FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1378379380381382689»
MoWeed17.09.2009 22:00

Acum sa ii mai aud pe aia care ziceau sa facem liniste pentru echipa?

Vedeti mah suporterilor ca nu are sens sa discuti de liniste la echipa, de un plan coerent pentru intreg sezonul, de rezultate sau performanta cat timp handicapatul ala din loja distruge intr-un minut munca din cateva luni

Grenada17.09.2009 22:20

MMTI BECALII!!!

Bogdan4Steaua17.09.2009 22:40

Pentru aplaudacii nebunului: continuati sa ii scandati numele si sa huiduiti peluzele care il injura.

ArmyLand18.09.2009 00:18

UPDATE 2:46 ªedința "ad-hoc" a luat final la nici 20 de minute dupã sosirea lui Mihai Stoichițã. Gigi Becali a confirmat cã "Lippi" va fi noul tehnician al Stelei.

"Mihai Stoichițã e noul antrenor al Stelei. Am încercat sã-l conving pe Pandi, el a refuzat și apoi l-am întrebat pe cine vede el ca antrenor. Am zis cã trebuie sã fie un stelist. El mi-a spus de Stoichițã", a declarat Becali la finalul tratativelor ce au durat aproximativ 15 minute. Iatã și prima declarație datã de Mihai Stoichițã: "Steaua nu se refuzã. Nu îmi poate fi fricã de presiune. Sper sã am rezultate și sã nu fie probleme. Mâine voi conduce primul antrenament, de la ora 10:00" sursa www.prosport.ro

Precedentul s-a creat........Steaua din echipa la care visau sa antreneze toti, a ajuns sa ia antrenori refuzati pana si de echipe din Georgia. Ultima speranta a murit cu Bergodi!!!! Ce pot sa zic............succesuri!!!!

Khalid18.09.2009 00:37

In seara asta, Becali a aruncat la cos toata pregatirea tactica de pe timpul verii, iar Stoichita se va adapta din mers si nu stiu daca ii va iesi, cel putin in Europa League. Din pacate, Becali este rau influentat de anturajul care se pare ca nu a fost, nu este si nu va fi de bun augur.

In momentul actual, cea mai buna varianta era Piturca. Cat e el de drac, mananca fotbal pe paine si ne scotea cat de cat din r*h*t dupa plecarea lui Bergodi.

lbj18.09.2009 01:11

Bha nebunilor, mor cand va aud!! nu exista alta solutie decat plecarea lui Gigi, ATAT!

merlin7518.09.2009 03:04
Fratele meu, diferenta dintre Real si Zurich e enorma. Nu imi fac iluzii sa cred ca, daca Realul nu isi pierdea din concentrare, Zurichul ar fi inscris. Totusi, elvetienii au avut o atitudine pozitiva, profotbal. Nu s-au baricadat. Nu au tras de timp. Nu au facut faulturi.

Au incercat sa joace cat le-a permis valoarea si, avand in vedere ce adversari au intalnit, nu s-au facut de rusine.

Urziceniul nu a jucat ieri fotbal. Au facut doar antijoc si au incercat sa nu ia prea multe. Asta nu e fotbal.

Dar asta nu e cel mai bun exemplu. Hai sa vorbim despre un meci asemanator (ca diferenta de valoare intre echipe) cu Sevilla - Urziceni.

Standard - Arsenal, 2-3. Belgienii lui Loti i-au facut pe oamenii lu' Wenger sa isi merite banii.

Standard, o echipa de necunoscuti(in afara de sarbul Jovanovic pe cine mai stiti de acolo?), a facut ca Arsenal, cu superpustii ei, sa sufere. Cum de?

Oare pentru ca Standard are un antrenor adevarat?

Oare pentru ca jucatorii lui Standard nu au intrat in teren cu mentalitatea "sa luam cat mai putine"?

Asta e fotbalul adevarat frate. Aia joaca fotbal. Aia aduc jucatori seriosi. Aia au scouteri, au conducere profesionista. Aia nu isi bat joc de fotbal. Aia vor folosi banii luati de la "Liga" si ii vor investi in alti jucatori buni ca sa progreseze, nu ii vor folosi ca sa plateasca datoriile la Gigi.

Asta e diferenta intre fotbalul romanesc si fotbalul adevarat.

Fotbalul adevarat e ceea ce vedem in CL cand nu joaca romanii. Fotbalul romanesc e Gigi, multa lauda fara acoperire.

