FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1406407408409410689»
Ronnie20.11.2009 19:19

Ca si junior sa lucrezi cu Martin Tudor este extraordinar. Putini au sansa aceasta. Altii sunt antrenati de oameni care nici macar nu au bifat un meci in Divizia A si ajung sa fie titulari la echipa nationala (Pantilimon). Important este talentul.

Eu stiam ca Tudor a plecat de la Steaua din probleme cu conducerea si alte prostii. Si cand s-a dus la Cluj, echipa ungurilor era o echipa normala a campionatului, nicidecum o concurenta a Stelei in lupta pentru titlu.

_yang20.11.2009 19:28
Doar faptul ca, o buna perioada de timp, am avut portari slabi(Lung, Nae, Carlos, Cernea), portari pe care Martin Tudor ii "facea", nu inseamna ca Martin Tudor a fost un portar bun. Cat despre stelismul sau, sa ne aducem aminte cum a fugit el de la Steaua, la CFR, pentru bani mai multi.

Faptul ca a fost recrutat de argatseala spune multe.

Nu mai invarti adevarul cum iti convine tie...

Martin Tudor a fost inlaturat de la Steaua pentru ca era considerat omul lui Piturca... Am si un articol de ziar in care povesteste exact ce s-a intamplat atunci, articol la care bineinteles argatii au preferat sa nu comenteze prea multe... Asa cum au facut-o mereu cand ciobanul a trecut peste ei in luarea deciziilor.

Te rog nu ma pune sa caut un aparat foto de imprumut ca sa ma crezi... :P

fredysteaua20.11.2009 22:33

adriane aberezi grav...mai multe nu spun ca n-am chef sa scriu si nici nu voi avea pt lucru asta

mai bine abtine-te :) tu chiar nu vezi ca pt tine toata lumea e proasta? du-te tu si cheama-l pe oliver kahn sa antreneze 2 PORTARI de 16 ani

Martin Tudor tot respectul meu!!

stelist si dupa moarte20.11.2009 23:26

Fratilor, pana la urma la ce ora e meciu' cu Astra¿ Ca m-au zapacit maimutoii astia din presa,ba la 4,ba la 6,sa le-o dau la muy si lor si ciobanului,mersi anticipat. :steag_cruce_invers: cand Jiji o sa moara o sa fie chef in tara :bananadance:

godsaveultras20.11.2009 23:57

pana la urma ce se intampla?! lasand la o parte capacitatile si aptitudinile lui Martin Tudor, e bine sau e rau ca a venit la juniori?peste scurt timp cand o fituica,indiferent de numele ei, care intoxica lumea va scrie ca el de fapt a fost adus la club de sclavul Argaseala si ca "iaaa uiteeee ce face nea Vali,e ocupat,etc". si va iesi la iveala mandria din presedinte sau inspiratia finantatorului! toti vom spune ca a ales gresit.Fc Steaua din cauza asta traieste pentru ca nu au curaj sa refuze!nici Panduru,nici Stoichita,nici Martin Tudor...sa nu mai vina nimeni cat timp clica asta nu pleaca.sa plece toti si sa-i lase cu, curu'-n balta! rufay,rada si ceilalti sa plece pentru ca la Fc Steaua se autodistrug. p.s. Gigi si nea Vali homosexualii!

Daniel-Ionut21.11.2009 07:03

Daca nici Martin Tudor nu a fost portar... atunci cine? Carlos? :blink:

AG21.11.2009 08:18

M.Tudor nu a fost un portar excelent, dar a fost unul bun, cu reflexe foarte bune,probabil uitati de cate ori a stat departe de teren din cauza accidentarilor, cum spunea si cineva intr-un post anterior, pentru niste pusti de 16 ani , sa fii antrenat de Martin Tudor iti da mai multa incredere si dorinta de a invata cat mai multe.

aici nu e vorba doar de practica, e si teorie,pe care ce-i mici trebuie sa o inteleaga, sa aibe o viziune a jocului, sa anticipeze cat mai bine, lucru la care Martin Tudor era foarte bun.

ramane de vazut daca in urmatori 3-4 ani va promova un tanar talent,pana atunci mult succes si bafta.

bine ai revenit tudorica

Adrian21.11.2009 13:40

Bine ma, aveti dreptate, Martin Tudor era un portar senzational. Atat era de bun incat, atunci cand il avea, Steaua cauta portar. Si, cand l-a adus pe Hamutovski, atat de bun era Martin Tudor incat Bielorusul a intrat direct titular.

Atat de bun era Martin Tudor incat nu a plans nimeni dupa el cand s-a dus la CFR pentru bani, lasand Steaua balta.

Daca il comparati cu Rotaru sau Lung Jr., da, Martin Tudor e un portar extraordinar. Dar, daca il comparati cu Ritli, Stangaciu, Stelea, Gherasim, Hamutovski sau Zapata, realizati ca e un descult. Intre el si columbian e chiar distanta de ani lumina. Nici nu se pune problema de comparatie.

