FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1377378379380381689»
Dj16.09.2009 20:44

mda, interesant meci - sevilla Urziceni..

parca noi ,cu ei, acu 2 ani am jucat putin mai bine...

asta e valaorea echipelor romanesti, cu siguranta nici o alta echipa de la noi nu ar fi facut mai mult.

asta e, eu totusi cred ca au sanse mari la locul 3, rangers e subtirica rau.

Fan FC Steaua17.09.2009 04:37

Mie mi-a placut apararea unirii. Au reusit sa opreasca aproape 70% din faze, iar jucatorii seviliei deja se enervau ca nu puteau face mai mult. Golurile seviliei au fost norocoase.... In a doua parte Unirea i-a cam dominat. Deh, lipsa de experienta in CL si frica....

Adrian17.09.2009 06:26
Mie mi-a placut apararea unirii. Au reusit sa opreasca aproape 70% din faze, iar jucatorii seviliei deja se enervau ca nu puteau face mai mult. Golurile seviliei au fost norocoase.... In a doua parte Unirea i-a cam dominat. Deh, lipsa de experienta in CL si frica....

La ce meci te-ai uitat frate?

Atat de tare se enervau aia de la sevilla ca tot romanii primeau galbene.

Apoi goluri norocoase... de unde? Mai bine zis a avut Unirea noroc ca nu a luat mai multe.

Si, daca in a doua parte Unirea i-a dominat, eu sunt Gigi becalii.

Sevilla s-a jucat cu ei. Le-a fost frica sa iasa la joc ca sa nu ia vreo 30. La cat de mare a avut Dan gura, la cat s-a laudat ca face puncte, nu credeam ca o sa foloseasca un antijoc asa jegos.

Nici noi nu am facut antijocuri din astea.

Dar nah... asta e valoarea fotbalului romanesc. Atat se poate. Antijoc si gata.

Atat de bine i-a dominat Unirea pe Sevilla ca de abia in minutul 85 a bagat si Dan al doilea atacant. M-am lamurit eu si de valoarea lui ca antrenor.

red&blue_boy17.09.2009 06:53

Ce a jucat bine Urziceni?Sa fim seriosi,antijoc total,daca iesea ceva pe contraatac bine,si in rest totul pe aparare.Sevilla n-a prea fortat,putea sa-i bata si mai rau.I-a pasat de multe ori pe cei de la Urziceni de nu mai stiau de ei.Dar ce sa mai zici,atat se poate.Sevilla a luat jucator de 15 milioane euro,Negredo parca,iar la Urziceni cel mai scump transfer e Maftei e vreo 400000.

JDERUL17.09.2009 07:07

Daca fotbalul s-ar juca doar prin declaratii, intentii si diverse vise fanteziste,ei atunci,nu ne-ar sta nimeni in fata! Mai ales lui MM si Dan Petrescu.

Ma gandesc cam ce-ar fii fost azi,daca in ciuda dominarii coplesitoare a celor de la Sevilla se intampla sa nimereasca si Urziceniul un sut norocos care sa se opreasca in plasa portii lui Pallop?!

Haideti sa fim seriosi.Unirea nici macar nu a fost un sparing-partener fair-play aseara:i-a rupt cu faulturile pe spanioli!

mircea_1017.09.2009 07:22

suturi pe poarta:

Sevilla 7-1 Urziceni

Cum zicea si Buzarin aseara dupa meci...sutul Urziceniului a fost ala din minge de arbitru, a lui Bilasco :D

David17.09.2009 12:09

Uita-te ce echipa aveam noi acum 2 ani si ce echipa are Urziceni.

Lari17.09.2009 12:11

Ca sa nu mai spun ca Sevilla de acum 2-3 ani era ceva mai puternica: stilul de joc mult mai direct pe poarta, atacantii mult mai in forma, antrenorul mult mai bun...

Virgil17.09.2009 12:26

Rapid, vecinul mai sãrac din Capitalã. Cam asta este descrierea fãcutã de englezii de la "Daily Mail" grupãrii din Giulești, în comparație cu Steaua. Cunoscuți pentru pasiunea lor pentru topuri, redactorii de la "Daily Mail" au alcãtuit unul în care descriu cele mai mari rivalitãți din fotbalul internațional. Într-un top 50, pe locul 41 e poziționatã rivalitatea dintre grupãrile bucureștene Rapid și Steaua.

