FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1390391392393394689»
Adrian01.10.2009 11:38
Antrenorul lui Standard Liege, Loți Boloni, a comentat și el situația de la clubul unde a câștigat Cupa Campionilor Europeni. Dupã cum se știe, suporterii Stelei s-au dezlãnțuit la adresa europarlamentarului și au împânzit toatã lumea cu mesaje împotriva "eroului" din cazul "Valiza". Boloni se declarã de acord cu demersul suporterilor și spune cã înțelege de ce face acest lucru. În opinia omului cu 108 selecții pentru România considerã cã Steaua este dezonoratã de comportamentul celui care îl conduce.

"Steaua este o icoanã, un simbol. Aceastã icoanã, Steaua București, este mototolitã! Asta mã deranjeazã! Acest simbol este sfâșiat, batjocorit, murdãrit!", a spus antrenorul campioanei Belgiei la Antena 1.

Rãspunsul lui Gigi Becali a venit imediat în stilul sãu caracteristic. Europarlamentarul a spus cã nu-l intereseazã ce spune Boloni, acesta fiind și el un vagabond. De asemenea, Becali a spus cã Boloni nu a fost o glorie a României și cã îi dã emblema echipei sã o antreneze, în schimbul unei sume de bani.

"Boloni e tot un vagabond! Îi dau lui emblema s-o antreneze, s-o ia acasã! Îi vând lui emblema! Ce mare fost jucãtor a fost el pentru Steaua? Sã se ducã la el în Ungaria!", a spus Becali la gsp TV.

prostsport.

Mortii tai....

Deci ba... sa moara drogatii si alcoolistii, ca au facut ei rau Stelei cu bannerul ala rasist, nu ca Gigi, care e un om tolerant si care iubeste toti oamenii indiferent de culoare, rasa, sex, religie si care, mai presus de toate, face numai bine Stelei.

Pai ziceti mai drogatilor si alcoolistilor, cand o sa faceti voi pentru Steaua ce a facut Gigi? Cand o sa murdariti si voi numele ei?

Cand o sa va bateti joc de legende?

Cand o sa va pisati pe ea?

Cand bai drogatilor?

Si cine penisul meu mai e si acest ungur necunoscut Boloni? La ungaria cu el, da-l in penisul meu si al domnului Gigi, ca el nu a facut nimic nici pentru Romania (108 meciuri si 25 de goluri pentru nationala) si nici pentru Steaua. Ca fotbalist ce a facut el notabil? Ziceti voi, drogatilor, a facut Boloni ceva notabil ca fotbalist? Se compara el cu Nicolita?

MoWeed01.10.2009 11:39
"Boloni e tot un vagabond! Îi dau lui emblema s-o antreneze, s-o ia acasã! Îi vând lui emblema! Ce mare fost jucãtor a fost el pentru Steaua? Sã se ducã la el în Ungaria!", a spus Becali la gsp TV.

Boloni a facut pentru Steaua si pentru Romania infinit mai mult decat jegul asta din pipera. Vorbeste el de straini, dar uita ca stramosii lui erau albanezi.

Mori Fecali!

Lari01.10.2009 20:04

Decebal Rãdulescu, dat afarã de la GSP TV la ordinul lui Dumitru Dragomir?

Conducerea postului GSP TV a luat miercuri searã decizia de a întrerupe colaborarea cu Decebal Rãdulescu, invitat permanent în emisiunea Contraatac, moderatã de Costin ªtucan. Motivul? Unele surse afirmã cã Dumitru Dragomir, președintele LPF, s-ar fi enervat din cauza aparițiilor lui Costantin Iacov în aceastã emisiune și i-ar fi amenințat pe șefii postului cã va întrerupe contractul transmisiilor partidelor din prima ligã.

ªeful Ligii a încercat în ultimele douã luni sã programeze meciurile de pe Antena 1 și de pe GSP TV la ore care nu conveneau celor douã televiziuni. De asemenea, Corleone era nemulțumit de emisiunile critice la adresa lui și de popularizarea lui Constantin Iacov. Dragomir ar fi avut douã cerințe: Decebal Rãdulescu sã fie concediat, iar Constantin Iacov sã nu mai aparã la GSP TV. În semn de protest și de solidaritate, Costin ªtucan, moderatorul emisiunii, a anunțat cã își va da și el demisia.

