Mihai Stoichițã este conștient cã are o misiune extrem de grea pe banca Stelei, echipã pe care a mai antrenat-o între 1997 și 1998. Acesta spune cã nu a ezitat nici mãcar o clipã în momentul în care a fost propus de Basarab Panduru la Steaua.
"Trebuia sã plec sã semnez un contract zilele urmãtoare, dar faptul cã am fost contactat la propunerea domnului Panduru și acceptat în unanimitate de cãtre conducerea executivã a clubului Steaua, am considerat cã pentru mine e mai important sã rãmîn aici și sã încep o muncã.
Pot sã fiu devorat de Steaua sau s-ar putea sã reușesc. Nu existã altã posibilitate! Pentru mine, Steaua este mierea din glonțul Patriei. Nu vreau ca munca mea sã se transforme într-una de rutinã, vreau sã ridicãm o echipã care peste ani sã domine campionatul românesc, așa cum am fãcut în primul meu mandat aici.
Nu mi-a trebuit mult timp azi noapte sã am discuții cu patronul, pentru cã uneori sîntem slabi în fața sentimentelor", a spus Stoichițã astãzi, în cadrul unei conferințe de presã.
"Bãieții trebuie sã înțeleagã cã nimic nu este pierdut și cã trebuie sã luptãm pînã la capãt. Relația dintre patron și antrenor este pînã la urmã între un subordonat și cel care investește.
În caz cã devin incomod sau nu mai dau randament, eu nu mã agãț de nimic. Ar fi ridicol sã spun cã am ca obiectiv formarea unei echipe. Patronul vrea sã cîștig campionatul și Cupa, asta este viața. Avem foarte mulți jucãtori tineri, dar acesta este un avantaj, pentru cã pe aceștia poți sã-i modelezi", a completat Stoichițã.
Asta deja se crede inventatorul rotii, i-a facut maimutoiul si discursul. Cum sa-ti permiti sa vii in aceste momente in fata suporterilor si sa le spui ca tu vei schimba fata Stelei. Muuuult tupeu si nesimtire iti trebuie sa faci acest lucru. Ma uit la moaca lui si vad ca are buzele imflamate de cat l-a pupat pe Jiji noaptea trecuta. Auzi ca el avea de semnat un contract, daaaa s-a razgandit ca Steaua nu e de refuzat........ MIEREA DIN GLONTUL PATRIEI (PFFFFFFFFFFF esti de doua ori Eminescu si o data Mihai Viteazul). Cu siguranta era o oferta de pe la selectionata de juniori a statului Vanuatu. O fi si el antrenor nu zic, dar nicidecum unul care sa faca performanta in conditiile actuale de la Steaua. Si na ca ciobanu isi planificase treaba cu Bergodi ca prea ii fura din imagine. Doooamneee ce-am ajuns.....aaaauuu inimaaaaaaa!!!!!!