FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1404405406407408689»
Stryker13.11.2009 23:43

Argaseala asta e un manager de doi lei, dar un lingau profesionist ... :sick:

ArmyLand14.11.2009 05:42

Pai da bai slugareala la Fenerbahce s-au linistit pentru ca au venit investitori si au bagat bani nu ca asta de-l pupi tu in ruc care doar a imprumutat clubul si a luat tot felul de resapati. Nea slugareala nu o sa fie nicio liniste pana cand voi nu veti pleca. Ia plecati voi din Ghencea si sa vedeti ce galerie va avea Steaua in secunda doi.

red&blue_boy14.11.2009 07:51

Exact,comparam situatia cu cea de la Fenerbahce...Nu va este rusine?Bai Jiji si Sclavaseala,cand o sa bagati si voi bani ca cei de la Fener,cand o sa faceti stadion ca cei de acolo,mai vorbim...Si nu cred ca la turci s-a procedat ca la noi intr-un asa zis conflict cu galeria.Astea-s abureli de-ale lui Argaseala...Ca sa vezi ca el cu Jiji ar fi cei mai pasnici si civilizati oameni...

Astristul14.11.2009 14:21
red&blue_boy15.11.2009 00:50

Era normal ca asa o sa se intample...Cand se considera ca cineva a facut ceva bine la Steaua si nu e el respectiuvul,Jiji improasca cu noroi.Atunci se mai mira ca ce are Hagi cu el...

Astristul15.11.2009 13:20

Ogăraru inapoi in Ghencea:

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...-in-Ghencea.htm

Oga, stiu ca ne citesti forumul si daca ne iubesti, te rugam din suflet sa nu mai vii in cocina asta. Ciobanul s-ar folosi de tine ca sa ne inchida gura si tu stii foarte bine asta. Mai bine du-te la alta echipa din Olanda decat sa vii acum la noi!

BAF-kimi16.11.2009 13:48

Ceea ce era evident ca se va intampla, s-a confirmat: Mitica Dragomir a fost reales ca sef al Ligii Profesioniste de Fotbal

Singurul club prezent care s-a abtinut de la vot a fost Unirea Urziceni, in timp ce Pandurii Tg. Jiu nu a avut niciun reprezentant, refuzand sa se prezinte.

Dumitru Dragomir este presedintele LPF din 1996, el fiind reales in aceasta functie in septembrie 2000 si noiembrie 2005.

"Azi, in Adunarea Generala am fost reales in functia de presedinte pentru urmatorii patru ani. E o surpriza placuta, ma simt in al noualea cer. Am avut emotii, pentru ca a fost un membru lipsa si un altul s-a abtinut. Acum ma duc acasa sa ma imbat cum nevasta-mea. Cand esti recunoscut ca o autoritate, ca un om care face treaba, e normal ca se voteaza omul. Eu sunt constient ca s-a votat omul Mitica Dragomir, pentru ca omul sfinteste locul. Eu am fost prieten cu toata lumea, am fost echidistant. De suparat, o sa-i mai supar eu, ca asa se intampla, dar sunt un luptator si ma voi lupta in continuare."

KERATOCONUS16.11.2009 14:01

mitica a fost reales la al V-lea congres! :shit:

Maye16.11.2009 14:15

Ales de dragii sai tovarasi.

cristy.steaua2116.11.2009 15:29

1. Hrebenciuc: "Fanii să aleagă președintele!", Gigi: 'Nu dau puterea la 4.000 de vagabonzi

2 Bilete la meciurile Stelei II! "Dacă il injură pe Gigi, să fie pe bani!" 5 lei biletu` :ce_oameni:

Daniel-Ionut16.11.2009 15:55
2 Bilete la meciurile Stelei II! "Dacă il injură pe Gigi, să fie pe bani!" 5 lei biletu` :ce_oameni:

Cine a zis asta? :)

Pai nici macar nu au publicat undeva ca tr sa cumperi bilet... :thumbdown:

Am fost si intervievat de sport.ro cu ocazia asta :naughty: (pentru poze si autografe vb cu impresarul meu) :D

razvan2816.11.2009 18:16

Ca tot veni vorba de Steaua II , ar fi cazul sa fie luati cativa jucatori de acolo pt ca la ei chiar am vazut dorinta , am vazut ca VOR sa joace fotbal , fata de cativa jucatori "valorosi" ai echipei mari care cred ca prin prezenta pe teren au devenit omul meciului...

dayra16.11.2009 18:53
Mitica Dragomir a fost reales ca sef al Ligii Profesioniste de Fotbal

Culmea votului: sa fie un singur candidat si acela sa piarda alegerile :rolleyes:

Toti alcoolistii si drogatii striga [puncte puncte puncte] mitica de la Liga.

AG16.11.2009 18:59
Ca tot veni vorba de Steaua II , ar fi cazul sa fie luati cativa jucatori de acolo pt ca la ei chiar am vazut dorinta , am vazut ca VOR sa joace fotbal , fata de cativa jucatori "valorosi" ai echipei mari care cred ca prin prezenta pe teren au devenit omul meciului...

nu fac fatza

MoWeed16.11.2009 23:40
"Jucatorii Stelei din 1986 au constituit ulterior nucleul de baza al echipei nationale, la care s-au mai adaugat multi altii promovati de mine. Vreau sa-i mai amintesc domnului Lucescu faptul ca, in 1989, cand am preluat Steaua, schimbasem 9 jucatori din echipa care cucerise Cupa Campionilor Europeni si mai ajunsese o data in semifinalele acestei competitii. Asa ca stiu foarte bine ce inseamna o reconstructie. Cat despre titlurile pe care sustine ca i le-a furat Steaua, eu zic sa-l intrebati mai bine pe el ce inseamna sa furi. Totul este in imaginatia lui, iar parerea mea este ca si-a depasit cu mult zona pe care o stapaneste", a spus Anghel Iordanescu la gsptv.

Referitor la situatia echipei nationale, Anghel Iordanescu sustine ca Mircea Lucescu ar trebui sa vorbeasca mai putin despre munca fiului sau.

"Mircea Lucescu este intr-o mare eroare. Ar trebui sa vada declaratiile pe care le-am acordat in ultima perioada. Il sustin pe Razvan Lucescu, el are nevoie de rabdare si noi, cei din fotbalul romanesc, trebuie sa-i acordam timp. Ca rezultate, e pe un drum bun. Ca joc, mai sunt multe de facut. Mircea Lucescu greseste cand vorbeste atat de mult despre echipa nationala, pentru ca poate fi acuzat de subiectivism", a adaugat Iordanescu.

Bine macar ca raspund fostele glorii, ca de la club nu ne putem astepta la asa ceva...

Stryker17.11.2009 00:51
mitica a fost reales la al V-lea congres! :shit:

Trecand la o parte peste felul cum a fost ales ... eu vin cu intrebarea ce face el concret acolo la Liga si nu pot sa faca altii ? care sunt atributiile lui ?

AG17.11.2009 06:28

cum dracu sa nu fie reales daca a fost singurul candidat ..wtf..

_yang17.11.2009 11:44
Constantin Carstea joaca din nou fotbal cu Dobrin

Fostul fotbalist, antrenor si presedinte de club, Constatin Carstea, a incetat din viata, in noaptea de duminica spre luni, plecand la Dumnezeu sa joaca fotbal cu bunul sau coleg si prieten, Nicolae Dobrin.

A fost colegul de camera al lui Nicolae Dobrin in cantonamente, mai bine de 12 ani. "Am atatea amintiri cu Gicu, incat as putea scrie o carte", spunea Carstea la inmormantarea lui Dobrin.

Constantin Carstea a fost de doua ori campion cu FC Arges, in 1972 si 1979. Marele sau regret este ca la fotografia echipei campioane din anul 1972 nu este si el. "Este marele meu regret ca nu sunt in acea poza. Clubul nu avea decat 17 tricouri, iar atunci cand s-a facut fotografia, eu n-am mai apucat un tricou", spunea Carstea in urma cu cateva luni.

