FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1375376377378379689»
Maye12.09.2009 12:45

Ai tu de bere.

1on12.09.2009 15:27

Mijlocașul român de la TSV Munchen 1860, Florin Lovin, a suferit o rupturã a ligamentelor anterioare încrucișate la genunchiul stâng și ar putea lipsi aproximativ șase luni de pe gazon în urma accidentãrii din partida cu Greuther Furth, informeazã ediția on-line a Bild.

Lovin s-a accidentat în minutul 6 al al partidei de sâmbãtã dupã-amiazã TSV Munchen-Greuther, scor 3-1, în urma unui duel cu Mokhtari, și a fost înlocuit imediat din cauza durerilor puternice pe care la acuza la genunchiul stâng.

Sursa citatã a anunțat cã fotbalistul român a suferit o rupturã a ligamentelor anterioare încrucișate și va lipsi aproximativ șase luni de pe gazon.

Fostul mijlocaș al Stelei se transferase în varã la TSV Munchen și are un contract pe trei sezoane cu gruparea germanã, iar în primele cinci etape din 2.Bundesliga evoluase ca titular, inclusiv în jocul cu Greuther Furth.

sursa: NewSin

Acu' s-a gãsit sã se rupã, fix dupã ce a plecat.

Maye12.09.2009 15:56

Blestemele.

Maye12.09.2009 19:49

Arde in Pipera.Nu il parleste si pe cioban?

Daniel-Ionut13.09.2009 07:21
Arde in Pipera.Nu il parleste si pe cioban?

Baa... da ce a mai ars... ajunsese pana la Unirii fumul.

MoWeed13.09.2009 07:57
Mijlocașul român de la TSV Munchen 1860, Florin Lovin, a suferit o rupturã a ligamentelor anterioare încrucișate la genunchiul stâng și ar putea lipsi aproximativ șase luni de pe gazon în urma accidentãrii din partida cu Greuther Furth, informeazã ediția on-line a Bild.

De ce naiba nu s-a rupt in anii trecuti? Poate nu mai aveam fire albe de par...

Fan FC Steaua13.09.2009 09:40

Ce ar fi cautat Dinu Gheorghe la Steaua? Gigi: "E singurul cu legaturi la arbitri"

Unde sunteti "dragi" sustinatori ai ciobanului? Voi nu vedeti ce a ajuns Steaua cu ciobanul la conducere?

Blaturi, pile in arbitraj, suspendari programate, inventii cu jucatori accidentati pentru a face multe meciuri cei iubiti de Becali si pe care vrea sa-i vanda crescandu-le pretul prin presa... pur si simplu s-a pisat pe clubul asta, s-a pisat pe noi. Daca va place sa ii beti pisatul, va recomand sa va inscrieti in grupul lui bivolarul, la MISA. Veti avea parte de mult pipi.

Protestele trebuie continuate, iar planurile lui Becali trebuie sabotate. Prin supendarile terenului, ciobanul pierde multi bani. Si de ce sa nu vrem suspendarea terenului si amendarea echipei Fc Steaua? Trebuie sa continuam cu orice risc pana se curata mizeria de pe emblema si numele Stelei, si pana pleaca ciobanul asta cãcãnar.

Ne asteapta si alte mizerii. Bergodi se incapataneaza sa faca ce vrea el, iar dictatorului nu prea ii convine. Bergodi va fi demis si va fi inlocui cu Panduru. Ciobanul asta chiar vrea sa ne faca sa urâm orice jucator din fosta generatie....

Alt cosmar va fi cel cu instalarea lui Petre Marin la club, in orice functie... se descurca bine cu blaturile. Mai lipseste si Radoi, pentru ca acest triunghi Becali - Radoi - Marin, sa fie complet, iar atunci vom avea o conducere de "bucatari".

Stadionul arata de parca are 100 de ani. Gazonul e numai bun pentru plantatii, e arat cu crampoane, deci e ecologic (asta daca si vopseaua aplicata e ecologica), scaunele arata de parca n-au fost ingrijite niciodata, iar acea loja pur si simplu urâțește totul in jur.

Ce sa mai zic... o bataie de joc sustinuta de analfabeti si cersetori, de free gigei si de dansatori "shakiri" (d-aia cu 'imi dati si mie ceva nea Gigi?')