Iacov a fost conducãtorul clubului FC Național și este unul dintre adversarii lui Dumitru Dragomir. Acesta a și depus o plângere penalã împotriva șefului Ligii și, recent, și-a anunțat intenția de a candida la alegerile pentru șefia FRF.

Contactat de adevarul.ro, Decebal Rãdulescu a declarat: "Vreau sã îmi fac meseria corect, sã dorm linștit seara și sã nu încasez degeaba bani pentru o zi de muncã." Ziaristul a fost amendat luna trecutã cu 30% din salariu pentru cã ar fi fumat într-un loc nepermis și a lãsat hârtii în studioul în care avea loc emisiunea Contraatac. Culmea e cã Decebal Rãdulescu s-a lãsat de fumat în urmã cu un an și jumãtate! ªi Costin ªtucan a fost amendat cu 10% din salariu pentru același motiv, urmând sã-și prezinte și el astãzi demisia.

UPDATE Poziția GSP TV

La solicitarea "Adevãrul", conducerea diviziei Sport a Intact a trimis un punct de vedere în legãturã demiterea lui Rãdulescu. În comunicare, Cristian Crețu, director editorial al diviziei Sport din trustul Intact, a precizat cã despãrțirea de Decebal Rãdulescu nu are nicio legãturã cu Dumitru Dragomir.

"Conflictul a apãrut din cauza plângerilor repetate ale celor de la administrativul salonului de protocol de la Antena 1 și GSPTV, care au reclamat atitudinea necuviincioasã a lui Rãdulescu și ªtucan", a motivat Crețu amenzile primite de cei doi.

Conducerea GSP TV spune cã neînțelegerile cu Rãdulescu și cu ªtucan au început în luna august, când GSP TV era condus de Dan Matiescu și Radu Naum. "Inclusiv decizia de miercuri a încetãrii colaborãrii cu Rãdulescu a aparținut domnului Dan Matiescu, care a cunoscut foarte bine situația respectivã", se mai precizeazã în comunicare.

Potrivit conducerii GSP TV, Decebal Rãdulescu va fi înlocuit în emisiune de invitații speciali Radu Naum și Emil Grãdinescu.

Adevarul

RobYnho01.10.2009 20:52

La comanda. I'a sapat puscariasu'.

Astristul01.10.2009 20:59

Le e frica .... se cam clatina scaunul lui si a lui minciNasu si nu stiu pe cine sa mai atace ca sa nu fie atacati.

Dj01.10.2009 21:22

mucisoara bragadiru.. 3 boabe de la croati..

ce le`au tras`o ...

Astristul01.10.2009 21:45

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/lig...cel-mai-bun.htm

Asta asa, pentru "sustinatorii" lui Fc Steaua.

Lari01.10.2009 23:04
Decebal Rãdulescu, dat afarã de la GSP TV la ordinul lui Dumitru Dragomir?

Conducerea postului GSP TV a luat miercuri searã decizia de a întrerupe colaborarea cu Decebal Rãdulescu, invitat permanent în emisiunea Contraatac, moderatã de Costin ªtucan. Motivul? Unele surse afirmã cã Dumitru Dragomir, președintele LPF, s-ar fi enervat din cauza aparițiilor lui Costantin Iacov în aceastã emisiune și i-ar fi amenințat pe șefii postului cã va întrerupe contractul transmisiilor partidelor din prima ligã.

ªeful Ligii a încercat în ultimele douã luni sã programeze meciurile de pe Antena 1 și de pe GSP TV la ore care nu conveneau celor douã televiziuni. De asemenea, Corleone era nemulțumit de emisiunile critice la adresa lui și de popularizarea lui Constantin Iacov. Dragomir ar fi avut douã cerințe: Decebal Rãdulescu sã fie concediat, iar Constantin Iacov sã nu mai aparã la GSP TV. În semn de protest și de solidaritate, Costin ªtucan, moderatorul emisiunii, a anunțat cã își va da și el demisia.

Iacov a fost conducãtorul clubului FC Național și este unul dintre adversarii lui Dumitru Dragomir. Acesta a și depus o plângere penalã împotriva șefului Ligii și, recent, și-a anunțat intenția de a candida la alegerile pentru șefia FRF.