La sfarsitul anilor '90 Jean Padureanu a fost numit conducaror la lotul divizionar B, iar Carstea si Mihai Stoichita, antrenori. "De teama zborului cu avionul, Costel s-a intors in ultima clipa de la scara avionului. Si astazi a regretat ca nu s-a dus in acel turneu din America Latina, dupa care Stoichita a ramas sa antreneze in Panama", spunea duminica fratele sau, Nelu Carstea.

La inmormantarea "Printului din Trivale", Constantin Carstea a tinut un discurs in numele colegilor de echipa de la FC Arges. "A vorbit atunci asa de frumos de Dobrin, si nimeni nu stia ca, la fel a Gicu, era si el bolnav si facea tratament cu citostatice", a spus printre lacrimi, fratele sau, Nelu Carstea.

onlinesport

Joy of old times...

1on17.11.2009 18:59

"Din ce mi-a spus avocatul, Steaua trebuia să facă recurs in decurs de 3 zile după decizie și apoi am aflat că incearcă să tergiverseze cazul. Eu nu am primit de la Becali niciodată alți bani in afară de cei ce mi se cuveneau. Nu știu ce vrea domnul Becali de la mine. Așteptam măcar un telefon de la club prin care să iși ceară scuze sau să imi spună că vor intârzia puțin cu plata. Eu mi-aș fi dorit să se incheie altfel lucrurile", a declarat Goian la gsptv.

Dorin Goian i-a dat mÏ…ie la cioban!

razvan2817.11.2009 19:14

Respect Goian pt asta :D

cristy.steaua2117.11.2009 20:24

Scaunele OMP, disponibile pentru suporteri

FC Steaua Bucuresti anunta ca, incepand cu aceasta saptamana, scaunele OMP, care echipeaza bancile de rezerve de pe stadionul nostru, pot fi gasite si in FCSB Official Stores de la stadion si din complexul comercial Unirea. Scaunul OMP imbina exclusivismul, confortul, senzatiile sportive si mobilitatea. Este cel mai mobil scaun de birou si, daca nu te poti desparti de el, ai posibilitatea sa alegi si varianta cu adaptor pentru masina. Omologat FIA, scaunul OMP costă 2.199 lei si include suportul de birou.

Lider in productia de echipamente sportive si motorsport, OMP este prima companie din lume care a echipat cu scaune de competitie bancile tehnice ale unui club de fotbal, in Italia. Prin parteneriatul pe care Colina Motors l-a finalizat in luna august 2009 intre F.C. Steaua Bucuresti si OMP, bancile jucatorilor de rezerva de pe stadionul Steaua au fost echipate cu scaune OMP, similare celor folosite in competitiile auto.

scaun_omp_princ.jpg

AG18.11.2009 07:12

belea asta, dar eu zic sa nu mai cumparam nimic din magazinele clubului, sa bagam alti bani in buzunarul ciobanului care a recunoscut k ia din banii clubului cand vrea ??? boicot total fratilor, nu mai bagati bani in club

AG18.11.2009 15:08

Iuliu Muresan :

"Prima echipa cu care am tinut a fost Steaua deoarece castiga multe campionate, a castigat Cupa Campionilor in 1986... Facea multe performante", a spus Iuliu Muresan pentru Digi Sport.

"Am tinut cu Steaua pana cand am venit la CFR Cluj. Dupa ce am ajuns aici nu am mai putut tine cu Steaua", a precizat Muresan.

de-am avea asa presedinte la Steaua...

MoWeed18.11.2009 15:54

@AG

Om mai duplicitar ca asta n-am mai vazut. Se da imaculat cand de fapt este la fel de murdar ca oricare alt presedinte din Liga 1

Daniel-Ionut18.11.2009 16:38

Meciul dintre Astra și Steaua se va juca luni, de la ora 16:00, și nu de la ora 18:00, așa cum era stabilit inițial.

«1404405406407408689»