FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1380381382383384689»
kaycee19.09.2009 10:33

pai vezi aici e problema cu presa ca ei l-au ridicat la rang de sultan suprem al rating-ului, dar ei au acoperire pe de alta parte pentru ca toti ne uitam la babuin cand apare cu declaratii; agramatii care-l idolatrizeaza il urmaresc cu admiratie si noi cei care-l contestam de asemenea.

spiridusu19.09.2009 11:09

Am venit aici sa vad cine ma contesta. Uite, ca sa termin odata, vand Steaua. Dupa meci fac conferinta de presa si o vand. Nu mai pot. Unde se cred ei sa arunce cu rosii in mine", a tunat Gigi Becali.

doamne ajuta...

Kapetan0s19.09.2009 11:10
Am venit aici sa vad cine ma contesta. Uite, ca sa termin odata, vand Steaua. Dupa meci fac conferinta de presa si o vand. Nu mai pot. Unde se cred ei sa arunce cu rosii in mine", a tunat Gigi Becali.

doamne ajuta...

Tu chiar crezi ce abereaza ciobanu? Ai uitat ca el isi schimba opinia o data la 10 minute :)

s0r1n11119.09.2009 11:25

Da si el semne de slabiciune,ceea ce este un lucru foarte bun.

Parerea mea e ca daca se va continua in ritmul asta va ceda la un moment dat.

Stai cat mai departe de Steaua,jegule !!

BiteZoR19.09.2009 11:31

Salutare,sunt un nou utilizator pe forumul Stelei...ATENTIE!

DUMINICA LA ORELE 16:00 IN FATA STADIONULUI , IN PARCARE !!

E IMPORTANT SA NE STRANGEM CAT MAI MULTI ...TOTI ASTIA DE CONTESTATI AICI, DACA ATI VENI FIECARE ...SA NE STRANGEM CATEVA MII ...I-AM ARATA CIOBANULUI CE INSEAMNA Steaua.

sunteti de acord?..Poate ca asa pleaca mai repede ciobanul!!!Mu** Fecali!

:steag_sah_mic::steag_sah_mic::steag_sah_mic:

radusteaua2319.09.2009 11:36

MOBILIZARE GENERALA SA FIM MAI MULTI CA DATA TRECUTA VENITI LA STADION DACA VA PASA DE Steaua PIERI SATANA DIN Ghencea

fredysteaua19.09.2009 11:36

prezent ! anuntati-va toti prietenii tot sa fim in numar cat mai mare...nici chiar cateva mii cum spune dansu mai sus :)) dar sa fim macar 500

_yang19.09.2009 11:51

doamne ajuta...

Dupa meci o sa zica "- M-a sunat lumea din tara, adevaratii suporteri...! Plangeau si ma rugau sa nu vand Steaua!"

BiteZoR19.09.2009 11:56

Bine nu mii..dar totusi..sa fim cat mai multi..SA PLECE ODATA Jiji DE LA Steaua!,SA IL ASTEPTAM PE Jiji IN FATA STADIONULUI SI CAND VINE SA STRIGAM "Jiji PLEACA DIN Ghencea"am auzit ca la meciul de rugby Steaua-Dinamo..30 suporteri ai Stelei..au dat cu rosii in cioban:) deci facem si noi la fel?..si atunci sigur va pleca!!!

Fane19.09.2009 12:17
Kapetan0s19.09.2009 12:18

Ciobanu vrea sa plece de la Steaua si sa ii ia cu el pe Onicas, Banel si Bogdan Stancu!

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...-fotbal-4913422

Singuru pe care nu as vrea sa il ia cu el e Stancu in afara poate sa plece cu anti-talentele alea de Onicas si Banel.

shack3r19.09.2009 12:20
Ciobanu vrea sa plece de la Steaua si sa ii ia cu el pe Onicas, Banel si Bogdan Stancu!

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...-fotbal-4913422

Singuru pe care nu as vrea sa il ia cu el e Stancu in afara poate sa plece cu anti-talentele alea de Onicas si Banel.

Asta ar echivala cu castigarea unui campionat . Dar stim cat se schimba ciobanu' de la o zi la alta .

Ronnie19.09.2009 12:21

Sa ia toti jucatorii. Nu-i nimic. O luam de la capat! Doar sa plece!

Kellerman19.09.2009 12:25

Doamne ce bine ar fi sa fie adevarat ! dar totusi, sper sa nu fi zis doar ca sa ne inchida gura, si apoi spune ca "Eu vreau sa vand dar nu am cumparator".