Contactat de adevarul.ro, Decebal Rãdulescu a declarat: "Vreau sã îmi fac meseria corect, sã dorm linștit seara și sã nu încasez degeaba bani pentru o zi de muncã." Ziaristul a fost amendat luna trecutã cu 30% din salariu pentru cã ar fi fumat într-un loc nepermis și a lãsat hârtii în studioul în care avea loc emisiunea Contraatac. Culmea e cã Decebal Rãdulescu s-a lãsat de fumat în urmã cu un an și jumãtate! ªi Costin ªtucan a fost amendat cu 10% din salariu pentru același motiv, urmând sã-și prezinte și el astãzi demisia.

UPDATE Poziția GSP TV

La solicitarea "Adevãrul", conducerea diviziei Sport a Intact a trimis un punct de vedere în legãturã demiterea lui Rãdulescu. În comunicare, Cristian Crețu, director editorial al diviziei Sport din trustul Intact, a precizat cã despãrțirea de Decebal Rãdulescu nu are nicio legãturã cu Dumitru Dragomir.

"Conflictul a apãrut din cauza plângerilor repetate ale celor de la administrativul salonului de protocol de la Antena 1 și GSPTV, care au reclamat atitudinea necuviincioasã a lui Rãdulescu și ªtucan", a motivat Crețu amenzile primite de cei doi.

Conducerea GSP TV spune cã neînțelegerile cu Rãdulescu și cu ªtucan au început în luna august, când GSP TV era condus de Dan Matiescu și Radu Naum. "Inclusiv decizia de miercuri a încetãrii colaborãrii cu Rãdulescu a aparținut domnului Dan Matiescu, care a cunoscut foarte bine situația respectivã", se mai precizeazã în comunicare.

Potrivit conducerii GSP TV, Decebal Rãdulescu va fi înlocuit în emisiune de invitații speciali Radu Naum și Emil Grãdinescu.

Adevarul

COSTIN ªTUCAN

Demitere și demisie

Recunosc, la început nu mi-a plãcut numele "Contraatac". Era acum un an, cînd GSPTV își pregãtea intrarea pe piața aglomeratã a televiziunilor de sport. Timpul presa, ne întîlneam într-un birou din Bãneasa ca sã comprimãm în cîteva ore discuții care, în mod normal, ar fi durat luni de zile. Nu mã plîng, Cristi Zagaradniuc, redactorul șef, și Radu Naum, directorul, duceau greul: angajãri, grile de programe, tratative.

Contraatac ne-a intrat în sînge la fel de repede cum a intrat și postul pe piațã. Searã de searã, de la 7, aveam porția de adrenalinã împreunã cu vechiul prieten Decebal Rãdulescu .

Luni ne înjura Becali, iar Borcea își desființa jucãtorii, marți invers, miercuri venea Dragomir și spunea vrute și nevrute, joi aveam reclamații de la Dragomir, vineri se certau Becali cu Borcea, iar lunea o luam de la capãt. În unele seri ne distram, în altele ne venea sã ne luãm lumea-n cap.

În tot acest timp, telespectatorii ne repetau obsesiv: "Ne-am sãturat de Becali, de Borcea, de Dragomir…!" Încercam sã schimbãm, sunam jucãtori, foste glorii, îi invitam, însã de cele mai multe ori ne loveam de refuzuri. Pînã la urmã, în crizã de timp, ne întorceam la variantele accesibile, Becali, Borcea, Dragomir, și circul reîncepea.

Am fãcut acest tur de forțã un an, însã în ultimele luni am sesizat o schimbare. Unele variante, altãdatã la îndemînã, nu mai tolerau criticile. Era clar cã stilul nostru deranja, se fãceau presiuni sã ne schimbãm. Însã nici unul dintre noi nu bãnuia grozãvia. Lui Decebal i s-a reziliat contractul, fãrã nici o explicație. Cum ideea inițialã de Contraatac nu mai existã, am închis cercul. Rolul meu la GSPTV s-a încheiat printr-o demisie.

DECEBAL RÃDULESCU

Conștiințã, nu bani!

