Sa dea Dumnezeu sa plece, si sa-si ia si conducerea in frunte cu Argaseala si mache, si jucatorii care ne-au exasperat, si anume onicas, Nicolita si toja ... de Stancu o sa-mi para rau daca il ia, desi nu stiu daca va merge Stancu la ei...
Steaua in momentul de fata are jucatori foarte talentati, tineri cu viitor mare .. chiar daca nu veti fi de acord cu mine, timpul imi va da dreptate.
Acei jucatori sunt: Szekely, A. Ionescu, B. Stancu, E. Ninu, R. Ochirosii, C. Tanase si V. Rusu.
Szekely ar trebui sustinut si incurajat, deoarece stim cu totii calitatile lui de fotbalist. Evolutiile slabe se datoreaza ghibonului care darama psihic jucatorii. Eu il voi respecta mereu pentru ca a avut curajul sa-l infrunte pe Becali, si nu multi jucatori sunt atat de curajosi.
A. Ionescu este un jucator deosebit care trece printr-o faza mai putin placuta, dar este de departe cel mai tehnic jucator din lotul actual, si are viziune foarte, foarte buna in joc. Da niste pase excelente.
B. Stancu e cam indolent, insa stie cand s-o bage. Cam neatent si putin fricos.
E. Ninu este un fundas foarte bun, insa are nevoie de timp. Este cu siguranta unul din viitorii mari fundasi ai Stelei.
R. Ochirosii surprinde prin viteza lui, si prin centrarile lui excelente din pozitii foarte grele. E curajos si bataios.
Pe tanase il stim.
V. Rusu este o alternativa pentru Surdu. Imi place surdu, insa am vazut cu totii ca are probleme cu nimeritul mingii. Da pe langa minge de foarte multe ori. Ultima oara s-a vazut la meciul Romaniei. V. Rusu nu face aceleasi greseli.
**** Becali, SI VINDE ODATA Steaua !!! DU-TE LA DINAMU SA COMPLETEZI GASCA MAFIOTILOR. AI ACOLO UN NEBUN CA TINE PE NUME Borcea CARE APROAPE FACE INFARCT LA FIECARE MECI, AI UN ANALFABET CARE ZICI CA-I FRATELE TAU LA CUM VORBESTE, DOAR CA E MAI PITIC SI IL CHEAMA Vasile, SI AI VARUL TAU MULT IUBIT DIN CLANUL VOSTRU DE ARMÂNI JEGOSI.