Umilinta maxima!!!
Am ajuns sa facem reclama la sclavii din Urziceni.
Banii din Liga...
eu zic k e normal... din moment ce joaca pe terenul nostru ![]()
Umilinta maxima!!!
Am ajuns sa facem reclama la sclavii din Urziceni.
Banii din Liga...
eu zic k e normal... din moment ce joaca pe terenul nostru ![]()
Si eu cred ca e normal, din aceleasi motive... Si mie oricum imi place si Unirea. Ii respect pentru ce au reusit, si fara mizerii si ciobani cu valize.
Succes Unirea!
@cristy.steaua21
De fapt este terenul armatei. Fc Steaua sunt doar chiriasi...
Totusi n-am vazut astfel de lucruri cand juca nationala pe Ghencea...
Steaua este club organizator.
Unirea e clubul organizator ma.
Exact, Unirea e clubul organizator.
Unirea e clubul organizator ma.
Ce sa organizeze ma Unirea, oamenii care sa taie cocenii din spatele stadionului lor, pe randuri 2 cate 2...
Unirea e unica responsabila de organizarea jocului pentru ca Unirea este gazda. Faptul ca joaca pe Ghencea nu inseamna ca Steaua e organizatoare
Unirea e unica responsabila de organizarea jocului pentru ca Unirea este gazda. Faptul ca joaca pe Ghencea nu inseamna ca Steaua e organizatoare
A... eu citisem undeva ca oamenii de la Steaua organizeaza...
Toti taranii au ajuns sa joace in Liga, si pe Ghencea... ![]()
Da' ce ba, cine nu e din Bucuresti inseamna ca e taran tampit?
Da' ce ba, cine nu e din Bucuresti inseamna ca e taran tampit?
Nu ma, da la Urziceni e TARA!
Bunicii mei d la tara, stau aproape de Urziceni, deci e TARA! ![]()
Ca si la Snagov, tot TARA este... nu poti sa spui ca e oras!
Este comuna...
Si Romania e tara. Asta inseamna ca suntem tarani? ![]()
Si Romania e tara. Asta inseamna ca suntem tarani?![]()
In cazul tau, da ![]()
Bine ca stai tu in metropola Brasov ![]()
Si Romania e tara. Asta inseamna ca suntem tarani?![]()
Hai ca stii la ce ma refer ![]()
Conform site-urilor de sport romanesti, Marius Lacatus este noul antrenor al Vasluiului.
Nu ma asteptam...
Conform site-urilor de sport romanesti, Marius Lacatus este noul antrenor al Vasluiului.
Daca este adevarat,sunt curios cat rezista Lacatus la carma Vasluiului!
Porumboiu stie de ce!!!
Porumboiu, Iancu, Becali... etc etc
@Daniel-Ionut
Corecta precizarea ta.
Troaca este,aproape,plina!
Pe bune,nu cred ca Laca o sa faca mare branza la Vaslui.Nu a facut el la Steaua,unde de bine de rau avea cu ce....!
Nu cred ca o sa fie usor pt Lacatus la Vaslui,cum ziceti si voi,nici Porumboiu nu e departe de ceilalti "mari"conducatori,cu al nostru in frunte.
Saracii brasoveni, vor ajunge in B cu Lacatus pe banca...
Pe bune,nu cred ca Laca o sa faca mare branza la Vaslui.Nu a facut el la Steaua,unde de bine de rau avea cu ce....!
eu cred ca e invers. vasluiul are niste jucatori pe care noi doar ii visam si sunt si in forma. avand in vedere ca sunt singurii care au facut transferuri pe timp de criza cred ca au o forta financiara dar cu siguranta peste a noastra.
Acum Laca poate sa dovedeasca daca se pricepe cat de cat.
Deci cat am putut sa rad!
Si cum incepe .... "Unirea Urziceni anunta ...." De parca aia n-au site oficial! ![]()
Ce bine. In sfarsit o stire buna pe ziua de azi. ![]()
Acum, lasand gluma la o parte ... ce o fi fost in capul lui porumb sa-l inlocuiasca pe Dulca cu ... Lacatus??? Baiatul ala avea (si inca are) potential, iar singurul potential al lui Lacatus este .... calitatea de "ascultator" la doleantele patronului si nepromovarea tinerilor in echipa pe motiv de lipsa de experienta!
Sa vedeti acum acuzatii de blat inainte de Steaua - Vaslui...