100% adevarat, din pacate multi compatrioti nu vad lucrurile asa

Maye18.09.2009 04:09

Ne-am ales cu un lingau , fie el oricat de stelist.Modul parsiv in care lingea dosul ciobanului aseara ma face sa ii acord din start 0 incredere.

Pleaca din Templu obositule si ia-l si pe cioban cu tine.Plecati dracului!!!!!

red&blue_boy18.09.2009 04:44

Normal ca un lingau,ca doar asta e criteriul principal dupa care pune Becali un antrenor.In curand,in ritmul asta,n-o sa mai vina nimeni antrenor la Steaua,o sa se puna el si antrenor.Vai,ce rau am ajuns....

Bogdan4Steaua18.09.2009 05:04

Ne-am ales cu un lingau. Stoichita i-a cantat in struna lui Becali ori de cate ori a aparut pe la TV.

Desi a facut multe pentru Steaua in trecut, in aceste momente este una dintre persoanele care mai bat un cui in cosciugul Stelei.

P.S.: Panduru merita apreciat pentru ca nu si-a calcat cuvantul.

vlad18.09.2009 05:06

Nu se poate ca marele Lippi sa fie antrenor. Imi aduc aminte primul sau mandat la Steaua . A inventat rotirea posturilor. Doar pe portar la tinut pe postul sau. In schimb,a facut toate incercarile. Steaua juca din inertie in mandatul lui. Incet-incet,s-a stins.

Ce putem spune despre un om care a tacut cand Becali a spus" O sa-l vedeti vreodata pe Stoichita sa ma dea afara de la vestiare?"

Omul asta e din ce in ce mai bolnav. Este un semn bun,e pe duca. Sa nu uitam pe cei care l-au facut mare:presa! au ce sa vanda zilele astea.

Ciobane,mars afara din Ghencea!

Fan FC Steaua18.09.2009 05:09
Ne-am ales cu un lingau. Stoichita i-a cantat in struna lui Becali ori de cate ori a aparut pe la TV.

Desi a facut multe pentru Steaua in trecut, in aceste momente este una dintre persoanele care mai bat un cui in cosciugul Stelei.

P.S.: Panduru merita apreciat pentru ca nu si-a calcat cuvantul.

Pare o acoperire... Stoichita va rezista doua meciuri... de ce credeti ca a accpetat asa repede? A acceptat ca sa vina Panduru antrenor.

Si, cum facem cu Steaua? Suspendari in continuare? Ar merge o retrogradare in B, ca sa-i iasa peri albi ciobanului infect ca pierde bani...

N-are rost sa mai incurajati Fc Steaua. Vrem Steaua noastra.

DelPiero1018.09.2009 06:33

Stiu ca pare dur, insa nu cred ca are rost sa ne mai intereseze soarta acestei echipe. De cand a venit lepra la club, Steaua a incetat sa existe. Am sustinut atata timp un club care murea pe zi ce trece. Ori revolutie ori...desfiintare, Cu Becali nu se poate merge mai departe. Trebuie sa facem ceva. Nu se mai poate. S-a umplut paharul,pana la refuz!

Un oarecare18.09.2009 06:40

Vestea ca Bergodi a fost demis nu m-a surprins deloc, este o regula deja la Steaua ca atunci cand lucrurile incep cat de cat sa se miste, sa vina un dobitoc sa le strice pentru ca vezi doamne s-a simtit jignit in fata jucatorului.

Mars in MM la stana la tine!!! Ai distrus cel mai iubit club de fotbal din tara, ai tarat in noroi simboluri ale Romaniei si te mai consideri patriot, te crezi deasupra legii, ai ajuns sa faci tara de ras pe la Bruxelles (pariu ca nici nu stii cum se scrie). Tu esti chior ba? Nu vezi ca toti cei ce au coloana vertebrala stau departe de tine? Daca ar avea demnitate Panduru ar pleca si el.

Sper ca spiritul Stelei sa nu ne paraseasca in aceste momente si la urmatorul meci de acasa (desi se va disputa cu portile inchise) sa ne adunam cu totii in jurul stadionului si sa strigam PLEACA DIN Ghencea JAVRA!!!! Eu unul m-am saturat ca un asemenea personaj sa ne pateze istoria glorioasa, si sa ne faca de ras cu fiecare ocazie. M-am saturat de pupincurismul unor parveniti care s-au aciuat pe langa echipa. Simt ca fierb, daca l-as vedea acum fata in fata nu cred ca as mai putea raspunde pentru actiunile mele.

