii striga hotii". Pai jegul asta de Becali vorbeste de onoare si demnitate, de parca ar fi inzestrat cu asemenea calitati morale de cand lumea.

Una peste alta, Steaua a devenit o curva, trimisa la produs de clanul mafiot.

ArmyLand13.11.2009 12:53

Nemernicul, cand era sigur de un transfer nu-i mai dadea jucatorului salariul si primele in ultimele luni, iar la plecare in euforia momentului ii baga o hartie sub nas cum ca jucatorul sa semneze ca nu mai are pretentii la bani. Pe Goian l-a prins curiozitatea si a citit-o asa ca nu l-au mai putut duce. Cat de nemernic trebuie sa fii sa declari ca esti mare bogatan, dar sa nu-i platesti 20000 de euro unui om care a trudit pentru ei. Oare nu se crapa pamantul sa te inghita? Arza-te-ar iadul sa te arda de fatarnic si fariseu, Belzebuth ce esti tu.

mountytoma13.11.2009 15:53

sa se tina de cuvant cand pleaca din Ghencea. sa plece si sa nu ceara nici un ban. cum? la el nu se pune? doar la ceilalti? si il f...m in gura toti deodata sau pe rand?

Astristul13.11.2009 21:38
Argăseală nu face niciun pas inapoi in războiul cu fanii!

"Din retur, lucrurile se vor liniști și cu fanii" Vezi cine vor fi noile vedete din Ghencea

Steaua se pregătește pentru noua eră! Valeriu Argăseală nu vrea să facă niciun pas in spate in războiul cu suporterii, dar spune că in Ghencea va fi pace din retur. Președintele Stelei știe și cine ii va ridica pe fani in picioare in următorii ani: Văduva, Năstăsie și Albu vor fi viitoarele vedete!

"Când suporterii o să se comporte civilizat pe un stadion de fotbal, atunci o să fie bine primiți! Nu o să facem niciun pas inainte dacă trecem cu vederea faptul că vin și injură. Din discuțiile pe care le-am avut cu toate echipele cu care am jucat, au fost probleme cu suporterii. Trebuie să trecem și de perioada asta și să vedem că ăstia sunt pașii care ne rămân. O să vină și fanii inapoi pe stadion, dar, dacă ești suporter, trebuie să vii să te comporți civilizat. Mulți imi spun că nu pot veni cu soțiile sau copii la stadion pentru că unii se poartă cum se poartă! Dacă suporterii sunt violenți, și câștigurile din publicitate vor fi mai mici. Din retur, eu cred că lucrurile se vor mai liniști și vor intra in normal", a declarat Argăseala la Telesport

Steaua invață de la turci!

"Și Stoichiță și Panduru a avut discuții cu fanii, dar pe Stoichiță l-au făcut sluga, lui Panduru i-au cerut să nu vină in Ghencea. Ceea ce trebuie să facă un suporter, nu are nimic in comun cu ce fac fanii in Ghencea. Indiferent de explicații! Am avut o discuție cu șefii lui Fenerbahce, iar unul dintre subiecte a fost legat de suporteri. Mi-au spus că au avut parte de același lucru: de un război cu fanii! I-au interzis, au cerut autorităților să ii evacuze și acum au o galerie numai cu suporteri care nu le fac probleme", a mai spus președintele Stelei, care știe și care vor fi viitoarele vedete ale echipei

"Văduva, Năstăsie și Albu vor fi trei nume de care veți auzi la Steaua peste doi, trei ani!"

Argăseală crede că abia peste zece ani arena din Ghencea va arăta altfel, iar intrarea pe stadion se va face in doar 20 de minute!

Sursa: ProSport

Muriti bai sclavilor! Om mai terminat ca Argaseala n-am mai vazut in viata mea. Azi spune ca X e bun (ca asa a zis patronu'), maine spune ca X e prost (tot pentru ca asa a zis patronu')!

«1403404405406407689»