"Rapid e vecinul mai sãrac din capitala României, un club mai mic, cu un stadion mai mic, care a câștigat doar 3 titluri, în comparație cu cele 22 ale Stelei. Fanii roș-albaștrilor îi numesc pe suporterii rivali "țigani", iar înfruntãrile dintre cele douã echipe sunt pigmentate întotdeauna de scandãri și sloganuri rasiste", e descrierea pe care cei de la "Daily Mail" o fac rivalitãții dintre cele douã grupãri bucureștene.

Curios cã englezii nu au notat nimic despre rivalitatea dintre suporterii Stelei și cei ai lui Dinamo, sau poate i-au rezervat un loc special, în Top 10, nedezvãluit încã.

În clasamentul 50-11, prezentat pânã acum în ediția on-line, singura menționare a unui rivalitãți între douã echipe românești e cea amintitã mai sus, dintre Steaua și Rapid, locul 41.

sursa: prosport

Lari17.09.2009 12:47
Fanii roș-albaștrilor îi numesc pe suporterii rivali "țigani", iar înfruntãrile dintre cele douã echipe sunt pigmentate întotdeauna de scandãri și sloganuri rasiste", e descrierea pe care cei de la "Daily Mail" o fac rivalitãții dintre cele douã grupãri bucureștene.

Ce minciuni ordinare, bai! :spam:

Noi spunem adevaru', ca-i doare pe unii, asta e altceva! :oleole:

Stryker17.09.2009 13:05
Ca sa nu mai spun ca Sevilla de acum 2-3 ani era ceva mai puternica: stilul de joc mult mai direct pe poarta, atacantii mult mai in forma, antrenorul mult mai bun...

Nu prea m-am uitat mult la meciul asta, pentru ca am preferat sa vad derbiul serii , insa am prins un moment, parca inainte de golul 2 , in care comentatorul a spus ca Steaua a pierdut acolo cu Sevilla de fiecare data fara drept de apel !

O rautata gratuita , daca nu este nestiinta ... 1-0 si 2-1 nu sunt nicidecum scoruri la care poti sa spui ca ai pierdut fara drept de apel ...

Cat despre meci in sine din ce am vazut daca nu era Arlauskis, scorul lua cu sigurante proportii mai mari ... oricum baiatul asta pare un portar valoros la cei 21 de ani ai sai , e fara discutii peste Tatarusanu si i-a costat si de 30 de ori mai putin !

Lari17.09.2009 13:14
Cat despre meci in sine din ce am vazut daca nu era Arlauskis, scorul lua cu sigurante proportii mai mari ... oricum baiatul asta pare un portar valoros la cei 21 de ani ai sai , e fara discutii peste Tatarusanu si i-a costat si de 30 de ori mai putin !

Buna dimineata si tie! O cafea, ceva? :rolleyes:

Sunt atatea exemple de jucatori ieftini si buni gasiti de altii... Sa incepem cu Yssouf Kone si Dubarbier sau cu Wesley si N'Doye?

Stryker17.09.2009 13:43

Nu beau cafea , dar nici nu ma imbat cu apa rece :rolleyes:

Kone a costat 800.000 de euro, cam cat am dat noi pe Arthuro !

Dubarbier tot 800.000 de euro

Wesley ceva mai mult , 1.500.000 de euro

Nu sunt tocmai ieftini pentru un club din Romania, dar pentru un club ca Steaua nu ar trebui sa fie sume mari

N'Doye a fost ceva fost mai ieftin ... nu mai conteaza exact cat, au facut javrele o afacere cu el oricum ...

Insa Arlauskis a costat faimoasa suma de 50.000 de euro deci de 30 de ori mai putin ca Tatarusanu , nu stiu daca poti sa-mi dai multe exemple de jucatori straini mai ieftini adusi in Romania si care sa dea la fel de multa satisfactie ...

Alexandru H.17.09.2009 14:39
La ce meci te-ai uitat frate?

Atat de tare se enervau aia de la sevilla ca tot romanii primeau galbene.

Apoi goluri norocoase... de unde? Mai bine zis a avut Unirea noroc ca nu a luat mai multe.

Si, daca in a doua parte Unirea i-a dominat, eu sunt Gigi becalii.

Sevilla s-a jucat cu ei. Le-a fost frica sa iasa la joc ca sa nu ia vreo 30. La cat de mare a avut Dan gura, la cat s-a laudat ca face puncte, nu credeam ca o sa foloseasca un antijoc asa jegos.

Nici noi nu am facut antijocuri din astea.

Dar nah... asta e valoarea fotbalului romanesc. Atat se poate. Antijoc si gata.