Un oarecare

Citius, Altius, Fortius

Herovir18.09.2009 06:42

BUAAAA NU`L MAI SUPORT!!! PENTRUA A KTA OARA NOPTZI AL;BE DIN CAUZA CIOBANULUI!? AFARA DIN Ghencea MM DE BRANZAR!!!

di_canio18.09.2009 07:17

Cum a fost demis Bergoti nu este corect, nu se face asa ceva daca te consideri un club profesionist.Ca GG s-a dus la vestiar nici asta nu e corect, pauza de 15 min este facuta pentru antrenor si doar pentru el.Ma indoiesc ca un patron sau altcineva stie ce indicatii tactice sa dea la pauza sau stie sa motiveze echipa mai bine ca antrenorul. Asta a fost o greseala.La fel a fost insa si reactia italianului, acesta nu trebuia sa-l repeada pe GG, asta e atitudine in stilul becalian, Bergoti trebuia sa-l lasa sa se dea in spectacol si dupa meci sa-si dea demisia. Asa ar fi fost cel mai demn pentru el, dar el a ales sa intre in acest circ ieftin.Si daca e sa-l luam la bani marunti pe Bergoti, de cand a venit am invins toate echipele mici, iar cu Urziceni, Dinamo si CFR ne-am facut de ras. Nu mai spun ca aseara am vazut o echipa de Liga a treia, penibil este prea bland, de mult timp n-am mai vazut Steaua sa nu traga un sut pe poarta si sa joace atat de haotic.

In legatura cu Stoichita, este un stelist adevarat, am trait clipe magice alaturi de el cand a fost la Steaua, dar faptul ca a acceptat atat de repede este total neprofesionist.

Forza Steaua! Supra tutti

MoWeed18.09.2009 07:19

Acum o sa vedem formatia facuta de Jiji. Tare mi-e frica sa nu intram in hora candidatelor la retrogradare pana la finalul turului

Trotil18.09.2009 07:31

Mda, trec peste secțiunea de prezentare ( mã numesc Alexandru ) și subliniez cã mi-am fãcut cont doar pentru a-mi exprima și eu, precum tot amãrâtul, oful vis-a-vis de reacția lui Gigi Becali. Incerc cu greu sã-mi stãpânesc cuvintele-n prohab ( din alta parte n-ar merita ) și nervii declanșați de decizia de demitere a lui Bergodi.

Nu, nu sunt un fanatic care sã fi mers meci de meci pe stadion sã-mi susțin echipa de suflet cu fiece ocazie, având alte prioritãți. Nu stau sã-njur dinamoviști, sã alerg pe stradã lumea, cã nu-mi place mie ceva etc. etc. etc.... înțelegeți voi ideea. Dar, reușesc sã-mi fac timp sã trãiesc, când pot, emoțiile atașate meciurilor pe care Steaua le disputã... așa cum pot eu de la distanța conferitã de transmisia T.V.. Da, știu cã de mic am avut o afinitate pentru Steaua, nu știu de unde și de ce, dar e acolo și așa va rãmâne, indiferent de situație.

În momentul de fațã mie mi-a cam ajuns. De mult prea multã vreme Gigi Becali a reușit sã-și impunã amprenta copitei pe blazonul Stelei, considerând cã aptitudinile sale de transhumant sunt suficiente pentru a fi un bun antrenor de fotbal și un bun psiholog. Problema nu este cã Gigi Becali se considerã zeu, ci cã lumea-i cântã-n strunã. Ba cei de la GSP îi ovaționeazã fiecare inepție, evident, pentru cã lor le pasã de sport, poate prea mult. Ba jucãtorii sunt incapabili sã aibã o pãrere proprie, cã poate se supãrã patronu' și-i dã afarã, sau mai rãu, își bate joc de ei. Ba lumea se mai duce încã pe stadion, alimentând conturile latifundiarului. Ba antrenorii continuã sã accepte echipa-n grijã. Toți, adicã TOÞI sunteți/suntem de vinã pentru situația din ziua de azi. De ce? Pentru cã-i alimentãm acestui Gedai ideea cretinã cã s-ar pricepe la fotbal.

