Alexandru H.
Mai scuteste-ne. Am mai fumat eu intelectuali autoproclamati din astia ca tine. Chiar nu imi pasa parerea ta pentru ca nu contezi.
Dan Petrescu s-a descalificat singur aseara. A avut gura mare inainte de meci. Ca face, ca drege, ca nimic.
Si ce a facut? A bagat un antijoc foarte frumos, introducand al doilea atacant doar in minutul 85. Ce mai voia sa salveze atunci?
In loc sa sarbatorim faptul ca jucam acolo,
Noi nu jucam acolo. Noi jucam in Europa League. Nu stiu al carei echipe esti tu fan dar noi, Steaua, jucam in Europa league.
si cerem rezultate mult peste valoarea campionatului romanesc.
Si ce ar trebui sa facem intelectualule? Sa ne scaldam in mediocritate?
Asta ne sfatuiesti tu sa facem?
Bai baiatule, daca Steaua a ajuns in CL atunci e datoria ei sa progreseze. La fel si Unirea si CFR. Au progresat? Nu. Mai mult, au regresat. Si atunci de ce sa ma bucur?
Doar ca e o echipa din Romania acolo?
Anul trecut toata lumea critica Steaua ca face Romania de rusine. Acum, pentru Urziceni, nu mai e valabil?
Macar suntem acolo
Ce mentalitate de loser. Numai de stelist nu e aceasta mentalitate.
Acum, dintr-o data, toti "stelistii" de pe siteul asta sunt fani ai Urziceniului. De unde dracu apareti ma?
Spuneti-mi si mie!!!
p.s.
M-am uitat la Zurich-Real.
Dupa un meci ca ala, dupa un joc ca cel facut de FC Zurich, chiar poate sa imi ceara cineva sa aplaud antijocul facut de Urziceni?
Chiar poate cineva sa imi ceara sa il consider pe Dan Petrescu antrenor mare cand el a procedat ca un antrenor mic?
Daca tot sunteti stelisti, mai lasati dracului mentalitatea asta de loseri.