Daniel-Ionut19.09.2009 12:27
Oare sa fi cedat asa repede ?

http://www.sport.ro/Liga-1/Becali-vand-ste...-comentezi.html

batman batman... nu cred

Khalid19.09.2009 12:29

La ora actuala nu vad pe cineva din afara Romaniei sa investeasca intr-o echipa mediocra din estul Europei, cu 40 milioane poti foarte bine sa fi patron la un club din vest care se bate undeva la mijlocul clasamentului. Singura posibilitate ar fi ca un grup de oameni de afaceri sa cumpere Steaua, bineinteles unii dintre ei sa fie implicati sentimental cum ar fi Hagi, Popescu, Tiriac. Totusi raman la ideea ca Becali nu vinde clubul, nimeni si nimic nu ii poate aduce atata expunere in mass-media decat Steaua.

john_8619.09.2009 12:34

Mai bine nici nu s-ar putea. A zis ca pleaca la alta echipa, deci si suporterii becalioti ar pleca la acea echipa. Va dati seama ce incidente ar fi intre suporteri la un meci intre FC Steaua si Fc Steaua? :D

Alexandru H.19.09.2009 12:34
La ora actuala nu vad pe cineva din afara Romaniei sa investeasca intr-o echipa mediocra din estul Europei, cu 40 milioane poti foarte bine sa fi patron la un club din vest care se bate undeva la mijlocul clasamentului. Singura posibilitate ar fi ca un grup de oameni de afaceri sa cumpere Steaua, bineinteles unii dintre ei sa fie implicati sentimental cum ar fi Hagi, Popescu, Tiriac. Totusi raman la ideea ca Becali nu vinde clubul, nimeni si nimic nu ii poate aduce atata expunere in mass-media decat Steaua.

Eu sunt mai pesimist decat tine. Cred ca lui Becali nu i s-a facut pana acum o oferta serioasa. Nea Jiji poate sa vanda in momentul asta Steaua foarte usor: deja beneficiile de imagine se cam duc, si-a rezolvat treburile cu politica (chiar daca nu va deveni presedinte al Romaniei :), are asigurat un mandat de europarlamentar) iar Steaua nu mai reprezinta singura sursa de inspiratie pentru presa care ii doreste parerea.

Din nefericire, nu se gaseste nimeni dispus sa negocieze cu el vanzarea.

john_8619.09.2009 12:37

Ala e dinamovist. Sigur se va gasi finantator(i) pentru o echipa ca Steaua. Mai rau decat cu Becali nu poate fi. Am incredere in Hagi, Popescu, Nastase si alti stelisti care si-ar permite sa investeasca intr-un club ca Steaua.

Kapetan0s19.09.2009 12:46
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...-Strizu-4913484 mda pur si simplu isi bate joc de Bergodi de il trimite la echipa a II-a...
David19.09.2009 12:49

Nu cred neaparat in declaratiile lui,insa e un om vanitos!Nu suporta sa fie contestat,injurat,umilit.Si tot mai multa lume se intoarce impotriva lui.Atata timp cat protestele nu ineteaza,va veni un moment cand va pleca!

Fan FC Steaua19.09.2009 12:52

Iar minte Becali George pe la TV ca vinde Steaua, doar ca sa atraga cati mai multi becalioti de partea lui pentru viitoarele confruntari. Dar e si prost si nu stie sa minta. El deja si-a facut planuri cel putin pana in iarna, deci cum sa vanda Steaua?

NonMollareMai8819.09.2009 13:00

ar trebui ca galeria sa vorbeasca cu Hagi sa-i faca o oferta publica ciobanului pt Steaua, e singurul care are banii astia din gloriile steliste.

Fan FC Steaua19.09.2009 13:01

Haha, SUPER daca e asa, dar nu-l crede nimeni. Cica ii ia pe Stancu, onicas si Nicolita si isi face alta echipa HAHAHAHAHAHAH..... AUZITI BECALIOTILOR, VA FACE Gigi ECHIPA =))) CU Banel CAPITAN !!! HAHAAHAHA FC BECALU FAUREI

vlad19.09.2009 13:38

Stirea zilei :"Nu sunt stelist,nu am fost niciodata stelist!"

Sunt stupefiat de aceasta declaratie. Niciodata nu as fi crezut ca Nea Gigi nu-i stelist pur-sange!

Sunt siderat,sunt trist de aceasta veste!

Pleaca in plm si MM Ciobane!

Ca doar nu te credea cineva stelist ,jegule!

Daca presa nu ar mai fi avida de scandaluri si ar respecta si ea adevaratele valori ale fotbalului romanesc ,Becali ar fi fost mort de mult timp. Il desfiinta presa daca isi dorea cu adevarat!

Macar sa vanda Steaua cum tot zice el. Isi ia jucatori cu el se lauda si ne arata noua cine este el.

Fac lista cu jucatorii pe care ii ia :Nicolita,Stancu,Tanase,Tatarusanu,Onicas,Surdu si Ionescu.

Si Joe Panait era mai bun ca toate aceste valori.

Sa plece in plm si sa-si ia si locurile 2 de CL !

Steaua este a noastra! Intotdeauna!

«1380381382383384689»