auzi ma nene, nu incerca sa ne impui tu punctul tau de vedere , ti-ai spus parerea ta si restu nu ne intereseaza, se pare k esti singuru de aici care nu apreciaza k Tudor a jucat 6 ani la Steaua si a aparat bine,iar caderile sale de forma venind in urma accidentarilor, repeti mereu aceleasi lucruri probabil ne crezi tampiti, din ce stiu eu fiecare e liber sa-si dea cu parerea dar nu suntem obligati sa fim de acort cu ce zici tu.. restul portarilor de care ai spus au jucat in perioade diferite la Steaua,perioade in care se faceau performante, un portar nu poate face singur performanta, mai are in teren 10 coechipieri alaturi de care poate face asta, daca echipa nu joaca bine asta nu inseamna k portarul nu are valoare.
Vezi ca Nae a jucat mai mult la Steaua ca Tudor. Pe el de ce nu-l apreciezi?
Caderile de forma ale lui Tudorel nu l-au tinut decat foarte putin departe de gazon. Ce l-a tinut departe de gazon a fost valoarea. Mai bine zis valoarea lui Hamutovski. Din cate tin eu minte, Tudor a fost sanatos tot timpul cat bielorusul apara la Steaua.
Asa cum tu nu trebuie sa fii de acord cu mine ca Tudor a fost un portar un pic peste mediocru, nici eu nu trebuie sa fiu de acord cu ideea ta cum ca trebuie pupat in cur pentru ca a stat 6 ani la Steaua.
Atat de bun era Tudor incat s-a retras la 32 de ani, dupa ce nu prea a jucat pe la CFR si u Cluj.
Din toate amintirile mele cu Martin Tudor, doar una stiu sigur ca nu o voi uita niciodata.
Era intr-o dimineata, in Cluj, acum cativa ani. Martin apara la CFR si aveau meci cu spurcatii. L-am vazut pe strada, l-am salutat si i-am zis "Martine sa ii rupeti pe dinamovisti!". La care el s-a intors si s-a uitat frumos la mine, cu niste ochi injectati, cu o grimasa pe fata care poate sa vina doar de la biciul crunt al mahmurelii si m-a masurat din privire cu asa un dezgust ca m-am oprit si cam 2 secunde ne-am uitat ca prostii unul la celalalt. Eu am plecat, el a plecat. Si in seara aia cainii i-au dat 4.
Atat de bun portar era Martin Tudor.