FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1383384385386387689»
OLIK20.09.2009 21:31

afara ciobane acum am aflat cine la acidentat pe Sorin si ciprian TU AI FOST MAGARULE!

MALDINI20.09.2009 21:34

Si eu tot Szekely cred ca a fost ! PLEACA CIOBANE !!! NIMENI NU TE MAI VREA !!!!

SE STRANGE LATUL CIOBANEEEEEEEEEEEEEEE

NonMollareMai8820.09.2009 21:40

ninu e

din cauza retardatului fecaliot s-au accidentat Ghionea si tatarusanu ...... ce mizerie de om !

Astristul20.09.2009 21:43

Nu sunt asa sigur ca e Szekely, dar lumea, si inclusiv ciobanul va da vina pe Szekely. Oricum ar fi, ce se intampla la Fc Steaua este inimaginabil. ciobane MORI IN CHINURI !!!

ultra_ss20.09.2009 21:45

ba da szekely este si sti de ce cred eu ca el e pt ca si in FANATIKul care va aparea vineri este un interviu curajos dalui Szekely. Cel putin asa e reclama...

fansteaua4620.09.2009 21:47

"Totul a început înainte de meci, la ședința tehnicã. Prima datã s-a luat de mine cã cicã am fost praf la Gaz Metan și m-a amenințat cã mã trimite la echipa a doua

S-a luat de Tãtãrușanu și a lãsat capul în jos, era penibil pentru cã Tãtãrușanu e mai înalt decât domnul Becali. Cel mai tare a fost afectat Tãtãrușanu, care a ieșit și a trântit ușa și geamul, iar pe partea cealaltã era Ghionea. N-ați vãzut cã Ghionea avea un bandaj la cap? Tãtãrușanu s-a lovit la cap. Mister nu era în vestiar la ședința tehnicã. Ne este fricã sã mai jucãm.

Bergodi era cu spatele, ușa s-a izbit. Mister s-a întors și l-a întrebat ce cautã aici. Domnul Becali s-a enervat tare, nu l-am mai vãzut în viața mea așa nervos. A început sã-i zicã lui Bergodi: "ce, eu dau bani la echipa asta și am voie sã vorbesc. Poate vreau sã-i mobilizez". atunci Bergodi a zis ironic: "Bine domnule Becali, dacã vrei sã vorbim de bani...". L-a fãcut praf pe Ionescu, mie nici nu-mi venea sã mã uit la el, îmi era fricã. Dupã aia s-a luat de Bergodi și i-a zis: "Ce te uiți așa la mine, ce crezi cã ești cel mai tare antrenor, ce sunt fițele astea". Bergodi s-a ridicat nervos de credeam cã o sã-l batã pe Gigi, dar i-a pus doar mâna pe umãr și l-a împins ușor afarã. Mister era roșu de supãrare, dar i-a zis calm lui Becali cã nu e momentul sã existe discuția asta, poate mai încolo, nu e cel mai potrivit moment.

Ne desființeazã dupã meciuri, ne face praf!

Gigi s-a smucit nervos si a plecat, iar Mister a închis usa prin interior sa nu mai intre nimeni. Nu a mai fost vorba de nicio sedinta tehnica.

Mi-a zis un coleg ca nici nu le mai vine sa se joace. Cica mai bine luam 6-7 goluri si sa se termine cu circul asta. Ne este frica sa intram pe teren, daca dam o pasa gresita ne tremura picioarele pentru ca ne desfiinteaza dupa meciuri, ne face praf. Toti fotbalistii vor sa plece. Nu e corect ce s-a întâmplat cu Bergodi. Când am ajuns la Steaua, nu mi-am imaginat ca se poate întâmpla asa ceva.

Doar lui Ghionea, Petre Marin si Goian nu le este frica de Becali, ei au experienta. Doar noua ne tremura picioarele. Într-adevar, sunt bani, sunt conditii, dar atmosfera a devenit insuportabila si nu poti sa faca performanta în conditiile astea"

NonMollareMai8820.09.2009 21:49

de Ninu a zis c-a fost praf la Gaz Metan nu de Szekely

di_canio20.09.2009 21:56

Sincer dupa acum a arat meciul cu Sheriff, in care intr-adevar le-a tremurat picioarele,pare sa existe ceva adevar in declaratiile astea....daca ne gandim ca la Medias cel mai slab a fost Ninu, atunci stim si cine le-a facut....problema este ca sunt multi jucatori tineri la Steaua care se intimideaza la astfel de golanisme....daca este adevarat tot ce spune baiatul asta, atunci jucatorii vizati ar trebui sa-si faca bagajele si in iarna sa plece.....e inacceptabil, ca sa nu zic inuman, sa ameninti si sa intimidezi cand tu te ascunzi in spatele bodyguardului.....daca e sa vb pe sleau, daca ii da tatarusanu un cap in gura se aduna 3 zile de pe jos

Casillas20.09.2009 22:30

[quote name='fansteaua46' date='Sep 20 2009, 09:47 PM' post='394998'Prima datã s-a luat de mine cã cicã am fost praf la Gaz Metan și m-a amenințat cã mã trimite la echipa a doua

Nu a zis " "Totul a început înainte de meci, la ședința tehnicã.ci, la ședința tehnicã. Prima datã s-a luat de mine cã cicã am fost praf la Gaz Metan și m-a amenințat cã mã trimite la echipa a doua " ci "prima data s-a luat de Ninu ..."

