FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1376377378379380689»
stelea14.09.2009 09:44
Tu "chear" ca n-ai treaba cu realitatea. Asa cresti moralul unui jucator? Spunand ca abia astepti sa scapi de el si ca a fost cel mai prost jucator?

Si ti s-a parut tie ca szekely a avut meciuri proaste inainte sa-l faca ciobanul cu ou si otet? Szekely a fost cel mai bun om al Stelei, pana cand s-a pisat ciobanul pe el si i-a taiat salariu si l-a amenintat in toate felurile.

Asa ca, stelistule, trezeste-te. Si mult iubitul tau Becali (pisa-ne-am pe el) il va vinde pe bergodi in vara, a si declarat asta. Asa ca stai la curent cu realitatea, si nu-i mai inghiti minciunile ciobanului. Oricum nu va asculta el de tine.

Prietene , tu nu ai inteles nik . Pacat de tine ! @@@ Mai ai multe de invatat . Viata , e lunga . Eu nu-l sustin pe Beeecali . Asta e stilul sau si nu-l poti schimba . NU iti voi mai raspunde ,daca nu vi cu argumente solide .

Hai Steaua !!

Beeecali , lasa-l in pace pe Bergodi el chear e antrenor !

mq_messi14.09.2009 10:42

unii chiar aveti impresia ca Steaua are un viitor cu Becali patron , imi pare rau sa va spun dar nu are , anul acesta va fi un nou esec pentru noi , jucam fix nimic , in europa league daca luam cele 6 puncte cu sheriff e bine . Revenind la joc , aseara am jucat slabut , un gol din noroc , 1 din penalty + 2 goluri sa zicem "lucrate" chiar daca e mult spus .

Fane14.09.2009 12:42
Dj14.09.2009 12:56

exact despre subiectul asta vroiam sa discut si eu Fane.

eu l`am auzit aseara la Telesport in direct facand afirmatiile acestea si parea extem de convins de ceea ce spune (ma refer la oier desigur).cuvintele astea ale lui nu ma fac decat sa cred din ce in ce mai mult ca e bolnav psihic.

mircea_1014.09.2009 13:54

"Derbedeii aia de la Peluza Sud nu striga doar 'Pleaca din Ghencea', ci si 'Becali, vinde Steaua'. Ce interes ar avea ei sa strige asa daca nu ii pune cineva? Sunt suta la suta platiti sa ma injure", a mai spus Becali

Doamne ce minte creatza are papagalul asta...pai oare nu e clar ca daca striga "Pleaca din Ghencea" e tot una cu "Becali vinde echipa"?

Kapetan0s14.09.2009 13:57
"Derbedeii aia de la Peluza Sud nu striga doar 'Pleaca din Ghencea', ci si 'Becali, vinde Steaua'. Ce interes ar avea ei sa strige asa daca nu ii pune cineva? Sunt suta la suta platiti sa ma injure", a mai spus Becali

Doamne ce minte creatza are papagalul asta...pai oare nu e clar ca daca striga "Pleaca din Ghencea" e tot una cu "Becali vinde echipa"?

La ce minte are ciobanu el s-a gandit ca daca nu mai vine in Ghencea suporterii il lasa in pace :w00t:

Melku14.09.2009 16:09

"Aceastã discuție (n.r. - între Bergodi și Panduru) trebuia sã aibã loc înainte ca Panduru sã-și dea acordul de a veni la echipã. Ne-am dorit o organigramã la nivelul cluburilor europene. Sper ca relația cu suporterii sã fie mai bunã de acum înainte, dar și mai bine ar fi sã ne îmbunãtãțim performanțele sportive. Sper sã începem cu dreptul în Europa League și sã debutãm cu o victorie. Avem șanse mari sã ajungem în primãvara europeanã", a declarat Valeriu Argãsealã

Pai nu sunt atatia oameni in tot clubul cati sunt la departamentele de scouting de la cluburile "europene" si ei vorbesc de organigrama :)))) Niste patru-clasisti cu oierul in frunte.

cristy.steaua2114.09.2009 19:05

Visul lui Panduru: 'Cel puțin 50 de foști jucãtori ai Stelei în tribune la fiecare joc'

"Vreau ca la fiecare meci, cel puțin 50 de foști jucãtori ai Stelei sã fie în tribune. Sã vadã meciul, iar fanii sã se bucure cã pot vedea foste glorii ale clubului. Asta voi discuta cu Valeriu Argãsealã. Vreau ca foștii jucãtori sã revinã aproape de echipã, sã nu mai fie rupți de club. Sunt oameni care au fãcut performanțã", a declarat Panduru la gsptv.

ps: sper sa se aplice in cel mai scurt timp ideea lui Panduru

stelist8814.09.2009 19:50

Mi-a placut de Panduru in seara asta. Incep sa cred ca vrea sa rezolve din interior problemele clubului. Mi-l imaginez ca pe o "cartita" a stelismului in mijlocul machedonilor si argaseilor.