Vremea subteranelor. Sau vremea asta a existat dintotdeauna? Un singur an am lucrat la GSP TV. Au fost presiuni mari fãcute de oamenii din fotbal cãtre postul TV. "Dã-i afarã pe m..iștii aia doi!". Ãsta e Mircea Sandu. "Voi vreți ore bune pentru meciuri și poponarii ãia doi mã înjurã în fiecare searã". Ãsta e Dumitru Dragomir. ªi exemplele pot continua. Eu și Costin am plecat la drum cu gîndul cã vom putea schimba ceva. Eram entuziaști. Vînoși în idei și chiar în ceea ce am fãcut anul ãsta. Dar cineva a vrut sã punã stop. Blaturile astea dintre presã și șefii din fotbal existã. Am fost dat afarã de la GSPTV fãrã nici un motiv. Costin ªtucan pleacã și el. E jurnalist. Nu altceva. Eu mã întorc în presa scrisã și ies din teritoriul gri.

Cristi Crețu, director editorial GSPTV - Sabina Petre, Director General GSPTV

De la bun început trebuie spus cã despãrțirea de Decebal Rãdulescu nu are nici o legãturã cu Dumitru Dragomir. Tot timpul cît au fost la GSPTV, Decebal și Costin ªtucan au beneficiat de independențã editorialã deplinã. Inclusiv în momentul în care noua conducere a preluat GSPTV de la 1 septembrie, prima ședințã editorialã a fost cu ei. Li s-a comunicat cã emisiunea Contraatac reprezintã programul cel mai important și va fi tratatã ca atare din toate punctele de vedere.

Ceea ce a aflat noul management din interiorul companiei se referã la un conflict intern existent în luna august, conflict care nu a avut nici o legãturã cu activitatea jurnalisticã. Conflictul a apãrut din cauza plîngerilor repetate ale celor de administrativul salonului de protocol de la Antena 1 și GSPTV, care au reclamat atitudinea necuviincioasã a lui Rãdulescu și Stucan.

Trebuie precizat cã respectivul conflict a avut loc în luna august în timpul cînd GSPTV era condus de domnii Dan Matiescu și Radu Naum. Inclusiv decizia de ieri a încetãrii colaborarii cu Rãdulescu a aparținut domnului Dan Matiescu, care a cunoscut foarte bine situația respectivã.

Conflictul intern al celor doi a degenerat la un moment dat. Astfel, s-a hotãrît sancționarea celor doi cu 10 la sutã din venitul net pentru ªtucan și 30 la sutã pentru Rãdulescu. Trebuie precizat faptul cã nu s-a pus nici un moment problema încetãrii colaborãrii cu Rãdulescu.

Dupã mai multe discuții cu Resursele Umane, Decebal a refuzat sã accepte sancționarea, declarînd cã în situația în care se pãstreazã sancțiunea va renunța la emisiune. Pusã în fața acestui fapt, vechea conducere a luat decizia încetãrii colaborãrii.

Despãrțirea de Decebal Rãdulescu este regretabilã și se datoreazã doar unui orgoliu nemãsurat. Vã asigurãm cã nu are nici o legãturã cu Dumitru Dragomir.

În privința lui Costin ªtucan, inclusiv în discuțiile de ieri, conducerea GSPTV l-a asigurat cã rãmîne unul dintre oamenii importanți ai postului. Chiar și în noua grilã, care va începe pe 12 octombrie, emisiunea Contraatac va fi moderatã tot de Costin ªtucan, cu invitații speciali Radu Naum și Emil Grãdinescu. În situația unei demisii a lui ªtucan, emisiunea va fi continuatã de la sfîrșitul lunii în același format și cu aceeași denumire de o nouã gazdã. Eventuala demisie a lui Costin nu ar putea fi decît un nou pas într-un rãzboi al orgoliilor fãrã sens și fãrã logicã.

Dumitru Dragomir

"N-aș fi în stare de așa ceva!" - Președintele LPF, Dumitru Dragomir, se apãrã și spune cã în ciuda faptului "cã am gura mare, n-am venin în sînge pentru a face rãu"

- Domnule Dragomir, aveți vreo implicare în demiterea lui Decebal Rãdulescu de la GSP TV?

