Si prostul tot nu se simte. Asta va muri ca Ceausescu
Doamne Ajuta!!! Ciobane, se strange latul...nu mai ai scapare, nici super-sonicul nu te mai salveaza de FURIA ROS-ALBASTRA!
![]()
Finanțatorul Stelei a reacționat dur în urma declarațiilor lui Ienei.
Domnule Becali, Ienei a luat atitudine dupã ce l-ați atacat pe Alexandrescu...
Dacã îl luam la Steaua, sã îi dau 5.000 de dolari pe lunã, atunci eram cel mai bun bãiat. Am vrut sã-i iau și o casã, eu l-am vrut în Ghencea, alții nu l-au vrut! Nu am ce sã-i rãspund unui moș senil! De fapt, el e paranoic și irecuperabil, nu eu.
De ce credeți cã vã atacã?
Invidie. De ce nu s-au luat de mine când am preluat Steaua, acum nouã ani? Numai eu știu cât m-am chinuit sã o scot din mocirlã. Steaua era vai de mama ei! Am luat-o de la retrogradare și în urmãtorul an am și câștigat titlul. Lumea uitã, și n-am de ce sã mã supãr. Asta e România!
Credeți cã Balint, Ienei sau Hagi sunt puși de cineva sã vã atace?
Da, clar! Pãi altfel nu îmi explic! Ei au o grupare acolo, gruparea Iordãnescu, o grupare ticãloasã, care vrea sã punã mâna pe Steaua. Au vãzut jucãtori, academie, Liga Campionilor, ce-o fi în mintea lor bolnavã? Hai s-o luãm!
Dumneavoastrã credeți cã sunteți un bun conducãtor?
Pãi, normal, eu nu sunt ca ei. Cine mai e ca mine, așa prost, sã bage 40 de milioane în Steaua. Alexandrescu, Ianul, Oțelea... Ei nu știau cum sã vândã jucãtorii și sã își tragã deoparte sute de mii de dolari. L-au vândut pe Hagi cu 4 milioane de dolari și plãteau fotbaliștii cu 6.000 de lei! Restul de bani unde sunt? Trebuia sã facã un supermanageriat, ca Steaua sã joace fãrã probleme și acum în Liga Campionilor, dar nu poți sã faci treabã cu niște comuniști idioți.
Priviti raspunsul acestei fiinte preistorice din punct de vedere al civilizatiei. Cum Doamne iarta-ma, mai exista stelisti care sa-l sustina pe acest jeg?
Vinde, Pleaca, MORI
Cine sa-l mai sustina pe acest tampit???Or mai fi probabil si ca el.Dar nu meritaaaa!!!Pleaca ba!!!Bine zis domnul Ienei,respect!!!
la cata prostie e in tara asta,se mai gasesc si sustinatori.cel putin bine ca nu mai indraznesc sa-si vomite prostia pe site-ul asta.
din ce in ce mai plauzibila varianta unui sniper! dar obligatoriu sa nu fie roman, iar arma sa nu fie, de asemenea, de productie romana!
CIOBANE MORI!!!
Priviti raspunsul acestei fiinte preistorice din punct de vedere al civilizatiei.
Din pacate era de asteptat un astfel de raspuns.
Jenei a facut bine ca s-a scandalizat de terfelirea numelui lui Alecsandrescu de catre un neica nimeni cu bani pripasit la Steaua si ca a luat atitudine clara in public impotriva deseului, solidarizandu-se cu ceilalti contestatari.
Jenei nu a procedat totusi bine la alegerea calificativului cu care l-a descris pe oier fiindca
1. a renuntat (fie si pentru o clipa, si chiar fiind motivat de persoana acestuia) la exprimarea distinsa, ceea ce nu da bine;
2. le-a dat ocazia oierului si detractorilor sa gaseasca ceva de care sa se lege.
