FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1393394395396397689»
NonMollareMai8809.10.2009 12:23

trimiteti in plm filmu asta la televiziuni sa vada lumea cine-i ciobanu !

Stanici09.10.2009 12:23

Ha, Naomi scrie pe mine :D .

Lari09.10.2009 12:25

Taaaci, bah, drogatule! Tu te inscrii in AISS ca ai aflat acu' ca suntem platiti sa-l huiduim pe Gigi si mai faci si gura mare.

Nene Vlade, e excelent ca s-a intamplat asa ceva. Unde crezi ca se vor duce cei de la peluze? Crezi ca vor sta in fata televizorului?

Sfarsitul ii e aproape!

*Alecs*09.10.2009 12:30

Ce afacere buna, imi iau banii pe abonament si fac din ala ieftinache :D

bodanelu09.10.2009 12:43

Nu dati abonamentele inapoi. Este un serviciu pentru care ati platit. Trebuie sa existe si acordul vostru pentru incetarea "colaborarii"

radusteaua2309.10.2009 13:31

ASA ESTE CHIAR DACA NU INTRU O SA I DAM IN JUDECATA O SA FIE PRAPAD IN AFARA STADIONULUI LA MECIUL CU FENER

boozy7us09.10.2009 13:38
Taaaci, bah, drogatule! Tu te inscrii in AISS ca ai aflat acu' ca suntem platiti sa-l huiduim pe Gigi si mai faci si gura mare.

la cine faceai referire aici?

bodanelu09.10.2009 13:42

era o o gluma a lu` Lari

boozy7us09.10.2009 13:56
era o o gluma a lu` Lari

aha....am avut o zi super de rahat la birou, suprapusa cu declaratiile incultului cioben...nu mai reusesc sa citesc printre randuri :whistle:

vlad09.10.2009 14:27

Pentru bani fac orice! Cand ne premiaza seful cel mare?????

Mi s-a parut ca aduce a Patriciu cand l-am vazut la intalnire.Dar nu pot fi sigur,pentru ca era cu spatele.

Astristul09.10.2009 15:57

Ultrasii Stelei vin la Buzau!

http://www.liga2.ro/seria-1/ultrasii-stele...a-buzau-4975927

E adevarata stirea? :hmmm:

cristy.steaua2109.10.2009 16:19

Gabi Balint îi dã replica patronului stelist:

"Nu mai e Steaua, e Gigi SRL!"

Becali despre fanii Rapidului: "Niște țigani! ªi ei, și Copos!"

PLEACA DIN Ghencea!!!

*Alecs*09.10.2009 20:48

Becali a anunțat cã Steaua a anulat toate abonamentele de la "peluze" și cã toți cei care l-au contestat se aflã în baza de date a clubului și vor fi interziși. Posesorii de abonamente la "tribune" vor primi înapoi jumãtate din bani. La meciurile "roșalbaștrilor" se va intra numai cu bilete personalizate și cu un act de identitate. "Nu e legal

ce face, e un abuz. Fanii își pot pãstra abonamentele. Dar trebuie sã existe o reclamație din partea lor, pentru cã nu suntem DNA, sã ne autosesizãm. Gigi Becali nu are nicio calitate sã decidã cine e interzis pe stadioane și cine nu. Asta nu o pot hotãrî decât Poliția și jandarmeria", ne-a declarat Paul Anghel, purtãtorul de cuvânt al Autoritãții Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

evz.ro

Stryker09.10.2009 21:21

E clar, Jiji incalca legea proteciei consumatorului ... el pe stadionul Ghencea este ca un chirias care face figuri ca si cum ar fi casa lui !

razvan2809.10.2009 21:26

Ce bine era inainte cand stadionul si clubul erau ale Armatei...aveam si performante mai mari si era acel spirit al Stelei in echipa.Acum avem in echipa decat pe Ghionea si Petre Marin care mai simt ceva pentru Steaua , pe restul ii doare in cot

*Alecs*09.10.2009 23:02

PENTRU MECIUL CU FENERBAHCE, 1.000 DE FANI STELIªTI NU VOR PUTEA SÃ-ªI IA BILET

GAME OVER!

