FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1398399400401402689»
Fan FC Steaua22.10.2009 14:14

Se va arunca cu banane azi? Sau a fost doar o idee nebuna scoasa de vreun "jurnlaist" ?

Degeaba incercati cu banane, ca nu va suspenda echipa pentru rasism.

Cel mai sigur mod in care ne poate suspenda echipa, e sa spargem tabela de 1,2 milioane de euro. Fara ea, Steaua nu va mai avea drept sa joace. Nu cred ca e ciobanul dispus sa dea cate 1,2 milioane de euro pe luna pentru fiecare tablea.

Poate apare si ideea mea printr-un ziar ceva :D hahaha

cristy.steaua2122.10.2009 15:37
Se va arunca cu banane azi? Sau a fost doar o idee nebuna scoasa de vreun "jurnlaist" ?

Cel mai sigur mod in care ne poate suspenda echipa, e sa spargem tabela de 1,2 milioane de euro.

Poate apare si ideea mea printr-un ziar

cum de ti.a venit ideea asta?? :ce_oameni:

Kellerman22.10.2009 15:43

E o idee buna dar cum ai vrea sa o spargem ? furam bastoanele pensionarilor? :D

Fan FC Steaua22.10.2009 15:46

Incredibil, pupincuristii s-au saturat de pupat..

Radu Banciu: "Adevaratii suporteri ai Stelei sunt cei care-l contesta pe Becali. N-o sa-l apar eu pe Becali daca toata lumea il contesta."

Si alte ironii aduse conducerii Stelei pentru masurile luate in ultima vreme.

Ai o nuca, banciule! Vezi cum o dai ciobanului.

@Kellerman: Vii incaltat cu bocancii, ca doar n-or sa te descalte aia de la BGS. Vreo 20 de bocanci cred ca sparg tabela aia. Si nu trebuie sparta neaparat in timpul meciului, se poate sparge si cand nu se aspteapta aia de la paza..... si in plus, e foarte riscant sa fie sparta la meci, pentru ca se va gasi repede faptasul.

Oare merge faza cu piatra de bujie la tabela?

Astristul22.10.2009 15:54

Nu spartul tabelei va rezolva ceva, ci scandarile rasiste! Gura nu poate sa ne-o inchida NIMENI!

mircea_1022.10.2009 16:36

parerea mea e ca e o tampenie sa provocam suspendarea echipei din Europa...E ca si cum am pune intreaga presa impotriva noastra si de partea ciobanului...

P.S. Geniala faza cu Ionescu=))))))))))

AG22.10.2009 18:31
parerea mea e ca e o tampenie sa provocam suspendarea echipei din Europa...E ca si cum am pune intreaga presa impotriva noastra si de partea ciobanului...

P.S. Geniala faza cu Ionescu=))))))))))

spre deosebire de tine de tine, prefer sa mergem si in B si 5 sezoane exclusi din europa, doar sa am asigurarea k pleaca muistul ala cretz futemash in mortii si familia masi de makedon prost in neam si in natia lui de aroman , si eu si toti stelistii ,ASA SA NE AJUTE Dumnezeu X(

mircea_1022.10.2009 18:58
spre deosebire de tine de tine, prefer sa mergem si in B si 5 sezoane exclusi din europa, doar sa am asigurarea k pleaca muistul ala cretz futemash in mortii si familia masi de makedon prost in neam si in natia lui de aroman , si eu si toti stelistii ,ASA SA NE AJUTE Dumnezeu X(

crede-ma ca si eu as prefera scenariul asta...dar sa fie din lipsa de rezultate, nu din cauza suporterilor, ca asa iar vine ciobanu la TV si baga vrute si nevrute ca vezi doamne din cauza "vagabontilor" echipa a fost suspendata...

boozy7us23.10.2009 06:30
crede-ma ca si eu as prefera scenariul asta...dar sa fie din lipsa de rezultate, nu din cauza suporterilor, ca asa iar vine ciobanu la TV si baga vrute si nevrute ca vezi doamne din cauza "vagabontilor" echipa a fost suspendata...

ba din cauza noastra, a suporterilor care iubesc Steaua sa fie. aseara imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii sa ma calmez. oameni buni, asta nu mai e Steaua pe care o iubim!!!! nu e posibil sa nu avem jucatori pe banca de rezerve, si mai ales in teren!!! echipa de acum e becalo-Steaua, nu Steaua noastra a suporterilor. la cum am jucat aseara, si in ultimul timp, sa zicem mersi daca mai facem 1 sau 2 puncte maxim in urmatoarele meciuri!

