Mda, trec peste secțiunea de prezentare ( mã numesc Alexandru ) și subliniez cã mi-am fãcut cont doar pentru a-mi exprima și eu, precum tot amãrâtul, oful vis-a-vis de reacția lui Gigi Becali. Incerc cu greu sã-mi stãpânesc cuvintele-n prohab ( din alta parte n-ar merita ) și nervii declanșați de decizia de demitere a lui Bergodi.
Nu, nu sunt un fanatic care sã fi mers meci de meci pe stadion sã-mi susțin echipa de suflet cu fiece ocazie, având alte prioritãți. Nu stau sã-njur dinamoviști, sã alerg pe stradã lumea, cã nu-mi place mie ceva etc. etc. etc.... înțelegeți voi ideea. Dar, reușesc sã-mi fac timp sã trãiesc, când pot, emoțiile atașate meciurilor pe care Steaua le disputã... așa cum pot eu de la distanța conferitã de transmisia T.V.. Da, știu cã de mic am avut o afinitate pentru Steaua, nu știu de unde și de ce, dar e acolo și așa va rãmâne, indiferent de situație.
În momentul de fațã mie mi-a cam ajuns. De mult prea multã vreme Gigi Becali a reușit sã-și impunã amprenta copitei pe blazonul Stelei, considerând cã aptitudinile sale de transhumant sunt suficiente pentru a fi un bun antrenor de fotbal și un bun psiholog. Problema nu este cã Gigi Becali se considerã zeu, ci cã lumea-i cântã-n strunã. Ba cei de la GSP îi ovaționeazã fiecare inepție, evident, pentru cã lor le pasã de sport, poate prea mult. Ba jucãtorii sunt incapabili sã aibã o pãrere proprie, cã poate se supãrã patronu' și-i dã afarã, sau mai rãu, își bate joc de ei. Ba lumea se mai duce încã pe stadion, alimentând conturile latifundiarului. Ba antrenorii continuã sã accepte echipa-n grijã. Toți, adicã TOÞI sunteți/suntem de vinã pentru situația din ziua de azi. De ce? Pentru cã-i alimentãm acestui Gedai ideea cretinã cã s-ar pricepe la fotbal.
Iubim Steaua dincolo de empiric? Mai vrem ca Steaua sã existe ca și club sportiv, nu ca și eșafod pentru valori? Atunci sã facem dracului ceva. Nu știu exact care-i cea mai bunã metodã, aici bazându-mã pe cunoștiințele voastre vis-a-vis de Steaua, pentru cã, logic, fiind mai mult în contact cu acest fenomen, îl cunoașteți mai bine. Eu mã gândeam sã-l lovim unde-l doare, adicã în orgoliu și în buzunar. La buzunar e mai ușor de afectat, dacã lumea renunțã, pentru o vreme sã se mai prezinte la meciuri. Înțeleg cã pentru mulți dintre voi e greu, dar gândiți-vã cã exact pe acest lucru se bazeazã și Becali când își permite acțiuni de genul celei de asearã. Mai bine suferiți acum o vreme, dar mai puțin decât sã continuãm aceastã agonie la nesfârșit.
Sincer, eu sunt un individ calm, în general, dar mã mai apucã și pe mine pandaliile când observ cã-mi sunt afectate chiar și cele mai mici plãceri, printre care și aceea de a urmãri un meci de fotbal, lucru ce a devenit imposibil de când fotbalul intern a fost afectat de aceastã molimã a patronilor cu aere de antrenori, psihologi, medici și ce-o mai fi, dacã nu-s chiar toate. Vor bani? Atunci sã-i merite. Sã respecte pentru a fi respectați. Nu vor? Atunci sã se descurce pe puterile lor, nu pe cârca mulora dintre voi. Adicã eu chiar nu cred cã meritați/meritãm acest tratament din partea unui defect precum Gigi Becali.
Pfiu, cã tare lung mai e și oful acesta
. Mda, cred cã am subliniat toate problemele. Ah, v-am arãtat afișul electoral al Becalului?