FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1381382383384385689»
DelPiero1019.09.2009 13:42

Becali, eu nu-mi doresc multe, dar printre ce-mi doresc acum de la viata este ca tu SA MORI. Nu Jiji,nu-s vagabont si nici nu-s ateu, dar Jiji, gata, ne-am saturat. U nu esti om asa ca n-am nici un motiv sa-mi fie mila de tine, ciobane. Si daca nu mori, macar sa faci puscarie pe VIATA analfabetule. Sunt singurile optiuni ce m-ar multumi!.

FORZZA Steaua NE-BECALIOTA! Vinci per noi.

vlad19.09.2009 13:57

Daca pleaca Becali il si pe Ronrichie cu el???????

Si pe altii de pe aici???

MoWeed19.09.2009 14:02

De ar da Domnu sa plece. Din pacate, am mai auzit vrajeala asta de ceva vreme. Vrea iar sa aiba apoi motiv sa apara in presa sa declare ca el a vrut sa vanda clubul, dar nu l-a luat nimeni

zetroc19.09.2009 14:13

Sa speram ca o sa plece , ce a facut cu Bergodi e deja prea mult . Si ultima declaratie , ca el este roman , nu e stelist , si cand si-a pus fularul lui Dinamo la gat si multe altele , nu trebuie iertat niciodata . Sa plece sa nu mai auzim de el . Din punctul meu de vedere , daca o sa aiba acelasi tratament din partea noastra si o sa fie mereu huiduit , injurat , etc , cred ca o sa plece . <3 Steaua

vlad19.09.2009 14:21

Si daca vinde clubul,sa zicem, pentru ce cere el 40 de milioane? Vinde arena? Ce vinde el pentru 40 de milioane? Datoriile clubului cui le lasa? Le ia cu el? Ce vinde? Palmaresul,suporterii? Ce a castigat el in perioada petrecuta in Ghencea? Pe ce dracu cere el 40 de miloane? A infiintat el Steaua?

Ar trebui ca aacsest club sa-i fie confiscat . A pus mana pe el mod ilicit!

Sorin Camner19.09.2009 14:27

Dragii mei,

Am sa incerc sa inlatur grija lipsei unui cumparator pentru Steaua.

1. Nu cred ca fecali s-a decis sa vanda, e un joc, ca oricare altul pe care-l face ciobanul.

2. Cred c-ar trebui sa continuati ceea ce faceti, la un moment dat va ceda. Eu, prin forta imprejurarilor, varsta, distanta de stadion, stare de sanantate, serviciu, n-am mai fost in Ghencea de 10 ani. Va tin pumnii.

3. Ar fi bine sa faceti (facem) cumva sa fortam vinderea de actiuni - poate am putea sa cumparam noi actiunile - ca la Barca.

4. Daca nu s-ar transforma in societate pe actiuni, la momentul in care se va reusi fortarea vinderii, se vor gasi investitori, probabil straini, care sa cumpere brandul Steaua. Totul este sa avem rabdare. Ganditiva la picatura chinezeasca.

5. Tipul e bolnav, a spus ca o sa plece, poate la dinamu, cu 1 - 2 milioane de sustinatori.... Mania Grandorii este o piesa de Moliere...

6. Orice dictatura isi gaseste sfarsitul meritat. Se gasesc bolnavi care ajung sa conduca si care cred ca sunt buricul pamantului. Nu avem de-a face cu Ludovic al XIV-lea! Ala spunea ce Franta e el. Asta are impresia ca Steaua e el. A ajuns, vorba lui Radu Banciu, in Parlamentul European si are impresia ca si cei de acolo se uita la el ca la Mesia.

7. Rabdare, rabdare, rabdare... Din nou chinezii: Orice drum de 1000 de li incepe cu primul pas. Stelistii sunt la al doilea sau al treilea, o sa scapam de el, fiti fara grija.

Am mai scris pe aici si tin cu Steaua de 38 de ani. Am vazut multe. O sa traiesc sa vad Steaua fara fecali.

Cu prietenie.

zetroc19.09.2009 14:28
Si daca vinde clubul,sa zicem, pentru ce cere el 40 de milioane? Vinde arena? Ce vinde el pentru 40 de milioane? Datoriile clubului cui le lasa? Le ia cu el? Ce vinde? Palmaresul,suporterii? Ce a castigat el in perioada petrecuta in Ghencea? Pe ce dracu cere el 40 de miloane? A infiintat el Steaua?

Ar trebui ca aacsest club sa-i fie confiscat . A pus mana pe el mod ilicit!

Sunt multe lucruri de discutat daca ar fi sa vanda clubul , dar mai intai sa il vedem ca pleaca si dupa discutam si despre celelalte probleme . Ai dreptate vlad ca l-a obtinut in mod ilicit dar ce putem face noi ? Eu unul nu o sa mai am liniste pana cand acest incult nu pleaca de la Steaua .