"

( am inregistrat declaratia o sa o incerc sa o pun pe un server... )

MALDINI20.09.2009 22:40

Casillas sunt te acord cu tine..nici eu nu am auzit accea fraza

red&blue_boy21.09.2009 06:04
Sa plece da, sa ia din palmaresul din 2003 ... e discutabil, dar sa mai existe o Steaua cu sufixul 2003 si s-o conduca el ... DE NEACCEPTAT! Cum adica sa conduca tot Steaua? Sa plece, sa preia Dinamo sau Avantul Salaj, si sa se duca drq. In afara de mass-media nu cred ca va mai interesa pe nimeni soarta acestui personaj sinistru. Aaa pardon, am uitat de sclavii lui. :P

Nu stiu,mi-e teama ca pana la urma declaratia lui Becali ca vinde Steaua,ca pleaca si isi face echipa e o noua abureala marca Becali.Dar nu trebuie sa renuntam,poate pana la urma va vinde echipa.Cand vede ca nu mai face si atatia bani,ca pt el e o afacere echipa,poate-i trece naibii prin cap sa ne lase.Daca se va intampla asta,nici mie nu mi se pare ok sa-si faca alta echipa ce sa includa denumirea Steaua.Ce-i asta,bataie de joc!Asa se mai trezesc cativa sa-si faca echipa si isi pun nume Steaua 2000,Steaua 2005 etc.Nu e posibil asa ceva.Ce,nu mai gaseste alta denumire?Nu mai vreau in nici un fel sa fie asociat numele de Steaua cu Becali!Si nu trebuie sa-i lasam nici palmaresul,nu merita,cu toate valizele lui,rezultatele trebuie sa ramana echipei.

stelea21.09.2009 08:59

nu mai , sa preia FC. bascalia2003 :)))) sau FC. stana de oi2003 :)))))) ...cu tot cu tarc .

PS: plecarea ta din Ghencea , face bine suporterilor adevarati !

GabiTalent21.09.2009 09:03

Fanii Stelei din toata tara au inceput sa-si exprime nemultumirea fata de deciziile patronului din Ghencea si afiseaza bannere pe strazi si pe bannere.

Nu doar in fata stadionului Ghencea sau la Peluza Sud fanii Stelei au inceput sa protesteze intens fata de Becali.

Mai multi fani stelisti din Vrancea au afisat bannere anti-Becali pe strada si pe stema judetului.

"Gigi, pleaca din Ghencea. Pac, pac, mori!", este mesajul scris de stelisti pe aceste bannere.

Sursa: Sport.ro

PS: Asa va vrem baieti!Sa umplem toata tara cu afise si bannere impotriva baciului piperan ! :)

20769_dsc05615.jpg

red&blue_boy21.09.2009 09:25

Da,asa ar trebui in toata tara,cat mai multa lume sa-l conteste,sa vada tampitul ca nu doar cei din Peluza Sud,cum zice el.

boozy7us21.09.2009 09:25

oameni buni, trebuie sa scapam odata pentru totdeauna de acest cioban infect...si nu cred ca mai conteaza cum!....am ajuns carpa Romaniei, a europei cu aceasta taratura de om!

iar daca de buna voie nu vrea, atunci zic sa trecem la violente....orice, numai sa scapam de fecali!

MoWeed21.09.2009 09:45

Huliganii si drogatii din acel judet au scris acel banner.

Felicitari celor care l-au scris.

Maye21.09.2009 09:56

E plina tara de huligani si drogati.

Felicitari!

john_8621.09.2009 10:15

Mariuca invita lumea sa scrie despre Steaua pe blogul ei. Ne bagam si noi sa nu apuce sa scrie cocalarii care cersesc de la Becali?

?M..e, Becali! Afara din Ghencea!?, iata refrenul ultimelor luni din viata Stelei. Am pus ghilimele pentru ca nu injur, dar acestea sunt cuvintele potrivite. M-am saturat de bataia de joc a baronilor din fotbal. Ceea ce face Becali din Steaua reprezinta un abuz si o sfidare publica. Va invit pe toti cei ce simtiti la fel sa va exprimati aici. Cred ca impreuna, presa si suporteri, putem scapa fotbalul romanesc de acest personaj. "

Bravo Maria Andries!

di_canio21.09.2009 11:08
Sunteti naivi daca credeti in 'Steaua 2003', vanzarea clubului, mutarea pe cotroceni(!!!) si alte prostii....lui gg ii place sa se ascunda...in spatele lui Hagi, in spatele lui Lacatus, pt ca ei au priza la public si le iau ochii fanilor....dar acum in spatele cui sa se ascunda? a lui Stoichita?! nu prea cred ca mai tine figura.....daca voi credeti un cuvant, repet, un cuvant din ce spune acest analfabet, inseamna ca sunteti copii.....

cum spuneam....