Atat de bine i-a dominat Unirea pe Sevilla ca de abia in minutul 85 a bagat si Dan al doilea atacant. M-am lamurit eu si de valoarea lui ca antrenor.

Om mai fixist ca tine nu am vazut in viata mea. Vai, a pierdut Urziceniul in fata celei mai puternice echipe de grupa, in deplasare: e clar, Dan Petrescu e un zero, Urziceniul e cea mai slaba echipa din istorie. In loc sa sarbatorim faptul ca jucam acolo, ca doar asta mai putem face, ne dam fecioare neprihanite si cerem rezultate mult peste valoarea campionatului romanesc. Hai sa facem ca dinamovistii si sa ne bucuram ca nu jucam in Champions League, "ca sa nu ne facem de rusine".

Suntem sparring partners pentru echipele puternice din Vest. Asta e, nu e o tragedie nationala. Macar suntem acolo. Nu mai am deloc chef sa ma reintorc in anul de gratie 2000, cand eram la nivelul Albaniei. Si anul asta au fost niste rezultate bunisoare, am vazut un Sahtior scos din CL, un Vaslui excelent, un miracol dinamovist... sunt sigur ca vor mai fi cateva meciuri bune... ca nu ne vom califica in Primavara Europeana decat cu vreo echipa sau doua, face parte din legile dure ale fotbalului. La un asemenea nivel, conteaza banii si investitiile.

Dar daca tot il desfiintam pe Dan Petrescu, hai sa i-o tragem si patronului. Care economiseste bani din sejurul la Sevilla, nu face transferuri serioase si prefera sa incaseze 7 milioane de euro curati decat sa investeasca 3 pentru o iluzorie calificare. Si sa i-o tragem si lui MM, ca din cauza unor stelisti ca ei am reusit sa ajungem anul asta in Europa League.

Adrian17.09.2009 15:04

Alexandru H.

Mai scuteste-ne. Am mai fumat eu intelectuali autoproclamati din astia ca tine. Chiar nu imi pasa parerea ta pentru ca nu contezi.

Dan Petrescu s-a descalificat singur aseara. A avut gura mare inainte de meci. Ca face, ca drege, ca nimic.

Si ce a facut? A bagat un antijoc foarte frumos, introducand al doilea atacant doar in minutul 85. Ce mai voia sa salveze atunci?

In loc sa sarbatorim faptul ca jucam acolo,

Noi nu jucam acolo. Noi jucam in Europa League. Nu stiu al carei echipe esti tu fan dar noi, Steaua, jucam in Europa league.

si cerem rezultate mult peste valoarea campionatului romanesc.

Si ce ar trebui sa facem intelectualule? Sa ne scaldam in mediocritate?

Asta ne sfatuiesti tu sa facem?

Bai baiatule, daca Steaua a ajuns in CL atunci e datoria ei sa progreseze. La fel si Unirea si CFR. Au progresat? Nu. Mai mult, au regresat. Si atunci de ce sa ma bucur?

Doar ca e o echipa din Romania acolo?

Anul trecut toata lumea critica Steaua ca face Romania de rusine. Acum, pentru Urziceni, nu mai e valabil?

Macar suntem acolo

Ce mentalitate de loser. Numai de stelist nu e aceasta mentalitate.

Acum, dintr-o data, toti "stelistii" de pe siteul asta sunt fani ai Urziceniului. De unde dracu apareti ma?

Spuneti-mi si mie!!!

p.s.

M-am uitat la Zurich-Real.

Dupa un meci ca ala, dupa un joc ca cel facut de FC Zurich, chiar poate sa imi ceara cineva sa aplaud antijocul facut de Urziceni?

Chiar poate cineva sa imi ceara sa il consider pe Dan Petrescu antrenor mare cand el a procedat ca un antrenor mic?

Daca tot sunteti stelisti, mai lasati dracului mentalitatea asta de loseri.

Alexander17.09.2009 15:42

@ Adrian

Ce meci a facut Zurich? 2-5 iti spune ceva? ca au lasat-o mai moale la 3-0 si au dat si ei 2 goluri, e partea a doua. Si Steaua a dat gol cu real si s-a terminat 4-1.

Lasand asta la o partea, Urziceniul a facut un meci slab. Mi-a placut ca au avut multe recuperari bune dar nu au stiut ce sa faca cu ele... Sevilla a fost clar peste ei.

