Ca surpriza, rezultatul asta se compara cu participarea echipei nationale de bob a Jamaicai la olimpiada
Ca surpriza, rezultatul asta se compara cu participarea echipei nationale de bob a Jamaicai la olimpiada
Bob... bob. Brazilienii la fotbal, Schumaher la Formula 1, elvetienii la ceasuri... noi la bob. Bob!
www.schiori.gsp.ro
Romania, locul 18 in Cupa Mondiala de BobIn urma cu cateva saptamani stateam de vorba cu Dominicel, secretarul general al Federatiei Romane de Bob si Sanie. Omul imi spunea ca se spanzura daca nu se califica cu cel putin 10 oameni la Jocurile Olimpice de la Vancouver. L-am crezut un nebun si i-am propus sa facem un interviu. Din pacate, m-a palit gripa si n-am mai ajuns sa ne intalnim. Azi-noapte, Dan Marinescu, cel mai mare fotograf in viata m-a anuntat ca Romania s-a clasat pe locul 18 in cadrul Cupei Mondiale de Bob, in proba echipajului de patru persoane. Echipa tarii noastre, formata din Nicolae Istrate, Ionut Andrei, Ioan Dovalciuc si Florian Craciun, a reusit aceasta performanta la Lake Placid. Stirea a fost difuzata si pe Yahoo, ceea ce e mare lucru. Stirea mi-a venit in fata cu noaptea in cap si, fara sa judec, am scris ca Romania s-a clasat pe locul al doilea.
http://schi-Romania.blogspot.com/2009/11/r...ondiala-de.html
Asa face gsp-ul stiri...
care echipa?astia spun k echipajul d 4 a ocupat locul 2
Gigi Becali va fi spectator de lux la cel mai asteptat meci al anului - El Clasico dintre Barcelona si Real Madrid! Becali va urmari pe viu confruntarea dintre Pep Team si Proiectul Florentino Perez.
Becali se lauda ca insusi presedintele Joan Laporta l-a invitat sa urmareasca marele derby de la tribuna oficiala de pe Camp Nou.
"Mi-a trimis Laporta doua invitatii langa el la loja, la Barca " Real. Presedintele Sevillei, Del Nido mi-a spus ca i-am purtat noroc si ca, daca va castiga campionatul in Spania, voi fi primul roman care va ridica Cupa", a spus Becali la gsptv.
Ce bun ar fi un banner la meciul asta!
Nu se duce la Barcelona - Real Madrid, pentru ca El Clasico se disputa in aceeasi zi si la aceeasi ora cu Steaua - Vaslui, si nu vrea sa rateze inca o portie de
din partea noastra. ![]()
Se duce la naiba si Becali....El si El Classico...Nu mai e nici fraierul de Calderon la Real...
o zi buna domnilor!
Becali sa nu uite un lucru : l-au invitat (daca este adevarat) pt ca este conducatorul lui Steaua Bucuresti nu pentru ca este el Becali. Cred ca as rade o saptamana daca ar fi un banner pe Camp Nou !
Cred ca stirea zilei ar fi ca Liverfool nu merge mai departe in Cl. Let's party! ![]()
Cum sa te chinui asa cu Debrecen? Pai cine e Debrecen? Sa fim realisti...daca termina pe locurile 6-7 sezonul asta sa se considere foarte baftosi.
@Vlad Bogdan
Nu sunt fan Liverpool, dar am vazut azi noapte rezumatul si nu mi s-a parut ca s-au chinuit. Inafara de 2 ocazii ale ungurilor, cormoranii au cam fost calare pe ei tot meciul, doar ca nu a intrat in plasa de mai multe ori. Posesie 65% Liverpool, multe suturi, multe faze, de astea.
Oricum, decat Fiorentina lui Adi Coca Mutu preferam pe Liverpool.
LE: A nu se citi ca sunt impotriva drogurilor
, ci doar impotriva dobitocilor care isi acutizeaza prostia cu substante.
Asa e, dar poate se accidenteaza naibii iarasi. Nu avem noi atata noroc. Drogatu` naibii!
Ce babe nenorocite sunteti! Fix ca niste babe va comportati...
Ca niste fufe mai exact.
Gigi Becali va fi spectator de lux la cel mai asteptat meci al anului - El Clasico dintre Barcelona si Real Madrid! Becali va urmari pe viu confruntarea dintre Pep Team si Proiectul Florentino Perez.
Becali se lauda ca insusi presedintele Joan Laporta l-a invitat sa urmareasca marele derby de la tribuna oficiala de pe Camp Nou.