- N-aș putea fi în stare niciodatã de așa ceva! ªtiu cã am gura mare, însã n-am venin în sînge pentru a face atît rãu unei persoane. N-am nimic de împãrțit cu Rãdulescu, care, pînã la urmã, nu mi-a fãcut niciodatã, nici un rãu.

- Este adevãrat cã, nemulțumit fiind de faptul cã sînteți uneori atacat în cadrul emisiunii, schimbați orele de disputare a meciurilor din Liga 1 pentru a fi mai dificil pentru GSP TV și Antena 1?

- Pe mine mã doare în pãlãrie de ceea ce se spune. Orele le modific dupã cum vor echipele. Respect foarte mult patronul de la Antena 1 și, pentru cã televizeazã cea mai importantã partidã pe etapã, evit sã modific ora de disputare, de comun acord și cu echipele respective.

- V-ați simțit ofensat pînã acum de emisiunile Contraatac?

- M-a deranjat o singurã data, atunci cînd Constantin Iacov a fost invitat în cadrul show-ului și a spus mai multe lucruri urîte la adresa mea. La scurt timp, cînd am fost invitat la emisiune, am avut ocazia sã lãmuresc toate afirmațiile care m-au deranjat și nimic mai mult.

gsp

Astristul02.10.2009 15:10

CAMPANIE / Vrei ca site-ul stelisti.ro sã fie curãțat de numele lui Gigi Becali și Dumitru Dragomir?

In plin scandal media, stelisti.ro a luat decizia de a interzice numele patronului Gigi Becali pe site, exceptie facand situatia in care acesta anunta o demisie sau un transfer, insa acest lucru va fi facut numai cu acordul majoritatii fanilor, care vor trebui sa raspunda la sondajul de opinie de mai jos. Aceeasi regula se va aplica si in cazul presedintelui LPF, Dumitru Dragomir.

Sursa: Stelisti.RO

O idee buna, care vine cam tarziu, si "la ordin" daca intelegeti ce vreau sa spun. :rolleyes:

gio_stgloria02.10.2009 15:19

votat.jpeg

fularsteaua2

_yang02.10.2009 15:58
In plin scandal media, stelisti.ro a luat decizia de a interzice numele patronului Gigi Becali pe site, exceptie facand situatia in care acesta anunta o demisie sau un transfer, insa acest lucru va fi facut numai cu acordul majoritatii fanilor

Vine campania...

Fan FC Steaua02.10.2009 17:20
CAMPANIE / Vrei ca site-ul stelisti.ro sã fie curãțat de numele lui Gigi Becali și Dumitru Dragomir?

In plin scandal media, stelisti.ro a luat decizia de a interzice numele patronului Gigi Becali pe site, exceptie facand situatia in care acesta anunta o demisie sau un transfer, insa acest lucru va fi facut numai cu acordul majoritatii fanilor, care vor trebui sa raspunda la sondajul de opinie de mai jos. Aceeasi regula se va aplica si in cazul presedintelui LPF, Dumitru Dragomir.

Sursa: Stelisti.RO

Perfect! Votat DA. Pacat ca se tine tracking pe IP si nu pe cookies, ca votam de multe ori. Am ip dinamic, dar deja am schimbat ip-ul de peste 1500 de ori luna trecuta.

PS: Trebuie trecuta pe prima pagina aceasta stire!

nemilosul02.10.2009 17:49

<< FC Steaua Bucuresti anunta ca, incepand cu partida dintre echipa noastra si ACF Gloria Bistrita, contand pentru etapa a noua a Ligii I, consumul de seminte de floarea soarelui si de dovleac va fi INTERZIS. Astfel, facem un apel catre toti spectatorii sa nu cumpere aceste alimente inainte de a veni la stadion, deoarece nu li se va permite accesul cu acestea in incinta arenei.

sa vezi acum cor de fluieraturi de la samantari ca le-a luat Gigel cap de miel obiectu muncii

din 3 bucurii care le-au avut acum au mai ramas 2 (suflatu in goarna si datu` cu"stai ba jos!!!")