Președintele Stelei, Valeriu Argãsealã, spune cã legea 60 susține mãsura luatã de club: "Nu vor intra la meciuri suporterii care au fãcut contramanifestații la meciurile Stelei și care au adus injurii în timpul acestor manifestații ilegale. E o lege pe ordine publicã". Pînã acum, pozele a 1000 de oameni care ar fi manifestat ilegal au fost introduse în baza de date. Aceștia nu vor mai putea intra la partidele roș-albaștrilor

Steaua i-a identificat pe cei care l-au înjurat pe Becali și, ajutatã de "Legea Dragomir", le-a interzis accesul pe stadion

Gigi Becali joacã tare în rãzboiul cu cei care îl contestã. Steaua a luat deja o hotãrîre în premierã și a decis sã interzicã nu mai puțin de 1.000 de persoane la viitoarele meciuri de pe teren propriu, primul fiind cel cu Fenerbahce, pe 22 octombrie.

Pe ce bazã i-a interzis

Cum s-a ajuns ca lista inițialã cu fanii interziși sã se lungeascã spectaculos și sã ajungã la 1.000 de persoane? Dupã meciul cu Gloria Bistrița, Steaua a luat înregistrãrile video cu cei care l-au contestat și l-au înjurat pe Becali. "Legea 60 interzice și îi sancționeazã pe cei care fac contramanifestații, dar și pe cei care aduc injurii în cadrul manifestãrilor publice, iar stadionul și un meci de fotbal sînt manifestații publice. I-am identificat și i-am interzis", a explicat ieri Argãsealã. Hotãrîrea Stelei de a le bloca pãtrunderea pe stadion la viitoarele meciuri a fost facilitatã de un articol din Legea 4, a lui Dragomir, care spune cã un club organizator poate lua o astfel de mãsurã.

Vor fi blocați în calculator

Cum va acționa mãsura împortiva celor interziși? La meciul cu Fenerbahce, dacã vreunul dintre cei 1.000 va veni la casele de bilete sã cumpere tichet, dupã ce casiera îi va introduce datele personale în calculator, automat sistemul va arãta eroare și va bloca posibilitatea de a-i fi emis bilet. La fel și în sistemul on-line, dupã ce își vor introduce datele, se va bloca procedura.

Noua procedurã de ticketing în Ghencea

Pentru a se asigura cã suporterii interziși nu vor putea intra în stadion, Steaua a anunțat mãsuri suplimentare în privința achiziției de tichete, dar și a accesului pe stadion.

Pasul 1: Orice bilet care va fi emis de Steaua va fi eliberat pe baza unui buletin de identitate. Nu se vor mai vinde, ca pînã acum, mai multe tichete pe baza aceluiași CNP.

Pasul 2: La porțile de acces, cel care va veni la stadion va intra doar dacã prezintã propriul Buletin sau Carte de Identitate, iar biletul conține aceleași date ca și pe actul sãu personal. Dacã vine cu propriul buletin, dar cu un bilet care are alte date, nu va fi lãsat în arenã.

Pasul 3: În momentul intrãrii pe poarta turnichetului, respectivului fan i se va face o pozã, care va rãmîne în baza de date a Stelei, alãturi de datele personale care sînt citite de sistemul turnichetului dupã ce biletul a fost citit.

Pasul 4: Dacã în stadion cineva va arunca o torțã, va înjura sau va afișa un banner rasist, obscen ori xenofob, el va fi filmat și, dacã nu va fi identificat și scos din stadion în timpul respectivei partide, la finalul jocului va fi identificat cu ajutorul înregistrãrilor video, confruntate cu pozele din baza de date a Stelei.