A avut si el un retur bun de campionat, atunci cand Zenga l-a dat afara pe Hamutovski pentru ca s-a certat cu el si deja l-ati ridicat la rang de "fost mare portar al Stelei"(asa ii zic astia din presa acum). Azi-maine o sa ii ridicati statuie lui Cernea pentru reflexele de pe Bernabeu.

AG21.11.2009 14:59

auzi ma nene, nu incerca sa ne impui tu punctul tau de vedere , ti-ai spus parerea ta si restu nu ne intereseaza, se pare k esti singuru de aici care nu apreciaza k Tudor a jucat 6 ani la Steaua si a aparat bine,iar caderile sale de forma venind in urma accidentarilor, repeti mereu aceleasi lucruri probabil ne crezi tampiti, din ce stiu eu fiecare e liber sa-si dea cu parerea dar nu suntem obligati sa fim de acort cu ce zici tu.. restul portarilor de care ai spus au jucat in perioade diferite la Steaua,perioade in care se faceau performante, un portar nu poate face singur performanta, mai are in teren 10 coechipieri alaturi de care poate face asta, daca echipa nu joaca bine asta nu inseamna k portarul nu are valoare.

uvictor21.11.2009 15:02
Bine ma, aveti dreptate, Martin Tudor era un portar senzational. Atat era de bun incat, atunci cand il avea, Steaua cauta portar. Si, cand l-a adus pe Hamutovski, atat de bun era Martin Tudor incat Bielorusul a intrat direct titular.

Atat de bun era Martin Tudor incat nu a plans nimeni dupa el cand s-a dus la CFR pentru bani, lasand Steaua balta.

Daca il comparati cu Rotaru sau Lung Jr., da, Martin Tudor e un portar extraordinar. Dar, daca il comparati cu Ritli, Stangaciu, Stelea, Gherasim, Hamutovski sau Zapata, realizati ca e un descult. Intre el si columbian e chiar distanta de ani lumina. Nici nu se pune problema de comparatie.

A avut si el un retur bun de campionat, atunci cand Zenga l-a dat afara pe Hamutovski pentru ca s-a certat cu el si deja l-ati ridicat la rang de "fost mare portar al Stelei"(asa ii zic astia din presa acum). Azi-maine o sa ii ridicati statuie lui Cernea pentru reflexele de pe Bernabeu.

Sincer, cu Ritli si Gherasim l-as compara, dar e doar o parere personala!

razvan2821.11.2009 17:11

Nu a fost un portar foarte bun dar a fost bun...peste alti "super portari" precum Carlos , Andrey sau Vatca dar sub Ritli , Lung , Hamutovski sau Zapata.

Adrian21.11.2009 17:42
auzi ma nene, nu incerca sa ne impui tu punctul tau de vedere , ti-ai spus parerea ta si restu nu ne intereseaza, se pare k esti singuru de aici care nu apreciaza k Tudor a jucat 6 ani la Steaua si a aparat bine,iar caderile sale de forma venind in urma accidentarilor, repeti mereu aceleasi lucruri probabil ne crezi tampiti, din ce stiu eu fiecare e liber sa-si dea cu parerea dar nu suntem obligati sa fim de acort cu ce zici tu.. restul portarilor de care ai spus au jucat in perioade diferite la Steaua,perioade in care se faceau performante, un portar nu poate face singur performanta, mai are in teren 10 coechipieri alaturi de care poate face asta, daca echipa nu joaca bine asta nu inseamna k portarul nu are valoare.

Vezi ca Nae a jucat mai mult la Steaua ca Tudor. Pe el de ce nu-l apreciezi?

Caderile de forma ale lui Tudorel nu l-au tinut decat foarte putin departe de gazon. Ce l-a tinut departe de gazon a fost valoarea. Mai bine zis valoarea lui Hamutovski. Din cate tin eu minte, Tudor a fost sanatos tot timpul cat bielorusul apara la Steaua.

Asa cum tu nu trebuie sa fii de acord cu mine ca Tudor a fost un portar un pic peste mediocru, nici eu nu trebuie sa fiu de acord cu ideea ta cum ca trebuie pupat in cur pentru ca a stat 6 ani la Steaua.

Atat de bun era Tudor incat s-a retras la 32 de ani, dupa ce nu prea a jucat pe la CFR si u Cluj.

Din toate amintirile mele cu Martin Tudor, doar una stiu sigur ca nu o voi uita niciodata.