Adrian17.09.2009 15:56

Fratele meu, diferenta dintre Real si Zurich e enorma. Nu imi fac iluzii sa cred ca, daca Realul nu isi pierdea din concentrare, Zurichul ar fi inscris. Totusi, elvetienii au avut o atitudine pozitiva, profotbal. Nu s-au baricadat. Nu au tras de timp. Nu au facut faulturi.

Au incercat sa joace cat le-a permis valoarea si, avand in vedere ce adversari au intalnit, nu s-au facut de rusine.

Urziceniul nu a jucat ieri fotbal. Au facut doar antijoc si au incercat sa nu ia prea multe. Asta nu e fotbal.

Dar asta nu e cel mai bun exemplu. Hai sa vorbim despre un meci asemanator (ca diferenta de valoare intre echipe) cu Sevilla - Urziceni.

Standard - Arsenal, 2-3. Belgienii lui Loti i-au facut pe oamenii lu' Wenger sa isi merite banii.

Standard, o echipa de necunoscuti(in afara de sarbul Jovanovic pe cine mai stiti de acolo?), a facut ca Arsenal, cu superpustii ei, sa sufere. Cum de?

Oare pentru ca Standard are un antrenor adevarat?

Oare pentru ca jucatorii lui Standard nu au intrat in teren cu mentalitatea "sa luam cat mai putine"?

Asta e fotbalul adevarat frate. Aia joaca fotbal. Aia aduc jucatori seriosi. Aia au scouteri, au conducere profesionista. Aia nu isi bat joc de fotbal. Aia vor folosi banii luati de la "Liga" si ii vor investi in alti jucatori buni ca sa progreseze, nu ii vor folosi ca sa plateasca datoriile la Gigi.

Asta e diferenta intre fotbalul romanesc si fotbalul adevarat.

Fotbalul adevarat e ceea ce vedem in CL cand nu joaca romanii. Fotbalul romanesc e Gigi, multa lauda fara acoperire.

Daniel-Ionut17.09.2009 16:07
in afara de sarbul Jovanovic pe cine mai stiti de acolo?

Steven Defour :rolleyes:

Adrian17.09.2009 16:12

Bravo desteptovici. That was not the point. Mai sunt si Axel Witsel, De Camargo, Dalmat, Mbokami si Sarr. Da' nu cred ca stii sa imi zici ceva despre astia daca nu te uiti pe wikipedia.

Si, oricum, daca nu era Football Managerul nu auzeai nici de Defour.

Un mic p.s.

Primul gol al meciului Standard-Arsenal a fost inscris de un pusti necunoscut, de 17 ani, Mangala.

Da fratilor, un fotbalist de doar 17 ani a debutat in CL si a inscris. Aia au destul sange in ei ca sa promoveze tineri. Noi ii tinem ca rezerve pentru Nicolita(Ochirosii) sau ii trimitem sa se piarda pe la sateliti(Bicfalvi. Dintr-un fotbalist bun a ajuns o petarda.Sa speram ca poate fi recuperat.).

Daniel-Ionut17.09.2009 16:16
Bravo desteptovici. That was not the point. Mai sunt si Axel Witsel, De Camargo, Dalmat, Mbokami si Sarr. Da' nu cred ca stii sa imi zici ceva despre astia daca nu te uiti pe wikipedia.

Si, oricum, daca nu era Football Managerul nu auzeai nici de Defour.

Joc FIFA Manager :D

Da' ai ghicit... vreau sa trec la Football Manager din 2010.

P Defour il stiu ca vroia sa il ia Real ;)

Te'ai uitat p wikipedia sau ce? :naughty:

!dan17.09.2009 18:13

Portarul Stelei era anunțat rezervã iî aceastã searã, în meciul din Europa League contra lui Sheriff Tiraspol, dar în jurul orei 19:50, cu douã ore și 10 minune înaintea partidei, acesta a fost luat de ambulanțã! Goalkeeperul "roș-albaștrilor" s-a tãiat destul de grav la nas dupã ce un geam s-a spart, iar el a fost transportat imediat de salvare la spital!

se pare k zapata va fi in poarta

Steaua - sheriff Tiraspol 3-0 fularsteaua2

Fan FC Steaua17.09.2009 19:49

Sa fie oare Panduru in actiune? L-o fi dat cu capu-n geam?

!dan17.09.2009 21:00

ar trebui sa ii dea pe toti cu capu in geam..

Maye17.09.2009 21:15

Maine pleaca Bergodi.

LE : Azi.

Guardian17.09.2009 21:37

BERGODI DEMIS :(

«1377378379380381689»