Abonamentele la peluze, anulate

Gigi Becali a anunțat ieri o altã mãsurã: "Am anulat toate abonamentele la peluzã. Sã vinã sã-și ia înapoi toți banii, chiar dacã au vãzut deja cîteva meciuri. Din iarnã, sã vinã și cei de la tribune sã-și ia jumãtate din bani pe abonamente. Din iarnã voi vinde abonamente cu 1 leu bucata pentru cã eu vreau pe stadion oameni civilizați, oricum huliganii pe care i-am interzis nu vor mai putea cumpãra niciodatã nici abonamente, nici tichete".

BILA NEAGRÃ

Procedura de acces va fi îngreunatã

Jandarmii și stewarzii vor confrunta la porți datele de pe buletin și de pe bilet, astfel cã accesul în stadion se va face mult mai greu. "Așa este, pãtrunderea în arenã va fi îngreunatã, însã vom deschide porțile cu 4-5 ore înainte de fluierul de start, nu cu douã ore, ca pînã acum", a comentat președintele Valeriu Argãsealã.

BILA ALBÃ

Bișnițarii, primii loviți

Cum nimeni nu va mai putea intra pe stadion dacã nu are pe bilet aceleași date ca pe buletin, rezultã cã cine va cumpãra tichete de la bișnițari nu va acces în arenã. "Faptul cã vom elimina bișnița este una din cele mai importante realizãri, pentru cã acei indivizi reprezintã niște cãpușe între club și suporterii adevãrați", spune Valeriu Argãsealã.

POZIÞIA JANDARMERIEI

"E legal"

Purtãtorul de cuvînt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a explicat ieri de ce mãsura Stelei este acoperitã de lege

- Domnule Militaru, are Steaua dreptul sã interzicã persoane pe stadion?

- Da, are. Conform Legii numãrul 4, Legea Dragomir, organizatorul are dreptul de a-și lua mãsuri suplimentare de a asigura ordinea pe stadion și poate interzice accesul unor persoane în arenã, cu o condiție.

- Care anume?

- Sã ne trimitã și nouã, Jandarmeriei, numele persoanelor respective. Deja avem și noi, la nivelul întregii țãri, în baza de date a Jandarmeriei, 3.500 de suporteri cu probleme, dar nu toți sînt și interziși pe stadion.

gsp.ro

Sincer nu cred in povestea celor de la gsp. Mi se pare destul de fantezista, 1000 de oameni interzisi e enorm. In plus, nu s-ar face asa de pe o zi pe alta, necesita camere de luat vederi performante si softuri care sa identifice persoanele. Iar persoanele respective trebuie sa fie instiintate, nu sa ma duc sa-mi iau bilet si sa ma trezesc ca sunt interzis, vreau si eu sa vad dovada, nu?

Iar prin interzicerea unor persoane din cauza injuriilor aduse pe un stadion se incalca dreptul la libera exprimare.

Important este ca lumea sa nu se panicheze si sa nu se sperie de astfel de masuri, conducerea mizand pe faptul ca multi nu cunosc legea.

Cum am spus, desi sunt obisnuit cu astfel de "masuri", tare imi e sa nu se fi facut un grav abuz, iar toti abonatii de la peluze care au fost prezenti la meciul cu Bistrita au fost interzisi la gramada.

spiridusu10.10.2009 07:13

sa ii dau **** si ciobanului si argatului

totusi sper sa nu fie adevarat

radusteaua2310.10.2009 08:08

SI ORICE SAR INTAMPLA NOI TOT TE VOM TERORIZA /NE VEDEM CU FENER CIOBANEEEEE

Astristul10.10.2009 12:57
Am vazut aseara emisiunea... totusi nu cred :confused:

La inceput nici eu nu credeam, dar uite ce a aparut in ProSport azi:

Stil mafiot! Gigi a pus 'vânãtorii de capete' pe urmele fanilor!