Era intr-o dimineata, in Cluj, acum cativa ani. Martin apara la CFR si aveau meci cu spurcatii. L-am vazut pe strada, l-am salutat si i-am zis "Martine sa ii rupeti pe dinamovisti!". La care el s-a intors si s-a uitat frumos la mine, cu niste ochi injectati, cu o grimasa pe fata care poate sa vina doar de la biciul crunt al mahmurelii si m-a masurat din privire cu asa un dezgust ca m-am oprit si cam 2 secunde ne-am uitat ca prostii unul la celalalt. Eu am plecat, el a plecat. Si in seara aia cainii i-au dat 4.

Atat de bun portar era Martin Tudor.

MoWeed21.11.2009 17:44

Ma repet, de ce trebuie neaparat ca un antrenor sa fi fost un mare jucator?

Daniel-Ionut21.11.2009 17:48

Hai ca exagerezi, nu era asa slab precum il faci sa para... din 2000 pana in prezent Martin Tudor este cam al 3-lea portar ca valoare pe care l-a avut Steaua dupa Hamutovski si Zapata

AG21.11.2009 17:53
Ma repet, de ce trebuie neaparat ca un antrenor sa fi fost un mare jucator?

k asa vrea Adrian :))

David21.11.2009 17:54

Trebuie sa stii ceva pentru a avea ceva de transmis,nu?

Adrian21.11.2009 18:28
Hai ca exagerezi, nu era asa slab precum il faci sa para... din 2000 pana in prezent Martin Tudor este cam al 3-lea portar ca valoare pe care l-a avut Steaua dupa Hamutovski si Zapata

Asta e ceva regretabil pentru noi, nu o performanta personala a lui Martin Tudor.

MoWeed

Un antrenor de echipa de fotbal nu e tot una cu un antrenor de juniori. V-am mai spus asta de mai multe ori. La juniori te ocupi de pregatirea individuala a fiecarui jucator.

Eu am pus niste intrebari si inca nu am primit raspuns. Ce ii poate invata Martin Tudor pe tinerii portari stelisti?

Duckadam a invatat de la Iordache, alt fost mare portar al Stelei. Ce e Duckadam? Un fost mare portar al Stelei.

Un fost fotbalist foarte bun poate oricand sa scoata juniori buni. Pentru ca stie ce sa le ceara, stie ce au bun si ce au rau, ii vede. Are ochi format! Poate ati mai auzit expresia asta.

La un club ca Steaua trebuie sa vina doar antrenori de nivelul Stelei. Ori Martin Tudor nu e un antrenor de nivelul Stelei. Ce facem acum? Il huiduim pe Hagi(as fi zis si Lacatus da' stiu ca multi dintre voi inca nu vor sa admita ca s-a facut de rahat) si il lasam pe Tudor in pace?

Hai fratilor sa nu facem discriminare.

Daniel-Ionut21.11.2009 18:35
Ce facem acum? Il huiduim pe Hagi(as fi zis si Lacatus da' stiu ca multi dintre voi inca nu vor sa admita ca s-a facut de rahat) si il lasam pe Tudor in pace?

Hagi si Lacatus nu sunt antrenori de copii si juniori ;)

Propun sa faci niste pancarde si sa mergi la antrenamentele de dimineata ale copiilor si sa il contesti pe Tudor, daca tot ti s'a pus pata pe el :naughty:

Adrian21.11.2009 18:36

Ce-am zis eu si ce-ai inteles tu.

AG21.11.2009 18:58

hai ma gata, da-l in spanac, ne fute pe noi grija de Tudor, oricum copii aia or sa plece din Ghencea atata timp ciobanu aduce ce jucatorii vrea si face echipa ..

MoWeed21.11.2009 21:15
La un club ca Steaua trebuie sa vina doar antrenori de nivelul Stelei. Ori Martin Tudor nu e un antrenor de nivelul Stelei. Ce facem acum? Il huiduim pe Hagi(as fi zis si Lacatus da' stiu ca multi dintre voi inca nu vor sa admita ca s-a facut de rahat) si il lasam pe Tudor in pace?

Eu nu l-am huiduit niciodata pe Hagi, ba chiar am zis de mai multe ori ca a stat la Steaua prea putin si ca eu cred ca ar fi facut treaba daca ramanea la Steaua.

Nu am zis ca trebuie sa-l pupam in fund; am zis doar ca trebuie mai intai sa vedem cat este de priceput si ca nu trebuie sa-l judecam inca din ziua in care a fost angajat

AG21.11.2009 23:08

sa te dai cu ruj ma :bananadance:

Adrian22.11.2009 11:59
Gigi Becali a venit fără buletin la vot

:bananadance: ahhahahhahaha

nici macar Gigi nu voteaza cu Gigi :))

Daniel-Ionut22.11.2009 13:47

Cea mai proasta persoana in viata... pana si batranii aia de la tara care nu stiu sa scrie si sa citeasca s'au dus cu buletinele...

PAC PAC!

red&blue_boy22.11.2009 13:50

Pai lui nu-i trebuie buletin,el trebuie sa mearga cu o poza cu un urangutan !!!

«1406407408409410689»