Fan FC Steaua02.10.2009 17:54

Hahahahahaha, o palma tiganilor cu FREE Gigi de la tribune care veneau la stadion doar ca sa manance seminte. Incet, incet, cu pasi siguri, ne indreptam din nou spre comunism. Oricum, bine au facut! Seminte sa manance la ei acasa, nu pe stadion!

Cred ca am sa vin cu sacosa de nuci dupa mine, si cu niste branza de oaie.

Catalyn0702.10.2009 17:57

cred ca s-au saturat ingrijitorii aia sa tot stranga :))

era si cazu.

Daniel-Ionut02.10.2009 18:04
Cred ca am sa vin cu sacosa de nuci dupa mine, si cu niste branza de oaie.

Hahahahaha :))

Mda... ar fi o idee, sunt curios cum ar reactiona agentii de paza, iti iei un bilet la oficiala, si vii cu o sacosa cu branza, ceapa, nuci... si le scoti si incepi sa mananci in timpul meciului :D (daca intri cu ele, daca nu... te asezi p scari, le intinzi p un ziar si le mananci afara :) ) da il astepti si p Gigi, sa nu fii calic!

Maye02.10.2009 18:32

Deci sare T1 pe cioban.

radusteaua2302.10.2009 18:34

ce veste buna macar daca nu ai seminte sa protesteze :)))

Adrian04.10.2009 23:00
"Am fost huiduit tot meciul. Din pãcate, respectivii suporteri nu-și dau seama cã înjurîndu-mã pe mine, atacã Steaua", a reacționat "Lippi

Chiar nu stiam cine mai e Steaua in zilele astea. Inainte era becalii, acum e Stoichita, probabil ca maine o sa fie Nicolita.

E bine daca "Lippi" se crede Steaua. Asta spune multe despre el si ne ajuta sa intelegem cum de a fost ales ca antrenor. Cand semeni cu patronu', e normal sa ai privilegii.

"Fiara" a fãcut și o promisiune fanilor vasluieni: "În etapa a 15-a, cînd vom juca în Ghencea, o sã fac tot ce depinde de mine sã bat Steaua, chiar dacã la acel club am fãcut istorie! Ca antrenor, n-am pierdut niciodatã în fața roș-albaștrilor, sper sã-mi pãstrez invincibilitatea".

Nimic nou sub soare. Laca tot timpul vrea sa ne bata. Si bucurie ca cea dupa un meci castigat in fata Stelei a avut, probabil, doar la Sevilla. Acum, sa vedem daca o sa vrea sa bata si pe celelalte echipe.

Sanse mari sa reuseasca doar o victorie cu Steaua.

Bonetti a sarit sa il bata pe Borcea.

Dario Bonetti a continuat ieri, la sptfm, atacurile la adresa lui Borcea și a fraților Becali: "Primeam telefoane de la el sã bag anumiți jucãtori în echipã, dar asemenea lucruri se întîmplã și în alte pãrți. Este foarte bine cã acești conducãtori vorbesc mult, pentru cã suporterii își dau seama de nivelul de culturã al oamenilor care vorbesc mult și prost. Frații Becali au legãturã cu demiterea mea. Numai proștii pot spune cã am bãtut cu noroc la Liberec, așa pot spune și eu cã am avut ghinion cu Panathinaikos".

De unul din asta am avea noi nevoie si la Steaua.

In rest, desi e dinamuist, cred ca suntem cu totii de acord ca ceea ce a spus e 110% adevarat.

Surpriza Grigore!

il muce jr l-a luat pe Nicolae Grigore de la Brasov, fost Rapid, la nationala.

Surpriza?

Nu. Surpriza ar fi fost neconvocarea lui. Dupa maftei, Constantin, Coman, surdu, roman, etc, convocrea lui grigore chiar nu e o surpriza.

Asteptam cu nerabdare revenirile lui maldarasanu si ilyes.

ArmyLand04.10.2009 23:55

Mare suparare mare si jelanie pe la gsptv si sport.ro si alte televiziuni din astea mici la aflarea vestii ca jeejee candideaza la presedintie. O luna de zile si mai bine trebuie sa faca televiziune si nu doar sa-l sune pe cioban si sa-l asculte doua ore. In schimb pentru noi o veste minunata de altfel.......o tara plina de afise cu jeejee numai bune de scris mesajele noastre de bine. Multumim ca ne sprijini babuinule si ne oferi material de lucru gratis... totusi legea spune ca nu ai voie sa faci ceva cu afisele, dar noaptea se intampla multe.

red&blue_boy05.10.2009 07:30

Da,o perioada scapam de Becali,care era pe toate posturile,vorbind fara rost.Ce bineee!!!Asa-i,noaptea se pot intampla multe cu afisele lui..