Alexandru H.13.09.2009 10:21
Ce ar fi cautat Dinu Gheorghe la Steaua? Gigi: "E singurul cu legaturi la arbitri"

Unde sunteti "dragi" sustinatori ai ciobanului? Voi nu vedeti ce a ajuns Steaua cu ciobanul la conducere?

Blaturi, pile in arbitraj, suspendari programate, inventii cu jucatori accidentati pentru a face multe meciuri cei iubiti de Becali si pe care vrea sa-i vanda crescandu-le pretul prin presa... pur si simplu s-a pisat pe clubul asta, s-a pisat pe noi. Daca va place sa ii beti pisatul, va recomand sa va inscrieti in grupul lui bivolarul, la MISA. Veti avea parte de mult pipi.

Nu le-a adus Becali la Steaua, din pacate.

Protestele trebuie continuate, iar planurile lui Becali trebuie sabotate. Prin supendarile terenului, ciobanul pierde multi bani. Si de ce sa nu vrem suspendarea terenului si amendarea echipei Fc Steaua? Trebuie sa continuam cu orice risc pana se curata mizeria de pe emblema si numele Stelei, si pana pleaca ciobanul asta cãcãnar.

Mai sus spuneai ca suspendarile sunt programate (adica ii convin lui Becali) si aici sustii ca suporterii trebuie sa forteze suspendarea terenului, pentru ca i-ar aduce ciobanului pierderi. Nu inteleg logica.

Ne asteapta si alte mizerii. Bergodi se incapataneaza sa faca ce vrea el, iar dictatorului nu prea ii convine. Bergodi va fi demis si va fi inlocui cu Panduru. Ciobanul asta chiar vrea sa ne faca sa urâm orice jucator din fosta generatie....

Nu am vazut nicio manifestare independenta a lui Bergodi. A acceptat vanzarea lui Goian, a acceptat inlaturarea lui Rada, l-a scos pe Tudose din lot in momentul in care asta a devenit indezirabil, l-a bagat pe Tatarusanu in primul 11... Cat despre ipoteza "Panduru", sa fim seriosi: nu era nevoie sa vina Panduru la club pentru a pleca Bergodi. Pe Bergodi il salveaza sau ineaca rezultatele. Panduru poate sa fie numit antrenor principal din postura de comentator GSPTv...

Alt cosmar va fi cel cu instalarea lui Petre Marin la club, in orice functie... se descurca bine cu blaturile. Mai lipseste si Radoi, pentru ca acest triunghi Becali - Radoi - Marin, sa fie complet, iar atunci vom avea o conducere de "bucatari".

Gata, am inceput sa il injuram si pe Radoi de acum? Misto. Hai ca vin si eu cu o lista de injuraturi adresate urmatoarelor persoane: Constantin, Petchovschi, Iordanescu, Adrian Ilie, Stoichita...

David13.09.2009 10:49

Dinamo-Otelul..... :bananadance:

Fan FC Steaua13.09.2009 11:07

@Alexandru H.

Mai sus spuneai ca suspendarile sunt programate (adica ii convin lui Becali) si aici sustii ca suporterii trebuie sa forteze suspendarea terenului, pentru ca i-ar aduce ciobanului pierderi. Nu inteleg logica.

Ciobanului programeaza suspendarile pentru a descuraja suporterii, sa nu faca ce au facut cei de la Dinamo, si sa inceteze cu contestarile. De ce sa nu se merite doua sau trei suspendari, si restul sa le joci cu suporteri? Tot el iese in profit. Daca suporterii vor continua protestele la adresa dictatorului si se vor comporta normal, ca suporteri liberi, terenul va fi suspendat iar.

Nu am vazut nicio manifestare independenta a lui Bergodi. A acceptat vanzarea lui Goian, a acceptat inlaturarea lui Rada, l-a scos pe Tudose din lot in momentul in care asta a devenit indezirabil, l-a bagat pe Tatarusanu in primul 11...

Sunt, dar nu se spune nimic despre ele. De ce crezi ca va fi schimbat bergodi din vara?

Gata, am inceput sa il injuram si pe Radoi de acum? Misto. Hai ca vin si eu cu o lista de injuraturi adresate urmatoarelor persoane: Constantin, Petchovschi, Iordanescu, Adrian Ilie, Stoichita...

