FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1387388389390391689»
Fan FC Steaua25.09.2009 09:26

Nu cred ca se vor plimba cu cainii pe langa suporteri, dar cred ca ii va tine la poarta ca sa-i miroasa pe rand in timp ce intra.

Oricum, firmele de paza inclusiv BGS nu au voie sa vina cu caini la stadion decat daca au aprobare de la Jandarmerie. Daca jandarmeria zice nu, atunci nu vor fi caini.

In caz ca sunt de acord cu aducerea cainilor, firmele de paza SI/SAU jandarmeria sunt OBLIGATE sa tina cainii cu botnita.

bebeto25.09.2009 10:20

nu va fie frica de cainele care latra.

Dj25.09.2009 12:13

iar nu mai vinde?

David25.09.2009 12:40

<h2 class="titlu-articol"> Becali: "Sînt cel mai iubit român în strãinãtate, n-am nevoie de titlu, vreau doar în Liga!" </h2> Patronul roș-albaștrilor considerã cã gruparea din Ghencea nu ar trebui sã-și propunã cîștigarea campionatului, ci accederea în grupele Ligii Campionilor."N-ai nevoie sã iei campionatul, e nevoie de Liga Campionilor. Dacã o luãm așa, cum am pierdut noi titlul sezoanele trecute? Dacã eu i-am stricat imaginea Stelei, de ce vine atîta lume sã o vadã. Am adus cele mai mari echipe din Europa la București, sînt și unii care contestã asta, dar nu e problema mea. O mînã de oameni este în spatele manifestãrilor împotriva mea.

Am informații noi, am pus pe cineva sã se intereseze, sã vadã cine manipuleazã masele împotriva mea. Nu e ceea ce bãnuiam eu, e altceva, un grup de oameni care îmi e ostil încã din '90. Sînt cel mai iubit român în strãinãtate, de unde atîtea contestãri la adresa mea?", a spus Becali la GSP TV.

stelisti.ro

:shit: Deci el o spune pe fata!!!Nu vrea titlu,doar bani in buzunar pe cat posibil!Ce pacat pnetru el ca locul 2 nu mai duce in UCL!

boozy7us25.09.2009 13:30
:shit: Deci el o spune pe fata!!!Nu vrea titlu,doar bani in buzunar pe cat posibil!Ce pacat pnetru el ca locul 2 nu mai duce in UCL!

din pacate duce, dar nu direct....si e ft posibil ca si locul 3 sa duca tot intr-acolo...

Astristul26.09.2009 17:23
Interzis cu steaguri și fulare la Brașov

Organizatorii meciului dintre FC Brașov și Steaua au decis sã le interzicã fanilor sã intre cu însemne ale echipei roș-albastre pe stadion. Partida se va disputa mîine, de la ora 20:00 și va fi transmisã de Antena 1 și gsp.ro.

Pentru cã nu au anunțat deplasarea la Brașov într-un cadru organizat, suporterii steliști nu vor putea intra pe Stadionul Tineretului cu steaguri, fulare sau eșarfe cu însemne ale clubului Steaua.

În altã ordine de idei, suporterii vor putea procura bilete la meci și mîine, dar numai pînã la ora 17:00. Prețul unui bilet la tribunã variazã între 30 și 50 de lei, în timp ce un loc la sectorul VIP costã 150 de lei.

Sursa: Stelisti RO.

Este aberant tot ce se intampla in momentul asta. Cum sa n-ai voie ca suporter vizitator cu insemne Steliste pe tine?

ArmyLand26.09.2009 17:53

Aberant e putin spus......pai e ca si cum ai ingradi dreptul la exprimare......cred ca e doar o inventie prosteasca. Nu ai cum sa faci asa ceva, in ce lege scrie ca nu am voie sa intru cu un fular??? Ce-i asa periculos la un fular??? Cred ca numai o maimuta poate sa gandeasca asemenea masuri.

David27.09.2009 06:36

cupa_uefa_003.jpg Forul european de fotbal a confirmat cã 40 de meciuri din Liga Campionilor și Cupa UEFA vor fi investigate, deoarece sunt bãnuite cã au fost trucate, informeazã ediția online a The Guardian.