Astristul05.10.2009 08:30
De unul din asta am avea noi nevoie si la Steaua.

In rest, desi e dinamuist, cred ca suntem cu totii de acord ca ceea ce a spus e 110% adevarat.

Corect! Omul ala a spus lucrurilor pe nume. Multi se feresc s-o faca ...

Surpriza?

Nu. Surpriza ar fi fost neconvocarea lui. Dupa maftei, Constantin, Coman, surdu, roman, etc, convocrea lui grigore chiar nu e o surpriza.

Asteptam cu nerabdare revenirile lui maldarasanu si ilyes.

Pe mine ma surprinde convocarea lui Tatarusanu, chiar daca e al 3-lea portar din lot. :rolleyes:

PS: Am scapat de Jiji ... cel putin la TV. Pana trec alegerile nu-i mai vedem moaca la TV. :D

dragos_ghinea05.10.2009 11:20

http://www.sport.ro/Liga-1/dezastru-pentru...e-doar-200.html

nu stiu cat de adevarata este stirea dar cert e ca a avut pierderi uriase.

poate daca anul asta nu vom termina pe un loc care sa ne dupa in europa, din sezonul urmator va fi nevoit sa paraseasca echipa pentru ca nu mai are bani si daca vine o oferta buna vom scapa de jeg.

pana atunci trebuie sa continuam protestele, sa castigam o masa cat mai mare de suporteri care il ocntesta si din sezonul urmator boicotam meciurile. cu stadionul gol si fara bani din europa e mort.

Astristul05.10.2009 12:01

Un club cum e Steaua face performanta DOAR daca investesti in el. Cum ciobanul nu investeste si incearca sa faca profit din nimic, e greu sa reuseasca sa mai scoata vreun ban de pe urma Stelei. Cat mai putini spectatori, evolutii cat mai slabe din partea Stelei, ratarea vreunei cupe europene si intr-un final va pleca de la Steaua pentru ca n-are rost s-o mai tina!

boozy7us05.10.2009 14:38

"Nu vând Steaua nici pe un miliard! Cei care mã înjurã ori sunt plãtiți, ori invidioși!"

Afectat serios de criza financiarã, dar și de conflictul cu suporterii, Gigi Becali nu dezarmeazã. Deși a afirmat în mai multe rânduri cã din cauza tratamentului la care a fost supus de cãtre fani va renunța la clubul din Ghencea, latifundiarul s-a sucit la 180 de grade și spune cã nu vinde Steaua nici pe un miliard.

Contestat pe tot parcursul partidei cu Gloria Bistrița, Becali spune cã ultrașii au beneficii materiale de pe urma faptului cã îi adreseazã injurii. Patronul "roș-albaștrilor" anunțã și mãsurile la care va recurge: fanii nu vor mai intra în stadion și își vor vãrsa nãduful doar în fața televizoarelor.

"Acum doi ani am investit 9.3 milioane de euro în jucãtori, acum nu mai fac asta pentru cã mã gândesc la fetele mele. Dupã ce s-a întâmplat asearã, nu mai vând Steaua nici pe un miliard! Unii suporteri sunt plãtiți sã facã ce fac, iar alții o fac din gelozie, sunt invidioși pe mine. Cred cã sunt plãtiți, nu sunt sigur cã am informații corecte. Unii iubesc Steaua și sunt nebuni, alții drogați, alții fac asta din teribilism. Important e cã eu sunt patronul echipei și ei vor înjura din afara stadionului și din fața televizorului!", a declarat Becali la Sport.ro.

Sursa: Prosport

asta ori e dobitoc, ori a luat-o pe urmele lui Ceasca...ultima varianta imi convine, in curand o sa-l impuscam!

CIOBANEEEEE PLEACA f... MORTII TAI SI A FETELOR TALE DIN Ghencea!!! :chair:

«1390391392393394689»