IONUTZ-CIPRIAN21.09.2009 11:46

Din cate am vazut pe net exista o petitie pt inlaturarea cibanului de la club...momentan exista peste 750 de semnaturi....eventualilor doritori,sa intre pe google...sa scrie petitie pt plecarea lui becalii de la FC Steaua....si este prima varianta din cautare!

*Alecs*21.09.2009 12:15

Pe el nu-l poți muta!

Becali vrea sã exileze echipa în "Cotroceni" și s-o numeascã Steaua 2003, dupã anul venirii sale în Ghencea, moment în care are impresia cã a început lumea

L-a descoperit Cãtãlin Oprișan. Timp de un an și jumãtate, ziaristul a adunat informații, articole din arhivã, mãrturii și imagini despre trecutul roș-albaștrilor. Rezultatul a fost enciclopedia "Steaua – legenda unei echipe de fotbal", monografie oficialã și cea mai minuțioasã lucrare apãrutã în România despre un club.

Într-una dintre nopți, din cutiile cu nostalgii ale lui Cãtãlin a plutit spre covor fotografia. Jurnalistul a luat-o de pe jos. Ea reprezintã un suporter anonim al CCA. Oprișan l-a privit lung, l-a botezat "Omul cu pardesiu" și l-a pus pe prima paginã a cãrții.

În urmã cu 50 de ani, un bãrbat cu bascã pe cap aștepta începutul celui de-al doilea mitan, privind fix cãtre fotoreporter. La un pas, stã cãruțul în care doarme "copilul sau nepotul, nu vom ști niciodatã".

Dupã jumãtate de secol, patronul declarã cã "nu sînt stelist, n-am fost niciodatã" și amenințã, în stilul sãu furios și necredibil, cã va muta echipa în "Cotroceni" și o va redenumi, atașîndu-i anul 2003, momentul în care, dupã propriile mãrturii, a vãzut primul meci de fotbal integral ca proaspãt finanțator al clubului.

Nu e greu. Jucãtorii îl vor urma. Președintele Argãsealã îi va așterne mocheta roșie și va vopsi și frunzele platanilor ca sã se simtã bine șeful. Corporația nepoților se va instala într-o nouã lojã. În combinație cu Liga lui Dragomir, palmaresul poate fi transferat peste noapte. FRF nu se va opune, pentru cã cei de acolo au eliberat, de-a lungul anilor, certificate pentru tot soiul de echipe altoite. Suporterii nu se pot organiza și glasul lor se va auzi tot mai slab în fața fostului stadion, pe forumuri și bloguri.

Rãmîne însã aceastã fotografie, ironic înfiptã de destin exact în cartea oficialã a clubului condus de milionarul din Pipera. ªi realizatã pe vremea lui Becali.

Toți știm tot despre Becali. Cînd s-a nãscut, cum familia lui a fost exilatã, așa cum el se joacã azi cu surghiunul unui club. ªtim ce mașini are, ce cîntã sub duș, cum îl va îndepãrta pe antrenorul încã nenumit, ce fotbaliști îl încîntã azi și-l vor enerva mîine dimineațã.

Despre bãrbatul din fotografie nu știm mai nimic. Dar un lucru e sigur. Stã pe gradenele de lemn, cu pardesiul gri, cu cãruțul în dreapta și privirea lui ne mãrturisește cã nu se va muta de acolo niciodatã. Nu are și nu vrea o altã echipã. Steaua îi ajunge.

steaua2.jpg

tolo.ro

David21.09.2009 12:34

Uau!Incredibil!Senzational!De neimaginat!Becali s-a razgandit,nu mai vrea sa vanda clubul!!!!!!Mai mira pe cineva?

IONUTZ-CIPRIAN21.09.2009 12:42

NOP...Parca e prima data cand il "vinde"....ha ha....o sa zica ca s-a jucat cu presa...si bla bla bla!

Daniel-Ionut21.09.2009 12:55
Uau!Incredibil!Senzational!De neimaginat!Becali s-a razgandit,nu mai vrea sa vanda clubul!!!!!!Mai mira pe cineva?

Akm parca vad: stelist de mic copil, ma impac cu fanii, nu mai zic nimic, nu ma mai iau d nimeni... :yawn:

GabiTalent21.09.2009 12:55

"Becali e mare actor, mai are sa fie si regizor ca Tarantino. Daca i se vor oferi 40 de milioane va spune ca nu da Steaua fara 50 de milioane, apoi fara 60 de milioane si tot asa. Steaua este cel mai mare brand din Romania, solutia este sa respecte spectatorii si sa termine cu circul asta. Cine il sfatuieste pe Gigi sa se poarte asa o face gresit", a spus Porumboiu la Sport.ro.

CORECT ! si cred ca poza urmatoare i se potriveste cel mai bine....sper ca intr`o buna zi sa apese si pe tragaci ! :)

becalino-mare.jpg

«1383384385386387689»