Din numãrul total de meciuri, 15 s-au disputat în ultimii doi ani, în timp ce restul, în ultimii patru sau cinci ani. Cele mai multe echipe bãnuite cã au trucat partidele sunt din Europa de Est. UEFA a precizat cã nu va face publicã identitatea cluburilor suspecte decât dupã ce va avea toate dovezile, însã sursa citatã menționeazã cã niciun club britanic sau important din Europa nu este implicat.

"Sunt mai multe echipe estice investigate în acest moment. Ei știau cã nu se pot califica mai departe, așa cã au zis sã obținã profit pe moment. S-a aranjat rezultatul la pauzã, apoi cel final. Poate sã dureze ceva timp pânã când îi vom putea sancționa, iar în unele cazuri putem colabora cu Poliția", a spus șeful departamentului disciplinar al UEFA, Peter Limacher.

UEFA a fost alertatã de fiecare datã de casele de pariuri care au remarcat suspiciuni. Consilierul lui Michel Platini, William Gaillard, a spus cã jucãtorii primeau salarii mici și erau dispuși sã trucheze partidele. Forul european a lansat acum câteva luni un program de monitorizare a 29.000 de meciuri din toate cele 53 de campionate afiliate.

Fosta campioanã a Macedoniei, FK Pobeda a fost exclusã 8 ani din cupele europene dupã ce nu și-a apãrat corect șansele în cupele europene.

Fan FC Steaua27.09.2009 08:18

La puscarie cu Becali George. Isi va lua si femeia, Argaseala valeria, sa aiba si el putina placere dupa gratii, ca n-o sa mai aiba oi la puscarie.

KuzMaN27.09.2009 08:50

ªefii Stelei sînt în alertã maximã. Au aflat de planul gîndit de suporteri la mitingul anti-Becali de duminica trecutã, dezvãluit în Gazeta Sporturilor de ieri, și vor lua mãsuri fãrã precedent pentru a împiedica acțiunile pãrților dure ale galeriilor.

Fanii au pus la cale provoacarea unor incidente prin introducerea în stadion a unor bannere cu conținut obscen, a torțelor sau chiar sã încerce sã intre pe gazon. Scopul? Sã atragã sancțiuni, chiar excluderea Stelei din Europa, pentru a-l determina pe Becali sã plece.

Cum contracareazã Steaua? În primul rînd, a reangajat fosta firmã de pazã, BGS. Aceasta e una dintre cele mai bine cotate, atît numeric, cît și al dotãrii. Apoi, tocmai pentru cã s-a aflat cã acei suporteri care ar dori sã intre pe teren ar vrea sã o facã de la cele douã tribune, s-a luat decizia de a se pune gard, exact ca la peluze, și în aceste zone.

Spayuri lacrimogene și cîini

Gardurile vor avea 2,60 metri înãlțime și în partea de sus vor fi înclinate spre interior pentru a fi imposibil de sãrit. În plus, între gardurile actuale, de micã înãlțime, și cele care vor fi montate va exista o porțiune de doar 3-4 metri în care vor sta agenții BGS, echipați cu tot arsenalul din dotare, inclusiv spray-uri lacrimogene și, dacã va fi nevoie, cîini cu botnițã. "Cine va sãri primul gard va ajunge în dreptul agenților BGS și în dreptul gardului de 2,60 metri, cred cã nimeni nu se va încumeta sã facã prostii", a spus ieri unul dintre șefii Stelei.

"ªtiam ce urmãresc suporterii. Ne vom lua toate mãsurile și cei care cred cã vor putea face ceva rãu vor avea parte de mari surprize"

Valeriu Argãsealã, președinte Steaua

AG27.09.2009 09:51

au aflat pe slbz sa-i bata, o sa sufere mult si o sa plece, mai bine distrugem noi ce-a ramas din numele de Steaua k apoi sa renasca asa cum o stim toti decat sa o distruga un taran makedon care nu isi are originile in tara noastra, asta nici nu e roman pisamas pe sufletul lui

radusteaua2327.09.2009 14:31

Steaua va fi a mea pânã mã voi duce în mormânt. Steaua sunt eu, intru în mormânt cu Steaua pe piept. Îmi pun stema pe cosciug. Dacã mã las eu de fotbal, se dãrâmã tot fotbalul românesc. Eu trebuie sã duc la bun sfârșit acel proiect, de a duce în elita fotbalului continental formația mea. În 3-4 ani o sã ne batem de la egal la egal cu oricine în Europa. Cred în proiectul ãsta, mai ales cã am cel mai tânãr și cel mai bun jucãtor, pe Petre Marin. Pe mine mã iubesc jucãtorii, mã considerã fratele lor mai mare.", a declarat Becali la Sport.ro.

