Nu cred ca ar merge Goe la javre. Sper ca Goian sa nu-mi insele asteptarile!
Si eu sper la fel...Ar fi pacat si dureros sa mearga la ei Goian.Desi,cine mai stie,dupa ultimele "amabilitati" dintre el si conducere...
Nu cred ca ar merge Goe la javre. Sper ca Goian sa nu-mi insele asteptarile!
Si eu sper la fel...Ar fi pacat si dureros sa mearga la ei Goian.Desi,cine mai stie,dupa ultimele "amabilitati" dintre el si conducere...
sper ca Goian sa fie baiat istet si sa nu se intoarca in Romania. ar urma cariera ratatilor zicu, bratu, tamas, etc orice om cu cap isi poate da seama ca in primul an jucatorul trebuie sa se adapteze noilor sale conditii de viata, noilor conditii de munca la echipa la care a fost transferat. noi nu suntem olandezi, un popor invatat sa munceasca oriunde in lume doar sa iasa bani buni. noi suntem altfel. nu suntem nici macar sarbi, care au o ambitie uriasa sa reuseasca oriunde ajung.
sper ca Goian sa fie baiat destept si sa aiba rabdare. sa munceasca serios, sa aiba ambitia de a reusi unde e mai greu!
in plus, Goian sa joace la Dinamo ar fi foarte dureros pentru noi, si cred ca si pentru el. cred ca i-ar placea sa se razbune pe bacakat, dar e pacat sa-si strice cariera pentru prostul universului.
Goe, fii baiat destept!
poate in visele lui Borcea!
dar nu cred ca revine prea curind in Romania!
"Banel, dorit de CSKA Moscova" - onlinesport.
Luati-l, asa jucator nu se rateaza! ![]()
Succes cu transferul. ![]()
Ceferistii au afisat astazi la Copenhaga un banner de sustinere!
Fanii CFR-ului i-au transmis un mesaj latifundiarului
Din țara lui Hamlet pentru Gigi: "Plecând din Ghencea vei intâlni români fericiți!"
Nu trece ziua și Gigi Becali primește mesaje despre prezența sa in Ghencea sau, mai bine zis, lipsa ei. După ce suporterii lui Ajax veniți la Timișoara i-au spus "Rușinea României", acum a venit rândul unor compatrioți să-l sfătuiască pe europarlamentar să plece de la clubul Steaua. Prezenți in indepărtata Danemarcă, suporterii celor de la CFR Cluj Napoca i-au transmis un mesaj lui Becali: "Plecând din Ghencea, vei intâlni români fericiți!".
Sursa: ProSport
pai baaaai hahalereeeeloooor, cum indraznesc drogatii si huliganii aia din Cluj sa zica asa de Razboinicul Luminii, Ursul, Omul care-si pune lacat la frigider? Sunt si ei patroni sau ce?
PS: Ce diferenta intre fanii Cefereului si cei ai lui Poli. Nu vreau sa jignesc vreun timisorean care isi pierde vremea pe aici
, dar aia tot timpul au avut un comportament de frustrati. Mai ales la faza cu bannerul "Ramai in Ghencea". Clujenii macar au capul pe umeri, chiar daca nu ne suporta nici ei (multumim Jiji ca ne`ai adus la egalitate cu Dinamo in domeniul "cele mai antipatice echipe din tara").
http://www.prosport.ro/sport-life/special/...ey-phil-5152403
Ne mai ajuta si Gainusa in Prosport.
Respect!
Jiji e gelos pe urata aia a lui tanase.
cere atentie absoluta.
"Banel, dorit de CSKA Moscova" - onlinesport.
Luati-l, asa jucator nu se rateaza!
Succes cu transferul.
il vrem pe akineev si vagner love imprumut.....scoutu nostru zice ca e nou zizinho ..a..nu jijinho
si pe shenninkov .. fundas dreapta :x akineev e portar park
sau cel mai bine sa ia 3 milioane pe Banel duca-se si de banii aia sa cumpere 2 jucatori buni
astia de la cska moskova parca erau echipa serioasa ... ce sa faca ei cu Banel ? ![]()
ar fi bine sa mai scapam de el si de tentativele lui de a fi fotbalist
a 2a oferta r Madrid cu tot cu cristina.....si niste branza
Steaua Turabo a invins acasa multipla campioana CSU Ploiesti!!!
Victorie de senzatie ! Bravo baieti !
Steaua Turabo a invins acasa multipla campioana CSU Ploiesti!!!
Super stire! Nu-i usor deloc sa invingi multipla campioana a Romaniei din ultimii ani! ![]()
Bravo baieti! ![]()
Nu ca nu e deloc usor sa o invingi...e foarte foarte greu!
Sincere felicitari baietilor!
o veste mare pe ziua de azi... Felicitari baieti!
http://www.sport.ro/stiri/Steaua-a-scapat-...in-Ghencea.html
daca ar fii adevarat IESIM TOTI LA KM 0
)
)
Iar face Ciobanul o aroganta cu noi. Cred ca a facut aceasta declaratie pentru a-si pedepsi simpatizantii care n-au voatat cu cine a vrut el. Simpatizantii Otv-ului la-au tradat pe Nea Gigii!
Fetele de aur ale Romaniei , au invins Ungaria la Campionatul Mondial din China cu scorul de 31 la 25 si s-au calificat in faza urmatoare a competitiei.
Felicitari fetelor!
La handbal feminin avem o super nationala si la nivel de club avem pe Oltchim care se poate bate cel putin pana in sferturile unei competitii EHF deci stam destul de bine.
Bine feteleeee !
)
Ce glume .... Macar de ar fi adevarat! ![]()
respect
Fetele de aur ale Romaniei , au invins Ungaria la Campionatul Mondial din China cu scorul de 31 la 25 si s-au calificat in faza urmatoare a competitiei.Felicitari fetelor!
Felicitari fetelor ! Sper sa ajunga cat mai sus si,de ce nu,chiar sa castige finala!
Din moment ce au batut Ungaria nu prea mai conteaza ce fac in continuare...![]()