FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1394395396397398689»
mircea_1011.10.2009 07:55

acuma sincer...la cum am jucat, nu ar avea motiv?

gio_stgloria11.10.2009 08:19

Taranu asta infect are vreun drept sa comenteze? ce jucatori sunt la Steaua buni de nationala? il vrei pe banelinho si la nationala ? surdu, szekely ...astia nu-s in stare sa bata Bistrita, da serbia...

Eu am incredere in Razvan si sunt sigur ca ne vom califica in urmatoarea campanie.

Stryker11.10.2009 08:33

Culmea e ca Banel a fost accidentat ... ca daca nu era cred ca ar fi fost in teren aseara !

Oricum Luce jr a comis si el greselile lui , Maftei de exemplu nu are ce cauta la nationala, el este acolo in baza legaturii pe care au avut-o la rapid si cam atat ...

mircea_1011.10.2009 11:20

1.nu am zis ca trebuiau adusi de la Steaua.

2.asa cum s-a bucurat de laude dupa "caterinca" de meci cu Lituania sau dupoa cel cu Ungaria, asa trebuie sa suporte si criticile cand pierzi cu 5-0 cu Serbia...

BAF-kimi11.10.2009 14:27

Scrisoarea lui Gabi Balint pentru Gigi Becali: "Unui om fãrã viitor la Steaua!"

"Dupã 9 ani petrecuți cu rezultate remarcabile la Steaua, am avut "nesãbuința" sã-mi exprim pãrerea asupra modului în care conduci acest club. Am facut-o din urmãtoarele considerente:

1. Imaginea Stelei, cel mai popular și galonat club din România, a avut și continuã sã aiba de suferit

2. Capacitatea ta manageriala este îndoielnicã: viziune zero, strategie zero

3. Relația ta cu toatã suflarea stelistã este una dictatorialã, aratând tuturor un dispreț evident

4. Ai jignit și umilit suporterii, fostele glorii, jucãtorii și antrenorii pe care i-ai condus de când ai preluat echipa

5. Ai reușit sã alungi din club toți oamenii de valoare, cu personalitate, care au îndrãznit sa te contrazicã

Þinând cont de aceste argumente, îmi mențin pãrerea cã Steaua nu are niciun viitor alaturi de tine, cum nici tu nu mai ai viitor alãturi de Steaua.

Evident cã mi-ai taxat îndrãzneala printr-un stil suburban, caracteristic ție, fãcând aluzie la orientarea mea sexualã. Sunt nevoit sã te dezamagesc: în decursul vieții mele nu m-am simțit atras decât de femei. Un bun creștin ar trebui sã ia în considerare urmãrile negative pe care afirmațiile tale total nefondate le pot avea asupra familiei mele, în mod deosebit asupra copilului meu. Eu te-am privit cu compasiune în momentele încãtușãrii tale gândindu-mã la mama, soția și fetele tale…"

Sã te ajute Dumnezeu!

Gabi Balint,

un om cu trecut la Steaua:

5 titluri de campion și 3 Cupe ale României

Câștigãtor al Cupei Campionilor și a Supercupei Europei

Golgheter al Romaniei în ediția 1989-90

265 de meciuri jucate și 69 de goluri marcate

red&blue_boy11.10.2009 19:31

Respect Gabi Balint!Si cata dreptate are.

cristy.steaua2112.10.2009 16:28

Reactie cioban:

"Nu poate nimeni sã îmi facã nimic! Balint e nebun și idiot!"

Kellerman12.10.2009 16:47

Sa ma cac pe familia lui. Sper sa ii moara toate fetele si masa aia jegoasa, NU EL ! SA VADA CUM E SA SUFERE !

Ce ia zis-o corsicanu' azi la digisport, "cel mai bashit taran al Romaniei". =))

RaMs3s12.10.2009 16:55

o fi si mare diferenta intre ei doi :))

Kellerman12.10.2009 16:55

Nu imi pasa mie de mafiotu' ala, dar astazi i-a umplut frigideru' ciobanului. :D

*Alecs*12.10.2009 18:16

Gigi Becali: "Tata Puiu, domnule senator, sa-i fie tarana usoara lui nea Alecsandrescu, sa il ierte Dumnezeu pentru pacatele lui, dar eu am bagat 40 de milioane, pe cand marele nea Alecsandrescu a vandut jucatori si a luat spaga sute de mii care s-au dus pe apa sambetei".

La judecata de apoi

Sfinxul va intra in voi!

MORI!

red&blue_boy12.10.2009 19:00
Reactie cioban:

"Nu poate nimeni sã îmi facã nimic! Balint e nebun și idiot!"

Ne mai mira?Puteam sa ne asteptam la o reactie civilizata si argumentata de la Becali???Pleaca,ba!!!

MoWeed12.10.2009 19:30
Gigi Becali: "Tata Puiu, domnule senator, sa-i fie tarana usoara lui nea Alecsandrescu, sa il ierte Dumnezeu pentru pacatele lui, dar eu am bagat 40 de milioane, pe cand marele nea Alecsandrescu a vandut jucatori si a luat spaga sute de mii care s-au dus pe apa sambetei".