Radoi e doar un fost jucator stelist ca orice alti fosti jucatori, dar care era mana in mana cu Becali si Petre Marin pentru aranjarea meciurilor. Un blatist. E iubit de suporteri pentru ca e finul lui Becali, si il iubesc doar fanii lui Becali. Ca jucator n-a facut nimic important pentru Steaua. "Valoarea" lui a fost doar in presa, ca pe teren era un fel de Baciu, doar ca trebuia sa scoata si ciobanul bani din acest jucator.... Mai grav e ca unii il considera emblema Stelei, si capitanul "etern" al Stelei.

Alexandru H.13.09.2009 11:36

a) Pai astept si eu sa aud care sunt acele manifestari independente de care nu se vorbeste in presa. Sa ne amintim ca Olaroiu era facut lingaul lui Becali, desi omul ala chiar stia sa il puna la punct (cu manifestari independente de care se vorbea in presa). Unde sunt cele ale lui Bergodi? Si nu vreau sa aud ca i-a dat una in cap ciobanului, ca aia nu e independenta.

b) Nu prea inteleg cum vine aia cu iubirea pentru Radoi (nu-l iubesc, ca e barbat, il respect pentru ce a facut pentru Steaua), care e echivalentul iubirii pentru Becali.

Kellerman13.09.2009 12:01

Cine plm sunteti voi sa va luati de Radoi ma ? suporteri ai Stelei? HAI SICTIR SI PUPATI-L IN FUND PE BECLAI LA LOJA !

Radoi si Petre Marin sunt mai stelisti decat ati putea fi voi vreodata.

cristy.steaua2113.09.2009 12:11

Steaua II -Delta Tulcea 2-1 (0-1)

Goluri:Dayro Moreno,Vlad. Rusu(pen)/Pantelie(pen)

fredysteaua13.09.2009 13:43

Alexandru get a life si lasa teoria chibritului

Alexandru H.13.09.2009 13:51
Alexandru get a life si lasa teoria chibritului

Am mult timp liber. Nu ma obsedeaza asa de mult Becali... ;)

cristy.steaua2113.09.2009 13:56

@Alexandru H. cred k ai gresit forumul.. :))

Fan FC Steaua13.09.2009 14:01
Cine plm sunteti voi sa va luati de Radoi ma ? suporteri ai Stelei? HAI SICTIR SI PUPATI-L IN FUND PE BECLAI LA LOJA !

Radoi si Petre Marin sunt mai stelisti decat ati putea fi voi vreodata.

Sunt Stelist din nastere, de 23 de ani tin cu Steaua, sunt dintr-o familie de stelisti, si te rog nu-mi zice mie ca un oltean ca Radoi si un tigan ca Petre Marin sunt mai stelisti decat mine doar pentru ca au fost doar niste salariati la acest club, iar ca angajati ai clubului, e datoria lor sa dea din gura si sa atraga suporterii. Sunt niste blatisti oridnari, si cei care intradevar stiu ce inseamna Steaua nu-i vor ierta niciodata pentru ce au facut. Ei trebuie sa joace, sa lupte pentru club, pentru noi. Ei au luptat pentru buzunarul lor, pentru Becali, pentru Fc Steaua. Au facut asta in locul nepotrivit.

Si te rog, fii serios, Petre Marin a mai facut ceva pentru Steaua, dar Radoi ce cãcat a facut, in afara de faulturi de K1 si declaratii pentru a atrage suporterii de partea lui? Iti zic eu. NIMIC. Doar a fost la locul potrivit in unele situatii, iar mingea s-a lovit de el ca de un hidrant. Si in fiecare meci in care a jucat, a fost laudat de absolut toate ziarele si de Becali. Ce a scris in ziar cand Baciu a facut meciuri foarte bune? NIMIC.

Sa te reprezinte pe tine acesti doi blatisti, pentru mine ei sunt niste mârlani nesimtiti care nu stiu ce inseamna Steaua. Si da, nu stiu ce inseamna Steaua din moment ce fac aranamente. Steaua nu inseamna aranjamente!

Asa ca abtine-te de la asftel de atacuri. Si inainte sa zici sa-l pup in fund pe Becali, uita-te la avatarul meu!

Eu spre deosebire de multi de aici, NU sunt suporter de rezultat. Eu iubesc tot ce inseamna Steaua, nu numai rezultatul.