"paranoic" este un termen medical cu un inteles destul de specializat, iar in limbajul curent este folosit cu sens depreciativ. Pentru a il putea utiliza cu temei, Jenei ar fi trebuit sa fie un medic psihiatru care l-a consultat pe oier si i-a pus un diagnostic fara gres. Nefiind asa ceva, rezulta ca domnia sa a folosit termenul in sensul comun, nemedical, iar acest sens poate fi perceput ca o insulta.
Evident, foarte multi dintre noi avem motive intemeiate sa credem ca eticheta aplicata oierului reprezinta un diagnostic medical cat se poate de exact. Aceasta nu inseamna insa ca folosirea etichetei este oportuna in orice situatie [la fel cum nu este indicata categorisirea unui interlocutor pe un forum drept "prost" chiar daca exista nenumarate indicii in acest sens
].
Suntem in razboi, orice ocazie oferita inamicului de a riposta cu o diversiune ar fi mai bine sa nu existe: marea masa de gura casca ar putea retine din aceasta poveste ca Jenei l-a facut paranoic iar ciobanul l-a facut senil, nimic nou sub soare, adica un schimb de "amabilitati" ca atatea altele din fotbal. Ciobanul nu trebuie contestat pentru ca e paranoic (desi dupa toate probabilitatile este paranoic, insa asta e treaba lui) ci pentru ca face rau Stelei.
sa dea Domnul
Offf. Dupa ce i-a atacat de-a lungul timpului pe toti fostii jucatori si conducatori din Ghencea, a ajuns sa intineze memoria oamenilor trecuti in nefiinta, iar acum .... asta. Este incredibil. Asta doar MORT poate pleca din Ghencea. Retineti DOAR MORT. Altfel o sa ramanem cu el pe cap si o sa tot auzim declaratii de genul "mos senil", "spagari", "comunisti idioti" si altele .... la adresa fostelor glorii Steliste care STIU ce inseamna Steaua si o vor vindecata de cancerul Becali!
FRATILOR CARE ATI INCERCAT SA REZERVATI BILETE ONLINE CU FERNER AVETI INTERZIS MA REFER LA PELUZE ?????
GALERIA Stelei LA CRONICA CARCOTASILOR IN EMISIUNE:))))
si ce e de ras ma?
GALERIA Stelei LA CRONICA CARCOTASILOR IN EMISIUNE:))))
Iti dai seama unde e... ![]()
RESPECT SUD ASA TREBUIE CONTESTAT PESTE TOT
Iti dai seama unde e...![]()
ce vrei sa zici prin asta?
<h2 style="padding-left: 23px;">Gigi Becali a luat foc dupa ce Emeric Ienei l-a numit paranoic si irecuperabil! Patronul Stelei a rabufnit intr-un interviu in ProSport si a reusit sa calce in picioare tot trecutul echipei din Ghencea! Bergodi vrea sa renunte la plangere: "Negociez cu avocatul Stelei" </h2>
Emeric Ienei l-a numit pe Becali "paranoic" si "irecuperabil" dar acest spune ca fostul antrenor al Stelei urmareste anumite interese. "Daca il luam la Steaua, sa ii dau 5000 de dolari pe luna atunci eram cel mai bun baiat. Am vrut sa-i iau si o casa, eu l-am vrut in Ghencea, altii nu l-au vrut! Nu am ce sa-i raspund unui mos senil! De fapt, el e paranoic si irecuperabil, nu eu!" a declarat acesta in ProSport.
Becali simte ca nu mai are sustinerea niciunei fost glorii din Ghencea si a inceput sa ii acuze ca sunt platiti sa faca rau Stelei!
"Balint, Ienei, Hagi.. sunt pusi de cineva sa ma atace. Asta e clar! Pai altfel nu imi explic. Ei au o grupare acolo, gruparea Iordanescu, o grupare ticaloasa, care vrea sa puna mana pe Steaua. Au vazut jucatori, academie, Liga Campionilor, ce-o fi in mintea lor bolnava? Hai s-o luam!