Steaua nu mai are jucatori, nu mai are conducere, nu mai are nimic...doar suporterii care o iubesc neconditionat.....inca

CIOBANEEEEE NE VREM CLUBUL INAPOI! ORICE-AI FACE, Steaua NU ESTI TU!!!! MARSH LA CIMITIR!!!!

*Alecs*23.10.2009 09:14

Nu pot sa nu remarc doua articole total diferite din gsp:

Patronul Stelei a fost contestat și aseară, in ciuda măsurilor drastice «Seara anti-Becali!»

de Remus Răureanu , Dragoș Rizescu , Ionuț Petrișor

In schimb, cei doi sclavi nu se potolesc:

Gigi Becali i-a criticat pe jucători: "Să zicem mersi!"

Patronul Stelei i-a pus la zid pe Ghionea, Szekely, Onicaș, Bicfalvi și Kapetanos

de Răzvan Rotaru , Dan Udrea

cristian01423.10.2009 09:49
Nu pot sa nu remarc doua articole total diferite din gsp:

In schimb, cei doi sclavi nu se potolesc:

Gigi Becali i-a criticat pe jucători: "Să zicem mersi!"

Patronul Stelei i-a pus la zid pe Ghionea, Szekely, Onicaș, Bicfalvi și Kapetanos

de Răzvan Rotaru , Dan Udrea

Nu-i nimic, hai sa-i mai sunam un pic.

Liverpool este pe marginea prapastiei in Anglia unde fanii pregatesc un mega protest inainte de ceea ce multi anunta al cincilea esec consecutiv pentru prima data dupa aproape 50 de ani!

Un sezon al socurilor pare sa se fi instalat in Anglia unde surprinzator echipe ca Sunderland, Stoke si Burnley sunt in top 10.

Pe locul 8 cu 15 puncte, la 7 puncte distanta de liderul din Manchester, echipa lui Rafa Benitez se pregateste intr-o tensiune URIASA pentru meciul de pe Anfield cu campioana Manchester United.

Fanii s-au saturat de ultimele umilinte si dau vina pentru situatia de la echipa pe patronii americani George Gillett si Tom Hicks impotriva carora pregatesc un protest inainte de meciul de duminica.

10.000 de suporteri sunt asteptati la marsul de protest din weekend. Fanii le reproseaza americanilor din fruntea clubului campania de achizitii, datoriile pe care le are clubul precum si inghetarea proiectului pentru noul stadion.

Sustinatorii lui Liverpool au pregatit si o coreografie cu un mesaj special pentru cei doi patroni care si-au anunta prezenta la meciul cu Manchester United. Echipa are deja 4 infrangeri consecutive iar inca un esec dupa ce a pierdut deja in fata rivalilor de la Chelsea ar fi de nesuportat.

"Vrem sa ne aratam furia pentru modul in care clubul este condus", a declarat in presa britanica un lider al suporterilor lui Liverpool.

La fel ca si la Steaua, la ultimul meci din Europa League, conducerea lui Liverpool a luat decizia ca masurile de securitate la meciul cu Manchester sa fie unele speciale, mai dure din cauza protestului!

SuperstaR1824.10.2009 07:59

Încă 1.500 de suporteri au fost interziși in Ghencea! Acum s-a trecut și la tribuna a II-a!

Toți cei care au stat in cele două peluze la meciul cu Fenerbahce de joi seara (0-1) vor avea accesul blocat la următoarele jocuri, plus cîteva sute de fani de la tribuna a II-a, pe care clubul susține că ii va depista pe casetele video.

Ieri dimineață, conducerea din Ghencea a decis să completeze lista celor interziși pe stadion cu incă cel putin 1.500 de persoane!

Cu totul, tabelul indezirabililor va conține minimum 3.000 de persoane.