Bombonel9413.09.2009 14:06

"Borcea a ramas singur la Dinamo, doar el mai da bani la Dinamo. Dar eu la Steaua sunt singur de sapte ani. Pana la urma o sa am o discutie cu suporterii si le voi spune ca daca ma vor mai injura, voi pleca din Ghencea. Dar pentru Steaua, asta inseamna retrogradare, pentru ca nu va mai sustine nimeni echipa. Asta se va intampla daca plec eu!", a declarat Becali la sport.ro

nu sunt de partea lui Gigi Becali dar..nu stiu cn ar mai veni in Romania sa bage banii intr'o echipa de fotbal..nici el nu baga banii cum baga cei de la CFR..dar macar nu sunt datorii ca la ciorii(rapid)..

Fan FC Steaua13.09.2009 14:11
"Borcea a ramas singur la Dinamo, doar el mai da bani la Dinamo. Dar eu la Steaua sunt singur de sapte ani. Pana la urma o sa am o discutie cu suporterii si le voi spune ca daca ma vor mai injura, voi pleca din Ghencea. Dar pentru Steaua, asta inseamna retrogradare, pentru ca nu va mai sustine nimeni echipa. Asta se va intampla daca plec eu!", a declarat Becali la sport.ro

nu sunt de partea lui Gigi Becali dar..nu stiu cn ar mai veni in Romania sa bage banii intr'o echipa de fotbal..nici el nu baga banii cum baga cei de la CFR..dar macar nu sunt datorii ca la ciorii(rapid)..

Cãcãreze a'la Becali. Minciuni gogonate pentru naivi. Tot ce a facut prin declaratia asta e sa incurajeze mai multi anafabeti sa vina la stadion si sa-i huiduie pe contestatarii lui.

Si chiar daca ar fi adevarat, investitori pentru o echipa ca Steaua se vor gasi mereu. Si nu conteaza 1 an sau 2 de retrogradare daca asta e pretul pe care-l vom plati daca pleaca satana.

David13.09.2009 14:25

Cum sa nu fie oameni care ar baga bani in Steaua?Steaua e o echipa cu istorie,cu palmares,si cu potential enorm.Imaginati-va cum ar arata Steaua antrenata de o legenda profesionista(Boloni/Petrescu),jucatori valorosi,manager profesionist(MM Stoica si mai sunt multi)si staff demn.O echipa in care s-ar investi?Normal.

Astristul13.09.2009 18:16

Prefer judeteana dar sa stiu ca am scapat ODATA PENTRU TOTDEAUNA de cioban de la club. Vreau o Stea curata si nepatata!

stelea14.09.2009 05:44

Szekely , nu a fost decat amenintat ! Toata mascarada a fost facuta sa-l trezeaca la realitate pe Szekely !

Niciodata nu cred ca a vrut sa -l vanda la Poli Tm, Beeecali . Stelistilor , treziti-va !

Beeecali , lasa-l in pace pe Bergodi el chear e antrenor !

bodanelu14.09.2009 06:52

la naiba... si suporterii s-au tinut de cuvant. I-au dat **** si la medias..

Fan FC Steaua14.09.2009 07:57
Szekely , nu a fost decat amenintat ! Toata mascarada a fost facuta sa-l trezeaca la realitate pe Szekely !

Niciodata nu cred ca a vrut sa -l vanda la Poli Tm, Beeecali . Stelistilor , treziti-va !

Beeecali , lasa-l in pace pe Bergodi el chear e antrenor !

Tu "chear" ca n-ai treaba cu realitatea. Asa cresti moralul unui jucator? Spunand ca abia astepti sa scapi de el si ca a fost cel mai prost jucator?

Si ti s-a parut tie ca szekely a avut meciuri proaste inainte sa-l faca ciobanul cu ou si otet? Szekely a fost cel mai bun om al Stelei, pana cand s-a pisat ciobanul pe el si i-a taiat salariu si l-a amenintat in toate felurile.

Asa ca, stelistule, trezeste-te. Si mult iubitul tau Becali (pisa-ne-am pe el) il va vinde pe bergodi in vara, a si declarat asta. Asa ca stai la curent cu realitatea, si nu-i mai inghiti minciunile ciobanului. Oricum nu va asculta el de tine.

red&blue_boy14.09.2009 07:59
la naiba... si suporterii s-au tinut de cuvant. I-au dat **** si la medias..

Bine au facut,i-au dat ce merita.

Declaratia aia a lui ca pleaca este doar o abureala.A cata,cine mai stie?Bine ar fi sa plece,dar nu cred.Oricum,daca ar pleca,cum sa nu vina sa cumpere cineva Steaua?Nu zau Becali!S-ar gasi cineva cu siguranta.

«1375376377378379689»