Iubim Steaua dincolo de empiric? Mai vrem ca Steaua sã existe ca și club sportiv, nu ca și eșafod pentru valori? Atunci sã facem dracului ceva. Nu știu exact care-i cea mai bunã metodã, aici bazându-mã pe cunoștiințele voastre vis-a-vis de Steaua, pentru cã, logic, fiind mai mult în contact cu acest fenomen, îl cunoașteți mai bine. Eu mã gândeam sã-l lovim unde-l doare, adicã în orgoliu și în buzunar. La buzunar e mai ușor de afectat, dacã lumea renunțã, pentru o vreme sã se mai prezinte la meciuri. Înțeleg cã pentru mulți dintre voi e greu, dar gândiți-vã cã exact pe acest lucru se bazeazã și Becali când își permite acțiuni de genul celei de asearã. Mai bine suferiți acum o vreme, dar mai puțin decât sã continuãm aceastã agonie la nesfârșit.

Sincer, eu sunt un individ calm, în general, dar mã mai apucã și pe mine pandaliile când observ cã-mi sunt afectate chiar și cele mai mici plãceri, printre care și aceea de a urmãri un meci de fotbal, lucru ce a devenit imposibil de când fotbalul intern a fost afectat de aceastã molimã a patronilor cu aere de antrenori, psihologi, medici și ce-o mai fi, dacã nu-s chiar toate. Vor bani? Atunci sã-i merite. Sã respecte pentru a fi respectați. Nu vor? Atunci sã se descurce pe puterile lor, nu pe cârca mulora dintre voi. Adicã eu chiar nu cred cã meritați/meritãm acest tratament din partea unui defect precum Gigi Becali.

Pfiu, cã tare lung mai e și oful acesta :) . Mda, cred cã am subliniat toate problemele. Ah, v-am arãtat afișul electoral al Becalului?

png-cd.jpg

zyder18.09.2009 07:42
Mda, trec peste secțiunea de prezentare ( mã numesc Alexandru ) și subliniez cã mi-am fãcut cont doar pentru a-mi exprima și eu, precum tot amãrâtul, oful vis-a-vis de reacția lui Gigi Becali. Incerc cu greu sã-mi stãpânesc cuvintele-n prohab ( din alta parte n-ar merita ) și nervii declanșați de decizia de demitere a lui Bergodi.

Nu, nu sunt un fanatic care sã fi mers meci de meci pe stadion sã-mi susțin echipa de suflet cu fiece ocazie, având alte prioritãți. Nu stau sã-njur dinamoviști, sã alerg pe stradã lumea, cã nu-mi place mie ceva etc. etc. etc.... înțelegeți voi ideea. Dar, reușesc sã-mi fac timp sã trãiesc, când pot, emoțiile atașate meciurilor pe care Steaua le disputã... așa cum pot eu de la distanța conferitã de transmisia T.V.. Da, știu cã de mic am avut o afinitate pentru Steaua, nu știu de unde și de ce, dar e acolo și așa va rãmâne, indiferent de situație.

În momentul de fațã mie mi-a cam ajuns. De mult prea multã vreme Gigi Becali a reușit sã-și impunã amprenta copitei pe blazonul Stelei, considerând cã aptitudinile sale de transhumant sunt suficiente pentru a fi un bun antrenor de fotbal și un bun psiholog. Problema nu este cã Gigi Becali se considerã zeu, ci cã lumea-i cântã-n strunã. Ba cei de la GSP îi ovaționeazã fiecare inepție, evident, pentru cã lor le pasã de sport, poate prea mult. Ba jucãtorii sunt incapabili sã aibã o pãrere proprie, cã poate se supãrã patronu' și-i dã afarã, sau mai rãu, își bate joc de ei. Ba lumea se mai duce încã pe stadion, alimentând conturile latifundiarului. Ba antrenorii continuã sã accepte echipa-n grijã. Toți, adicã TOÞI sunteți/suntem de vinã pentru situația din ziua de azi. De ce? Pentru cã-i alimentãm acestui Gedai ideea cretinã cã s-ar pricepe la fotbal.

Iubim Steaua dincolo de empiric? Mai vrem ca Steaua sã existe ca și club sportiv, nu ca și eșafod pentru valori? Atunci sã facem dracului ceva. Nu știu exact care-i cea mai bunã metodã, aici bazându-mã pe cunoștiințele voastre vis-a-vis de Steaua, pentru cã, logic, fiind mai mult în contact cu acest fenomen, îl cunoașteți mai bine. Eu mã gândeam sã-l lovim unde-l doare, adicã în orgoliu și în buzunar. La buzunar e mai ușor de afectat, dacã lumea renunțã, pentru o vreme sã se mai prezinte la meciuri. Înțeleg cã pentru mulți dintre voi e greu, dar gândiți-vã cã exact pe acest lucru se bazeazã și Becali când își permite acțiuni de genul celei de asearã. Mai bine suferiți acum o vreme, dar mai puțin decât sã continuãm aceastã agonie la nesfârșit.