Mai mult, lista se va ingroșa in zilele viitoare. "Ne vom uita pe casete, ii vom identifica pe cei care au scandat și ii vom interzice și pe aceia", a declarat patronul clubului.

http://stelisti.mysport.ro/stiri/16300/inc...buna-a-ii-a.htm

Eu sunt imposibil de identificat ~ wow! ~

Ciobane, la Amsterdam // Ti`am vazut fetele`n geam !

SuperstaR1824.10.2009 08:05

Si acuma, dupa una rece, si una calda :

"La Dorința cititorilor, stelisti.ro a decis: Gigi Becali și Dumitru Dragomir au fost interziși pe site!

Dupa trei saptamani in care au venit peste 500 de mesaje si s-au inregistrat 20.000 de voturi, stelisti.ro a luat o decizie in premiera pentru online-ul romanesc: il interzice pe Gigi Becali pe site, cu exceptia situatiilor cand se anunta demisii, numiri de antrenor, procese, contestari vehemente si actiuni din partea fanilor! Aceeasi regula se va aplica si in cazul lui Dumitru Dragomir!"

http://stelisti.mysport.ro/stiri/16291/la-...isi-pe-site.htm

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Scuze pentru dublu-post, dar mi`era imposibil sa nu pun si asta. In sfarsit, un prim pas catre normalitate.

axl24.10.2009 08:09
"La Dorința cititorilor, stelisti.ro a decis: Gigi Becali și Dumitru Dragomir au fost interziși pe site!

In sfarsit, un prim pas catre normalitate.

Cand maturi gunoiul sub pres nu-nseamna ca faci curat.

cristy.steaua2124.10.2009 08:18

Si la Liverpool se intampla... Fanii lui Liverpool, miting contra patronilor!

Astristul24.10.2009 08:27
In sfarsit, un prim pas catre normalitate.

Normalitate ar fi sa nu-l mai vedem pe la TV si sa dispara definitiv din Romania. Aia ar fi normalitate! Asa pe un site .... pai oricum lui nu-i place sa "apara" la radio sau prin ziare. Ziarele si site-urile web preiau ce spune el la TV! :rolleyes:

gio_stgloria24.10.2009 08:28

hahaha, inseamna ca m-au interzis si pe mine :))))

uvictor24.10.2009 08:37
hahaha, inseamna ca m-au interzis si pe mine :))))

Si pe taica-miu care are aproape 70 de ani :))))))))))))))

Nu inteleg cum o s-o faca cu probe video ca, camerele nu erau orientate spre noi sau cel putin nu la inceput ca dup-aia m-a luat si pe mine valul.

gio_stgloria24.10.2009 08:46

eu cred ca baneaza la nimereala..

Kellerman24.10.2009 09:05
Si la Liverpool se intampla... Fanii lui Liverpool, miting contra patronilor!

Nu e nici un meeting, mananca The Sun rahat si apoi mananca toate televiziunile romanesti.

Astristul24.10.2009 09:43
eu cred ca baneaza la nimereala..

Pai la peluze cum crezi ca a facut?

Marius Peluza Nord24.10.2009 16:36

noi astia care am fstt la meciul cu fener si am stat la peluze acum numai putemsa intra la meciuri:(((X(X(X(X(X(XX(

Maye24.10.2009 16:46

Asa arata o zi buna catre foarte buna:

-RUGBY

Steaua - Dinamo

25 - 3

Meci din semifinalele Cupei Naționale de Rugby

-BASCHET

Dinamo - CSU Sibiu

65-78

Meci din Liga Națională de Baschet

:D

Adrian24.10.2009 18:00

Si Sania s-a transferat la arabi.

Intai Stanescu laa baschet acum Sania la handbal :(

dragos_ghinea24.10.2009 18:09

Șania merita acest transfer. si-a facut datoria din plin fata de Steaua si Romania. dupa multe sezoane petrecute in aici, acum, poate sa castige in 2 ani cat a luat intr-o cariera intreaga.

pe acesti sportivi adevarati ii inteleg si ii respect din suflet (ma refer la toate sporturile in afara de fotbal). muncesc mult mai mult decat fotbalistii dar castiga incomparabil mai putin. la un moment dat, spre finalul carierei, trebuie sa isi protejeze viitorul familiei si al copiilor lor.

«1398399400401402689»