'Ciobanul mã cautã, nu știu ce sã mai fac!'

spiridusu10.10.2009 14:39

Fanii Stelei din Bucuresti s-au strans in numar mare si au luat cu asalt cantonamentul Stelei de la Brasov.

Cei 300 de suporteri au venit cu bannere anti-Gigi si tot antrenamentul au stat sa protesteze.

again organizare si comunicare **** !

ma intreb cati erau ca mine care nu aveau ce face acasa si ar fi mers imediat la protest.

giglio10.10.2009 14:40

Acum un an il blestemam pe Gigel ca tot raul pe care el il face Stelei sa se intoarca asupra lui si familiei lui. In primavara a intrat la puscarie . Dumnezeu i-a mai dat o sansa de Pasti . A platit milogi sa-l elibereze promitand ca va sta acasa cu familia. A stat numa pe la televiuziuni.

Acum scandalul a luat din nou amploare si se bate iar cu pumnul in piept ca Steaua e a lui. Gigi Gigi .... de data asta e groasa. Oare ce urmeaza ? Cred ca de data asta o sa cazi de muuuuuuult mai sus ....

Adrian10.10.2009 23:32

Ciobanul s-a dat singur in gat:

"Spectacolul cel mai frumos tot fanaticii ãștia și eu le mai dau o șansã. Ei vor sã facã o ligã și o sã le dau bilete ligii, iar aceastã Liga va fi responsabilã de ei. Eu le dau și gratis biletele. Eu nu am niciun rãzboi cu suporterii. Eu dacã nu-i fãceam vagabonți, drogați și huligani, lumea credea cã eu sunt contestat și sã propaga spiritul ãsta de turmã și începeau toți sã mã conteste. Așa eu am acționat inteligent și am început sã-i fac drogați și în tot felul. Lumea a început sã creadã cã cei care mã contestã sunt niște vagabonți și nu i-a mai luat în seamã. Aștia sunt plãtiți de cineva, am aflat eu un fir, dar nu vreau sã dau nume", a spus Becali la gsp TV.

Ahaa.... deci tu ii numesti pe oamenii aia "drogati si huligani" desi ei nu sunt si te plangi ca esti injurat...

Macar a recunoscut ca e contestat si nu injurat.

In final, putem vedea ca ciobanul e din nou high cu urda:

"Am auzit cã s-au coalizat cu ãștia de la Dinamo și vor sã arunce cu sticle incendiare la noi în curte ca sã ne sperie. Dar eu nu plec decât pânã în Pipera dupã fiecare meci, mã duc acasã. De vândut, nu vând. Eu am avut în cap sã vând Steaua, dar m-am ambiționat pânã la urmã pentru cã nimeni nu mã poate obliga sã îmi vând proprietatea mea. Eu când am venit în 2000, Steaua nu mai avea suporteri, nu se mai știa nimic de Steaua. Dar dupã ce am venit eu, milioane de oameni au început sã ținã cu Steaua", a spus Becali la gsp TV.

Da, intr-adevar.

Pai... ave Gigi, muraturile te saluta!

MoWeed11.10.2009 05:59
Fanii Stelei din Bucuresti s-au strans in numar mare si au luat cu asalt cantonamentul Stelei de la Brasov.

Asta este o vrajeala tipica presei romanesti. Toti de acolo eram brasoveni

Daniel-Ionut11.10.2009 06:31
Asta este o vrajeala tipica presei romanesti. Toti de acolo eram brasoveni

Si tu, capul rautatilor! :D

Poti sa fii si brasovean din Bucuresti :P

gio_stgloria11.10.2009 07:49

Gigi Becali : "E ceva RUSINOS! Razvan nu poate fi selectioner"

Du-te-n mata de frustrat. Acu or sa apara toti idiotii la TV, ca nationala nu joaca, ca de ce n-a luat Lucescu pe cutare la nationala.

«1393394395396397689»