lumeeee, lumeeee, idolul nostru incostebail pe care il iubim atat de mult doreste sa ne scoata in strada alaturi de neamurile si de prietenii lui din Pipera si Ferentari carora li s-a platit curentul, sa fim mai multi decat aia 200 de drogati care au venit duminica la meciul cu Pandurii.
atentiune atentiuneeeeeeeee:
Fanii lui Becali ies in strada
Suparati ca idolul lor este contestat de ultrasii din peluze, fanii lui Gigi Becali iau atitudine si protesteaza impotriva "drogatilor". Ei vor sa iasa duminica, 27 septembrie, in strada pentru a-si demonstra fidelitatea fata de Gigi Becali.
Pe site-ul suntcubecali.wordpress.com a aparut un mesaj, scris parca de patronul Stelei, prin care toti fanii finantatorului din Ghencea sunt rugati sa ia atitudine.
<< Fratilor, NU SE MAI POATE.
Toti drogatii si aurolacii se dau suporteri ai lui Steaua. Toti zic ca Steaua suntem noi, ca aia ca aia, cand ei nu au bani sa treaca strada si nu stiu cum sa faca sa il convinga pe nea Gigi sa vanda clubul.
Cica ei sunt Steaua, si cand a fost sa se adune sau adunat la un miting 2000 de insi si la meciul cu Pandurii 200 de drogati sa il injure pe Becali.
Poate nu e nici nea Gigi usa de biserica dar, oameni buni, el baga banu' !!! Daca nu ar fi el, unde am fo fost acum? Am fi vazut noi Liga Campionilor? N-am fi vazut-o.
Ei sunt cateva sute de drogati, niste viermi, atatia s-au strans. Noi suntem milioane de suporteri ai Stelei in tara asa ca:
MARE ADUNARE A CELOR CARE IL SUSTIN PE Becali IN LUPTA CU DROGATII SI TOTI SARACII CARE DAU IN ECHIPA
Haideti sa ne strangem Duminica 27 Septembrie, la ora 16 in parcarea de la stadionul Steaua, acolo unde ei s-au strans cateva sute. Sa fim cateva mii, zeci de mii, sa vada Becali ca lumea il iubeste si ca suntem o forta. Ei sunt niste drogati, s-au strans cateva sute, noi vom fi mii de STELISTI ADEVARATI.
Va asteptam >>
Onlinesport