Eu nu sunt ca ei! Cine mai e ca mine, asa prost, sa bage 40 de milioane in Steaua? Alexandru, Ianul, Otelea.. Ei nu stiau cum sa vanda jucatorii si sa isi traga deoparte sute de mii de dolari. L-au vandut pe Hagi cu 4 milioane si plateau fotbalistii cu 6000 de lei! Restul de bani unde sunt? Trebuia sa faca un supermanageriat, ca Steaua sa jaoce fara probleme si acum in Liga Campionilor, dar nu poti sa faci treaba cu niste comunisti idioti!
O sa latre cat o sa latre si pana la urma se vor plictisi! le transmit ca n-o sa plec niciodata de la Steaua!" a incheiat Becali.
sport.ro
Din ce in ce mai enervant!!!!!
si-a luat **** Gigi de la carcotasi si membrii din vacarm prezenti in emisiune. HAHHAHHAA !
respect baietii care au fost acolo ! respect toti baietii care face ceva pt Steaua!!
care a-ti vazut emisiunea
ce s-a discutat ? au fost baietii lasati sa vorbeasca sau ca la alte emisiuni ?? daca a inregistrat cineva puneti si voi pe youtube sau aici pe tracker.
nu bai, a fost in atmosfera carcotasilor. cateva bannere cu respect balin, Hagi, Ienei si un Becali pleaca din Ghencea, 2 bannere cu "PLEACA" si scandarea preferata: "BEBELUSHELE'S CU NOI/ Becali DU-TE LA OI"
.
Felicitari pentru curaj si la cat mai multe actiuni de acet gen.
Comisia de Disciplinã a LPF a admis, miercuri, cererea de revizuire formulatã de Steaua și a redus pedeapsa de la douã meciuri fãrã spectatori la o singurã partidã cu porțile închise.
Steaua va disputa fãrã spectatori doar partida din etapa a XI-a a Ligii I, în compania echipei Rapid.
Comisia de Disciplinã a amânat judecarea cererii de revizuire formulatã de Dinamo pentru sancțiunea de a disputa un meci fãrã spectatori. În urma incidentelor de la Dinamo - Pandurii, clubul dinamovist a fost sancționat cu un joc fãrã spectatori și 20.000 de lei penalitate.
Comisia de Disciplinã a LPF a decis la 7 octombrie ca formația Steaua sã dispute urmãtoarele douã meciuri de pe teren propriu fãrã spectatori, primind, de asemenea, o penalitate financiarã de 40.000 de lei. Sancțiunea a fost luatã dupã ce observatorul și supervizorul partidei Steaua - Gloria Bistrița au notat cã galeria echipei gazdã a scandat cuvinte obscene și a afișat inscripții injurioase la adresa finanțatorului Gigi Becali. Avocatul clubului Steaua, Cãtãlin Ciubotã, a precizat, dupã primirea deciziei inițiale, cã gruparea "roș-albastrã" nu are de ce sã cearã revizuirea cazului. "Nu avem cum sã facem recurs, am primit pedeapsa minimã. ªi nici revizuire nu putem sã cerem. Ce revizuire sã cerem dacã observatorul a scris în raport cã nu poate reproduce toate înjurãturile din stadion. În ritmul ãsta, o sã jucãm toate meciurile fãrã spectatori", a spus Ciubotã dupã decizia inițialã a Comisiei de Disciplinã prin care sancționa Steaua cu douã meciuri fãrã spectatori.
Steaua a mai evoluat fãrã spectatori pe teren propriu, în acest sezon în Liga I, în meciurile cu Unirea Urziceni și Pandurii Târgu Jiu. Steaua a primit aceeași sancțiune și la meciurile din Liga Europa, în compania echipelor St. Patrick's Athletic și ªerif Tiraspol.
RESPECT SUD ASA TREBUIE CONTESTAT PESTE TOT
debifeaza caps'ul traitiar tie
Atacurile lui Gigi Becali împotriva unor foști jucãtori, antrenori și conducãtori steliști au dus la ruptura dintre latifundiar și prietenul sãu, Dumitru Dragomir.