RaMs3s19.09.2009 14:30

offtopic : care aveti poza cand Becali isi pune la gat fularu' lu' Dinamo ?

zetroc19.09.2009 14:30
Dragii mei,

Am sa incerc sa inlatur grija lipsei unui cumparator pentru Steaua.

1. Nu cred ca fecali s-a decis sa vanda, e un joc, ca oricare altul pe care-l face ciobanul.

2. Cred c-ar trebui sa continuati ceea ce faceti, la un moment dat va ceda. Eu, prin forta imprejurarilor, varsta, distanta de stadion, stare de sanantate, serviciu, n-am mai fost in Ghencea de 10 ani. Va tin pumnii.

3. Ar fi bine sa faceti (facem) cumva sa fortam vinderea de actiuni - poate am putea sa cumparam noi actiunile - ca la Barca.

4. Daca nu s-ar transforma in societate pe actiuni, la momentul in care se va reusi fortarea vinderii, se vor gasi investitori, probabil straini, care sa cumpere brandul Steaua. Totul este sa avem rabdare. Ganditiva la picatura chinezeasca.

5. Tipul e bolnav, a spus ca o sa plece, poate la dinamu, cu 1 - 2 milioane de sustinatori.... Mania Grandorii este o piesa de Moliere...

6. Orice dictatura isi gaseste sfarsitul meritat. Se gasesc bolnavi care ajung sa conduca si care cred ca sunt buricul pamantului. Nu avem de-a face cu Ludovic al XIV-lea! Ala spunea ce Franta e el. Asta are impresia ca Steaua e el. A ajuns, vorba lui Radu Banciu, in Parlamentul European si are impresia ca si cei de acolo se uita la el ca la Mesia.

7. Rabdare, rabdare, rabdare... Din nou chinezii: Orice drum de 1000 de li incepe cu primul pas. Stelistii sunt la al doilea sau al treilea, o sa scapam de el, fiti fara grija.

Am mai scris pe aici si tin cu Steaua de 38 de ani. Am vazut multe. O sa traiesc sa vad Steaua fara fecali.

Cu prietenie.

Adevart , foarte bine zis . Respect pentru post si felul in care ai vorbit .

Sorin Camner19.09.2009 14:53

Inca una pe care o scapasem. A aparut Turcu cu ea dar e generala:

Un sofism - credeti voi c-or sa ma apara prosti ca noi care sa investeasca?

Pai sa vanda sa vedem, mai apar prosti ca ei? Pai cine erau ei, inainte de a intra in fotbal? Auzise cineva de ei? Auzi, saracutii de ei ce prosti au fost c-au investit.... pai se poate?

Robinson Rufay Zapata19.09.2009 14:57

Pleaca jijel , chiar pleaca? Ba' pe dracu'. A mai ras de atatea ori de noi suporterii.

Fan FC Steaua19.09.2009 15:27

Sa dea Dumnezeu sa plece, si sa-si ia si conducerea in frunte cu Argaseala si mache, si jucatorii care ne-au exasperat, si anume onicas, Nicolita si toja ... de Stancu o sa-mi para rau daca il ia, desi nu stiu daca va merge Stancu la ei...

Steaua in momentul de fata are jucatori foarte talentati, tineri cu viitor mare .. chiar daca nu veti fi de acord cu mine, timpul imi va da dreptate.

Acei jucatori sunt: Szekely, A. Ionescu, B. Stancu, E. Ninu, R. Ochirosii, C. Tanase si V. Rusu.

Szekely ar trebui sustinut si incurajat, deoarece stim cu totii calitatile lui de fotbalist. Evolutiile slabe se datoreaza ghibonului care darama psihic jucatorii. Eu il voi respecta mereu pentru ca a avut curajul sa-l infrunte pe Becali, si nu multi jucatori sunt atat de curajosi.

A. Ionescu este un jucator deosebit care trece printr-o faza mai putin placuta, dar este de departe cel mai tehnic jucator din lotul actual, si are viziune foarte, foarte buna in joc. Da niste pase excelente.

B. Stancu e cam indolent, insa stie cand s-o bage. Cam neatent si putin fricos.

E. Ninu este un fundas foarte bun, insa are nevoie de timp. Este cu siguranta unul din viitorii mari fundasi ai Stelei.

R. Ochirosii surprinde prin viteza lui, si prin centrarile lui excelente din pozitii foarte grele. E curajos si bataios.

Pe tanase il stim.

V. Rusu este o alternativa pentru Surdu. Imi place surdu, insa am vazut cu totii ca are probleme cu nimeritul mingii. Da pe langa minge de foarte multe ori. Ultima oara s-a vazut la meciul Romaniei. V. Rusu nu face aceleasi greseli.