AG27.09.2009 14:53

o doamne ..

andrei99027.09.2009 15:16

mai poate ?

mircea_1027.09.2009 15:45
Steaua va fi a mea pânã mã voi duce în mormânt. Steaua sunt eu, intru în mormânt cu Steaua pe piept. Îmi pun stema pe cosciug. Dacã mã las eu de fotbal, se dãrâmã tot fotbalul românesc. Eu trebuie sã duc la bun sfârșit acel proiect, de a duce în elita fotbalului continental formația mea. În 3-4 ani o sã ne batem de la egal la egal cu oricine în Europa. Cred în proiectul ãsta, mai ales cã am cel mai tânãr și cel mai bun jucãtor, pe Petre Marin. Pe mine mã iubesc jucãtorii, mã considerã fratele lor mai mare.", a declarat Becali la Sport.ro.

da grabeste-te odata...

radusteaua2327.09.2009 16:15

nu cred ca scapam curand de el . te vrem in Ghencea , IN CIMITIRU Ghencea

radusteaua2327.09.2009 16:19

AG vad ca esti de la Peluza Sud veniti frate la nord cu Bistrita sa nu mai zica ciobanu ca suntem certati cu voi si numai sudul il contesta sa vada ca suntem uniti sa fim puternici chiar nu se poate o intalnire intre nord si sud sa se stabileasca ceva .........

radusteaua2327.09.2009 16:35

cate oi pe langa el vor sa faca poze cu ciobanu si uite de ce nu scapam de el :((((

http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/viewVideo1.php?video_i...&autoplay=1

ArmyLand27.09.2009 16:50

Romania a castigat astazi cupa mondiala la handbal, iar ei ne dau aceeasi declaratie pe care o face babuinul de 6 ani cum ca in 3-4 ani ajungem in elita fotbalului. Pai ziarele straine au scris muuuuult mai mult despre aceasta performanta. Imediat dupa meciul Romaniei, gsp dadea un reportaj cu venirea lui Jiji la Brasov imbratisat fiind de cativa homelessi fara dinti si niste handicapati ce le curgea din gura. Halal presa ....acum ce scuza mai gasesti d-le Naum??? Va odihneati binenteles ca diseara aveti mare emisiune (telefonica) cu un maimuto.

vlad28.09.2009 04:58

S-a maritat fata lui Virgil Becali.

Daca inainte se numea Loredana Becali acum este Doamna Loredana Bici !!!! :w00t:

O si vad in strainatate in luna de miere : "My name is Loredana Bici !"

AG28.09.2009 07:54
AG vad ca esti de la Peluza Sud veniti frate la nord cu Bistrita sa nu mai zica ciobanu ca suntem certati cu voi si numai sudul il contesta sa vada ca suntem uniti sa fim puternici chiar nu se poate o intalnire intre nord si sud sa se stabileasca ceva .........

glumesti nu ? mai bine sustineti protestu de la nord de la voi k sa vada ciobanul k nu numai sudu il contesta, daca sudu ar veni la nord ciobanu ar spune k va ispitim, k avem pe satana in noi :))) . iar sudu sa vina in nord ?? nicioada

boozy7us28.09.2009 08:47
glumesti nu ? mai bine sustineti protestu de la nord de la voi k sa vada ciobanul k nu numai sudu il contesta, daca sudu ar veni la nord ciobanu ar spune k va ispitim, k avem pe satana in noi :)) ) . iar sudu sa vina in nord ?? nicioada

cel mai bine ar fi sa se uneasca toti suporterii...adevaratii suporteri, sub un singur manifest....sa tragem toti la aceeasi caruta sa scapam de idiotul de cioban odata

NonMollareMai8828.09.2009 09:17

http://www.toronews.net/?action=article&ID=14198

Fanii lui Torino si Genoa sunt alaturi de noi !

Adrian28.09.2009 12:16

Umilinta maxima!!!

Am ajuns sa facem reclama la sclavii din Urziceni.

Banii din Liga...

_GA_5285.JPG

MoWeed28.09.2009 13:15

Ce cauta mizeria aia pe site-ul oficial al Stelei?

«1387388389390391689»