Tu "chear" ca n-ai treaba cu realitatea. Asa cresti moralul unui jucator? Spunand ca abia astepti sa scapi de el si ca a fost cel mai prost jucator?
Si ti s-a parut tie ca szekely a avut meciuri proaste inainte sa-l faca ciobanul cu ou si otet? Szekely a fost cel mai bun om al Stelei, pana cand s-a pisat ciobanul pe el si i-a taiat salariu si l-a amenintat in toate felurile.
Asa ca, stelistule, trezeste-te. Si mult iubitul tau Becali (pisa-ne-am pe el) il va vinde pe bergodi in vara, a si declarat asta. Asa ca stai la curent cu realitatea, si nu-i mai inghiti minciunile ciobanului. Oricum nu va asculta el de tine.
Prietene , tu nu ai inteles nik . Pacat de tine ! @@@ Mai ai multe de invatat . Viata , e lunga . Eu nu-l sustin pe Beeecali . Asta e stilul sau si nu-l poti schimba . NU iti voi mai raspunde ,daca nu vi cu argumente solide .
Hai Steaua !!
Beeecali , lasa-l in pace pe Bergodi el chear e antrenor !

</H2>Fostul tehncian al roș-albaștrilor le transmite steliștilor sã nu mai punã la suflet criticile venite dinspre lojã și spune cã patronul din Ghencea ar face bine dacã nu ar mai fi atât de impulsiv dupã meciuri.Gigi Becali face acele declaratii dure cu scopul de a-si motiva jucatorii, dar uneori isi iese din fire. Jucatorii nu trebuie sa puna la suflet, ci sa intre pe teren si sa-si demonstreze valoarea pe care o au. Ce bine ar fi daca i-am putea pune leucoplast la gura dupa meciuri", a declarat Marius Lacatus la Telesport.