"Mi-a trimis Laporta doua invitatii langa el la loja, la Barca " Real. Presedintele Sevillei, Del Nido mi-a spus ca i-am purtat noroc si ca, daca va castiga campionatul in Spania, voi fi primul roman care va ridica Cupa", a spus Becali la gsptv.
Ce bun ar fi un banner la meciul asta!
Apropo de declaratiile de aseara, astazi dupa-amiaza, cand eram la masa, am prins reluarea de pe gsptv a emisiunii contraatac de ieri. Era ciobanul "invitat" de la el de acasa si zotta in studio. Ei la un moment dat a intrat Goian pe fir sa discute cu ciobanul si nu mai tin minte cum a venit vorba, dar a ajuns sa-l faca pe Nesu retardat ca isi cerea banii la fel ca Goian! Este incredibil (a "n" oara) ce se intampla la Steaua. Pacat ca ideea aceea cu lunetistul nu e pusa in practica! ![]()
Breaking News.
Pe canalul de sport cu acelasi nume s-a anuntat ca daca Stoichita ia bataie de la Lacatus atunci stoichi va fi demis. Senzational, surpriza sezonului.
Breaking News.Pe canalul de sport cu acelasi nume s-a anuntat ca daca Stoichita ia bataie de la Lacatus atunci stoichi va fi demis. Senzational, surpriza sezonului.
Si in locul lui va veni Ilie Dumitrescu. ![]()
Sau Panduru...ca si asa abia astepata ciobanul sa-l demita si pe Panduru...
Aceeasi varza cu alt ingredient. Nici nu mai conteaza cat de umil e pipi, sau cine ii va lua locul pe postul de "umil".
Va spun sigur...Panduru cu prima ocazie cu care i se va da echipa isi va da demisia va pleca si il va FiUTE in gura pe Gigi...de ce spuneau cei de la sport.ro ca va veni Zenga e doar un vis.Nu il vad pe Zenga venind in Romania , avand oportunitatea de a antrena si in Italia
super baiat Nicolita!
a fost in vizita la spital la o fata bolnava de leucemie!
felicitari!
Strătilă a fost certat de ArgăsealăMarele absent al partidei cu Steaua a fost Sorin Strătilă, chiar fostul jucător al grupării din Ghencea adus in vară la Astra. Eliminat in jocul cu Dinamo din Cupa României, mijlocașul a privit din tribună partida impotriva bucureștenilor. La finalul jocului câștigat de ploieșteni, președintele Stelei, Valeriu Argăseală, l-a interpelat deloc amiabil pe jucător. Ce te-ai apucat tu să declari de Lăcătuș, că nu știa câți ani ai? El este o legendă! i-a transmis Argăseală lui Strătilă, cel care afirmase că nu a avut nicio șansă in Ghencea pe vremea Fiarei. În schimb, actualul echipier al Astrei a fost felicitat de Teia Sponte, unul din apropiații lui Gigi Becali.
Sursa: Telgraful de Prahova
Stire:
Chișinău, 26 noembrie ( INFOTAG ). ![]()
Suporterii români nu vor fi lăsați să-și susțină echipa "Steaua" la meciul cu "Sheriff" Tiraspol de pe 2 decembrie din cadrul Europa League. Serviciul de presă al clubului tiraspolean a relatat pentru INFOTAG că acest lucru ține de faptul că suporterii români in repetate rînduri s-au comportat in mod necorespunzător la meciurile de nivel inalt, ceea ce condus la conflicte cu aceeași "Steaua" astfel UEFA a fost nevoită să ia măsuri disciplinare. În ajunul meciului de la Tiraspol "FCSteaua" a trimis in adresa "Sheriff"-ului o scrisoare oficială in care renunță la cele 5% din biletele pentru suporterii săi și recomandă să nu fie vîndute bilete suporterilor din România. O situație similară cu suporterii a fost și la meciurile "Stelei" in Olanda cu "Twente" și in Turcia cu "Fenerbahce", cînd clubul românesc a refuzat biletele destinate lui și meciurile s-au jucat in lipsa suporterilor români. "Clubul nostru in răspunsul său oficial a confirmat că nu vor fi puse in vînzare bilete pentru suporterii echipei române. În același timp, "Sheriff" a trimis un aviz către UEFA precum că intre cluburi a fost atinsă o ințelegere și pe 2 decembrie pe tribunele stadionului din Tiraspol nu vor fi admiși suporterii "Stelei" ", se spune in comunicat. În același timp, suporterii "Stelei" din Moldova au voie să vină la meci.
S-au scos video-urile cu oierul omorat in mai multe feluri de pe youtube.
Cica da in judecata pe toata lumea si cere masuri de siguranta suplimentare. =))