Sincer, eu sunt un individ calm, în general, dar mã mai apucã și pe mine pandaliile când observ cã-mi sunt afectate chiar și cele mai mici plãceri, printre care și aceea de a urmãri un meci de fotbal, lucru ce a devenit imposibil de când fotbalul intern a fost afectat de aceastã molimã a patronilor cu aere de antrenori, psihologi, medici și ce-o mai fi, dacã nu-s chiar toate. Vor bani? Atunci sã-i merite. Sã respecte pentru a fi respectați. Nu vor? Atunci sã se descurce pe puterile lor, nu pe cârca mulora dintre voi. Adicã eu chiar nu cred cã meritați/meritãm acest tratament din partea unui defect precum Gigi Becali.

Pfiu, cã tare lung mai e și oful acesta :). Mda, cred cã am subliniat toate problemele. Ah, v-am arãtat afișul electoral al Becalului?

png-cd.jpg

nu vreau sa intru in polemica cu tine, nu stiu daca ii photosopata poza, daca este, atat vreau sa iti spun jignesti ciobanul din poza, plus ca meseria de cioban este una traditionala romaneasca si nu merita terfelita in numele unui satanist si om nebun care in viata lui nu a respectat un om.Daca ai avea ocazia sa vorbesti cu un cioban adevarat ai vedea ce oameni cu suflet si corecti sunt, inca odata nu terfeliti ciobanii din Romania si nu ii puneti in aceeasi oala cu satana nu este corect, pentru ciobani.

"Satana" mori odata.Imi e dor de Steaua

Trotil18.09.2009 07:46

Zyder, nu mã-nțelege greșit, respect pentru ciobani și meseria lor, dar poza respectivã e un spoof și trebuie privitã ca atare.

bebeto18.09.2009 07:50
Acum o sa vedem formatia facuta de Jiji. Tare mi-e frica sa nu intram in hora candidatelor la retrogradare pana la finalul turului

cu Stoichita antrenor,fecali selectioner,cu juniori in aparare si la mijloc,cu jucatori care sunt ,,desfintati'' in public de marele selectioner....se mai asteapta cineva la altceva decit lupta pentru locul 1 4

JDERUL18.09.2009 07:54

Oare aseara nu era prin preajma stadionului niciun politist de la circulatie care sa-i faca euromarlanului parlamentar un alchooltest? Pentru ca era vizibil baut si l-ar fii lasat pieton pentru o vreme.

O palida consolare pentru noi!

montecristo18.09.2009 08:54

Fratilor, ne-am saturat de nebuniile lui Gigi asta.

Se crede atot stiutor? Crede ca e mai bun antrenor si psiholog decat antrenorul pus in functie? Trebuia sa-l lase in pace pe Bergodi. Cu comportamentul lui de prostanac o sa schimabe antrenorii la fiecare 2 luni. Pe Stoichita il prinde Graciunul in Ghencea?

Eu as vrea sa vina alt patron. M_AM SATURAT DE Gigi...Fekali

cristy.steaua2118.09.2009 08:57

la Gigi ii trebuie un antrenor gen "Olaroiu". Adica doar pe hartie antrenor...

Bergodi facea treaba la Steaua dar.. dupa un rezultat de egalitate cu campioana moldovei in ultimi 9 ani la si dat afara....

Melku18.09.2009 09:31

Nu poti sa ramai decat scarbit dupa comportamentul ciobanului de aseara si deciziile lui. Dar si mai scarbit poti sa fii de Stoichita, un lingau care astepta o ocazie pe la colturi. Va tot bateti cu ciobanul dar atata timp cat INCA exista oameni dispusi sa lucreze cu el, nu o sa plece nici in ruptul capului.

Mihai Stoichițã a declarat: "Rãmîn la Steaua chiar dacã nu am susținerea suporterilor. Steaua trebuie sã meargã mai departe. Dacã Gigi Becali îmi va cere, voi semna, chiar dacã nu am susținerea tribunelor"

O declaratie plina de supunere si umilinta. Cu alte cuvinte Steaua nu putea sa mearga mai departe fara el, noroc cu el. Ciobanului nu ai ce sa ii ceri, dar ce facem cu "fostele glorii" care l-au tot umflat, sustinut sau nu l-au atacat pe oier desi era datoria lor. Mirajul Stelei a omorat multe caractere...toti cei care au acceptat si accepta sa fie condusi de un gibon imi provoaca scarba.

«1378379380381382689»