**** Becali, SI VINDE ODATA Steaua !!! DU-TE LA DINAMU SA COMPLETEZI GASCA MAFIOTILOR. AI ACOLO UN NEBUN CA TINE PE NUME Borcea CARE APROAPE FACE INFARCT LA FIECARE MECI, AI UN ANALFABET CARE ZICI CA-I FRATELE TAU LA CUM VORBESTE, DOAR CA E MAI PITIC SI IL CHEAMA Vasile, SI AI VARUL TAU MULT IUBIT DIN CLANUL VOSTRU DE ARMÂNI JEGOSI.

gio_stgloria19.09.2009 15:34

ultima parte e geniala :))

MALDINI19.09.2009 16:05

Ce bine ar fi sa cumpere Ilie Nastase Steaua !

Fan FC Steaua19.09.2009 16:24

Niste pumni in buzunarul ciobanului:

Goian a dat Steaua în judecatã pentru cã nu și-a primit restanțele financiare

si

Bergodi cere despagubiri 120.000 de euro pentru ca a fost dat afara.

PS:

Asa viitor le doresc celor de la dinamu:

socola.png

Ceilalti actori: Ghiorghisor, Argaseala, Mache, Speriatu, Teia Sponte, Leo Strizu si compania.

AlleXyS19.09.2009 16:39

CEa zis nenorocitu de cioban , la bagat pe Bergodi la echipa a 2a , antrenor , pai ala mai e prost sa steau cu sobolanu asta infect patron ?

Si aq cik isi pastreaza el 3 jucatori din echipa , da Steaua sisi face el echipa cu care sa ia Champions League ... sa joace masa tacsu sorsa fisa , tot neamu lui in echipa , sa castige ceo vrea el , numa sa lase Steaua in pace , k m-am saturat sa fim de rasu lumii cu asa patron

Fan FC Steaua19.09.2009 16:43

@AlleXyS Te rog nu mai poci limba Romana cu acel limbaj de messenger. Scrie corect, ca doar nu esti atat de prost si analfabet ca Becali sa nu stii limba Romana... sau?...

AlleXyS19.09.2009 16:58

scuze , dar nu sunt acasa , si nu pot sa pierd tot timpul la calculator , asa ca mai fac mici greseli . Doamne fereste sa am mintea lui Becali . Cica da echipa pe 40 milioane , pastreaza Steaua II si 3 jucatori , Banel , Stancu si inca unul , nu mai stiu cine . Ca de obicei , numai vorbe , macar de ar pleca , numai sa nu vina altul mai prost ca el .

Kapetan0s19.09.2009 18:16

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...i-sigla-4914442 Ciobanu asta e nebun:

"Luni schimb numele Steaua București în Steaua 2003! Le dau gratis fanilor culorile, palmaresul și sigla!"

Alexandru H.19.09.2009 18:34
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...i-sigla-4914442 Ciobanu asta e nebun:

"Luni schimb numele Steaua București în Steaua 2003! Le dau gratis fanilor culorile, palmaresul și sigla!"

Cel mai tare citat e asta: "L-am chemat pe Mustațã și i-am zis sã vinã sã-i dau cupele, cã închid și muzeul de la stadion. Cupa Campionilor din 1986 i-o dau lui!". Rad singur prin casa :gathering:

Daniel-Ionut19.09.2009 19:00

Pur si simplu este incult...

Acest lucru nu este posibil... daca el face ce a zis... (sper) v'a trebui ca el sa isi inscrie aceasta "Steaua 2003" in ligile inferioare, pentru ca in Ghencea, Liga 1, Cupa Romaniei, Europa League v'a evolua FC Steaua Bucuresti :excl:

Echipa cu, culori ros'albastre toate trofeele din 47 si pana in ziua de astazi!

Nu poate da el palmaresul pe bucati!

Deci... dute in UE bECalli si invata, ca nu se face chiar asa dupa capul tau...

MoWeed19.09.2009 19:09

Nu va impacientati, tampitul o sa vina maine sa declare ca a glumit

KERATOCONUS19.09.2009 19:36
Cel mai tare citat e asta: "L-am chemat pe Mustațã și i-am zis sã vinã sã-i dau cupele, cã închid și muzeul de la stadion. Cupa Campionilor din 1986 i-o dau lui!". Rad singur prin casa :gathering:

Nu e de ras, e de plans. :(

gio_stgloria19.09.2009 19:40

bai frate acuma o mai vad si pe asta, am ramas blocat . cum poate scarba asta sa sustina astfel de chestii ? pai ce l-a fatat masa stapan pe Steaua si crede ca poate sa faca ce vrea cu ea?

A cam terminat-o prostu cu cariera lui politica.

NonMollareMai8819.09.2009 19:40

trebuie sa fii cu capul sa mai gasesti amuzante mizeriile in care taraste Steaua acest retardat....

«1381382383384385689»