Printre țintele cu nume celebre: Hagi, Iordãnescu, Ienei și Alexandrescu. În rãzboiul cu patronul, fostele glorii au fãcut rost de un aliat nesperat: Dumitru Dragomir, unul dintre oamenii cei mai apropiați de Gigi. Sau, cel puțin, așa era pânã acum.
Președintele LPF nu a uitat performanțele la care a fost martor în tinerețea sa și a ținut sã-i transmitã prin intermediul ProSport un mesaj lui Gigi Becali. Probabil un gest fãcut în Dorința de a-l tempera.
Motivul care l-a fãcut pe actualul șef al LPF sã ia atitudine a fost atacul pe care finanțatorul Stelei l-a îndreptat împotriva lui Ion Alexandrescu, fost jucãtor și conducãtor de legendã în Ghencea.
"Alexandrescu a fost o icoanã"
"De glorii nu te iei, pentru cã altfel nu sfârșești bine", a fost primul sfat pe care Dragomir i l-a dat lui Gigi. Apoi, a vorbit și despre cel numit "Sfinxul": "Ion Alexandrescu a fost o icoanã pentru fotbalul românesc. A terminat Teologia, a fost un mare om. La fel și Ienei".
"I-a luat Dumnezeu mințile"
"Corleone" nu s-a limitat doar la atât și a încercat sã analizeze și motivele pentru care Becali a ajuns sã lanseze asemenea atacuri. "Mã tem cã lui Gigi i-a luat Dumnezeu mințile. A scãpat de sub control", a fost concluzia lui Dragomir, lipsitã de subiectivismul prieteniei care îl leagã de actualul patron al Stelei.
Gigi Becali nu m-a mai sunat în ultima vreme sã se consulte cu mine
Dumitru Dragomir, președinte LPF
A sãrit și Tudorel Stoica!
Finanțatorul Stelei are un nou contestatar de galã, Tudorel Stoica: "Sunt total dezamãgit de faptul cã îi atacã pe cei care și-au rupt picioarele pentru Steaua. Acești oameni au adus gloria cu care se laudã el acum. Acești oameni au fãcut Steaua o echipã mare. ªi dacã nu erau aceste trofee, mai venea domnul Becali la Steaua?". Omul cu cele mai multe banderole de cãpitan în Ghencea a continuat: "Poate se ducea la Dinamo, cã și așa a declarat cã nu a fost stelist! Cum vrea sã fie iubit de suporteri, dacã umilește pe toatã lumea?"
14 trofee a câștigat Tudorel Stoica la Steaua: 7 titluri de campion al României, 5 Cupe, Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei
Dacã îl luam la Steaua, sã îi dau 5.000 de dolari pe lunã, atunci eram cel mai bun bãiat. Am vrut sã-i iau și o casã, eu l-am vrut în Ghencea, alții nu l-au vrut! Nu am ce sã-i rãspund unui moș senil!
Gigi, despre Emeric Ienei
Nu mai faceți voi atâta moralã pe banii noștri! Alexandrescu a luat câteva sute de mii care s-au dus pe apa sâmbetei
Gigi, despre Ion Alecsandrescu
E nebun și idiot! Balint are viitor la el acasã, dar nici acolo, pentru cã am înțeles cã l-a lãsat nevasta! Nu pot sã-l aduc antrenor la Steaua, pentru cã îl bârfesc jucãtorii pe la spate
Gigi, despre Balint
sursa prosport.ro
Daca si militica intorce armele e gata cu ciobanelul.......nu mai are decat cativa acoliti care in mometul in care nu va mai avea bani sa-i plateasca vor fugi si ei...ca deh dupa atata lins te mai si saturi.
Speram sa fie asa,sa nu mai aiba sustinatori Becali,dar nu stiu,parca in Dragomir n-as avea asa mare incredere,asta imediat isi schimba parerile,in functie de cum sa-i fie lui bine.