Maye14.09.2009 20:26

Prezentatorul emisiunii Fabrica de Sport de la Telesport tocmai a dezvaluit ca ciobanul nu va mai interveni la Telesport.

Sper sa se tina de cuvant!

Stryker14.09.2009 22:39

Ce viata ar fi daca l-ar interzice la toate posturile ... :D la sport.ro a ajuns la unele emisiuni aproape co-prezentator , oricum daca nu l-ar mai intreba presa nimic , n-ar mai putea sa debiteze cretinitatiile alea ...

bodanelu15.09.2009 06:34

realitatea TV l-au interzis pe el si inca cateva persoane.

Telesportul la fel, ca doar fac parte din acelasi trust.

Sa vedem si trustul pro (Pro TV, sport.ro) si intact (gsp, antenele) daca o sa faca la fel.

MoWeed15.09.2009 07:48
Sa vedem si trustul pro (Pro TV, sport.ro) si intact (gsp, antenele) daca o sa faca la fel.

Slabe sperante. Cine le-ar mai face rating?

mq_messi15.09.2009 08:09

la gsp nu ai cum sa il interzici pe cioban ... ramasesem odata socat cand prezentatorii ii cereau voie sa vorbeasca !

Padrese15.09.2009 08:33
De la sfârșitul acestei sãptãmâni, cetãțenii românii ar putea cãlãtori din nou fãrã vize în Republica Moldova.

Anunțul a fost fãcut chiar de cãtre președintele intermiar de la Chișinãu, care a spus cã formalitãțile vor fi gata pânã vineri, iar mãsura va intra în vigoare de sâmbãtã sau duminicã.

Mihai Ghimpu a declarat pentru RFI cã va suspenda hotãrârea Guvernului anterior cu privire la introducerea vizelor pentru români.

Fostul președinte moldovean, Vladimir Voronin a decis sã introducã vize pentru cetãțenii români, în urma protestelor declanșate în aprilie 2009, la scurt timp dupã alegerile parlamentare care au scos oamenii în stradã.

Asta suna foarte bine in perspectiva deplasarii la Tiraspol

korynna15.09.2009 13:15
Astristul15.09.2009 17:40
Prezentatorul emisiunii Fabrica de Sport de la Telesport tocmai a dezvaluit ca ciobanul nu va mai interveni la Telesport.

Excelenta stire. Chiar imi place emisiunea aia pentru ca discutiile se poarta pe un ton civilizat si fara cretinisme ala Jiji. :)

Daniel-Ionut15.09.2009 17:49

De ce?

Ronnie15.09.2009 17:50

De cioban.

Daniel-Ionut15.09.2009 17:51
De cioban.

Ce chitra baaa... :)

Iti uzezi literele de la tastatura daca imi spui si mie :D

De ce?

cristy.steaua2115.09.2009 18:03
Ce chitra baaa... :)

Iti uzezi literele de la tastatura daca imi spui si mie :D

De ce?

nu te-ai saturat pana acum de Jiji?

crysty1415.09.2009 18:06

Se certa cu Gabi Safta in direct..si de la asta a inceput. Asa stiu eu.

David15.09.2009 18:09

<H2 class=titlu-articol>Marius Lãcãtuș: "Ce bine ar fi sã-i punem leucoplast la gurã lui Becali dupã fiecare meci" ris.gif </H2>Fostul tehncian al roș-albaștrilor le transmite steliștilor sã nu mai punã la suflet criticile venite dinspre lojã și spune cã patronul din Ghencea ar face bine dacã nu ar mai fi atât de impulsiv dupã meciuri.Gigi Becali face acele declaratii dure cu scopul de a-si motiva jucatorii, dar uneori isi iese din fire. Jucatorii nu trebuie sa puna la suflet, ci sa intre pe teren si sa-si demonstreze valoarea pe care o au. Ce bine ar fi daca i-am putea pune leucoplast la gura dupa meciuri", a declarat Marius Lacatus la Telesport.

"Multa lume uita lucrurile bune pe care le-am facut. Probabil ca dupa ce am eliminat pe Galatasaray, ar fi trebuit sa vin si sa bat Olympique Lyon cu 6-0", a adaugat fostul tehnician al Stelei.

Maye15.09.2009 18:23

S-a considerat ca dupa ce l-a atacat si pe co-prezentatorul Gabi Safta , Becali nu mai poate sa apara in nicio emisiunea a trustului Realitatea-Catavencu din cauza atitudinii sale.

razvan2815.09.2009 20:53

Bine au facut...decat ca GSP sau Sport.ro care il suna pe Becali din 2 in 2 ore sau il arata mergand pe bicicleta (cu cricu pus ca doar e Becali)

«1376377378379380689»