La judecata de apoi

Sfinxul va intra in voi!

MORI!

Gunoiul asta n-are nici macar dreptul sa-si pronunte numele in aceeasi propozitie cu numele Sfinxului. Cum, Doamne iarta-ma, isi permite jegul asta sa se compare cu Alecsandrescu? Vine si vremea ta, ciobane

Astristul12.10.2009 19:43

Cand n-are argumente incepe sa jigneasca! MORI CIOBANE !!!

Judy12.10.2009 19:57
gigibecali312.jpgAH CE BINE II STATEA GIBONULUI!
MarkCortez12.10.2009 21:17

Incredibil. S-a luat de Ion Alcsandrescu...El, un infractor, l-a acuzat pe "Sfinx" ca a furat bani de la club. I N C R E D I B I L ! ! !

ArmyLand13.10.2009 05:16

http://www.sptfm.ro/fotbal-intern/cosmin_o...in_ghencea.html

Pana la urma si criza asta ne poate fi buna la ceva. Dupa ce s-a imbogatit peste noapte din cresterea preturilor la terenuri acum e clar ca babuinul duce lipsa de lichiditati asa ca ,,,,,incat incet va ajunge la fundul sacului.

Astristul13.10.2009 09:05

S-a mai discutat despre asta ieri si Olaroiu a dezmintit stirea la gsp TV!

radusteaua2313.10.2009 17:52

Contestatarii lui Gigi Becali se înmulțesc pe zi ce trece, iar patronul stelist parte încolțit. Dacã, pânã mai ieri, Gigi pãrea sã poarte un rãzboi doar cu fanii echipei, acum, acesta se vede nevoit sã înfrunte și fostele glorii. Gabi Balint a luat poziție fațã de modul în care latifundarul din Pipera conduce clubul și acesta primește "întãriri".

Ediția tipãritã de mâine a ProSport-ului prezintã opinia durã a unui om care a fãcut istorie în Ghencea și care considerã cã a venit timpul ca Becali sã renunțe la club.

Gica Hagi CRED CA ESTE SAU Lacatus

john_8613.10.2009 19:00

ar fi cea mai mare bucurie a mea sa fie Laca... ori e nea Imi ori Lita Dumitru

Astristul13.10.2009 21:24

Exclus sa fie Lacatus. E antrenor la o contracanditata a Stelei din Liga 1, deci n-are cum sa fie el. Daca ar da declaratii despre Steaua l-ar zbura imediat nea porumb de la Vaslui!

madyfree198713.10.2009 22:51

In urma violentului impact, a fost diagnosticat cu hematom pe creier si a fost operat. Apoi a intrat in coma, dar si-a revenit miraculos. In schimb, si-a pierdut memoria.

La un an si doua luni dupa groaznicul accident rutier in urma caruia era sa isi piarda viata, Anton Dobos a acceptat o discutie cu site-ul stelisti.ro. Vorbeste cu pauza, rade fortat inainte sa raspunda, dar articuleaza bine cuvintele.

De: Cristian Otopeanu

- stelisti.ro: Domnule Dobos, la multi ani! Cum va mai simtiti?

- Multumesc! Asa si asa. Nu sunt chiar OK. Acum o luna si ceva am facut o criza de epilepsie. Totusi, sunt optimist, lucrurile par sa mearga spre un drum bun. Eu asa sper...

- stelisti.ro: Ati jucat 5 sezoane la Steaua. Astazi va mai uitati la meciurile echipei?

- Ce sa zic... Foarte putin ma uit. Sincer sa fiu, nu pot sa va explic de ce si ceea ce simt in aceste momente.

- stelisti.ro: Incercati, va rog!

- (pauza) Nu stiu aproape nimic despre perioada in care am jucat acolo. Ma intrebati de lucruri care sunt inca in ceata pentru mine.

- stelisti.ro: Dar nu va amintiti de fostii coechipieri?

- (pauza) Acum, vazand fotografiile si casetele cu mine, am inceput usor-usor sa imi amintesc cate ceva. Dar nu in totalitate, asta in nici un caz! Insa in prima faza, dupa accident, nu imi aminteam absolut nimic.

- stelisti.ro: Echipa nationala joaca impotriva Insulelor Feroe. Pe vremea dumneavoastra, nu aveam nici o emotie...

- (nici un raspuns)

- stelisti.ro: Suporterii Stelei nu v-au uitat si v-au trimis mesaje de felicitare si incurajare pe stelisti.ro.

- Le multumesc mult. Le transmit sa fie sanatosi! Este foarte important acest lucru, sa stiti!

RESPECT TONI DOBOS !!!

fredysteaua14.10.2009 06:03

astazi in prosport Ienei la atacat pe Becali...

pup14.10.2009 06:50

Stelist din basarabia.

Suntem in chisinau mai multi stelisti, am vrea sa stam la meciul Sheriff - Steaua in galeria Stelei.

boozy7us14.10.2009 08:14
astazi in prosport Ienei la atacat pe Becali...

deci e nea IMI...protestele noastre incep sa fie sustinute!

:steag_cruce_invers:

«1394395396397398689»